Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bişe soracam bu kilomuzu aşağıda güncellemek için en baştan siteye girip yeniden yapıp mı ekliyoruz; yoksa bir günceleme bölümü var mı ayrı?

türkçe altyazılı kitabı yok...

teşekkürler, ben türkçe dublajlı bulmaya çalışıyorum. Akşam evde biraz daha bakacağım, bu hafta sonu başlamak istiyorum artık.

Ancak bulamazsam p.tesi günü senden rica edebilirim DVD'leri.

Herkese sağlıkla bol -'ler görebileceğimiz güzel bir hafta sonu diliyorum.

Son düzenleme:
günaydın... hoşgeldin... sen nasılsın? dün yoktun yada ben göremedim bi sorun yok dimi?... +larımla savaşıyorum ben... bugun reglim biterde iki gün geçerse üstüne - görücem inşallah...
dün nette bir sıkıntı vardı.o yüzden gelemedim hiç.ben de 65 -66 takıldım.2/1 yapıyorum.bakalım ne olacak.fotolarını gördüm değişim çok iyi.iyi ki zayıflamışsın ama hepimiz gibi:))ben foto çektirme özürlüyüm hiç bulamıyorum o yüzden ama bir arşivi karıştıracğım akşama:))

kızlar bişe soracam bu kilomuzu aşağıda güncellemek için en baştan siteye girip yeniden yapıp mı ekliyoruz; yoksa bir günceleme bölümü var mı ayrı?

ilk oluşturduğumuzda bir link veriyor, kaydetmemiz için.
O linki kısa yollarına ekle, daha sonra kısa yolundan tıkladığında şifreni girip güncelleme kısmından sadece kilo bilgini güncelleyebilirsin.

günaydın fıstık nerelerdesin yaa
1 nisan hedefimizi hatırlıyosun halen dimi? :)
evet evet ama ben de bu aralar sıkıntı var.adet öncesi dönemim.bir de çok ilaç aldım.o yüzden midir nedir 65-66 gidip geliyorum.düşüş yok ama hiç..bakalım şu fitiller bir bitsin benim de

benim fotoğraf arşivim çoook geniştir... binlerce resimim vardır bu yüzden zor olmuyo şimdi asıl olmak istediğim şekli bulmam lazım... onu arıyorum

arkadaşlar, beni de listeye ekler misiniz?
Buğün itibariyle atak 5. gün
Başlangıç Tarihi :05.03.2012
Başlangıç Kilo :66.9
Hedef Kilo :55
Bugünkü kilo :64.9

slm kızlar 1 haftadır vücudumla savaşım sonrasında kazandım:) dün sabah 66.1ken bu sabah 65.4 çıktım çok mutluyum..hastalanmama da 3 gün var üstelik :) oley oley oley :)

Süper valla maşallah demekki daha da eksisin.

özlediniz mi beni:)))nette sorun vardı bir de boş dersim yoktu giremedim hiç.

Özledim valla şekerim kaybolma bir daha.

en soldaki gibi oldummu... tememdir

Bence en soldakinden biraz daha canım.

@yarim_; ahh ahh ayni bende yaa.. keske dukan i 2 sene önce bu halae gelmeden önce kesfetseydim de bu hale gelmeseydim
görümcemin dügününde bende dombili olmustum yani hele benim kollarim filan iyyy hatirlamak dahi istemiyorum mecbur siyah giymistim bende ve de cok kötüydüü
Allahim bir daha o günlere dönmek istemiyorum yaa ne cok elbise aramistim
halbuki simdi bile birsürü kendime yakisan gece elbisesi bulabilirim ama dügün yok yakinda

ama varya inanilmaz degisim olmus sende hele kollarinda filan . valla bravo

bende isterdim ama bilmiyorum nasil oluyor

canim yulaf kepegi cok gec pisiyor özellikle kekleri filan sonlara dogru 150 derecede pisiriyorum

birde bişey sorcam dukanellayı günde ne kadar yemek lazımm

canim hepsini bir günde bitirende var aslinda :) ama böyle iki kasik iki kasik yersen (tatli kasigi) daha makbul :))

slm kızlar 1 haftadır vücudumla savaşım sonrasında kazandım:) dün sabah 66.1ken bu sabah 65.4 çıktım çok mutluyum..hastalanmama da 3 gün var üstelik :) oley oley oley :)

süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…