Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok yok canım, neden küsüyüm, ben hiç üstüme alınmadım hatta

bazı tarifler gerçekten çok güzel ve %100 dukan, mesela o bahsettiğin kraker gibi, uygun olmayan hiçbir şey yok
ama bazıları malesef dukan adı altında baya abartmış olayı
ve yeteri kadar da açıklamamış, yani bakın bunlar var içinde ama bazılarının miktarı biraz fazla yada bunu 1 haftada yiyin gibi şeyler söylememiş
kastettiğim onlardı,
yoksa iradesine çok hakim olabilen biri olsam bu kilolara çıkmazdım zaten.....

canım seni listede gördüm

önünde saygıyla eğiliyorum

sen varya aşmışsın dukanı

allah o iradeyi bana da nasip etsin canım başka bişey diyemiyorumki ben

o verilen kiloyu gördümya kaldım öylece
canım sen hiç mi kaçamak yapmadın nasıl dayandın 5 ay yaw
aklım almadı da

Nasıl yapıyosun kızzz heveslendim baktım annammm cok zor bişey :):) ben en iyisi leslie ye devam
ben 2 gun callanetics bir gun leslie duzeni kurdum kendime bakalim nolcak :)
aaa, buda ne ki?? benim acil karın, mide, göbek bölgemi sıkılaştırıp eritecek bişeylere ihtiyacım var.....
oyleyse tam senlik hepimiz guzellescez ins :))

yaaa su callnetics i arastirdim ne manyak bisimis yaa hemen basliyorum yarin hemen hemen
bakalim sonuclarimizi olcumlerimizi karsilastiralim cok umutluyum ben bu egzersizden :)

Aynen bende kepeği mecburen yiyiorum o poğaçayı da. en sevdiğim krep.
Canım ben sana yollıyım istersen burdan alıp.

omre poğaçasının tarifini alabilir miyim? Bende akşama yapmak istiyprum da

omre poğaçası nasıl yapılıyor ki sana zahmet bi tarif versene

Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt

Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen
Ama dediğim gibi kabarıklık pofudukluk beklemeyin.
Ben sık sık yapıyorum kahvaltı için iyi oluyor.

Ben splenda koymuyorum yalnız kızlar. Peynir ve tatlandırıcı aynı tarifte ıııhhhh ıhhhhh

kızlar belki size de moral olur ve tekrar gelinliğimin içindeyim :)Eki Görüntüle 363265

Darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt

Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen
Ama dediğim gibi kabarıklık pofudukluk beklemeyin.
Ben sık sık yapıyorum kahvaltı için iyi oluyor.

Ben splenda koymuyorum yalnız kızlar. Peynir ve tatlandırıcı aynı tarifte ıııhhhh ıhhhhh

çok teşekkür ederim canım ya ..bide bunu deniyim bari

Dene canım kötünün iyisi olacağından şüphen olmasın.
Ben yiyorum valla her sabah.

yaaaaa hakkattenmii... o zaman bana hesap numaranı ver hemencik havale yapıyım sütlü sosislerim gelsin... güsel oluyomuuu pekiii

kızlar belki size de moral olur ve tekrar gelinliğimin içindeyim :)

çok şayane çok şayane darısı bizim başımıza şekerim

kızlar nabersiniz?
bugün gelemdim hiç fırsatım olmadı..ne var ne yok.ben 2 gündür sp yapıyorum.tavuklarım pişiyor şu anda:))

Kızlar bütün umutlarım kırılıyo annemler diyoki 15 günde 2 kiloyu bende weririm dukana mukana gerek yok diyolar vere vere 2 kilo mu verdin hemde aç kaldn bosu bosuna fln dyip moralmi bozdular neden veremedigimi anlamıyorum ya :S bi puding yüzünden mi yanii hemde lighttt :S ne + cıkıyorum ne - ...hep aynıyım

nerlerdesin kıs sen.

64 dedin kayboldun.
mesai bitimi bende kaçışşşşş
ah canım bir sen yokluğumu farkettin:))şaka bir yana nette sıkıntı vardı bugün..evdeyim şimdi..yemek yapıyorum.bir yandan da bakıyorum yazılanlar.64 yanlış alarmmış tatlım 65.5 devam.adet olacam bir de sa nırım bir tuhafım gerginlik şişkinlik anlatamam.bu arada dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...

çok sağol canım, elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum ama 2012 bu konuda hiç iyi gelmedi bana, bu hafta tekrar toparladım ve sıfır kaçamakla devam ediyorum
merak etme kurallarına uyarsan sende verirsin...

ben 2 gun callanetics bir gun leslie duzeni kurdum kendime bakalim nolcak :)

oyleyse tam senlik hepimiz guzellescez ins :))

bakalim sonuclarimizi olcumlerimizi karsilastiralim cok umutluyum ben bu egzersizden :)
linki falan var mı acaba? ben nette buldum ama çok eski video, sen nerden indirdin acaba????
yardımcı olursan sevinirim

kızlar belki size de moral olur ve tekrar gelinliğimin içindeyim :)Eki Görüntüle 363265
harikasın canım... ben evlenirken 56 kiloydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…