Kızlar bütün umutlarım kırılıyoannemler diyoki 15 günde 2 kiloyu bende weririm dukana mukana gerek yok diyolar vere vere 2 kilo mu verdin hemde aç kaldn bosu bosuna fln dyip moralmi bozdular neden veremedigimi anlamıyorum ya :S bi puding yüzünden mi yanii hemde lighttt :S ne + cıkıyorum ne - ...hep aynıyım
çok sağol canım, elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum ama 2012 bu konuda hiç iyi gelmedi bana, bu hafta tekrar toparladım ve sıfır kaçamakla devam ediyorum
merak etme kurallarına uyarsan sende verirsin...
linki falan var mı acaba? ben nette buldum ama çok eski video, sen nerden indirdin acaba????
yardımcı olursan sevinirim
harikasın canım... ben evlenirken 56 kiloydum
benimde kilom cok deismedi hatta 2 haftadir 400 gram verip kaldim ama yilmadim kilom ayni ama inceliyorum kilonun ne kadar oldugunu deil vucudundaki deisimi onemse eminim o kilolarda bi anda gidecek yilmak yokslm cnm sen kimseyi dinleme duymamazlıktan gel ve diyetine devam ett yada benim gibi yeşil cay diyeti yap günde 4 kupa hepsi bu iştahı kırıyo bişe yiyemiyosun sabah ac karnına bi kupa üstüne kahvaltı sonra yemeklerin arkasında iç en son bardagıda yatmadan önce iç yat okadar zaten ister istemez kesiyo iştahını yeşil çay dedim ama bergamut meyveli olcak sekersiz içiyorum bn bakalım inş verirsin kilo umutsuzluga kapılma hemen ....
slm cnm sen kimseyi dinleme duymamazlıktan gel ve diyetine devam ett yada benim gibi yeşil cay diyeti yap günde 4 kupa hepsi bu iştahı kırıyo bişe yiyemiyosun sabah ac karnına bi kupa üstüne kahvaltı sonra yemeklerin arkasında iç en son bardagıda yatmadan önce iç yat okadar zaten ister istemez kesiyo iştahını yeşil çay dedim ama bergamut meyveli olcak sekersiz içiyorum bn bakalım inş verirsin kilo umutsuzluga kapılma hemen ....
benimde kilom cok deismedi hatta 2 haftadir 400 gram verip kaldim ama yilmadim kilom ayni ama inceliyorum kilonun ne kadar oldugunu deil vucudundaki deisimi onemse eminim o kilolarda bi anda gidecek yilmak yok
hadi bakalım bu haftanın bildirimleri
düzeltiyorum bi dk kızlar
yarimcim ben kilo bildirimi yapmıştım arkadaşım sanırım göremedin neyse arkadaşım okadar insan.gözümü açar açmaz bilgisayarı açıp kilomu yazdım aslında ama neyse
çok mutluyum çok bana olmayan eteğimde oldu daha bol gelecek o 66 oldum kaldı 6 kilo nedirki 1 ayda bu iş tamam....gelelim bugün yediklerime sabah krep peynir ç.ay
öğlen tavuk peynir nescafe
akşam az soğanlı yumurtalı kyma ayran ohh ohhh misss arada 2 ltre su 2 brdk yeşilçay dukan süper arkadaşlar duraklamaları boşverin yapın olacakkkk
bebek ek gıda alıyor mu emzirirken iyi gidiyorsun valla maşallah güçlendirme mi yapıyorsun
kızlar belki size de moral olur ve tekrar gelinliğimin içindeyim :)Eki Görüntüle 363265
çok sağol canım, elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum ama 2012 bu konuda hiç iyi gelmedi bana, bu hafta tekrar toparladım ve sıfır kaçamakla devam ediyorum
merak etme kurallarına uyarsan sende verirsin...
linki falan var mı acaba? ben nette buldum ama çok eski video, sen nerden indirdin acaba????
yardımcı olursan sevinirim
harikasın canım... ben evlenirken 56 kiloydum
arada mama veriyorum yok canım ne güçlendirmesi 66 kiloyum hala şişko sayılırım yada iyi balık etliyim 60 olucam 23 nisana ozaman güçlendirme yapıcam inş....ek gıdaya bu ayın sonunda başlıycam şimdilik sütüm iyi yetiyor...çok şükür gayretliyim olacak inş yaza eski halimle giricem cidden şişman olmak çok kötü
3 ekim doğumlu kızım ek gıdaya geçince ne olacak bakalım güçlendirme yapıyorum ama atak yaptım yanlışlıkla
3 ekim doğumlu kızım ek gıdaya geçince ne olacak bakalım güçlendirme yapıyorum ama atak yaptım yanlışlıkla
kızın kaç kilo doğdusen doğumdan 97 ile mi çıktın inanmıyorum
kızlar 1.5 kaşık yulaf kepeğine kaç kaşık süt koyuyoruz krep için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?