sana aynen katılıyorum, kilo vermeyi durdurmuyor ama yavaşlatıyor bu tarz şeyler,bence de ondan.çünkü ben takip ediyom yok bu helva yok bu pudink acayip takılıyosunuz
ben bunların hiç birini yemedim ve çok hızlı kilo verdim bak 3 hafta bittiğinde 6 kilı vermiştim
4.hafta başında güçlendirmedeyim
keşke bunları ara ara yeseniz
bence de ondan.çünkü ben takip ediyom yok bu helva yok bu pudink acayip takılıyosunuz
ben bunların hiç birini yemedim ve çok hızlı kilo verdim bak 3 hafta bittiğinde 6 kilı vermiştim
Çok teşekkürler, önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım. Çizelgenize bakınca işe yaradığı gerçek :) Darısı başımıza.
regl dönemindesin, bu duygular çok normal, hepimiz zaman zaman benzer şeyler düşüyor ve hissediyoruz,
sıkma canını lütfen
bazen hızlanıyor, bazen yavaşlıyor ama eninde sonunda giidiyor o yağlar, merak etme
bak ben 31 aralık sabahı tam 75 kiloydum, geçen haftaysa 70.5.... tam 2 ayda 4,5 kiloyu zor verdim ama bu hafta 1,2 kilo birden gitti
metabolzman sana oyun oynuyor, direnciini kırmaya çalışıyor sakın gelme bu oyunlara...
aniden inivereceksin, demedi deme sakın,
ben 87.5 ten regl olup bitince birden 86ya inmiştim.... benzer bişeyde sen yaşayacaksın
demedi deme bak
teşkür teşkür... benim reglim de çok uzun sürüyoo :=( bu arada kargonu verdim.... yarın sürat kargo uğrar sana
çok teşekkür ederim bebeğim...zayıfladıkça seni hatırlıycam emin ol...bende sana eger kabul edersen ufak bişeyler göndermek istiyorum canım...
sana aynen katılıyorum, kilo vermeyi durdurmuyor ama yavaşlatıyor bu tarz şeyler,
ilk ay heveslenip bende denemiştim ama sonra baktım zaten orjinaliinin tadını tutmayan şeyler için 2-3 hafta uzatacağım diyeti, vazgeçtim bende yapmaktan
o kadar emek ediyoruz sonra farkına varmadığımız ufak tefek şeyler hızımızı kesiveriyor
daha önce bir arkadaşa söyledim azcık yanlış anladı beni, o günden beri ağzımı açmıyorum bu konuda..
çok teşekkür ederim bebeğim...zayıfladıkça seni hatırlıycam emin ol...bende sana eger kabul edersen ufak bişeyler göndermek istiyorum canım...
ben yarime hitaben yazdım bu yazıyı ama kendine pay biçek isteyen olursa buyursun
ben yarimin iyi niyetine sığındığım için yazdım
bu arada senin çizelgendeki koşucu bayağı hızlı çıkmış senden önde gidiyor, hedefe ulaşmış bile :)
özür dilerim göremedim belki de... çünkü bende diyorum iremin bildirimi neden yok... ama göremedim... kuusra bakma..
Merhaba arkadaşlar,
sayenizde ben de kitabı alıp diyete başladım, bugün 4. günümdeyim ve hiç açlık çekmiyorum.
benim sizlere sormak istediğim birkaç şey var.. aranızda çabuk yorulan , böbrek agrısı çeken var mı...
bir de internette fazla su içmenin zararlı oldugunu ve böbrekleri yordugunu okudum ama beni bıraksan 3,5 lt rahat içerim.. sizce ne kadar içmeliyiz ?
aranızda 7-10 gibi kilo verenler arasında herhangi bir yan etkisini gören oldu mu...
sevgiler... :)
sana aynen katılıyorum, kilo vermeyi durdurmuyor ama yavaşlatıyor bu tarz şeyler,
ilk ay heveslenip bende denemiştim ama sonra baktım zaten orjinaliinin tadını tutmayan şeyler için 2-3 hafta uzatacağım diyeti, vazgeçtim bende yapmaktan
o kadar emek ediyoruz sonra farkına varmadığımız ufak tefek şeyler hızımızı kesiveriyor
daha önce bir arkadaşa söyledim azcık yanlış anladı beni, o günden beri ağzımı açmıyorum bu konuda..
sıkıntı yok... koşarak ulaşmak istiyorum ben hedefime... o helvadan yemiş olsaydım üzülürdüm... bi kere annemin yaptığı dukan tiramisudan yedim o da geçen ay regl oldugumda hemde tamamını değil yarısını yemiştim... hay allahım ağzıma kilit vuruyım bence yawww...
yok tatlım gerek yok... düşünmen yeterli... biz zayıflayalım yeter
öyle büyük ve önemli şeyler değil göndericeklerim... iş yerinde kullanabilirsin şekerim ...
ben sizler gibi düşünmüyorum nedense.... 5 kilo farkım olsa ya da 6 tabikide tatlıya ihtiyaç duymadan devam eder 1 ayda işimi bitirirdim.
ama benim ve sizlerin süreci daha uzun...
yemezsen yemezsen ilerde daha büyük faciaya sonuç olur ve diyeti harcarsın çünkü vücudunun ona da ihtiyacı var.
nefsin ne kadar kuvvetli olursa olsun bir yerde kopar gider o iş
helvamıda yaptım yiyorum... meyveli yoğurdumu da ve ben bu şekilde mutlu olarak diyete devam ediyorum
yağım 0 karbonhidratım 0... okadarcık şey de vücutta harcanır gider zaten...
ben mutlu olduğum sürece bu diyet devam eder sadece bunu bilir bunu söylerim
bence de ondan.çünkü ben takip ediyom yok bu helva yok bu pudink acayip takılıyosunuz
Keşke yine açmasaymışım :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?