Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sana aynen katılıyorum, kilo vermeyi durdurmuyor ama yavaşlatıyor bu tarz şeyler,
ilk ay heveslenip bende denemiştim ama sonra baktım zaten orjinaliinin tadını tutmayan şeyler için 2-3 hafta uzatacağım diyeti, vazgeçtim bende yapmaktan
o kadar emek ediyoruz sonra farkına varmadığımız ufak tefek şeyler hızımızı kesiveriyor
daha önce bir arkadaşa söyledim azcık yanlış anladı beni, o günden beri ağzımı açmıyorum bu konuda..

ben 4 hafta sonunda 10 kilo vermiştim... keşke senin kadar az olsaydı verecek kilomuz bizde bep birlikte güçlendirmede olabilirdik...

tamam o zaman ruhumdaki anormallikleri bi köşeye attım bile

teşkür teşkür... benim reglim de çok uzun sürüyoo :=( bu arada kargonu verdim.... yarın sürat kargo uğrar sana

çok teşekkür ederim bebeğim...zayıfladıkça seni hatırlıycam emin ol...bende sana eger kabul edersen ufak bişeyler göndermek istiyorum canım...

ben yarime hitaben yazdım bu yazıyı ama kendine pay biçek isteyen olursa buyursun
ben yarimin iyi niyetine sığındığım için yazdım

ben yarime hitaben yazdım bu yazıyı ama kendine pay biçek isteyen olursa buyursun
ben yarimin iyi niyetine sığındığım için yazdım

sıkıntı yok... koşarak ulaşmak istiyorum ben hedefime... o helvadan yemiş olsaydım üzülürdüm... bi kere annemin yaptığı dukan tiramisudan yedim o da geçen ay regl oldugumda hemde tamamını değil yarısını yemiştim... hay allahım ağzıma kilit vuruyım bence yawww...

Merhaba arkadaşlar,

sayenizde ben de kitabı alıp diyete başladım, bugün 4. günümdeyim ve hiç açlık çekmiyorum.

benim sizlere sormak istediğim birkaç şey var.. aranızda çabuk yorulan , böbrek agrısı çeken var mı...

bir de internette fazla su içmenin zararlı oldugunu ve böbrekleri yordugunu okudum ama beni bıraksan 3,5 lt rahat içerim.. sizce ne kadar içmeliyiz ?

aranızda 7-10 gibi kilo verenler arasında herhangi bir yan etkisini gören oldu mu...

sevgiler... :)

özür dilerim göremedim belki de... çünkü bende diyorum iremin bildirimi neden yok... ama göremedim... kuusra bakma..

Merhaba,

Bol su içilmeli canım ama herşeyin fazlası zarar olduğu gibi suyunda öyle. Günde 3,5 lt maşallah diyeyim ama bana fazla geldi.
Ben herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım.
Ama gerekli testleri yaptırmak lazım dönem dönem.
Herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir.
Diyetin ilk günleri çabuk yorulma halsizlik baş ağrısı olmuştu sadece ama kısa sürede geçti.

ben sizler gibi düşünmüyorum nedense.... 5 kilo farkım olsa ya da 6 tabikide tatlıya ihtiyaç duymadan devam eder 1 ayda işimi bitirirdim.
ama benim ve sizlerin süreci daha uzun...
yemezsen yemezsen ilerde daha büyük faciaya sonuç olur ve diyeti harcarsın çünkü vücudunun ona da ihtiyacı var.
nefsin ne kadar kuvvetli olursa olsun bir yerde kopar gider o iş

helvamıda yaptım yiyorum... meyveli yoğurdumu da ve ben bu şekilde mutlu olarak diyete devam ediyorum
yağım 0 karbonhidratım 0... okadarcık şey de vücutta harcanır gider zaten...

ben mutlu olduğum sürece bu diyet devam eder sadece bunu bilir bunu söylerim

Çok haklısın canım.
Ben tüketmiyorum hiç helva tatlı meyveli yoğurt hatta zero bile çok az içiyorum.
Ama bir an geliyorki gözüm dönüyor bu sefer iyice abartıyorum kalorili şeylere yiyorum.
Aslında senin gibi kendimi sınırlı serbest besinlerle ödüllendirsem nefsim körelecek.
Bu haftasonu evde oturup kek, helva yapmayı düşünüyorum.
Hatta dukanella deneyeceğim.
Birde alışverişe çıkıcam bol bol alıcam malzemelerimi.

Canım spor yaptın mı peki?
Ve neler yedin genelde? Hiç kaçamak yapmadın mı yani?

Keşke yine açmasaymışım :26: :26:

ben ona hitaben yazdım derken sen karışma manasında demedim
ltf yanlış anlama
geriye dönük okuyunca anladım bana küstün
sen dedinya ağzımı açtım pişman oldum diye.
bende demek istedimki yarime hitaben yazıyorum
o manada yani
yanlış anlama beni özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…