Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kitapta da emzirenler güçlendirme ile başlasın diyo
ben de atak 5 gün yaptım 5 gün ps seyir yapmıştım ki facedekiler atak yapılmayacağını direkt güçlendirmee geçileceğini yazmışlar bi daha baktım kitaba ki ne göreyim ben emzirmeyenler için olan kısmı yorumlamışım ve 5+5 yapmaya başlamışım bebeğe verilen kilo ile geçenlerden dolayı
dukan da emzirenlere önermyo saf proteini
ben de 6. seyir gününden güçlendirmeye geçtim

doğuma 103 ile girdim bebek 2900 doğdu ocak 12 de 97 idim sonra 2 gün dukan yaptım bebek huysuzllandı bıraktım karatay yaptım yolculuk yapmak zorunda kalınca bıraktım 25 şubatta tekrar başladım ki 87.5 idim aslında iyi verdim gözle farkedilir ama daha vermem gereken çoooooooookkkkkk kilo var 158 boyum yuvarlanıyorum resmen

Günaydın herkese
Dün akşam Callanetics egzersiz programını türkçe dublajlı olarak buldum ve yükledim inşallah pazartesi başlıcam.
Benimle beraber yapmak isteyen var mı?
isteyene lingi gönderebilirim.

birde benim bu gün seyir dönemim 1/1 yapmayı düşünüyorum ama bir kaç sorum var dün akşam tekrardan seyir rejimini okudum ama bir çelişki var yada bana öğle geldi
kitabın sayfa 96 da heröğünde tüketmemek koşuluyla diyor.Dometes ,salatalı,turp ,ıspanak vb....diyor
ama kitabın 110.sayfasında dometes,salatalık ,turp,,ıspanakvb...ve hatta her öğünde tüketmemek kaydıyla havuç ve pancar türleri diyor
inşallah anlatabilmişimdir şimdi ben sabah dometes yedim diğer öğünlerde sebze yemiyeceğim mi?96. sayfadan bunu anladım:44::44::44:
ama 110.sayfadan her öğün sebze yiyiebilirsin ama havuç ve pancarı her öğün yememem gerektiğini anladım :44::44::44:
elinde kitabı olan veya deneyimli arkadaşlar yarıdmcı olursanız sevinirim:

yulaf kepeğiyle ekmek yapabilrsin... zaten bunu mutlaka tüketmen gerekiyor dukanın olmazsa olmazı... sanırım kitabı da okumadın... aslında kitabı okursan sorularına çok net cvp alabilirsin... kurallar belli çünkü... bizler yine burdayız takıldığın yerde mutlaka yardımcı oluruz ama zamansızlık bizim için birer bahane... bende bütün gün dışardayım çalışıyorum eve gitmem de en erken 8 oluyor o da bazı günler... ben gittiğim gibi mutfaga giriyorum kendime krep yapıyorum yulaf kepeğinden... bazen kurabiye yapıyorum... öğünlerimi ekmeksiz geçiremeyeceğim zamanlarda yulaf kepeğinden yaptığım ekmekten alıyorum yanıma... yada krep tüketiyorum ekmek yerine... akşamları da dışarda olmuyosundur herhalde... benim mutfaktan çıkmam 10-11 buluyor... mesela dün akşam pancake yaptım afiyetle de yedim (ama yarısını) adet dönemlerimde çikolata krizim tavan yapıyo bende pancake yaptım dukana uygun onu yedim... bi de kek yaptım ama kek faciaydı... her deneme de mükemmel sonuçlanmıyo ayrıca... ama mutlaka tarifleri deneyip diyetine ve damak tadına uygun olanları keşfetmelisin... sonrasında benim gibi çantanda taşımaya başlarsın

yarimcim ben kilo bildirimi yapmıştım arkadaşım sanırım göremedin neyse arkadaşım okadar insan.gözümü açar açmaz bilgisayarı açıp kilomu yazdım aslında ama neyse

kusura bakma göremedim sanırım... ama bildirimleri özel mesaj olarak gönderirseniz çok daha sıkıntısız olur... bazen yoğunluktan geriye dönük sayfaları okurken aceleyle gözden kaçabiliyor...

