@ s3da; gayet iyi bende atakta 7 günde 4 kilo vermistim düsün artik nasil bir su tuttuysa vücut
@ seda_1983; aynen kutlarim seni bu düüsncen icin. kacamak yapacakken bu tür seyleri tüketmek de daha mantikli
anlayamadim kiskanc derken ?
gayet güzel vermissin bence
cok abartmadan icebilirsin sedacim bisi olmaz
kizlar, meyveli yogurdu seyirde yiyebiliyor muyuz?
olmaz.... limonlu dediği meyveli sodaysa ligthına müsade var.. ama sade sodaya limon damlatırsa dediğin gibi abartmadan sorun yok
kizlar, meyveli yogurdu seyirde yiyebiliyor muyuz?
Allah Allah bende normal limonlu sodalari o sekilde düsünmüstüm yani soda ve limon olarak
normal limonlu sodalarda o sekilde degilmi ki :26:
gerci ben sahsen soda degil buradaki gazli sulari tükettigim icin ..
şekerimmm ellerine sağlık, en kıdemli ben kalmışım, bana yakın aylardan dahi kimsecikler yok listede, üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
bence yılma cnm bu kadar başladın diyet uyguladığın zamanları çabanı düşün ve motive ol canın ne istiyorsa dukana uygun yap kısa bir zaman kalmış korumaya geçtiğinde zaten izinli listen olacak durmak yok yola devam bence
hadi bakalım bu haftanın bildirimleri
düzeltiyorum bi dk kızlar
şekerimmm ellerine sağlık, en kıdemli ben kalmışım, bana yakın aylardan dahi kimsecikler yok listede, üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
herkes istediği kiloya inip mi bıraktı? yoksa vazmıgeçti karar veremedim bir türlü.....
ay unutmadan sabah sabah küçük bir kazık yedim, hemde arkadaşımdan, ama öyle mutluyum ki umursamadım bile
eskiden 100/C kullanıyordum sütyeni, hatta artık dar bile geliyordu, emziriyordumda bu arada
bu sabah gidip kendime sütyen aldım, evdekiler baya bol olmaya başladı çünkü
veeeeeeee
85/B aldım.....
öyle mutluyumki anlatamam, benden önde gidiyorlardı çünkü artıkşimdi aynı hizadayız
kazık kısmına gelince, TEN marka sütyeni ben aldım 35 e, sonra eve geldik kutunun üzerine bir baktım 30 yazıyor, hemde satan gün arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?