Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm cnm sen kimseyi dinleme duymamazlıktan gel ve diyetine devam ett yada benim gibi yeşil cay diyeti yap günde 4 kupa hepsi bu iştahı kırıyo bişe yiyemiyosun sabah ac karnına bi kupa üstüne kahvaltı sonra yemeklerin arkasında iç en son bardagıda yatmadan önce iç yat okadar zaten ister istemez kesiyo iştahını yeşil çay dedim ama bergamut meyveli olcak sekersiz içiyorum bn bakalım inş verirsin kilo umutsuzluga kapılma hemen ....

slm kızlar ben bugün kaçamak yaptım ( patates kızartması yedim ama çok değill sabah kahvaltı edemedim öğlen yemeği yedim... köfte yedim 6 tane domates yedim biraz patates yedim light kola içtim biraz öncede akşam yemeğimi yedim 2 tane haşlanmış derisi alınmış but ve light kola ya ben böle keçırınca nasıl telafi ederim dün bide çok fazla yoğurt yedim hala karnım gurulduo ahahaha bağırsaklarım benden nefret etmiştir wc den çıkamadım ballı yaptım yoğurdu boğazım için ii gelsin die de nasıl telafi ediim evrenin gününü mü uzatiim sizce ? yani mesela 20 günse her kaçamak yaptığım gün kadar gün eklemek gibi yanii ne düşünüosunuz ama tabi kaçamak yapmak derken öyle çikolata fln değill yoğurt u ballı yemek çok ekşi oluo napiim bide boğazıma ii gelio bide ekmek yemeyeli baya oldu bugün patates kızartmasını kaçırdım ekmek önerirmisiniz bana bişi kepeği diolar ama benm onu yapıcak vaktim olmuyor gün içinde hep dışardayım var mı başka öneri ? bu arada sizleri seviorum muahh:)

callanetics egzersiz turkce dublaj yazmis olmam gerekiyor eski bi video zaten mayolu kadinlar yapiyor onu bulduysan dogrudur msj sayim ozel icin yeterli deil ama bu tarifimle bulacagini umuyorum

benimde kilom cok deismedi hatta 2 haftadir 400 gram verip kaldim ama yilmadim kilom ayni ama inceliyorum kilonun ne kadar oldugunu deil vucudundaki deisimi onemse eminim o kilolarda bi anda gidecek yilmak yok

yazılanların çoğunu okumaya açlıştım ama 5-6 sayfa kaldı
umarım kaçırdığım bişi olmamıştır

kızımı dışarı çıkardım bebeğe süt sağıp bıraktım
ve şimdiye kadar yapmadığım bi kaçamk yapıp patetes kızartması yedim biraz
kendime bunun karşılığı olarak mekik sözü verdim vicdanımda olayı kapattım :)
cumartesi eliptiğim geliyo :)
leslie beni bekliyor görüşürüz :)

benimde kilom cok deismedi hatta 2 haftadir 400 gram verip kaldim ama yilmadim kilom ayni ama inceliyorum kilonun ne kadar oldugunu deil vucudundaki deisimi onemse eminim o kilolarda bi anda gidecek yilmak yok

Bende yılmadım. nedense zayıflıcam diye düşünüyorum halaa... Açlık çekmiyorum ki hiç hatta öğlen zorla bişiler yiyorum yemeden diyet yapmamak için
bu arada uLtio90 nasıl callanetics yapabildinmi ?? ben beceremicem galibaa :):)

yarimcim ben kilo bildirimi yapmıştım arkadaşım sanırım göremedin neyse arkadaşım okadar insan.gözümü açar açmaz bilgisayarı açıp kilomu yazdım aslında ama neyse

çok mutluyum çok bana olmayan eteğimde oldu daha bol gelecek o 66 oldum kaldı 6 kilo nedirki 1 ayda bu iş tamam....gelelim bugün yediklerime sabah krep peynir ç.ay
öğlen tavuk peynir nescafe
akşam az soğanlı yumurtalı kyma ayran ohh ohhh misss arada 2 ltre su 2 brdk yeşilçay dukan süper arkadaşlar duraklamaları boşverin yapın olacakkkk

bebek ek gıda alıyor mu emzirirken iyi gidiyorsun valla maşallah güçlendirme mi yapıyorsun

bebek ek gıda alıyor mu emzirirken iyi gidiyorsun valla maşallah güçlendirme mi yapıyorsun

arada mama veriyorum yok canım ne güçlendirmesi 66 kiloyum hala şişko sayılırım yada iyi balık etliyim 60 olucam 23 nisana ozaman güçlendirme yapıcam inş....ek gıdaya bu ayın sonunda başlıycam şimdilik sütüm iyi yetiyor...çok şükür gayretliyim olacak inş yaza eski halimle giricem cidden şişman olmak çok kötü

Nes, canım nasılsın? Mesajını görünce yazayım dedim, arada bir giriyorum ama senlen denk gelemiyoruz. Birkaç kere mesaj yazdım, arada kaynadı gitti. Özledim kıs seni neler yapıyosun anlat hele bi bende bi yoğunluk derslere kaptırdım gidiyorum, dersaneden geldim az önce bi gireyim foruma bakim dedim. Tebrik ediyorum 6lı rakamlara inmişsin. Az kaldı artık senin de güçlendirmeye geçmene. Takıl peşime seni bekliyorum ben hala

3 ekim doğumlu kızım ek gıdaya geçince ne olacak bakalım güçlendirme yapıyorum ama atak yaptım yanlışlıkla

Bugünku menüm şöyle
Sabah : birbardak çay ve krep
Saat 10:30 gibi light sütle kahve (canim birseyler istedi)
Öğle : tavuk göğsü
Akşam : yine tavuk göğsü ,3 yemek kaş.ligt yogurt
Birbardak yeşil çay içiyorum ve 1.5lt şu ictim
25 dak. Yürüyüş yaptım

Son düzenleme:
3 ekim doğumlu kızım ek gıdaya geçince ne olacak bakalım güçlendirme yapıyorum ama atak yaptım yanlışlıkla

verdinmi kiloları yani güçlendirmeyemi başladın maşşallah...23 eylül doğumlu benim kızım da 23 marttan sonra ekgıdada vericem ben atak yaptım 7 gün şimdi 5.5 seyirdeyim ama bu haftadan sonra 1.1 yapıcam inş çok hızlı gidiyor kilo biz daha yeni anneyiz süt veriyoruz metobolizmamız hızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…