Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ellerine sağlık arkadaşım. haftaya hepimizden innşallah en az 1 kilo gitsin innnnşalaaah

rica ederim... valla önümüzdeki hafta baya - lerle çıkmak istiyorum karşınıza... zerre kaçamak yapmıycam söz... şu an çikolata için kendimle savaşıyorum ama yemiycem...

o 5 lira mutluluğunu yok edemez valla benim sütyende bol gelmeye başladı bende yarın gidip yeni alcam
ama üzülüyorum çokta küçülmesinler yaaa

yani o zaman gazoz gibi düşün bide meyvesi var ama meyve aroması gerçi çok sorun olmaz sanırım da yine de ben içmiyorum... asitli içecek olarak iki günde bir zero içiyorum....

hee anladim canim ama dogrusunu yapiyorsun bencede
bende zero yu cok iciyordum yani hergün bir bardak ve de tatlilari arttirmistim o zaman iste duraklama oldu bende
birde kakaodan ama neyseki atlattim azalttim tatlilari
zeroyuda hic icmiyorum desem yeri cok nadir esimin bardagindan bir iki yudum sirf tatli istemiyim o gün diye.

canimcim salla o arkadasini anlamis oldun yüzünü bosver. Dedigin gibi sen mutluluguna bak

sütyen ölcüm benimde degisti yani sanirim
cünkü en öne takarken simdi en sona takiyorum yaa süper bir duygu o haliyle bile bol geliyo da idare edioyrum iste biraz daha zayifliyim bir alisverise cikicam kimse tutamiycak beni

hee alisveris diyince yarim bonprix kiyafetlerin geldi mi

Ben yemekhanede yiyince mecbur ayıramıyorum istediklerimi. Tabuldot usulu gibi. Sonra da kıyamıyorum atmaya tabağımdakileri. Problem o yani.Ama dediğin gibi kaçamak için değen bişey olsun. Ya da hiç olmasın YEMENİN SONU YOKKKK...
ben yiyorum canım ama oda sınırlı çok abartmamak gerek[/QU

Bende günde 1 tane yiyorum ama almıcam bi daha meyveli yoğurt.
Sağolun kızlar destekleriniz için...

yok gelmedi daha... ama gelmesinler... denemek isterken patlatmıyım

kızlar çok acil bişey sorcam.
bu hafta sonu değil bi sonraki c.tesi yani 10 gün sonra sevgilimin ailesi tanışmaya gelecekler bize annesi ile ilk kez tanışcaz filan ve ben şişko olmak istemiyorum 2-3 kilo versem şu 10 günde çok rahatlicam en azından psikolojikman .
3 gün saf protein yapıp sonra yine 1+1 devam etmek istiyorum ne dersiniz?????hızlandırabilirmiyim biraz kilo vermeyi

rica ederim... valla önümüzdeki hafta baya - lerle çıkmak istiyorum karşınıza... zerre kaçamak yapmıycam söz... şu an çikolata için kendimle savaşıyorum ama yemiycem...

hadi bu hafta 1,2 kg için savaşalım
sen 71.6'yı gööörrrr
bende 69.8 'i
inşallaaaaaaahhhhh

yani o zaman gazoz gibi düşün bide meyvesi var ama meyve aroması gerçi çok sorun olmaz sanırım da yine de ben içmiyorum... asitli içecek olarak iki günde bir zero içiyorum....

ben düzenli hergün 1 adet sade maden suyu tüketmeye dikkat ediyorum tam tersi...
sürekli hazır su içiyoruz ve sonuçta minarel eksiği oluyor öyle olunca ve bu dengeyi sağlamak içinde maden suyu içmek gerekiyor
hatta geçen ender saraç yine aynı şeyleri anlatıyordu tv de, vitamin almak kadar gerekli diyordu
soda ile maden suyu aynı değil yalnız sodada karbonhidrat var, sodalı böreklerin kabarma sebebi olan şey yani
piyasada satılanlarsa genelde maden suyu....

günlük: 2 litre su+1 maden suyu+1 türk kahvesi+ şekersiz çay kahve+ 1 bardak ayran veya süt+ 1 bardak yeşil çay tüketiyorum
sabah akşam omega 3 hapı(balık yağı hem normal bizim yağımızı yakıyor hem kolesterolü düşürüyor), 1 kere de vitamin alıyorum
ve artık c vitamini için goji berryde ekledim bu listeye

bu düzeni bozunca kilo vermem yavaşladı benim ama şimdi eksiksiz uyuyorum ve tekrar kilo vermeye başladım

regl olunca tatlı ya olan duygusal bağım biraz köreldi gibi

hata öğlen spora gittiğimdekadınlar günü vesilesiyle bize poğaça börek kurabiye neyim yapmışlar.

