süper 65 ve 60 olan fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz hedefe tam yol ilerliyoruz :)tebrikler
kızlar kendimden iğrendim yaa... resimleri kurcalıyodum şimdi.. böğğkk o neymiş öyle...ablamın düğününde ne kadar çirkin bi baldız olmuşum... hay lanet olası kilolarrr yaaa
Eki Görüntüle 363594
süper olmuşsun süper
şimdi dünkü menüm (atak 2)
sabah 1 yumurta+1 üçgen peynir light+1 hindi füme (ıyy hiç sevmedim)
ara tatlandırıcılı kahve
öğle tavuk
ara 2-3 tane dukan krakeri
akşam 2 dukan krepi ve içine light peynir
ara light sütten tatlandırıcılı kahve
olmuş mu diyiverin bakalım
kızlar kendimden iğrendim yaa... resimleri kurcalıyodum şimdi.. böğğkk o neymiş öyle...ablamın düğününde ne kadar çirkin bi baldız olmuşum... hay lanet olası kilolarrr yaaa
Eki Görüntüle 363594
süper olmuşsun süper
ara tatlandırıcılı kahve
öğle tavuk
waooowww bu nasıl bir değişim canım yaa
65te sen harbi tam olursun dukan amca haklı
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok...??
Eki Görüntüle 363594
anammm... dukan biliyo bu işi yaa:... valla allah razı olsun ondan... zaten bakıcam 66-65 nasılım ona göre devam yada tamam çok kurumaya gerek yok...
Çok güzel olmuş da arkadaşım krakeri nasıl pişirdin ve yaptın?
Ben dün beceremedim de
ahahhahahaa... sendemi brütüsssbende hiç sevmedim o fümeyi... ama ziyan olmasın diye küçücük kestim kavurdum krep içine dürüm yaptım azıcık hardal ve baharatla tatlandırarak... menün iyi hoş ama yoğurt hiç yok... bana sorarsan tatlandırıcılı kahveler yerine bitki çayı (özellikle yeşil çay) koy... sonrasında gün içinde en az iki yada üç kere yoğurt tüket... yağların erimesinde ciddi rolü var... özellikle yatmadan içtiğin tatlandırıcılı kahvedense yoğurt tüketmen daha iyi olur hoş dileklerin için de teşekkürler... daha gidecek çoook yolumuz var... hep birlikteyiz dukancanlar
ay tam aynı gün kardeşlerminizin düğünü varmış. bende görümceydim. ben siyah almıştım elbisemi. daha avantajlıydım.
Allahım keşke şimdiki kilomda olsaydım .korse giy göbeee çek zaten ayakkabı bi karış. bi ayağıma 3 yarabandı düşüyordu.
günaydın motivasyon kaynaklarımdevam ettirirsin canım şahsen benim en uzun diyetim oldu buradakilerin sayesinde
birde bişey sorcam dukanellayı günde ne kadar yemek lazımm
süper olmuşsun süper
ara tatlandırıcılı kahve
öğle tavuk
vavvvv...baya çok farkediliyor sende yasüper süper süper
günaydın...
mail adresime kargo adresini gönderen herkese gönderebilirim... miray_hur@mynet.com
yarim,
sendeki callanetics türkçe dublajlı mı? Kitabı da var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?