yarimmm listemiz hazır diilmi :)
Kızlar ben artık mücadeleden yoruldum.
Diyorum zayıflama hapı mı kullansam da bitse bu iş kısadan.
Kaçamaklardan da usandım. Yasaklardan yemek istememdende.
23 nisana kadar 60 olabilir miyim sizce.offff Biriniz duysun sesimi ne olur.
heyoooooooooo ben geldim bugün protein günüm seyir evresinin nasıl yapacağını unutan ben cumartesiden bu yana protein sebze uyguluyordum son anda dün jeton düştü
1+1 uygulamasına başlayıp bugün protein günümdeyim
biraz önce güzel bir ızgara tavuk bonfile yanına 2 tanecik krnişon turşu ve zero içtim kendime geldim dün akşam sonunda arayıpta bulamadığım light puding bulup bir dolu stok yaptım akşama yapıcam yemekten sonra yesem nasıl olur kızlar birde daha öncede söylemiştim ben saat 8 gibi masaya oturabiliyoum saat uygulamanız var mı benim ki mecburiyetten anca eve gidip oturuyorum
Protein gününde kornişon turşu yenmiyor...Birde puding duraklama yapıyor bilgin olsun
Benim bu haftaki kilom neden yoksabah 67,4 yazdım sende tebrik ettin hatta
Hadiiiiiiii ama ben kitapta yenebiliyor diye okumuştum ben mi yanlış hatırlıyorummm inanmıyorum yaaa
hadi bakalım bu haftanın bildirimleri
düzeltiyorum bi dk kızlar
@ angel4449; doymazsin hatta hemen acikirsin tabikideyyaninda mutlaka et olmali bence ben sahsen öyle yapiyorum.
@ peliss; tabiiki de yiyebilirsin yaa ne duruyorsun
@ sudennaz; canimcim bilerek mi yedin ? ya patates hem yasak hemde kacamak yapacaksaniz söyle mükemmel birsey icin yapin yaa patates icin bozmaya degermi
@seda_1983; neyse zararin neresinden dönersen kardir. canimcim dukanda saat sinirlamasi yok ama mümkün oldugu kadar gec yememeye calisiyorum ben yatmadan iki saat önce yesen yeterli. hem uzun tutarsak süreyi o zamanda yatmadan önce acikiriz ve de kacamak yapariz.
arkadaslarim genel bilgi ; liht puding tamam sekersiz yagsiz olabilir ama karbonhidrati yükdsek bir ürün oldugu icin sinirli maalesef. Marketten birsey alirken yagina bakiyorsunuz karbonhidratina da bakin .
@ sudennaz; zayiflama hapi kuklanirsan evet verirsin ama bir süre icin. sonra hooop geri alirsin hepsini hemde feci siserek sen bilirsin yani
ne kadar oldu ki baslayali hemen biktin. birde söyle düsünün bugüne kadar herseyi yediniz tamam ama noldu sonuc ne? bu saydayiz yine. Ya benim yolum cok uzun ama ben pes etmiyorum evet bazen yiliyorum ama genelde regl dönemime denk geliyor.
senin kilonu ve de baslangic tarihini bilmiyorum ki birsey diyemem
Ay onundamı lightı varŞu light ürünlerin hepsini bir araya toplasalar ölürler sanki markete giriyorum tek tek light ürün arıyorum
al benden de o kadar... light reyonu yap kardeşim... yoğurdu sütü sosisi reçeli hepsi orda olsun... hayret bişey ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?