Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bozmuyorum moralimi tememya zaten wc sorunumu bi türlü çözemiyorum bence onunda etkisi oluyo... ama şimdi farkettim ki eğer kemerimde 3 delik daha olsaydı muhteşem olucaktı... yeni bi kemer almam lazım pantalonlar bol olunca bişi olmuyoda bide totomdan düşmesin liste için de hiç önemli değil şekerim...

regl günlerimdeyim tartılmak istemiyordum ama konudan da kopmak istemedim yine de bildirim yapayım ;
en son 75,1 kg'dım ama

başlangıç
tarih: 13.02.2012
kilo.77,5

hedef: 67

güncel

tarih:08.03.2012
kilo:76,9

valla bu hafta gordugum en dusuk kiloyu soyluyorum, yoksa bu sabah +600 gr ciktim, bunalimdaym
simdiki kilo: 68.2kg

ama bugun 68.8 ciktim uhuuu

kızlar... bir dvd hazırlamışım ki o biçim
tüm leslie serisi bir dvd de
bir de callanetic dvd si
evde bide ebru şallı pilates dvd var
canımın istediğini yapıcam
eğer içinizde bu dvd kopyalarından isteyen varsa çoğaltıp kargo yapabilirim bilginize
miray_hur@mynet.com adresime adres verenlere füf diye uçururum benden söylemesi...

arkadaslar dıyette kabızlık sorunu ıcın probıyotık yogurt yemeyı dusunuodum ama yasakmıs..dogadan form kayısılı cayı arastırdım ama bazı yerlerde meyvelı oldugu ıcın meyve yasak dolayısıyla bu cayda yasak demişler bazı yerlerdede insanlar kullanıoruz demişler.sizce hangisi doğru yada kabızlıga alternatifleriniz nelerdir? ilaç içmek istemiorum cunku..

canim panik yapma, arada geliyor öyle, ama dikkat et...
internette bir sayfa da okudum, karbonhidratlar uyusturucu gibiymis, bagimlilik etkis yapiyormus. ekmek, pizza, kek, börek gibi
insanin yedikce yiyesi geliyormus, karbonhidratlari birakmak sigarayi birakmakla es degermis !!!

Callanetic hangisi var sende...

Kızlar 1 gr veremiyorum... atak evresinde 2 bucuk gibi bi kilo verdim. şimdi tık yok 1 haftadır seyir evresindeyim ne 1 gr aşşağı ne yukarı :S ne yapmalıyım

@ svd17; ya senin ne kadar oldu baslayali tatlim hemen ne bu böyle iki dilim pizza filan . Ya ben ilk bir bucuk ay yani 8 kilo verene kadar agzima haram süredim ( dukana göre :)) ) sonra sonrada en fazla yaptigim kacamak bir dilim tulumba tatlisi filan nebiliyim az bisiler yani. Hadi bir dilim ok de ikinci dilim kacamak olmamis artik resmen bir ögün olmus. Valla cok üzülüyorum böyle yaa ben safmiyim burda kacamak yapmamamk icin zor tutuyom kendimi . Benimde canim istiyor hemde neler istiyor hic yazmayayim simdi. ama yok yani hepsini hazirana sakliyorum yani düsün teee haziran a Aciyan Allah bana acisin. 23486650]kızlar beni cezalandırın

@ yarim_; yaa ben cok isterdim hele ki callanetics cd sini cok isterdim zira aksamdan beri ugrasiyorum ama dur bakalim simdi ! saat diyo indiriyorum bakalim ne olcak.

sen calentics yaptin mi canim düsüncelerini alabilirmiyim?

başlangıç tarih:25.12.2011
başlangıç kilo:80
hedef kilo:62
güncel kilo:71.6
regl olacak olmama ve bağırsaklarımın bu ara çok tembelleşmesine bağlıyorum bu artıları
hep bir bahane var ama naapiim kopmamalıyım, motivasyonumu yitirmemeliyim..

minasofie ye

ya canım çok haklısın galiba

inan canım mantı, dürüm, hamburger falan istiyo

yiyince pişman oluyorum ama bir o kadar da mutlu oluyorum

tek motivasyon kaynağım
sevda bu bir süreç
biraz sabret
yazın daha güzel olacak herşey diyorum kendime

işte ne diyim
burası olmasa
benle aynı duyguları hisseden sizler olmasanız çok daha zor olurdu sanırım

@ yarim_; yaa ben cok isterdim hele ki callanetics cd sini cok isterdim zira aksamdan beri ugrasiyorum ama dur bakalim simdi ! saat diyo indiriyorum bakalim ne olcak.

sen calentics yaptin mi canim düsüncelerini alabilirmiyim? [/COLOR][/B][/QUOTE]

Croiselle nolursun bana da ulaştır şu linki :) face de nereye ekledin hangi sayfaya ordan bakabilirim soylersen sanırımm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…