Çok haklısın canım.
Ben tüketmiyorum hiç helva tatlı meyveli yoğurt hatta zero bile çok az içiyorum.
Ama bir an geliyorki gözüm dönüyor bu sefer iyice abartıyorum kalorili şeylere yiyorum.
Aslında senin gibi kendimi sınırlı serbest besinlerle ödüllendirsem nefsim körelecek.
Bu haftasonu evde oturup kek, helva yapmayı düşünüyorum.
Hatta dukanella deneyeceğim.
Birde alışverişe çıkıcam bol bol alıcam malzemelerimi.
ben sizler gibi düşünmüyorum nedense.... 5 kilo farkım olsa ya da 6 tabikide tatlıya ihtiyaç duymadan devam eder 1 ayda işimi bitirirdim.
ama benim ve sizlerin süreci daha uzun...
yemezsen yemezsen ilerde daha büyük faciaya sonuç olur ve diyeti harcarsın çünkü vücudunun ona da ihtiyacı var.
nefsin ne kadar kuvvetli olursa olsun bir yerde kopar gider o iş
helvamıda yaptım yiyorum... meyveli yoğurdumu da ve ben bu şekilde mutlu olarak diyete devam ediyorum
yağım 0 karbonhidratım 0... okadarcık şey de vücutta harcanır gider zaten...
ben mutlu olduğum sürece bu diyet devam eder sadece bunu bilir bunu söylerim
sana aynen katılıyorum, kilo vermeyi durdurmuyor ama yavaşlatıyor bu tarz şeyler,
ilk ay heveslenip bende denemiştim ama sonra baktım zaten orjinaliinin tadını tutmayan şeyler için 2-3 hafta uzatacağım diyeti, vazgeçtim bende yapmaktan
o kadar emek ediyoruz sonra farkına varmadığımız ufak tefek şeyler hızımızı kesiveriyor
daha önce bir arkadaşa söyledim azcık yanlış anladı beni, o günden beri ağzımı açmıyorum bu konuda..
Merhaba arkadaşlar,
sayenizde ben de kitabı alıp diyete başladım, bugün 4. günümdeyim ve hiç açlık çekmiyorum.
benim sizlere sormak istediğim birkaç şey var.. aranızda çabuk yorulan , böbrek agrısı çeken var mı...
bir de internette fazla su içmenin zararlı oldugunu ve böbrekleri yordugunu okudum ama beni bıraksan 3,5 lt rahat içerim.. sizce ne kadar içmeliyiz ?
aranızda 7-10 gibi kilo verenler arasında herhangi bir yan etkisini gören oldu mu...
sevgiler... :)
Canım spor yaptın mı peki?
Ve neler yedin genelde? Hiç kaçamak yapmadın mı yani?
hergün tempolu 30dk yürüyüş
sabahları canım hiç bişey istemez ama az peynir az kaşar çay
öğlen ya tavuk yada t.ciğer
akşamda gene böle
sebze günlerimde ise
sabah yarım salata yarım domates pennir kaşar çay
diğer öğünler gene aynı
zeroyu bile 3 kere içtim 4 haftada
öle yaneee
bu arada güçlendirmedeyim ya
sabak gene peynir ve kaşar
öğlen az pilav üztü nohut
1 saat sonra azda yaş pasta yedim
bende size sorayım kaçırdımmı şimmi
hergün tempolu 30dk yürüyüş
sabahları canım hiç bişey istemez ama az peynir az kaşar çay
öğlen ya tavuk yada t.ciğer
akşamda gene böle
sebze günlerimde ise
sabah yarım salata yarım domates pennir kaşar çay
diğer öğünler gene aynı
zeroyu bile 3 kere içtim 4 haftada
öle yaneee
bu arada güçlendirmedeyim ya
sabak gene peynir ve kaşar
öğlen az pilav üztü nohut
1 saat sonra azda yaş pasta yedim
bende size sorayım kaçırdımmı şimmi
valla benim düşüncem bu herkes kendini bilir söyler ben yanlış bir şey yapmıyorum Dukanın izin verdiklerini tüketiyorum.
