Bizimde HAziranda var düğün. görümcek olucam. Veee salına salına yürüyeceğim kocişkomun kolunda bir elimde de kızımla.
Günaydın cnm.
Hiç yapmadım cnm ben onu bilemiyorum.
Yoğurt yada ayran da ekle şekerim.
Canım hoşgeldin nerelerdesin sen ya.
türkçe altyazılı kitabı yok...
dün nette bir sıkıntı vardı.o yüzden gelemedim hiç.ben de 65 -66 takıldım.2/1 yapıyorum.bakalım ne olacak.fotolarını gördüm değişim çok iyi.iyi ki zayıflamışsın ama hepimiz gibi:))ben foto çektirme özürlüyüm hiç bulamıyorum o yüzden ama bir arşivi karıştıracğım akşama:))günaydın... hoşgeldin... sen nasılsın? dün yoktun yada ben göremedim bi sorun yok dimi?... +larımla savaşıyorum ben... bugun reglim biterde iki gün geçerse üstüne - görücem inşallah...
kızlar bişe soracam bu kilomuzu aşağıda güncellemek için en baştan siteye girip yeniden yapıp mı ekliyoruz; yoksa bir günceleme bölümü var mı ayrı?
evet evet ama ben de bu aralar sıkıntı var.adet öncesi dönemim.bir de çok ilaç aldım.o yüzden midir nedir 65-66 gidip geliyorum.düşüş yok ama hiç..bakalım şu fitiller bir bitsin benim degünaydın fıstık nerelerdesin yaa
1 nisan hedefimizi hatırlıyosun halen dimi? :)
dün nette bir sıkıntı vardı.o yüzden gelemedim hiç.ben de 65 -66 takıldım.2/1 yapıyorum.bakalım ne olacak.fotolarını gördüm değişim çok iyi.iyi ki zayıflamışsın ama hepimiz gibi:))ben foto çektirme özürlüyüm hiç bulamıyorum o yüzden ama bir arşivi karıştıracğım akşama:))
özlediniz mi beni:)))Canım hoşgeldin nerelerdesin sen ya.
teşekkür ederim kuzucumm... Bu hiçbişey değilmiş yaa... Daha çooook yol katetmemiz lazım... Olsun ama alıştık nasılsa
en soldaki gibi oldummu... tememdir
sen ne güzel bi kızmışsın öyle yahuu
slm kızlar 1 haftadır vücudumla savaşım sonrasında kazandım:) dün sabah 66.1ken bu sabah 65.4 çıktım çok mutluyum..hastalanmama da 3 gün var üstelik :) oley oley oley :)
özlediniz mi beni:)))nette sorun vardı bir de boş dersim yoktu giremedim hiç.
en soldaki gibi oldummu... tememdir
Bence en soldakinden biraz daha canım.
aynen yarimcim soldakinden biraz daha az:)
hani bir 3-5 eksik tam oturur diye düşündüm bende bir an:44:
yaaa asıl o hedef resmi bi bulsam varya.... dünya durucak dünya... takıcam onuda aynama... hergün bakıcam o hale gelene kadar
Arkadaşlar,
bu çizelgelerin altına başlangıç tarihimizi de sabit olarak ekleyebiliyor muyuz acaba? Sanki birinizinkinde görmüştüm ama çözemedim. Aslında hepimiz eklesek daha güzel olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?
Arkadaşlar dün akşam havuçlu tarçınlı kekle krakeri denedim.
Ama yazık emeklerime çok kötü oldu.
Krakerin üstü pişmedi. Tarifte mi hata oldu anlamadım.
Kekde pişmedi yulaf kepeğinden tiksindim yaa.
birde bişey sorcam dukanellayı günde ne kadar yemek lazımm
slm kızlar 1 haftadır vücudumla savaşım sonrasında kazandım:) dün sabah 66.1ken bu sabah 65.4 çıktım çok mutluyum..hastalanmama da 3 gün var üstelik :) oley oley oley :)
anammm utandımm.. daha güzeli var ama bulamıyorumki.. evde sanırımne güzel inceciktim dal gibi... ne giysem yakışıyodu...
Photo shop yapalım canım resimlerine onları tak aynaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?