omega 3 hapı ve vitamin olarak ne kullanıyorsun acaba?
Goji berryde hiç yemedim, ne diyet sırasında ne de öncesinde. Bu gerekli mi yoksa keyfe keder mi?
Bende demir eksikliğine bağlı kansızlık var, ilaç almıyorum kilo yapıyor diye ama geçen sene gittiğimde doktorum artık iğnelere geçmemiz gerektiğini ve seviyemin çok düştüğünü söylemişti. Aşırı çarpıntı yapıyor, nefes nefese kalıyorum.
önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ederim.
Çok teşekkürler.
ben şu an kendimle çelişiyorum... ilk zamanlarda daha kolay kilo veriliyo sonra noluyoda ağırrr ağırr gidiyo acaba diye düşünüyorum... ve sanırım sebebini buldum... ilk başladığımda beyaz kireç gibi yağsız peynirle yaptım kahvaltılarımı... dukan tatlısı neymiş bilmiyodum... light üçgen peynir neydi bilmiyodum... light kaşar neydi bilmiyodum... çok sık olmasa da tüketiyorum işte... bundan mı acaba... ppfff.... bu regl benim psikolojimi bozdu sanırım...
Mısır nişastası ben pek kullanmıyorum.
Bildiğim kadarıyla da yasaklı mısır unu serbest ama sınırlı.
Yarim bende bildirim yapmıştım ama gözünden kaçtı sanırım canım eklemişsin. :44:
Kıdemli li biri olarak soeu sormak istiyorumben düzenli hergün 1 adet sade maden suyu tüketmeye dikkat ediyorum tam tersi...
sürekli hazır su içiyoruz ve sonuçta minarel eksiği oluyor öyle olunca ve bu dengeyi sağlamak içinde maden suyu içmek gerekiyor
hatta geçen ender saraç yine aynı şeyleri anlatıyordu tv de, vitamin almak kadar gerekli diyordu
soda ile maden suyu aynı değil yalnız sodada karbonhidrat var, sodalı böreklerin kabarma sebebi olan şey yani
piyasada satılanlarsa genelde maden suyu....
günlük: 2 litre su+1 maden suyu+1 türk kahvesi+ şekersiz çay kahve+ 1 bardak ayran veya süt+ 1 bardak yeşil çay tüketiyorum
sabah akşam omega 3 hapı(balık yağı hem normal bizim yağımızı yakıyor hem kolesterolü düşürüyor), 1 kere de vitamin alıyorum
ve artık c vitamini için goji berryde ekledim bu listeye
bu düzeni bozunca kilo vermem yavaşladı benim ama şimdi eksiksiz uyuyorum ve tekrar kilo vermeye başladım
abbooowwww durum vahim... aynı ben... kan iğnesi de kullandım... yine pek yükselmedi... en son hastaneye yatıcaktım ki... bekleyelim dedim... diyete başladım ve genelde kırmızı et ciğer tüketiyorum... iki hafta önce kontrole gittiğimde değerlerim normal seviyedeydi... ayrıca bende de taşikardi (çarpıntı) vardı... ve kansızlık bunu ciddi tetikliyordu.. geçen yıl kalp operasyonu geçirdim... Allahıma şükürler olsun ki sağlıklıyım... ve zayıflamaya çalışıyorum...
Cnm ilk zamanlar verilecek yağ oranı fazla olduğundan dolayı hızlı gidiyor.
özür dilerim göremedim belki de... çünkü bende diyorum iremin bildirimi neden yok... ama göremedim... kuusra bakma..
ben şu an kendimle çelişiyorum... ilk zamanlarda daha kolay kilo veriliyo sonra noluyoda ağırrr ağırr gidiyo acaba diye düşünüyorum... ve sanırım sebebini buldum... ilk başladığımda beyaz kireç gibi yağsız peynirle yaptım kahvaltılarımı... dukan tatlısı neymiş bilmiyodum... light üçgen peynir neydi bilmiyodum... light kaşar neydi bilmiyodum... çok sık olmasa da tüketiyorum işte... bundan mı acaba... ppfff.... bu regl benim psikolojimi bozdu sanırım...
ben dukan'a başlamadan tahlil yaptırmadım, ama çok değiştiğini sanmıyorum geçen seneye göre.
