yok yok canım, neden küsüyüm, ben hiç üstüme alınmadım hattaben ona hitaben yazdım derken sen karışma manasında demedim
ltf yanlış anlama
geriye dönük okuyunca anladım bana küstün
sen dedinya ağzımı açtım pişman oldum diye.
bende demek istedimki yarime hitaben yazıyorum
o manada yani
yanlış anlama beni özür dilerim
İyide mesela kraker tarifi verdi bazı arkadaşlar.Yumurta beyazı ve peynirden. Bunları yemek sınırsız. Öyleyse canımız atıştırmak istediği zaman iyi olmaz mı yasaklı yiyecekleri yiyene kadar.
Yada biz sizin gibi irademize çok hakim olamıyomuyuz bilemedim ki?
...
yok yok canım, neden küsüyüm, ben hiç üstüme alınmadım hatta
bazı tarifler gerçekten çok güzel ve %100 dukan, mesela o bahsettiğin kraker gibi, uygun olmayan hiçbir şey yok
ama bazıları malesef dukan adı altında baya abartmış olayı
ve yeteri kadar da açıklamamış, yani bakın bunlar var içinde ama bazılarının miktarı biraz fazla yada bunu 1 haftada yiyin gibi şeyler söylememiş
kastettiğim onlardı,
yoksa iradesine çok hakim olabilen biri olsam bu kilolara çıkmazdım zaten.....
kızlar belki size de moral olur ve tekrar gelinliğimin içindeyim :)Eki Görüntüle 363265
ben 2 gun callanetics bir gun leslie duzeni kurdum kendime bakalim nolcak :)Nasıl yapıyosun kızzz heveslendim baktım annammm cok zor bişey :):) ben en iyisi leslie ye devam
oyleyse tam senlik hepimiz guzellescez ins :))aaa, buda ne ki?? benim acil karın, mide, göbek bölgemi sıkılaştırıp eritecek bişeylere ihtiyacım var.....
bakalim sonuclarimizi olcumlerimizi karsilastiralim cok umutluyum ben bu egzersizden :)yaaa su callnetics i arastirdim ne manyak bisimis yaa hemen basliyorum yarin hemen hemen
ben sütlü sosis dediğiniz şeyden bi türlü bulamadım... birde bu tariflerde puf poğça dyo hiçde öyle olmuyo... kepeğin girdiği hiçbişey pofuduk olamıyokiannem de diyoki yalan tarif bunlar... kafalarına göre yapmışlar... dukana uydurup tarif vermişler diyo
omre poğaçasının tarifini alabilir miyim? Bende akşama yapmak istiyprum da
omre poğaçası nasıl yapılıyor ki sana zahmet bi tarif versene
kızlar belki size de moral olur ve tekrar gelinliğimin içindeyim :)Eki Görüntüle 363265
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt
Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen
Ama dediğim gibi kabarıklık pofudukluk beklemeyin.
Ben sık sık yapıyorum kahvaltı için iyi oluyor.
Ben splenda koymuyorum yalnız kızlar. Peynir ve tatlandırıcı aynı tarifte ıııhhhh ıhhhhh
çok teşekkür ederim canım ya ..bide bunu deniyim bari
yaaaaa hakkattenmii... o zaman bana hesap numaranı ver hemencik havale yapıyım sütlü sosislerim gelsin... güsel oluyomuuu pekiiiAynen bende kepeği mecburen yiyiorum o poğaçayı da. en sevdiğim krep.
Canım ben sana yollıyım istersen burdan alıp.
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt
Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen
Ama dediğim gibi kabarıklık pofudukluk beklemeyin.
Ben sık sık yapıyorum kahvaltı için iyi oluyor.
Ben splenda koymuyorum yalnız kızlar. Peynir ve tatlandırıcı aynı tarifte ıııhhhh ıhhhhh
Darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar nabersiniz?
bugün gelemdim hiç fırsatım olmadı..ne var ne yok.ben 2 gündür sp yapıyorum.tavuklarım pişiyor şu anda:))
ah canım bir sen yokluğumu farkettin:))şaka bir yana nette sıkıntı vardı bugün..evdeyim şimdi..yemek yapıyorum.bir yandan da bakıyorum yazılanlar.64 yanlış alarmmış tatlım 65.5 devam.adet olacam bir de sa nırım bir tuhafım gerginlik şişkinlik anlatamam.bu arada dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...nerlerdesin kıs sen.
64 dedin kayboldun.
mesai bitimi bende kaçışşşşş
aşk olsun bütün gün yoktum ortalıkta bir merak eden olmamış
tek kelimeyle muhteşem.benim gelinliğimin sıtı tamamen biritli ve açıktı 76 kilodayken mama önlüğü gibi olmuştu o kadar üzülmüştüm ki anlatamam.5 kilo sonra ben de giyeceğim:)))kızlar belki size de moral olur ve tekrar gelinliğimin içindeyim :)Eki Görüntüle 363265
sağol tatlım birazcık şımarıklık yapayım dedim...burası bir aile gibi oldu bana valla:))gözlerimiz aramaz olur mu seni..herkezin işi olduğunu bildiğimiz için sormadık
çok sağol canım, elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum ama 2012 bu konuda hiç iyi gelmedi bana, bu hafta tekrar toparladım ve sıfır kaçamakla devam ediyorumcanım seni listede gördüm
önünde saygıyla eğiliyorum
sen varya aşmışsın dukanı
allah o iradeyi bana da nasip etsin canım başka bişey diyemiyorumki ben
o verilen kiloyu gördümya kaldım öylece
canım sen hiç mi kaçamak yapmadın nasıl dayandın 5 ay yaw
aklım almadı da
linki falan var mı acaba? ben nette buldum ama çok eski video, sen nerden indirdin acaba????ben 2 gun callanetics bir gun leslie duzeni kurdum kendime bakalim nolcak :)
oyleyse tam senlik hepimiz guzellescez ins :))
bakalim sonuclarimizi olcumlerimizi karsilastiralim cok umutluyum ben bu egzersizden :)
harikasın canım... ben evlenirken 56 kiloydumkızlar belki size de moral olur ve tekrar gelinliğimin içindeyim :)Eki Görüntüle 363265
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?