Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süper olmuşsun süper
şimdi dünkü menüm (atak 2)

sabah 1 yumurta+1 üçgen peynir light+1 hindi füme (ıyy hiç sevmedim)

ara tatlandırıcılı kahve

öğle tavuk

ara 2-3 tane dukan krakeri

akşam 2 dukan krepi ve içine light peynir
ara light sütten tatlandırıcılı kahve

olmuş mu diyiverin bakalım

Çok güzel olmuş da arkadaşım krakeri nasıl pişirdin ve yaptın?
Ben dün beceremedim de

ahahhahahaa... sendemi brütüsss bende hiç sevmedim o fümeyi... ama ziyan olmasın diye küçücük kestim kavurdum krep içine dürüm yaptım azıcık hardal ve baharatla tatlandırarak... menün iyi hoş ama yoğurt hiç yok... bana sorarsan tatlandırıcılı kahveler yerine bitki çayı (özellikle yeşil çay) koy... sonrasında gün içinde en az iki yada üç kere yoğurt tüket... yağların erimesinde ciddi rolü var... özellikle yatmadan içtiğin tatlandırıcılı kahvedense yoğurt tüketmen daha iyi olur hoş dileklerin için de teşekkürler... daha gidecek çoook yolumuz var... hep birlikteyiz dukancanlar

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok...??

günaydın... hoşgeldin... sen nasılsın? dün yoktun yada ben göremedim bi sorun yok dimi?... +larımla savaşıyorum ben... bugun reglim biterde iki gün geçerse üstüne - görücem inşallah...

yulaf kepeğinden ekmek nasıl deneyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi 1.5 yulaf keğei ile bir günlük hazırlayıp ogün öğünlere bölerek yemek uygundur diye düşünüyorum siz ne dersiniz

anammm... dukan biliyo bu işi yaa:... valla allah razı olsun ondan... zaten bakıcam 66-65 nasılım ona göre devam yada tamam çok kurumaya gerek yok...

kesinlikle biliyor yani valla bende 9 kilomu nisan sonuna kadar verirsen geçerim güçlendirmeye kimse beni tutamaz

canım hoşgeldiinnn
hep aynı savaş - görme meselesi bizimki

Çok güzel olmuş da arkadaşım krakeri nasıl pişirdin ve yaptın?
Ben dün beceremedim de

ben yarım kalıp peynir+2 yumurta beyazı+1 tatlı kaşığı mısır nişastasını çırptım pişirme kağıdına tatlı kaşığı ile döktüm uzun sürdü kızarması ama güzel oldu kızarmış peynir yedim

aa unuttum cnm yoğurt yedim sabah ara öğününde yedim ,hergün kahvaltıdan sonra 1 bardak yeşil çayım
günde 1,5 lt suyum ve 20 dk yürüyüşümü yaptım dün yürüyemedim diye eliptik bisiklette 20 dk yaptım

Bizimde HAziranda var düğün. görümcek olucam. Veee salına salına yürüyeceğim kocişkomun kolunda bir elimde de kızımla.

günaydın motivasyon kaynaklarım devam ettirirsin canım şahsen benim en uzun diyetim oldu buradakilerin sayesinde

Günaydın cnm.

birde bişey sorcam dukanellayı günde ne kadar yemek lazımm

Hiç yapmadım cnm ben onu bilemiyorum.

Yoğurt yada ayran da ekle şekerim.

Canım hoşgeldin nerelerdesin sen ya.

slm kızlar 1 haftadır vücudumla savaşım sonrasında kazandım:) dün sabah 66.1ken bu sabah 65.4 çıktım çok mutluyum..hastalanmama da 3 gün var üstelik :) oley oley oley :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…