1 ay kadar sonra yaptırmayı düşünüyorum. umarım bende de aynı şekilde etki eder ve artar. Kırmızı et pek fazla tüketmiyorum ama 10 günde 2 kere dana ciğer yağsız sote olarak yedim. Daha çok tavuk ağırlıklı gidiyor, çalışınca dışarıdan yağsız birşeyler bulmak çok zor
bende umuyorum sitimdan gitmistir bende kücülsün istemem sahsen
birde ben gibi fazla kilo verenler mutlaka su cemberle gögüs hareketi yapsinlar yoksa sarkacak diye cok korkuyorum
bence hizlanir ama unutma ki eger kilon cok cok fazlaysa yani yolun uzunsa bir daha ihtiyacin olursa ayni etkiyi göstermez diyo dukan amca
bende cok sivi tüketiyorum cesit cesit belki o da WC sorunu yasamama nedendir.
problemim olmamasina nedendir diyecektim
ama senin kilo vermen gayet hızlı. düşünsene 1 ayda 10 kilo gitti. öyle aşırıda bir kilo yoktu düşünüysen.
benim ikinci ay bitecek 17sinde ben 7 kilo verdim. 8 kilo olursa 17sinde ayda 4 kiloya denke gelcek ki gayet iyi bir rakam. dukanda haftada 1 kilo diyor zaten. daha hızlısı sarkma yapmaz mı? tabi sen spor yapıyorsun fark ettirir bu.
ara ara gofret yememin haricinde kaçamağımda yok benim. tatlı yemiyorum yağlı yemek ağzıma sürmedim daha 2 aydır. sadece 7 kilo(sadece 7 dediğime bakmayın anam ağladı verene kadar)
gayet hızlısın. 1 hafta durakladı diye böyle karamsar olma
Olsun sorun değil cnm sen kendi listene ekle haftaya karışıklık olmasın tekrar yayınlamana gerek yok. Haftaya görürürüz.
Kilom 68,3 bugün ki.
yyaaaa ben çoook mutsuzumm bugünnnsanki yapışıcak bunlar üstüme gitmiycek diye korkuyorum...
sen niye bu kadar stres yaptın ki...sen çok hızlı kilo verdin ilk başta ondan sana şuan verdiğin kilolar az geliyor ama emin olki gayet iyi gidiyorsun
omega 3 hapı ve vitamin olarak ne kullanıyorsun acaba?
Goji berryde hiç yemedim, ne diyet sırasında ne de öncesinde. Bu gerekli mi yoksa keyfe keder mi?
Bende demir eksikliğine bağlı kansızlık var, ilaç almıyorum kilo yapıyor diye ama geçen sene gittiğimde doktorum artık iğnelere geçmemiz gerektiğini ve seviyemin çok düştüğünü söylemişti. Aşırı çarpıntı yapıyor, nefes nefese kalıyorum.
önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ederim.
Çok teşekkürler.
Kıdemli li biri olarak soeu sormak istiyorum
Goji beri meyve gurubuna girmiyormu:44::44::44: birde günde ne kadar tüketiyorsun
ve omaga 3 hapı için hangi markayı kullanıyorsun isim vermek yasaksa özel mesaj atabilirmisin Lütfen
goji berry dukan kitabında geçmiyor ama dukanın canlı sohbetlerinde adı geçen bir meyveymiş, sonuçta bizdeki kitaplar basılalı çok olduğu için yok malesef
ama dukan P günlerinde 1 kaşık PS günlerinde 2 kaşık yenmesine izin veriyormuş
sebebine gelince, içindeki C vitamini oranı portakalın 150 katıymış...
şimdi biz sürekli et yiyoruz, protein alıyoruz diye düşünüyoruz ama aslında olay öyle olmuyormuş et yediğimiz zaman yeteri kadar c vitamini almazsak vücut o proteiinin malesef kullanamıyormuş ve kansızlık gibi, aşırı yorgunluk, saç dökülmesi gibi birçok sorun ortaya çıkıyormuş o zamanda...
yada c vitamini içeceksin kısaca
balık yağı olarak marincap marka aldım ben ama piyasada çok değişik markalar var, alırken içindeki DHA ve EPA oranlarına bakın, mümkün olduğunca yüksek olsun, aslında en iyi marka solgar ama oda baya pahalıya geliyor...
vitaminde reçeteye yazılan "one a day maksimum" kullanıyordum ama mideme dokundu çok güçlü bende "one a day women" aldım bu sefer..
umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?