dediğin gibi ben kalorili şeylere daha hiç yönelmedim:) lahmacunlar , çiğ köfteler , elmalı tartlar , baklavalar sevdiğim bir çok şeyi o meyveli yoğurdu yiyerek reddettim ben
benim yoğurdum var dedim onu yedim
haftada 4 tane meyveli yoğurt yiyorum haftada 1 en fazla 2 kere de kola içiyorum:)
nescafeyide 2 günde yada 3 günde 1'e düşürdüm oda selülitlerim sorun olmasın diye.
Bende bu haftaya öyle başlayacağım. Daha çeşitli daha düzenli bir beslenme şeklim olacak.
Mesela bu hafta kahvaltıda hep omre poğaçası yedim. Birgün krep birgün poğaça birgün yumurta vs ekleyeceğim.
Erken kalkacağım kahvaltımı evde yapacağım.
Hadi bakalım beni bu hafta izleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunu bende yapabilmeyi çok isterim ama 5 te kalkmam gerekebilir o zaman... çünkü ben saat 7 olmadan evden çıkıyorum... evde kahvaltı hazırlayıp yapıp çıkmak kulağa çok hoş geliyo amabendeki şansın.................
kızlar eve gidip dukan poçası ve dukan ekmeği yapmayı düşünüyorum..umarım başarılı olabilirim..ben krepten pek haz almadım da..hergün kahvaltıda sadece peynir yemekten sıkıldım:26:
bunu bende yapabilmeyi çok isterim ama 5 te kalkmam gerekebilir o zaman... çünkü ben saat 7 olmadan evden çıkıyorum... evde kahvaltı hazırlayıp yapıp çıkmak kulağa çok hoş geliyo amabendeki şansın.................
Ya bi de yulaf kepeği nerede bu arada?
Canım bende 7,10 da evden çıkıyorum.
normalde 6,30 da kalkıyorum artık 6,15 de kalksam yetecek hemen hazırlarım kahvaltımı.
Eşime de sandviç yapıyorum o da diyette çünkü.
Canım omre poğaçasını tavsiye ederim. İçine peynir maydanoz salam vs de koyabilirsin. İzinli salamlardan tabi yada sütlü sosis.
Ama sakın puf puf bir poğaça bekleme.
canım bende 7,10 da evden çıkıyorum.
Normalde 6,30 da kalkıyorum artık 6,15 de kalksam yetecek hemen hazırlarım kahvaltımı.
Canım omre poğaçasını tavsiye ederim. Içine peynir maydanoz salam vs de koyabilirsin. Izinli salamlardan tabi yada sütlü sosis.
5 te kalkmakmı kulaga hiç hoş gelmiyor beyaaaa...ben sabah 07:30 da kalkıyorum da gene de uykumu almamış oluyorum 5 te kalkmaz zor iş valla...
Canım bende 7,10 da evden çıkıyorum.
normalde 6,30 da kalkıyorum artık 6,15 de kalksam yetecek hemen hazırlarım kahvaltımı.
Canım omre poğaçasını tavsiye ederim. İçine peynir maydanoz salam vs de koyabilirsin. İzinli salamlardan tabi yada sütlü sosis.
YUMURtadan tiksindim peynirden de öle ama napcan mecbur
y.kepeğini başta krep yaptım ııııı
sonra ayran yapıp içine koydum oda ıııııı
sonra hiç kullanmamaya başladım
sevmedim onu bi türli
ben sütlü sosis dediğiniz şeyden bi türlü bulamadım... birde bu tariflerde puf poğça dyo hiçde öyle olmuyo... kepeğin girdiği hiçbişey pofuduk olamıyokiannem de diyoki yalan tarif bunlar... kafalarına göre yapmışlar... dukana uydurup tarif vermişler diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?