ellerine sağlık arkadaşım. haftaya hepimizden innşallah en az 1 kilo gitsin innnnşalaaah
şekerimmm ellerine sağlık, en kıdemli ben kalmışım, bana yakın aylardan dahi kimsecikler yok listede, üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
herkes istediği kiloya inip mi bıraktı? yoksa vazmıgeçti karar veremedim bir türlü.....
ay unutmadan sabah sabah küçük bir kazık yedim, hemde arkadaşımdan, ama öyle mutluyum ki umursamadım bile
eskiden 100/C kullanıyordum sütyeni, hatta artık dar bile geliyordu, emziriyordumda bu arada
bu sabah gidip kendime sütyen aldım, evdekiler baya bol olmaya başladı çünkü
veeeeeeee
85/B aldım.....
öyle mutluyumki anlatamam, benden önde gidiyorlardı çünkü artıkşimdi aynı hizadayız
kazık kısmına gelince, TEN marka sütyeni ben aldım 35 e, sonra eve geldik kutunun üzerine bir baktım 30 yazıyor, hemde satan gün arkadaşım
yani o zaman gazoz gibi düşünbide meyvesi var ama meyve aroması gerçi çok sorun olmaz sanırım da yine de ben içmiyorum... asitli içecek olarak iki günde bir zero içiyorum....
şekerimmm ellerine sağlık, en kıdemli ben kalmışım, bana yakın aylardan dahi kimsecikler yok listede, üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
herkes istediği kiloya inip mi bıraktı? yoksa vazmıgeçti karar veremedim bir türlü.....
ay unutmadan sabah sabah küçük bir kazık yedim, hemde arkadaşımdan, ama öyle mutluyum ki umursamadım bile
eskiden 100/C kullanıyordum sütyeni, hatta artık dar bile geliyordu, emziriyordumda bu arada
bu sabah gidip kendime sütyen aldım, evdekiler baya bol olmaya başladı çünkü
veeeeeeee
85/B aldım.....
öyle mutluyumki anlatamam, benden önde gidiyorlardı çünkü artıkşimdi aynı hizadayız
kazık kısmına gelince, TEN marka sütyeni ben aldım 35 e, sonra eve geldik kutunun üzerine bir baktım 30 yazıyor, hemde satan gün arkadaşım
vay canısına.... para dosttan kazanılır diye boşa dememişler
@ angel4449; doymazsin hatta hemen acikirsin tabikideyyaninda mutlaka et olmali bence ben sahsen öyle yapiyorum.
@ peliss; tabiiki de yiyebilirsin yaa ne duruyorsun
@ sudennaz; canimcim bilerek mi yedin ? ya patates hem yasak hemde kacamak yapacaksaniz söyle mükemmel birsey icin yapin yaa patates icin bozmaya degermi
@seda_1983; neyse zararin neresinden dönersen kardir. canimcim dukanda saat sinirlamasi yok ama mümkün oldugu kadar gec yememeye calisiyorum ben yatmadan iki saat önce yesen yeterli. hem uzun tutarsak süreyi o zamanda yatmadan önce acikiriz ve de kacamak yapariz.
arkadaslarim genel bilgi ; liht puding tamam sekersiz yagsiz olabilir ama karbonhidrati yükdsek bir ürün oldugu icin sinirli maalesef. Marketten birsey alirken yagina bakiyorsunuz karbonhidratina da bakin .
@ sudennaz; zayiflama hapi kuklanirsan evet verirsin ama bir süre icin. sonra hooop geri alirsin hepsini hemde feci siserek sen bilirsin yani
ne kadar oldu ki baslayali hemen biktin. birde söyle düsünün bugüne kadar herseyi yediniz tamam ama noldu sonuc ne? bu saydayiz yine. Ya benim yolum cok uzun ama ben pes etmiyorum evet bazen yiliyorum ama genelde regl dönemime denk geliyor.
senin kilonu ve de baslangic tarihini bilmiyorum ki birsey diyemem
ben yiyorum canım ama oda sınırlı çok abartmamak gerek[/QU
Bende günde 1 tane yiyorum ama almıcam bi daha meyveli yoğurt.
