başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
güncel kilo
bilgiler eksik olursa listeye ekleyemem...
bozmuyorum moralimi temem@yarim lütfen canini sikma regl gününde tartilma. Moralin bozulacak. Merak etme haftaya bomba gibi olacaksin.
@ tom_simon; hos geldin
@ bulasiksuyu; haftaya daha cok vericeksin bak gör
@ nilesss; teseekürler canim bildirdigin icin sanirsam bende 2+1 yapicam ama cok korkuyorum yaa sonunda yanlis bisi olur diye
@ heyoo;bende seni unutmam canim merak etme . yarisalim bakalim ama bu hafta ben 84.3 üm
@ duruebu; panik olmuyorsun güzelim sakin ol ve dakka basi tartilip durma. Ben eger artiyi bir kere gördüyem birdaha iki gün sonra filan tartiliyorum. spor yapinca eksi görüyosun sonra birakiyorsun sebze filanda yiyince arti cikiyorsun ggayet normal. biraz daha bekle.
@ meruf; hedef kilon kac bilmiyorum ama anladigim kadariyla verecegin kilo az o yüzden yavas veriyor olabilirsin bosuna atagi uzatip vücudunu bozma seyirde asil kiloyu veriyorsun.
kilo bildirimim :
baslangic tarihi : 15.12.2012
gecen haftaki kilom 85
bu hafta 84.3 kg
tesekkürler yarimcim simdiden liste icin. :)))
afiyet olsun şekerim şu hindi filetoyu nasıl yiyiyosun yahu ben bi sevemedim
kızlar beni cezalandırın
iki dilim pizza yedim yaaaaaaaaaaa:26::26:
ufffffffffff
canım fastfood istiyoooo :18::18::18:
lütfen bişey söyleyin
motiasyonumu kaybediyorum galiba
yoksa kilo vermemde bir sıkıntı yok ama iştahım çok fazla ve canım hep zararlı şeyler yemek istiyoooo
:18::18::18::18::18:
kızlar... bir dvd hazırlamışım ki o biçim
tüm leslie serisi bir dvd de
bir de callanetic dvd si
evde bide ebru şallı pilates dvd var
canımın istediğini yapıcam
eğer içinizde bu dvd kopyalarından isteyen varsa çoğaltıp kargo yapabilirim bilginize
miray_hur@mynet.com adresime adres verenlere füf diye uçururum benden söylemesi...
Kızlar 1 gr veremiyorum... atak evresinde 2 bucuk gibi bi kilo verdim. şimdi tık yok 1 haftadır seyir evresindeyim ne 1 gr aşşağı ne yukarı :S ne yapmalıyım
canım valla annem al ben sana yaparım dedi nasıl olcak bilmiyorum yorumumu yazarım
Sporu kaç dakika yapıyorsun biraz artır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?