Günaydın herkese
Dün akşam Callanetics egzersiz programını türkçe dublajlı olarak buldum ve yükledim inşallah pazartesi başlıcam.

ben ben isterim

dün indirdim bende ama sende gönder bakayim dogru mu indirmisim.

ay yaptin mi yaa bende birazdan kahvaltidan sonra yapicam valla cok merak ediyorum nasil olacak

kızlar günaydın...
dün akşam bir kek denemem oldu... sonuç facia... fakat facedeki pancake tarifini denedim aman yarabbiii muhteşemdi... küçücük bişey oldu ama ben yarısını yedim... ohh çok da mutlu oldum... dün sabah+akşam toplamda 40 dk kadar yürüdüm... eve gittim 15 dk pilates yaptım... 400 twester yaptım... 10 dk da kol çalıştım dumbellarımla... yoruldum heryerim ağrıyo ama faydasını görücem inşallah bi ara... beklemedeyim...

Son düzenleme:
Çağlacım canın hiç mi atıştırmak istemedi? Evde misin o yüzden mi kaçamak yapmadın?

zaten tatlı meyve felan aram yoktur
ama oğluma bişey koyarken tadına baktım
kuruyemiş yerken tadına baktım
sadece gözüm kalmasın diye
fazla kaçamak olmadı desem yeridir
işte aramıyorum
ama c.tesi pazar kendimi mutsuz hissediyordum.aklıma devamlı yemek geliyo çünkii

kendine çok doğru bir zamanda "dur" demişsin... 8 kilo fazlan varken bu işe başlamış olman büyük bi şans...

evet ama korkuyorum bişey yerken
şimdi bide regli olmama 2 gün kala 57.1 çıkıyodum
ama bu sabah 57.400 gördüm
bakalım sonra ne olacak
meraktayım:18:

bide bişey sorcam regl olmaya başlamadan daha çok çıkıp olunca daha az çıkması gerekmiyormu kilonun

Günaydın herkese

günaydınnnn :)
bende yapabilirim seninleeeeeeeeeeee:)
21 gün yapılıyo galiba değilmi?
linki gönderebilirmisin*

Son düzenleme:
hayırlı cumalar hayırlı sabahlar arkadaşlar
bugün diyetimin 5. günü pazartesi başlamıştım 94.300 ile sabah 89.5 gördüm dr dukan sitesinde ki tabloya göre 2 günüm kaldı atak evresinin bitmesine ve orada verilen atak devresi sonunda 91 kilo civarı sanırım bu alt limit sizce bu giden hala ödemmi ben kıyafetlerimde gerçi hissediyorum bişiler ama neyse hayırlısı evet merak ettiğim ödem ortalama kaç günde atılıyor

off kötü bir durum yaa daha yeni basladin niye duraklama oldu ki yanlis birsey yapiyorsun ama ne.
sen bulacaksin bunu canim artik mesela az yiyorsanda duraklama yapar vücut yakacak birsey bulamadigi icin depo eder.
mesela benimde kakao +dukan tatlilari duraklamama ya da yavas vermeme sebep oluyor. ama inan ki bir puding den ne olacakki dememek lazim iste. Bazi bünyede hic birsey bazi bünyede hersey demek iste.

