Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben diyete ilk başladığımda bacaklarımda kramplar olmaya başladı, sonra sağolsun burada sağlıkçı bir arkadaş vardı o söyledi
içinde potasyum olan bir vitemin ala ve mutlaka günlük soda iç diye...
daha sonra balık yağının önemini de öğrendim
ve son olarakta goji berry girdi listeye
düşününce aslında kaliteli beslenme ve sağlıklı olma konusunda ne kadar çok şey öğrenmişim dukan sayesinde

abbooowwww durum vahim... aynı ben... kan iğnesi de kullandım... yine pek yükselmedi... en son hastaneye yatıcaktım ki... bekleyelim dedim... diyete başladım ve genelde kırmızı et ciğer tüketiyorum... iki hafta önce kontrole gittiğimde değerlerim normal seviyedeydi... ayrıca bende de taşikardi (çarpıntı) vardı... ve kansızlık bunu ciddi tetikliyordu.. geçen yıl kalp operasyonu geçirdim... Allahıma şükürler olsun ki sağlıklıyım... ve zayıflamaya çalışıyorum...

Cnm ilk zamanlar verilecek yağ oranı fazla olduğundan dolayı hızlı gidiyor.

özür dilerim göremedim belki de... çünkü bende diyorum iremin bildirimi neden yok... ama göremedim... kuusra bakma..

Kıdemli li biri olarak soeu sormak istiyorum

Goji beri meyve gurubuna girmiyormu:44::44::44: birde günde ne kadar tüketiyorsun
ve omaga 3 hapı için hangi markayı kullanıyorsun isim vermek yasaksa özel mesaj atabilirmisin Lütfen

ben dukan'a başlamadan tahlil yaptırmadım, ama çok değiştiğini sanmıyorum geçen seneye göre.
1 ay kadar sonra yaptırmayı düşünüyorum. umarım bende de aynı şekilde etki eder ve artar. Kırmızı et pek fazla tüketmiyorum ama 10 günde 2 kere dana ciğer yağsız sote olarak yedim. Daha çok tavuk ağırlıklı gidiyor, çalışınca dışarıdan yağsız birşeyler bulmak çok zor

özür dilerim göremedim belki de... çünkü bende diyorum iremin bildirimi neden yok... ama göremedim... kuusra bakma..

Olsun sorun değil cnm sen kendi listene ekle haftaya karışıklık olmasın tekrar yayınlamana gerek yok. Haftaya görürürüz.
Kilom 68,3 bugün ki.

ama senin kilo vermen gayet hızlı. düşünsene 1 ayda 10 kilo gitti. öyle aşırıda bir kilo yoktu düşünüysen.

benim ikinci ay bitecek 17sinde ben 7 kilo verdim. 8 kilo olursa 17sinde ayda 4 kiloya denke gelcek ki gayet iyi bir rakam. dukanda haftada 1 kilo diyor zaten. daha hızlısı sarkma yapmaz mı? tabi sen spor yapıyorsun fark ettirir bu.

ara ara gofret yememin haricinde kaçamağımda yok benim. tatlı yemiyorum yağlı yemek ağzıma sürmedim daha 2 aydır. sadece 7 kilo(sadece 7 dediğime bakmayın anam ağladı verene kadar)

gayet hızlısın. 1 hafta durakladı diye böyle karamsar olma

bende çalışıyorum ve evde akşamdan hazırlayıp öyle işe geliyorum... ama kırmızı et tüketirsen sana kan yapıcaktır... beyaz etin öyle bi etkisi yok...

son 5 kilom kaldı ve hızlanması lazım....o zaman yapabilirim dime 3 günlük bi atak? çok çok uzun bi yol değldir heralde 5 kilo???
10 günde 3 kilom gitse nasıl rahatlicam.....

ama benim kilolarım yerleşik değildi... 7 aydır falan o kilodaydım ben... belkide ondan yavaşladı normali de bu... gitsinde...

sen niye bu kadar stres yaptın ki...sen çok hızlı kilo verdin ilk başta ondan sana şuan verdiğin kilolar az geliyor ama emin olki gayet iyi gidiyorsun

teşkür teşkür... benim reglim de çok uzun sürüyoo :=( bu arada kargonu verdim.... yarın sürat kargo uğrar sana

Son düzenleme:

goji berry dukan kitabında geçmiyor ama dukanın canlı sohbetlerinde adı geçen bir meyveymiş, sonuçta bizdeki kitaplar basılalı çok olduğu için yok malesef
ama dukan P günlerinde 1 kaşık PS günlerinde 2 kaşık yenmesine izin veriyormuş
sebebine gelince, içindeki C vitamini oranı portakalın 150 katıymış...
şimdi biz sürekli et yiyoruz, protein alıyoruz diye düşünüyoruz ama aslında olay öyle olmuyormuş et yediğimiz zaman yeteri kadar c vitamini almazsak vücut o proteiinin malesef kullanamıyormuş ve kansızlık gibi, aşırı yorgunluk, saç dökülmesi gibi birçok sorun ortaya çıkıyormuş o zamanda...
yada c vitamini içeceksin kısaca

balık yağı olarak marincap marka aldım ben ama piyasada çok değişik markalar var, alırken içindeki DHA ve EPA oranlarına bakın, mümkün olduğunca yüksek olsun, aslında en iyi marka solgar ama oda baya pahalıya geliyor...

vitaminde reçeteye yazılan "one a day maksimum" kullanıyordum ama mideme dokundu çok güçlü bende "one a day women" aldım bu sefer..
umarım yardımcı olabilmişimdir

bence de ondan.çünkü ben takip ediyom yok bu helva yok bu pudink acayip takılıyosunuz
ben bunların hiç birini yemedim ve çok hızlı kilo verdim bak 3 hafta bittiğinde 6 kilı vermiştim
4.hafta başında güçlendirmedeyim
keşke bunları ara ara yeseniz

regl dönemindesin, bu duygular çok normal, hepimiz zaman zaman benzer şeyler düşüyor ve hissediyoruz,
sıkma canını lütfen
bazen hızlanıyor, bazen yavaşlıyor ama eninde sonunda giidiyor o yağlar, merak etme
bak ben 31 aralık sabahı tam 75 kiloydum, geçen haftaysa 70.5.... tam 2 ayda 4,5 kiloyu zor verdim ama bu hafta 1,2 kilo birden gitti
metabolzman sana oyun oynuyor, direnciini kırmaya çalışıyor sakın gelme bu oyunlara...
aniden inivereceksin, demedi deme sakın,
ben 87.5 ten regl olup bitince birden 86ya inmiştim.... benzer bişeyde sen yaşayacaksın
demedi deme bak

Çok teşekkürler, önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım. Çizelgenize bakınca işe yaradığı gerçek :) Darısı başımıza.

bu arada regl sabah regl oldum dedimya
hemen felakete düşmemesi için hap aldım
sabahtan az biraz gelmişti ama bu saat oldu hala bişey gelmedi yaaa bir damla bile
sıkıntılıyım
acaba nedendir :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…