Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla benim düşüncem bu herkes kendini bilir söyler ben yanlış bir şey yapmıyorum Dukanın izin verdiklerini tüketiyorum.
dediğin gibi ben kalorili şeylere daha hiç yönelmedim:) lahmacunlar , çiğ köfteler , elmalı tartlar , baklavalar sevdiğim bir çok şeyi o meyveli yoğurdu yiyerek reddettim ben
benim yoğurdum var dedim onu yedim

haftada 4 tane meyveli yoğurt yiyorum haftada 1 en fazla 2 kere de kola içiyorum:)
nescafeyide 2 günde yada 3 günde 1'e düşürdüm oda selülitlerim sorun olmasın diye.

aslında mantıklı... bende yağı azaltılmış bitter draje yedim günde iki yada 3 tane başkada hiçbişeye saldırmadım... ama o zaman da gitti kilolar... bence bu duraksamalar yapılan kaçamağın boyutuna bağlı... demekki benim regl bitse ve rutin wc hızına dönsem yine kolay gidicek kilolar...

İyide mesela kraker tarifi verdi bazı arkadaşlar.Yumurta beyazı ve peynirden. Bunları yemek sınırsız. Öyleyse canımız atıştırmak istediği zaman iyi olmaz mı yasaklı yiyecekleri yiyene kadar.
Yada biz sizin gibi irademize çok hakim olamıyomuyuz bilemedim ki?

2,5 geçme bence. Tebrikler...

Canım spor yaptın mı peki?
Ve neler yedin genelde? Hiç kaçamak yapmadın mı yani?

hergün tempolu 30dk yürüyüş
sabahları canım hiç bişey istemez ama az peynir az kaşar çay
öğlen ya tavuk yada t.ciğer
akşamda gene böle
sebze günlerimde ise
sabah yarım salata yarım domates pennir kaşar çay
diğer öğünler gene aynı
zeroyu bile 3 kere içtim 4 haftada

öle yaneee

bu arada güçlendirmedeyim ya
sabak gene peynir ve kaşar
öğlen az pilav üztü nohut
1 saat sonra azda yaş pasta yedim
bende size sorayım kaçırdımmı şimmi

Bence süper bi menü olmuş. Hakkettin sen bence.
Keşke bende senin gibi olabilsem.Yumurta bile yememişsin. Ben şimdi atıştıracak şey arıyorum resmen.
Teşekkürler bilgilerin için canım...

Ya bi de yulaf kepeği nerede bu arada?

Bende bu haftaya öyle başlayacağım. Daha çeşitli daha düzenli bir beslenme şeklim olacak.
Mesela bu hafta kahvaltıda hep omre poğaçası yedim. Birgün krep birgün poğaça birgün yumurta vs ekleyeceğim.
Erken kalkacağım kahvaltımı evde yapacağım.
Hadi bakalım beni bu hafta izleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bunu bende yapabilmeyi çok isterim ama 5 te kalkmam gerekebilir o zaman... çünkü ben saat 7 olmadan evden çıkıyorum... evde kahvaltı hazırlayıp yapıp çıkmak kulağa çok hoş geliyo ama bendeki şansın.................

kızlar eve gidip dukan poçası ve dukan ekmeği yapmayı düşünüyorum..umarım başarılı olabilirim..ben krepten pek haz almadım da.. hergün kahvaltıda sadece peynir yemekten sıkıldım:26:

Canım bende 7,10 da evden çıkıyorum.
normalde 6,30 da kalkıyorum artık 6,15 de kalksam yetecek hemen hazırlarım kahvaltımı.
Eşime de sandviç yapıyorum o da diyette çünkü.

kızlar eve gidip dukan poçası ve dukan ekmeği yapmayı düşünüyorum..umarım başarılı olabilirim..ben krepten pek haz almadım da.. hergün kahvaltıda sadece peynir yemekten sıkıldım:26:

Canım omre poğaçasını tavsiye ederim. İçine peynir maydanoz salam vs de koyabilirsin. İzinli salamlardan tabi yada sütlü sosis.
Ama sakın puf puf bir poğaça bekleme.

5 te kalkmakmı kulaga hiç hoş gelmiyor beyaaaa...ben sabah 07:30 da kalkıyorum da gene de uykumu almamış oluyorum 5 te kalkmaz zor iş valla...

Benimde acil diyete ihtiyacım var ama hiç cesaretim yokk sizleri okudukça cesaret geliyor ama uzun sürmüyor beynimi nasıl hazırlamalıyım

ben sütlü sosis dediğiniz şeyden bi türlü bulamadım... birde bu tariflerde puf poğça dyo hiçde öyle olmuyo... kepeğin girdiği hiçbişey pofuduk olamıyoki annem de diyoki yalan tarif bunlar... kafalarına göre yapmışlar... dukana uydurup tarif vermişler diyo

omre poğaçasının tarifini alabilir miyim? Bende akşama yapmak istiyprum da

5 te kalkmakmı kulaga hiç hoş gelmiyor beyaaaa...ben sabah 07:30 da kalkıyorum da gene de uykumu almamış oluyorum 5 te kalkmaz zor iş valla...

bende 6.30 da kalkıyorum ama bildiğin eziyetle... bi sevgilim arar bi ablam arar... yok yani çok zorlanıyorum sabahları... aslında 5 abartı 6da kalksam bile yeter ama ne biliyim... zor geliyo

omre poğaçası nasıl yapılıyor ki sana zahmet bi tarif versene

kendine çok doğru bir zamanda "dur" demişsin... 8 kilo fazlan varken bu işe başlamış olman büyük bi şans...

valla annen çok dogru söylemiş şekerim...tarifler hiç de göründüğü gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…