@ svd17; ya senin ne kadar oldu baslayali tatlim hemen ne bu böyle iki dilim pizza filan . Ya ben ilk bir bucuk ay yani 8 kilo verene kadar agzima haram süredim ( dukana göre :)) ) sonra sonrada en fazla yaptigim kacamak bir dilim tulumba tatlisi filan nebiliyim az bisiler yani. Hadi bir dilim ok de ikinci dilim kacamak olmamis artik resmen bir ögün olmus. Valla cok üzülüyorum böyle yaa ben safmiyim burda kacamak yapmamamk icin zor tutuyom kendimi . Benimde canim istiyor hemde neler istiyor hic yazmayayim simdi. ama yok yani hepsini hazirana sakliyorum yani düsün teee haziran aAciyan Allah bana acisin. 23486650]kızlar beni cezalandırın
@ yarim_; yaa ben cok isterdim hele ki callanetics cd sini cok isterdim zira aksamdan beri ugrasiyorum ama dur bakalim simdi ! saat diyo indiriyorum bakalim ne olcak.
sen calentics yaptin mi canim düsüncelerini alabilirmiyim?
[sıze=3][ı]huhuuuu kızlarrr dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnn[/ı] [/sıze]
fulll 50 dk .
30 dakika yapıyorum. Leslie yapıyorum 20 dakika 10 dakika da plates yapıyorumher seyimi eksiksiz yapıyorum yulaf kepeği yemiyorum sadece 2 gündür o kadar
Ben yaklaşık 45 dk da indirdim...@pokii; ay pokicim yaaa ben buldun sandim. gönderdim sana link i benimki hala sürüyor bir saati askin sürdü. insallah bir sorun cikmazda acilir.
ya bu 10 gün yapıylıyor sonra ara verilip 21 gün mü yapılıyor anlamadım mantığını ben
Leslie 3 mil yap(48 dk) 2 mil(20 dk) olan hiç işe yaramıyor gibi geliyor bana...
@ yarim_; yaa ben cok isterdim hele ki callanetics cd sini cok isterdim zira aksamdan beri ugrasiyorum ama dur bakalim simdi ! saat diyo indiriyorum bakalim ne olcak.
sen calentics yaptin mi canim düsüncelerini alabilirmiyim? [/COLOR][/B]
ben gününü bilmem de... karışık yapıcam... leslie-pilates-callanetic
Ben sana rakip olabilirim aslında banagore deneyimli bir rakipsin ama olsun birbirimizi teşvik ederiz benim bu ilk günüm ama iyi geciyor benim de kilom. 68 hedefimde 58 hedefimiz aynı
Ben sana rakip oluyum diycem ama hem benden daha zayıfsın, hemde daha az kilo verdiğin için metabolizman hızlıdır benden
en iyisi " kaç benden takipyetim seni" deyim....
Bende rakip olabilirim sana...Bende başlayalı bir buçuk ay oldu ve 67.4 deyim şu an bende 55 olmayı hedefliyorum
Regliden kaynaklıdır bozma moralini lütfen sen devam et spora görceksin sonuçlarını inan
Bu arada bu hafta 67,4 üm
ben varımmmmmmm
@pokii; ay pokicim yaaa ben buldun sandim. gönderdim sana link i benimki hala sürüyor bir saati askin sürdü. insallah bir sorun cikmazda acilir.
@ Love01;valla canim her cözümü deneyip care yi ilacta bulan arkadaslarimizda var o yüzden kullanman gerekirse kullan bence. cünkü bu cok kötü bir sorun. Bende gojiberry cok ise yariyor mesela. Birde magnezyum tablette iciyorum ben
ama goji berry im bitmisti iki gün Allahim ölüyorum sandim neyseki hemen aldim da rahatladim . bana o yariyo esela
çok tşk ederim bilgi için croiselle :)
Leslie 3 mil yap(48 dk) 2 mil(20 dk) olan hiç işe yaramıyor gibi geliyor bana...
baslangic: 99.5 kilo 9.gunun sonu:94,60 sanirim listeyi sen yapiyorsun yarim,eklersen sevinirim..
kızlar... bir dvd hazırlamışım ki o biçim
tüm leslie serisi bir dvd de
bir de callanetic dvd si
evde bide ebru şallı pilates dvd var
canımın istediğini yapıcam
eğer içinizde bu dvd kopyalarından isteyen varsa çoğaltıp kargo yapabilirim bilginize
miray_hur@mynet.com adresime adres verenlere füf diye uçururum benden söylemesi...
hee... ben hindi fümeyle karıştırdım bee... hindi fileto bildiğin et
valla öyle haklısınki bişey diyemıyorum
ince bi dilim yemiştim
sonra kuzenim yok günah atılmasın
yok zaten bir günden bişey olmaz falan diyip beynimi yıkayınca kendimi durduramadım
halbuki ne sofralarda yemek yememiştim
hey gidi heyyyyy
neyse kızlar
şuan önce kendime sonra size söz veriyorum bir daha yemek yok
şeytana uymam bi daha
artık dukana harfiyen uyucam
bu bana yetti yani
yeterince moralim bozuldu
süpersin yarim diyecek söz bulamaıyorum kilolar korksun senden savaşı hakkıyla veriyorsun valla
başlarda ben de nasıl yiyeceğimi bilemedim çiğ yedim şimdilerde teflona koyuyorum kenarları kıvrılınca yumurta akı döküp pişiriyorum
bence kaçamak yapınca yine de çok kendine kızma yani yediğimiz şeyleri seversek de kilo veririz onlarda nefret ederek kurtulmaya çalışarak verilmediğine dair çalışmlar var bence çok pişman olup kendini suçlayıp sonra da kendi kendine ben zaten iradeli değilim yiyorum istediğim kiloyu versem de yerim en iyisi bırakayım noktasına gelebilirsin aman diym
@ heyoo;bende seni unutmam canim merak etme . yarisalim bakalim ama bu hafta ben 84.3 üm
kilo bildirimim :
baslangic tarihi : 15.12.2012
gecen haftaki kilom 85
bu hafta 84.3 kg
canım benden az olabilir kilon ama ben inanıyorum ki en kısa zamanda aradaki açığı dahi kapatıp ,senden daha aşağılarda olucam kilo olarakahanda buraya yazıyorummm herkesler duysunnn ,yanlız bide regl olabilseydim çok güzel olacaktı ( herkeste bu sorun var galiba geç regl olma yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?