Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

@ s3da; gayet iyi bende atakta 7 günde 4 kilo vermistim düsün artik nasil bir su tuttuysa vücut

@ seda_1983; aynen kutlarim seni bu düüsncen icin. kacamak yapacakken bu tür seyleri tüketmek de daha mantikli

atak 3 gündü, 7 gündür de 2.evredeyim.. kıskanç

ay bu arada kadinlar günümüzü kutlayanlara ; bende kutlarim efeindim

birde yarim cok sagol liste icin emegine saglik canim

olmaz.... limonlu dediği meyveli sodaysa ligthına müsade var.. ama sade sodaya limon damlatırsa dediğin gibi abartmadan sorun yok

Allah Allah bende normal limonlu sodalari o sekilde düsünmüstüm yani soda ve limon olarak
normal limonlu sodalarda o sekilde degilmi ki :26:

gerci ben sahsen soda degil buradaki gazli sulari tükettigim icin ..

Allah Allah bende normal limonlu sodalari o sekilde düsünmüstüm yani soda ve limon olarak
normal limonlu sodalarda o sekilde degilmi ki :26:

gerci ben sahsen soda degil buradaki gazli sulari tükettigim icin ..

yani o zaman gazoz gibi düşün bide meyvesi var ama meyve aroması gerçi çok sorun olmaz sanırım da yine de ben içmiyorum... asitli içecek olarak iki günde bir zero içiyorum....

az önceki çizelgeyi dikkate almayın kızlar...
Eki Görüntüle 363116
şekerimmm ellerine sağlık, en kıdemli ben kalmışım, bana yakın aylardan dahi kimsecikler yok listede, üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
herkes istediği kiloya inip mi bıraktı? yoksa vazmıgeçti karar veremedim bir türlü.....

ay unutmadan sabah sabah küçük bir kazık yedim, hemde arkadaşımdan, ama öyle mutluyum ki umursamadım bile
eskiden 100/C kullanıyordum sütyeni, hatta artık dar bile geliyordu, emziriyordumda bu arada
bu sabah gidip kendime sütyen aldım, evdekiler baya bol olmaya başladı çünkü
veeeeeeee
85/B aldım.....
öyle mutluyumki anlatamam, benden önde gidiyorlardı çünkü artık şimdi aynı hizadayız
kazık kısmına gelince, TEN marka sütyeni ben aldım 35 e, sonra eve geldik kutunun üzerine bir baktım 30 yazıyor, hemde satan gün arkadaşım

Çok teşekürler ilgin için Sağolasın
Akşam krakerle kek yapıyım bari...

vay canısına.... para dosttan kazanılır diye boşa dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…