böylede güzelsin bence tatlım :)
Arkadaşlar göbek eritme bandı diye bişey okudum şimdi.
Önerir misiniz?
Gece yatmadan bandı yapıştırıyomuşun günde 200 gr. kadar kilo gidiyomuş.
Ne dersiniz?
Ben niyetlendim.
Çünkü diyetle bu işi başaramıyorum
en soldaki gibi oldummu... tememdir[/QUOTE
şekerim en solda kaç kiloydun sen
en soldaki gibi oldummu... tememdir[/QUOTE
şekerim en solda kaç kiloydun sen
hatırlamıyorum sanırım 67 yada 69 falandımdı...
Arkadaşlar göbek eritme bandı diye bişey okudum şimdi.
Önerir misiniz?
Gece yatmadan bandı yapıştırıyomuşun günde 200 gr. kadar kilo gidiyomuş.
Ne dersiniz?
Ben niyetlendim.
Çünkü diyetle bu işi başaramıyorum
hic bir fikrim yok canim söyledigin sey hakkinda
ama bende sana sadece spor u tavsiye ediyorum
birde karbonhidratli yiyecekleri kisarsan yeterli olur sana
birde callanteics i öneririm az önce yaptimcok etkili olacagini düsünüyorum zira heryerim zangir zangir titriyo
incelcekmiyim bakalim
sporu denedinmi hiç :) bence dene çünkü kilon fazla değil ve bnce diyet yerine spor yap fazla kilon yok ztn ...
canim benim boyum 167 cm, dukan 65 kilo olmam gerektigini soyluyor yani oyle uzunnn bir sure vermisti ki bana inan aklimda tutamadim(. atak 7 gun yaptim ama ilk gununde regl oldum,( fazladan bi iki kilonun sorumlusu olabilir yani:) simdi 3, seyir gunundeyim'seyirde de sanirim 800 gr verdim toplamda. gidiyor galiba kilocuklar ne dersin?? umarim kurtuluruz su dertten hep birlikte ben ekim 2010 da dogum yaptim ve sonrasinda hipotiroidi gelismis, tabi farkedene kadar 70 kilo dan 100 e cikmisim.. sonrasi malum burdayim iste. bu durumda da uzun sure burada kalacagiz gibi gorunuyor,ama ben cok inanmaya basladim,bu gune kadar geldim ya artik birakmam pesini verecegizzzz hic merak etme..
yarim çok güzel olmuş aslında özün güzel kiloları attıkça fıstık olmuşsun maşallah
callnetics dün indirdim türkçe olan 57 dk lık di mi başka var mı başlıycam bugün :)
en soldaki gibi oldummu... tememdir
yaaa asıl o hedef resmi bi bulsam varya.... dünya durucak dünya... takıcam onuda aynama... hergün bakıcam o hale gelene kadar
photoshopa ne hacet şekerim önceden dal gibiymişim... maşallah yemişim yemişim çıkarmamışımevde resimlerim gidince bulurum mutlaka
hic bir fikrim yok canim söyledigin sey hakkinda
ama bende sana sadece spor u tavsiye ediyorum
birde karbonhidratli yiyecekleri kisarsan yeterli olur sana
birde callanteics i öneririm az önce yaptimcok etkili olacagini düsünüyorum zira heryerim zangir zangir titriyo
incelcekmiyim bakalim
Selam kızlar...Maşallah ne çok yazmışınız okuyamadım bıraktım...
Yarim sen bu azimle soldaki resimden daha fit olursun
Bende bugün 66 yı gördüm şükür 10 kilo vereyim bende eklerim resim...Dün mikrodalga keki yaptım benmi beceremedim bilmiyorum hafif acımsı bir tat vardı yemeden attım çöpeArtık her gün bir tarif denemeye çalışıcam
hatırlamıyorum sanırım 67 yada 69 falandımdı...
bence sen 62 kiloda çok fit olursun...ama 67 fazla gelir vermişken en iyisi olsun dimi ya
ben türkçe dublajlı çalışan bir link bulamadım maalesef, rica etsem bana linki gönderebilir misin?
Bu hafta başlayamazsam çok üzüleceğim, arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var, lütfen.....
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok...??
yarim sen geçen gün bi tarif yazmışştın ya helva tarifi bugün onu yapıcam güel oluyomu tadı acaba bide kraker yapcam günde kaç tane yesemkiii
tak vallaa üstünede nazar boncuğu koyyy
ahahaha aynen bende ya yemişim çıkarmamışım yalnız benim sorunum hala çıkarmıyorummm:d :d
ya aslında bende o bantları merak etmiyor değilim hani beni cezbediyorda :d
nolcak bu halim bilmiyorum zayıflatacak diyen herşey ilgi alanım haplar hariç
hoşgeldin canım beniimm:)
seninde resmini nisan sonu bekliyoruz ozaman
bende evde zamanım olsa koyucamda anam spor spor spor
annem diyorki sen bu gidişle 36 bedene bile inersin:d
babamda dalga geçiyor dün kızım zayıflama istemeye gelsinler vermicem seni sizin yüzünüzden bi deri bi kemik kaldı dicem diyor
ama sonuç olarak herkes diyetime alıştı :)
yarim sen geçen gün bi tarif yazmışştın ya helva tarifi bugün onu yapıcam güel oluyomu tadı acaba bide kraker yapcam günde kaç tane yesemkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?