Sağolun kızlar destekleriniz için...
hee anladim canim ama dogrusunu yapiyorsun bencede
bende zero yu cok iciyordum yani hergün bir bardak ve de tatlilari arttirmistim o zaman iste duraklama oldu bende
birde kakaodan ama neyseki atlattim azalttim tatlilari
zeroyuda hic icmiyorum desem yeri cok nadir esimin bardagindan bir iki yudum sirf tatli istemiyim o gün diye.
canimcim salla o arkadasini anlamis oldun yüzünü bosver. Dedigin gibi sen mutluluguna bak
sütyen ölcüm benimde degisti yani sanirim
cünkü en öne takarken simdi en sona takiyorum yaa süper bir duygu o haliyle bile bol geliyo da idare edioyrum iste biraz daha zayifliyim bir alisverise cikicam kimse tutamiycak beni
hee alisveris diyince yarim bonprix kiyafetlerin geldi mi
rica ederim... valla önümüzdeki hafta baya - lerle çıkmak istiyorum karşınıza... zerre kaçamak yapmıycam söz... şu an çikolata için kendimle savaşıyorum ama yemiycem...
yani o zaman gazoz gibi düşünbide meyvesi var ama meyve aroması gerçi çok sorun olmaz sanırım da yine de ben içmiyorum... asitli içecek olarak iki günde bir zero içiyorum....
hadi bu hafta 1,2 kg için savaşalım
sen 71.6'yı gööörrrr
bende 69.8 'i
inşallaaaaaaahhhhh
hadi bakalım bu haftanın bildirimleri
düzeltiyorum bi dk kızlar
kız deliii... regl öncesi kilom o cetveldekişimdi çoook fena çooookk 75lerde kızımmmmm
rica ederim... valla önümüzdeki hafta baya - lerle çıkmak istiyorum karşınıza... zerre kaçamak yapmıycam söz... şu an çikolata için kendimle savaşıyorum ama yemiycem...
ben düzenli hergün 1 adet sade maden suyu tüketmeye dikkat ediyorum tam tersi...
sürekli hazır su içiyoruz ve sonuçta minarel eksiği oluyor öyle olunca ve bu dengeyi sağlamak içinde maden suyu içmek gerekiyor
hatta geçen ender saraç yine aynı şeyleri anlatıyordu tv de, vitamin almak kadar gerekli diyordu
soda ile maden suyu aynı değil yalnız sodada karbonhidrat var, sodalı böreklerin kabarma sebebi olan şey yani
piyasada satılanlarsa genelde maden suyu....
günlük: 2 litre su+1 maden suyu+1 türk kahvesi+ şekersiz çay kahve+ 1 bardak ayran veya süt+ 1 bardak yeşil çay tüketiyorum
sabah akşam omega 3 hapı(balık yağı hem normal bizim yağımızı yakıyor hem kolesterolü düşürüyor), 1 kere de vitamin alıyorum
ve artık c vitamini için goji berryde ekledim bu listeye
bu düzeni bozunca kilo vermem yavaşladı benim ama şimdi eksiksiz uyuyorum ve tekrar kilo vermeye başladım
valla de... benim de kuruyo ondan mı ki acaba? ulan şeker hastası olmıyım falan diye korkuyorum bende heeregl olunca tatlı ya olan duygusal bağım biraz köreldi gibi
hata öğlen spora gittiğimdekadınlar günü vesilesiyle bize poğaça börek kurabiye neyim yapmışlar.
hiçbirimiz dokunmadan geldik. spordanda olduk ama olsun. yemeyince - göreceğimi bilmek tarifi mümkün değil. geldim akşam haşladığım tavuğumu yedim zeromuda içtim. ooooh keyfim yerinde. bi ağız kuruluğu varki sormayın. 1.5 litre suyu bitirdim çay içtim bardak bardak gidip yeniden dolduruyorum şişemi.
ağız kuruluğu yağlarımın eridiğine işarettir demi
o 5 lira mutluluğunu yok edemez valla benim sütyende bol gelmeye başladı bende yarın gidip yeni alcam
ama üzülüyorum çokta küçülmesinler yaaa
kızlar çok acil bişey sorcam.
bu hafta sonu değil bi sonraki c.tesi yani 10 gün sonra sevgilimin ailesi tanışmaya gelecekler bize annesi ile ilk kez tanışcaz filan ve ben şişko olmak istemiyorum 2-3 kilo versem şu 10 günde çok rahatlicam en azından psikolojikman .