verecegin kilo da az degil aslinda ki normal diyim. bilemedim ama sabret biraz daha olmazsa sende bir iki gün atak yaparsin sasirtirsin vücudunu

ben seze günlerimde abartmadan yemeye özen gösteriyorum yani normalde her ögün %20 sebze % 80 pro yiyen var ama ben normalde bir ögün sadece sebze yiyorum diger ögünlerim yine pro oluyor. Hatta sebze ögünümüde mümkün oldugu kadar öglen tüketiyorum ki aksam bana yaramasin diye kendimce öyle düsünüyorum

ay inanmiyorum yapancake i de denedim ben süper oluyo valla
ama sen ne cok spor yapiyorsun yaa ben o kadar yapamiyorum valla anca leslie ile yürürsem 45 dk filan o da gün asiri yani

herkesin bünyesi farklidir mesela bende tüm regl boyunca arti cikiyorum teee bitene kadar

kizlar bu arada günaydin herkese boll eksili günler insallah
Allahim bu cuma gününde herkesin duasini kabul etsin
para isteyene para
koca isteyen koca
bebek isteyen bebek versin insallah

bende reglden 2-3 gün önce +lar başlıyo yaklaşık 10 gün kadar sürüyo zaten benim reglm bittikten de 3-4 gün sonra - görebiliyorum ancak... anlıycağın ayda 15 gün böyle bunalımdayım... ama herkeste farklıdır snaırm...

Son düzenleme:

ay inanmiyorum yapancake i de denedim ben süper oluyo valla
ama sen ne cok spor yapiyorsun yaa ben o kadar yapamiyorum valla anca leslie ile yürürsem 45 dk filan o da gün asiri yani

sabahları işe gelirken servis öncesi otobüs olduğundan 15 dk bi yürüyüşüm var bazen 5 dk sını koşmak zorunda kalabiliyorum bu sabahki gibi sonra akşamları da evimize uzak iniyorum.... yarım saat yürüdükten sonra eve varabiliyorum... bunun 15 dk sı şehir merkezinde bol yaya trafiğinde diğer 15 dk sı yokuş tırmanarak geçiyor eve gidince de canım ne istiyosa onu yapıyorum twestar yaparken çok eğleniyorum... niless dizlerimi büküp de yapıyorum demişti zor olur sanmıştım ama çok kolay... biraz yakıyo o kadar... o da işin cilvesi... yakında yüzmeye başlıycam... havuz araştırıyorum... herifimi de kandırdım zati
güzel duaların için de kocamannnnn AMİN... Allah'ım herkesin gönlüne göre versin...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Bu sabah 68 çıktım. Dün akşam yarım saat spor yaptım yürüyüş ve koşu.
Bu hafta herşeyi harfiyen uygulayacağım.
Bu sabah Dukan krebi arasında peynirli omlet ve salam yedim
Öğlen tavuk döner, zero ve salatalık turşusu yicem
Akşam ızgara tavuklu salata ve zero

Canım regl olurken ve regl dönemi fazla çıkarsın olup bitince inersin.

sansliymissin ozaman yürümek icin firsat yaratabiliyorsun
evet ben yüzmeyi unutmusum haftada bir gidebiliyorum yüzmeye
heh kandirdigina da sevindim gidersin hic olmazsa bayagi faydali oluyor yaa

hee bu arada menüm:

sabah

beyaz peynirli tost ( bu aralarda buna taktim )
ama acayip güzel oluyor yaa
yesil cay

öglen
haslama tavuk baharatli filan düsünüyorum
yogurtla

aksama da
köfte
yogurt

aralarda ki binbir cesit cay ve de kahvelerimi saymiyorum tabii

Herkeslere Günaydııınnnn

Düm akşam iş yerinden eve 20 dk yürüdüm ki bu artık günlük aktivite oldu
eve gittim 3 mil leslie yaptım ve tam 7 dk aralıksız twist yaptım ama akşam yattığımda içim ağrıyordu
neyse sabah -200 gördüm ama içim hala acıyor

bugünkü menümüde yazam bakalım ;

sabah: 1 katı yumurta+ 1 bardak süt
ara: yeşil çay
öğlen: baharatlı tavuklu krep + peynirli krep + yoğurt
ara: helvamı yaptım yine ohhhh:)
akşam: kuşbaşı et + yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…