Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

@ bulasiksuyu; haftaya daha cok vericeksin bak gör
Ayy inşallah. Kilo veremediğime takılmıyorum çünkü şubat 26 dan beri regl olmayı bekliyorum. Halim içler acısıydı anlayacağın
haftaya baya sevineceksin demekki

Umarım büyük bi mutluluk yaşarım

Olsun en azından regl den dolayı olduğunu biliyorsun canım.
Benim gibi kaçamak + ları değil

Senin artılar da nazar boncuğu olsun, bir daha olmasın diye

sendemi brütüüsssssssss

Ayy evet ben de + grubuna katıldım regl olmak benim için büyük bir mutluluk olduğu için çok da takılmıyorum bu duruma :)

arkadaslar daha öncede aynı soruyu sormustum ama yanıt alamadım,,kusura bakmayın aynı seyı tekrar soruorum ama dukan danonenin probiyotik yogurtlarından kullanmamıza izin veriyor mu?

ilk izlediğinde normaldir karışık gelmesi ama sonra ezberliyorsun bu haftada dayan olmadı yumruk yaparsın

arkadaslar daha öncede aynı soruyu sormustum ama yanıt alamadım,,kusura bakmayın aynı seyı tekrar soruorum ama dukan danonenin probiyotik yogurtlarından kullanmamıza izin veriyor mu?

yanlış hatırlamıyorsam yasak :26::26::26:

sucuğu ve salamı sevmeyen been salçalı sosisi okadar özlemişim kiiiii ufak ufak yiyorum bitmesin diyeeee
ah dukan amca neler kadirsin

ya bugün kadınlar gününde yesek yesek kilo almasak yaaa 1 güncüükk noluurrr

@ pokii; indirdim canim devam et süper . simdi bakliyorum da hareketler cok zor yaa birde nereye dayanip yapicaz biz onu annamadim bacagimizi bir yere dayamak lazim masaya olur mu ki

rica ederim LOVE

bi sandalyeyle yapabilrsin ya. boyle normal yemek masasının sandalyesiyle yani katlanmayan tekerleksiz olanlarla sonra katlanır matlanır canın yanarr.. benimde 35 dakika kaldı insin bende denicem inşallah :)

canim benim boyum 167 cm, dukan 65 kilo olmam gerektigini soyluyor yani oyle uzunnn bir sure vermisti ki bana inan aklimda tutamadim(. atak 7 gun yaptim ama ilk gununde regl oldum,( fazladan bi iki kilonun sorumlusu olabilir yani:) simdi 3, seyir gunundeyim'seyirde de sanirim 800 gr verdim toplamda. gidiyor galiba kilocuklar ne dersin?? umarim kurtuluruz su dertten hep birlikte ben ekim 2010 da dogum yaptim ve sonrasinda hipotiroidi gelismis, tabi farkedene kadar 70 kilo dan 100 e cikmisim.. sonrasi malum burdayim iste. bu durumda da uzun sure burada kalacagiz gibi gorunuyor,ama ben cok inanmaya basladim,bu gune kadar geldim ya artik birakmam pesini verecegizzzz hic merak etme..

Sosis serbestmi benimde aklıma geldi dün keşke serbest olsaydı diye :26::26::26:

tamam tesekkr ediyorum bi denicem şimdi bende bakalm yapabilcekmiyim

İnanıyorum ben yapacaksın...hatta yapabilirsen aç yarım yamalak yap bitince tekrar başlat gene yapmaya çalış ezberlemene yardımcı olur

canıım sütaş light sosis aldım 50 gr sınırlı kuzum

Dur bir dakika haksızlık
benim 1. günüm atak evresi evet ama +200 devam ediyorum...
Ama hedefimi yüksek tutuyorum 1.5 olsun Allah kerim

Ay onundamı lightı var Şu light ürünlerin hepsini bir araya toplasalar ölürler sanki markete giriyorum tek tek light ürün arıyorum

al benden de o kadar... light reyonu yap kardeşim... yoğurdu sütü sosisi reçeli hepsi orda olsun... hayret bişey ya...

Tamamdır arkadaşım.
Bugün 3-4 dilim fırın patates yedim sence ne yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…