Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

henüz yapmadım görünüşe bakılırsa zor gibi... dün akşam pilates yaptım ama bunu da deniycem... canım hangi gün hangisini isterse onu yapıcam ama mutlaka hergün bişiler yapıcam... yapabilirsem anlatırım düşüncelerimi

@ Love01;valla canim her cözümü deneyip care yi ilacta bulan arkadaslarimizda var o yüzden kullanman gerekirse kullan bence. cünkü bu cok kötü bir sorun. Bende gojiberry cok ise yariyor mesela. Birde magnezyum tablette iciyorum ben
ama goji berry im bitmisti iki gün Allahim ölüyorum sandim neyseki hemen aldim da rahatladim . bana o yariyo esela

@minasofie; ana desene ozaman ben 2 sene önce sigarayi kendi iradesi ile birakmis biri olarak karbonhidrati haydi haydi birakirim :))

Huhuuuu kızlarrr DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ kutlu olsunnnnnnnnnnn [/CENTE

:119::119::119:​

Son düzenleme:
valla öyle haklısınki bişey diyemıyorum

ince bi dilim yemiştim
sonra kuzenim yok günah atılmasın
yok zaten bir günden bişey olmaz falan diyip beynimi yıkayınca kendimi durduramadım
halbuki ne sofralarda yemek yememiştim
hey gidi heyyyyy

neyse kızlar
şuan önce kendime sonra size söz veriyorum bir daha yemek yok
şeytana uymam bi daha

artık dukana harfiyen uyucam
bu bana yetti yani

yeterince moralim bozuldu

@pokii; ay pokicim yaaa ben buldun sandim. gönderdim sana link i benimki hala sürüyor bir saati askin sürdü. insallah bir sorun cikmazda acilir.

ya bu 10 gün yapıylıyor sonra ara verilip 21 gün mü yapılıyor anlamadım mantığını ben

30 dakika yapıyorum. Leslie yapıyorum 20 dakika 10 dakika da plates yapıyorum her seyimi eksiksiz yapıyorum yulaf kepeği yemiyorum sadece 2 gündür o kadar

Leslie 3 mil yap(48 dk) 2 mil(20 dk) olan hiç işe yaramıyor gibi geliyor bana...

ya bu 10 gün yapıylıyor sonra ara verilip 21 gün mü yapılıyor anlamadım mantığını ben

Leslie 3 mil yap(48 dk) 2 mil(20 dk) olan hiç işe yaramıyor gibi geliyor bana...

ben gününü bilmem de... karışık yapıcam... leslie-pilates-callanetic

@ yarim_; yaa ben cok isterdim hele ki callanetics cd sini cok isterdim zira aksamdan beri ugrasiyorum ama dur bakalim simdi ! saat diyo indiriyorum bakalim ne olcak.

sen calentics yaptin mi canim düsüncelerini alabilirmiyim? [/COLOR][/B]

Croiselle nolursun bana da ulaştır şu linki :) face de nereye ekledin hangi sayfaya ordan bakabilirim soylersen sanırımm :)[/QUOTE]

https://rapidshare.com/#!download|3...204221|R~EC69331FE54763F78F04C609A596B6DF|0|0 ben burdan indirdim baya uzun sürdü

Ben sana rakip olabilirim aslında banagore deneyimli bir rakipsin ama olsun birbirimizi teşvik ederiz benim bu ilk günüm ama iyi geciyor benim de kilom. 68 hedefimde 58 hedefimiz aynı

Ben sana rakip oluyum diycem ama hem benden daha zayıfsın, hemde daha az kilo verdiğin için metabolizman hızlıdır benden
en iyisi " kaç benden takipyetim seni" deyim....

ben varımmmmmmm

yasasinnn super super super oyleysee kengo, nes05, xxmutluxx ve sudennaz, onumuzdeki persembeye kadar hepimiz en az 1 kg veriyoruz! veremeyene de ekstra spor cezasi! kabul mu? (kengo yalniz sen atakta oldugun icin 1.5 yaptim seninkini )

hadi bakalim hepimze kolay gelsin, bol eksili gunler insalla!

@pokii; ay pokicim yaaa ben buldun sandim. gönderdim sana link i benimki hala sürüyor bir saati askin sürdü. insallah bir sorun cikmazda acilir.

Çokk teşekkür edyorum canımm bende indiriyorum şimdi 1 saat kaldı diyo ama sanki daha oncede denedim bu siteden bişey indrilmio :S seninki ilerledimi hiç ?

bende onu yapıcaktm ama ordaki ayak hareketlerini yapamıyorum kafam karısıyo :) 2 mil olanı hem sabah hem aksam yapıcam. callanetics indiriyorm eger onu indirirsem sabah leslie aksam callanetics yapıcam moralm cok bozldu ama hiç veremyo olmama

Son düzenleme:

harika kilo vermişsin ,tebrik ederim... bende 97 ile başladım,10 gün atak yapmama rağmen senin kadar veremedim .boyun kaç bu arada ,benimde vermem gereken çoookkk kilo var ,yolu en uzun olan benim listede galiba (( ama üzülmüyorum şimdi bide sen eklendin :)) burası motivasyon yönünden çok iyi hep beraber bu kiloları verelim inşallah

süpersin yarim diyecek söz bulamaıyorum kilolar korksun senden savaşı hakkıyla veriyorsun valla

hee... ben hindi fümeyle karıştırdım bee... hindi fileto bildiğin et

başlarda ben de nasıl yiyeceğimi bilemedim çiğ yedim şimdilerde teflona koyuyorum kenarları kıvrılınca yumurta akı döküp pişiriyorum

bence kaçamak yapınca yine de çok kendine kızma yani yediğimiz şeyleri seversek de kilo veririz onlarda nefret ederek kurtulmaya çalışarak verilmediğine dair çalışmlar var bence çok pişman olup kendini suçlayıp sonra da kendi kendine ben zaten iradeli değilim yiyorum istediğim kiloyu versem de yerim en iyisi bırakayım noktasına gelebilirsin aman diym

teşekkür ederim tatlım hepbirlikte incelicezz

@ pokii; indirdim canim devam et süper . simdi bakliyorum da hareketler cok zor yaa birde nereye dayanip yapicaz biz onu annamadim bacagimizi bir yere dayamak lazim masaya olur mu ki

rica ederim LOVE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…