off kötü bir durum yaa daha yeni basladin niye duraklama oldu ki yanlis birsey yapiyorsun ama ne.
sen bulacaksin bunu canim artik mesela az yiyorsanda duraklama yapar vücut yakacak birsey bulamadigi icin depo eder.
mesela benimde kakao +dukan tatlilari duraklamama ya da yavas vermeme sebep oluyor. ama inan ki bir puding den ne olacakki dememek lazim iste. Bazi bünyede hic birsey bazi bünyede hersey demek iste.
verecegin kilo da az degil aslinda ki normal diyim.bilemedim ama sabret biraz daha olmazsa sende bir iki gün atak yaparsin sasirtirsin vücudunu
ben seze günlerimde abartmadan yemeye özen gösteriyorum yani normalde her ögün %20 sebze % 80 pro yiyen var ama ben normalde bir ögün sadece sebze yiyorum diger ögünlerim yine pro oluyor. Hatta sebze ögünümüde mümkün oldugu kadar öglen tüketiyorum ki aksam bana yaramasin diyekendimce öyle düsünüyorum
ay inanmiyorum yapancake i de denedim ben süper oluyo valla
ama sen ne cok spor yapiyorsun yaa ben o kadar yapamiyorum valla anca leslie ile yürürsem 45 dk filan o da gün asiri yani
herkesin bünyesi farklidir mesela bende tüm regl boyunca arti cikiyorum teee bitene kadar
kizlar bu arada günaydin herkese boll eksili günler insallah
Allahim bu cuma gününde herkesin duasini kabul etsin
para isteyene para
koca isteyen koca
bebek isteyen bebek versin insallah
hee bu arada menüm:
sabah
beyaz peynirli tost ( bu aralarda buna taktim )
ama acayip güzel oluyor yaa
yesil cay
öglen
haslama tavuk baharatli filan düsünüyorum
yogurtla
aksama da
köfte
yogurt
aralarda ki binbir cesit cay ve de kahvelerimi saymiyorum tabii
Herkeslere Günaydııınnnn
Düm akşam iş yerinden eve 20 dk yürüdüm ki bu artık günlük aktivite oldu
eve gittim 3 mil leslie yaptım ve tam 7 dk aralıksız twist yaptım ama akşam yattığımda içim ağrıyordu
neyse sabah -200 gördüm ama içim hala acıyor
bugünkü menümüde yazam bakalım ;
sabah: 1 katı yumurta+ 1 bardak süt
ara: yeşil çay
öğlen: baharatlı tavuklu krep + peynirli krep + yoğurt
ara: helvamı yaptım yine ohhhh:)
akşam: kuşbaşı et + yoğurt
Günaydın herkese
Dün akşam Callanetics egzersiz programını türkçe dublajlı olarak buldum ve yükledim inşallah pazartesi başlıcam.
Benimle beraber yapmak isteyen var mı?
isteyene lingi gönderebilirim.
Afiyet olsun canım gayet iyi bir menü.
Günaydın canım.
Şu twist i bi ben beceremiyorum. Eşim gösterdi bedenin dönmeyecek sadece belin dönecek diyor adam yok olmuyor bedenim de döbüyor. :)
annemde senin gibi 360 derece dönüyordu şimdi alıştı:)
valla benim sorunum üst bölgem olduğu için yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum
ama bugün cidden içim çok ağrıyor yaa çok yüklendim sanırım
kızlar... bir dvd hazırlamışım ki o biçim
tüm leslie serisi bir dvd de
bir de callanetic dvd si
evde bide ebru şallı pilates dvd var
canımın istediğini yapıcam
eğer içinizde bu dvd kopyalarından isteyen varsa çoğaltıp kargo yapabilirim bilginize
miray_hur@mynet.com adresime adres verenlere füf diye uçururum benden söylemesi...
bizimle paylaşabilirsen linki çok memnun oluruz, benim akşam denediğim link bozuk çıktı indiremedim
Bu hafta sonu başlamam lazım artık, leslie ve callanetics beraber yapmak istiyorum.
Günaydın arkadaşlar,
yarim bende leslie ve callanetic dvd lerini isteyebilirmiyim, yollarmısın?
kızlar kendimden iğrendim yaa... resimleri kurcalıyodum şimdi.. böğğkk o neymiş öyle...ablamın düğününde ne kadar çirkin bi baldız olmuşum... hay lanet olası kilolarrr yaaa
Eki Görüntüle 363594
ay tam aynı gün kardeşlerminizin düğünü varmış. bende görümceydim. ben siyah almıştım elbisemi. daha avantajlıydım.
Allahım keşke şimdiki kilomda olsaydım .korse giy göbeee çek zaten ayakkabı bi karış. bi ayağıma 3 yarabandı düşüyordu.
benimde içimde korse vardı... iğrençç yaa
Ayyy ne kadar zayıf duruyorsun yarimm inanılmaz değişim var, burda böyle sizleri gördükçe aman allahım gerçekten oluyormuş diyorum. okadar motive varki burda, bu diyeti sonuna kadar devam ettirebileceğime inanıyorum artık ....:))
bende farkı resimleri yanyana getirdikçe anlıyorum... aslında yandan çekilen resim başkası tarafından çekildeydi daha net anlaşılırdı göbeğimin gittiği... tam yan dönemedim aynaya... ama bu diyet fenaa...
yok yooookkk harika olmuşsun vallaa.görmeden inanası gelmiyor bazen insanın, senide gördümya gerçekten inandım,
süper süper süperrrrr.....
yok yooookkk harika olmuşsun vallaa.görmeden inanası gelmiyor bazen insanın, senide gördümya gerçekten inandım,
süper süper süperrrrr.....
kızlar kendimden iğrendim yaa... resimleri kurcalıyodum şimdi.. böğğkk o neymiş öyle...ablamın düğününde ne kadar çirkin bi baldız olmuşum... hay lanet olası kilolarrr yaaa
Eki Görüntüle 363594
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?