3 gün saf protein yapıp sonra yine 1+1 devam etmek istiyorum ne dersiniz?????hızlandırabilirmiyim biraz kilo vermeyi
ben düzenli hergün 1 adet sade maden suyu tüketmeye dikkat ediyorum tam tersi...
sürekli hazır su içiyoruz ve sonuçta minarel eksiği oluyor öyle olunca ve bu dengeyi sağlamak içinde maden suyu içmek gerekiyor
hatta geçen ender saraç yine aynı şeyleri anlatıyordu tv de, vitamin almak kadar gerekli diyordu
soda ile maden suyu aynı değil yalnız sodada karbonhidrat var, sodalı böreklerin kabarma sebebi olan şey yani
piyasada satılanlarsa genelde maden suyu....
günlük: 2 litre su+1 maden suyu+1 türk kahvesi+ şekersiz çay kahve+ 1 bardak ayran veya süt+ 1 bardak yeşil çay tüketiyorum
sabah akşam omega 3 hapı(balık yağı hem normal bizim yağımızı yakıyor hem kolesterolü düşürüyor), 1 kere de vitamin alıyorum
bu düzeni bozunca kilo vermem yavaşladı benim ama şimdi eksiksiz uyuyorum ve tekrar kilo vermeye başladım
çok doğru vallahi, arkadaşta aynısını yaptı bana... kadınlar günü hediyesi olarakvay canısına.... para dosttan kazanılır diye boşa dememişler
hiç üzülmedim inanki, tavrından anladım zaten kesin geçirecek bana dedimde kutunun üzerinde fiyat etiketi olacağını hiç düşünmedim... bence oda düşünmedio 5 lira mutluluğunu yok edemez valla benim sütyende bol gelmeye başladı bende yarın gidip yeni alcam
ama üzülüyorum çokta küçülmesinler yaaa
bende son 8 kilo diyorum artıkkkk, tamda kışlıkların indirim sezonuna gelecekki seneye için bol bol alıp koycam vallahi, oh yaz gelsin geçen sene içimde uhte kalan herşeyi alcammm, en güzelide yazın sıcağında korse giycem diye uğraşmıycam, daha ne isterim
hee anladim canim ama dogrusunu yapiyorsun bencede
bende zero yu cok iciyordum yani hergün bir bardak ve de tatlilari arttirmistim o zaman iste duraklama oldu bende
birde kakaodan ama neyseki atlattim azalttim tatlilari
zeroyuda hic icmiyorum desem yeri cok nadir esimin bardagindan bir iki yudum sirf tatli istemiyim o gün diye.
canimcim salla o arkadasini anlamis oldun yüzünü bosver. Dedigin gibi sen mutluluguna bak
sütyen ölcüm benimde degisti yani sanirim
cünkü en öne takarken simdi en sona takiyorum yaa süper bir duygu o haliyle bile bol geliyo da idare edioyrum iste biraz daha zayifliyim bir alisverise cikicam kimse tutamiycak beni
hee alisveris diyince yarim bonprix kiyafetlerin geldi mi
yani simdi o sutyeni satan, 5 tl ye bir arkadas yitirdi ha? aferin ona matematigi de arkadasligi kadar kuvvetliymis.
ayy tşk ederim sonunda biri cvp verdi krep değil cnm peynir+ yumurta beyazı+1tk mısır nişastası ile yapılan krakerden yedim
sende light aldığına göre doğru yoldayım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?