cvp vericek kimse yok mu:26:
verdinmi kiloları yani güçlendirmeyemi başladın maşşallah...23 eylül doğumlu benim kızım da 23 marttan sonra ekgıdada vericem ben atak yaptım 7 gün şimdi 5.5 seyirdeyim ama bu haftadan sonra 1.1 yapıcam inş çok hızlı gidiyor kilo biz daha yeni anneyiz süt veriyoruz metobolizmamız hızlı
slm kızlar ben bugün kaçamak yaptım( patates kızartması yedim ama çok değill sabah kahvaltı edemedim öğlen yemeği yedim... köfte yedim 6 tane domates yedim biraz patates yedim light kola içtim biraz öncede akşam yemeğimi yedim 2 tane haşlanmış derisi alınmış but ve light kola ya ben böle keçırınca nasıl telafi ederim dün bide çok fazla yoğurt yedim hala karnım gurulduo ahahaha bağırsaklarım benden nefret etmiştir wc den çıkamadım ballı yaptım yoğurdu boğazım için ii gelsin die de nasıl telafi ediim evrenin gününü mü uzatiim sizce ? yani mesela 20 günse her kaçamak yaptığım gün kadar gün eklemek gibi yanii ne düşünüosunuz ama tabi kaçamak yapmak derken öyle çikolata fln değill yoğurt u ballı yemek çok ekşi oluo napiim bide boğazıma ii gelio bide ekmek yemeyeli baya oldu bugün patates kızartmasını kaçırdım ekmek önerirmisiniz bana bişi kepeği diolar ama benm onu yapıcak vaktim olmuyor gün içinde hep dışardayım var mı başka öneri ? bu arada sizleri seviorum muahh:)
yarimcim ben kilo bildirimi yapmıştım arkadaşım sanırım göremedin neyse arkadaşım okadar insan.gözümü açar açmaz bilgisayarı açıp kilomu yazdım aslında ama neyse
Günaydın herkese
Dün akşam Callanetics egzersiz programını türkçe dublajlı olarak buldum ve yükledim inşallah pazartesi başlıcam.
Benimle beraber yapmak isteyen var mı?
isteyene lingi gönderebilirim.
Çağlacım canın hiç mi atıştırmak istemedi? Evde misin o yüzden mi kaçamak yapmadın?
kendine çok doğru bir zamanda "dur" demişsin... 8 kilo fazlan varken bu işe başlamış olman büyük bi şans...
Günaydın herkese
Dün akşam Callanetics egzersiz programını türkçe dublajlı olarak buldum ve yükledim inşallah pazartesi başlıcam.
Benimle beraber yapmak isteyen var mı?
isteyene lingi gönderebilirim.
Kızlar bütün umutlarım kırılıyoannemler diyoki 15 günde 2 kiloyu bende weririm dukana mukana gerek yok diyolar vere vere 2 kilo mu verdin hemde aç kaldn bosu bosuna fln dyip moralmi bozdular neden veremedigimi anlamıyorum ya :S bi puding yüzünden mi yanii hemde lighttt :S ne + cıkıyorum ne - ...hep aynıyım
birde benim bu gün seyir dönemim 1/1 yapmayı düşünüyorum ama bir kaç sorum var dün akşam tekrardan seyir rejimini okudum ama bir çelişki var yada bana öğle geldi
kitabın sayfa 96 da heröğünde tüketmemek koşuluyla diyor.Dometes ,salatalı,turp ,ıspanak vb....diyor
ama kitabın 110.sayfasında dometes,salatalık ,turp,,ıspanakvb...ve hatta her öğünde tüketmemek kaydıyla havuç ve pancar türleri diyor
inşallah anlatabilmişimdir şimdi ben sabah dometes yedim diğer öğünlerde sebze yemiyeceğim mi?96. sayfadan bunu anladım:44::44::44:
ama 110.sayfadan her öğün sebze yiyiebilirsin ama havuç ve pancarı her öğün yememem gerektiğini anladım :44::44::44:
elinde kitabı olan veya deneyimli arkadaşlar yarıdmcı olursanız sevinirim:
kızlar günaydın...
dün akşam bir kek denemem oldu... sonuç facia... fakat facedeki pancake tarifini denedim aman yarabbiii muhteşemdi... küçücük bişey oldu ama ben yarısını yedim... ohh çok da mutlu oldum... dün sabah+akşam toplamda 40 dk kadar yürüdüm... eve gittim 15 dk pilates yaptım... 400 twester yaptım... 10 dk da kol çalıştım dumbellarımla... yoruldum heryerim ağrıyo ama faydasını görücem inşallah bi ara... beklemedeyim...
evet ama korkuyorum bişey yerken
şimdi bide regli olmama 2 gün kala 57.1 çıkıyodum
ama bu sabah 57.400 gördüm
bakalım sonra ne olacak
meraktayım:18:
bide bişey sorcam regl olmaya başlamadan daha çok çıkıp olunca daha az çıkması gerekmiyormu kilonun
bakalım sonra ne olacak
bide bişey sorcam regl olmaya başlamadan daha çok çıkıp olunca daha az çıkması gerekmiyormu kilonun
ay inanmiyorum yapancake i de denedim ben süper oluyo valla
ama sen ne cok spor yapiyorsun yaa ben o kadar yapamiyorum valla anca leslie ile yürürsem 45 dk filan o da gün asiri yani
bakalım sonra ne olacak
sabahları işe gelirken servis öncesi otobüs olduğundan 15 dk bi yürüyüşüm var bazen 5 dk sını koşmak zorunda kalabiliyorum bu sabahki gibisonra akşamları da evimize uzak iniyorum.... yarım saat yürüdükten sonra eve varabiliyorum... bunun 15 dk sı şehir merkezinde bol yaya trafiğinde diğer 15 dk sı yokuş tırmanarak geçiyor eve gidince de canım ne istiyosa onu yapıyorum twestar yaparken çok eğleniyorum... niless dizlerimi büküp de yapıyorum demişti zor olur sanmıştım ama çok kolay... biraz yakıyo o kadar... o da işin cilvesi... yakında yüzmeye başlıycam... havuz araştırıyorum... herifimi de kandırdım zati
güzel duaların için de kocamannnnn AMİN... Allah'ım herkesin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?