hiçbirimiz dokunmadan geldik. spordanda olduk ama olsun. yemeyince - göreceğimi bilmek tarifi mümkün değil. geldim akşam haşladığım tavuğumu yedim zeromuda içtim. ooooh keyfim yerinde. bi ağız kuruluğu varki sormayın. 1.5 litre suyu bitirdim çay içtim bardak bardak gidip yeniden dolduruyorum şişemi.

ağız kuruluğu yağlarımın eridiğine işarettir demi

maden suyu için bende aynı şeyi düşünüyorum... çok da seviyorum ben hergün içmesem de iki günde bir mutlaka alıyorum çünkü kalsiyum açısından zengin...

valla de... benim de kuruyo ondan mı ki acaba? ulan şeker hastası olmıyım falan diye korkuyorum bende hee

o 5 lira mutluluğunu yok edemez valla benim sütyende bol gelmeye başladı bende yarın gidip yeni alcam

bende umuyorum sitimdan gitmistir bende kücülsün istemem sahsen
birde ben gibi fazla kilo verenler mutlaka su cemberle gögüs hareketi yapsinlar yoksa sarkacak diye cok korkuyorum

bence hizlanir ama unutma ki eger kilon cok cok fazlaysa yani yolun uzunsa bir daha ihtiyacin olursa ayni etkiyi göstermez diyo dukan amca

bende cok sivi tüketiyorum cesit cesit belki o da WC sorunu yasamama nedendir.
problemim olmamasina nedendir diyecektim

Son düzenleme:
vay canısına.... para dosttan kazanılır diye boşa dememişler
çok doğru vallahi, arkadaşta aynısını yaptı bana... kadınlar günü hediyesi olarak

hiç üzülmedim inanki, tavrından anladım zaten kesin geçirecek bana dedimde kutunun üzerinde fiyat etiketi olacağını hiç düşünmedim... bence oda düşünmedi

bende son 8 kilo diyorum artıkkkk, tamda kışlıkların indirim sezonuna gelecekki seneye için bol bol alıp koycam vallahi, oh yaz gelsin geçen sene içimde uhte kalan herşeyi alcammm, en güzelide yazın sıcağında korse giycem diye uğraşmıycam, daha ne isterim

yani simdi o sutyeni satan, 5 tl ye bir arkadas yitirdi ha? aferin ona matematigi de arkadasligi kadar kuvvetliymis.

aklı sıra kar etti sanırım ama düşünemediği şey benim artık üzerime göre hiç kıyafetim kalmadı ve ciddi bir alışverişe çıkmam lazım, beklesinki ondan bişey alırım, mümkün değil, kar ediyim derken zararın büyüğünü yaptı kısaca....

ben şu an kendimle çelişiyorum... ilk zamanlarda daha kolay kilo veriliyo sonra noluyoda ağırrr ağırr gidiyo acaba diye düşünüyorum... ve sanırım sebebini buldum... ilk başladığımda beyaz kireç gibi yağsız peynirle yaptım kahvaltılarımı... dukan tatlısı neymiş bilmiyodum... light üçgen peynir neydi bilmiyodum... light kaşar neydi bilmiyodum... çok sık olmasa da tüketiyorum işte... bundan mı acaba... ppfff.... bu regl benim psikolojimi bozdu sanırım...

omega 3 hapı ve vitamin olarak ne kullanıyorsun acaba?
Goji berryde hiç yemedim, ne diyet sırasında ne de öncesinde. Bu gerekli mi yoksa keyfe keder mi?

Bende demir eksikliğine bağlı kansızlık var, ilaç almıyorum kilo yapıyor diye ama geçen sene gittiğimde doktorum artık iğnelere geçmemiz gerektiğini ve seviyemin çok düştüğünü söylemişti. Aşırı çarpıntı yapıyor, nefes nefese kalıyorum.

önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ederim.
Çok teşekkürler.

ayy tşk ederim sonunda biri cvp verdi krep değil cnm peynir+ yumurta beyazı+1tk mısır nişastası ile yapılan krakerden yedim
sende light aldığına göre doğru yoldayım galiba

Mısır nişastası ben pek kullanmıyorum.
Bildiğim kadarıyla da yasaklı mısır unu serbest ama sınırlı.

az önceki çizelgeyi dikkate almayın kızlar...
Eki Görüntüle 363116

Yarim bende bildirim yapmıştım ama gözünden kaçtı sanırım canım eklemişsin. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…