Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım şimdilikkkk - kilo görmek istiyoruuzzz
diğerlerinide sırayla nasip etsin Allah inşş

Afiyet olsun canım gayet iyi bir menü.

Günaydın canım.
Şu twist i bi ben beceremiyorum. Eşim gösterdi bedenin dönmeyecek sadece belin dönecek diyor adam yok olmuyor bedenim de döbüyor. :)

Günaydın herkese
Dün akşam Callanetics egzersiz programını türkçe dublajlı olarak buldum ve yükledim inşallah pazartesi başlıcam.
Benimle beraber yapmak isteyen var mı?
isteyene lingi gönderebilirim.

bizimle paylaşabilirsen linki çok memnun oluruz, benim akşam denediğim link bozuk çıktı indiremedim
Bu hafta sonu başlamam lazım artık, leslie ve callanetics beraber yapmak istiyorum.

Afiyet olsun canım gayet iyi bir menü.

Günaydın canım.
Şu twist i bi ben beceremiyorum. Eşim gösterdi bedenin dönmeyecek sadece belin dönecek diyor adam yok olmuyor bedenim de döbüyor. :)

annemde senin gibi 360 derece dönüyordu şimdi alıştı:)
valla benim sorunum üst bölgem olduğu için yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum
ama bugün cidden içim çok ağrıyor yaa çok yüklendim sanırım

Canım birden yüklenme kendine o kadar :)

kızlar kendimden iğrendim yaa... resimleri kurcalıyodum şimdi.. böğğkk o neymiş öyle... ablamın düğününde ne kadar çirkin bi baldız olmuşum... hay lanet olası kilolarrr yaaa

Arkadaşlar,

bu çizelgelerin altına başlangıç tarihimizi de sabit olarak ekleyebiliyor muyuz acaba? Sanki birinizinkinde görmüştüm ama çözemedim. Aslında hepimiz eklesek daha güzel olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?

Günaydın arkadaşlar,

yarim bende leslie ve callanetic dvd lerini isteyebilirmiyim, yollarmısın?

ay tam aynı gün kardeşlerminizin düğünü varmış. bende görümceydim. ben siyah almıştım elbisemi. daha avantajlıydım.

Allahım keşke şimdiki kilomda olsaydım .korse giy göbeee çek zaten ayakkabı bi karış. bi ayağıma 3 yarabandı düşüyordu.

benimde içimde korse vardı... iğrençç yaa

benimde içimde korse vardı... iğrençç yaa

Ayyy ne kadar zayıf duruyorsun yarimm inanılmaz değişim var, burda böyle sizleri gördükçe aman allahım gerçekten oluyormuş diyorum. okadar motive varki burda, bu diyeti sonuna kadar devam ettirebileceğime inanıyorum artık ....:))

bende farkı resimleri yanyana getirdikçe anlıyorum... aslında yandan çekilen resim başkası tarafından çekildeydi daha net anlaşılırdı göbeğimin gittiği... tam yan dönemedim aynaya... ama bu diyet fenaa...

Arkadaşlar dün akşam havuçlu tarçınlı kekle krakeri denedim.
Ama yazık emeklerime çok kötü oldu.
Krakerin üstü pişmedi. Tarifte mi hata oldu anlamadım.
Kekde pişmedi yulaf kepeğinden tiksindim yaa.

yok yooookkk harika olmuşsun vallaa.görmeden inanası gelmiyor bazen insanın, senide gördümya gerçekten inandım,
süper süper süperrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…