Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşbulduk Ay senin baban ömürlük ya komik biri sanırım Ben annemlerin yanında olsam sanırım bu kadar istikrarlı olamazdım hiç bişey yemiyosun diye kavga ederdik ama ne güzel senin ailen baya destekçi sanırım...

Bu arada tatlı krizine karşı süte bir tatlı kaşığı puding koyuyorum biraz da tatlandırıcı blendırla köpürtüyorum içiyorum hem kakao pudingteki kadar çok olmuyor hemde tatlı krizimi söndürüyor

kızlaaarr konuyla hiiiiiiiiiiiç alakası yok ama bişey sorcam size aranızda çine yada japonyaya gideniniz varmı ben kafaya taktım gitmek istiyorum bebeğim 1 yaşını geçsin ama o kadar yolu gidip beğenmemek var gideniniz varmı ki acepp

İkisinede gitmedim ama gitme imkanım olsaydı çini seçerdim sanırım...Ama orta avrupa ya da brezilya dururken önceliğim olmazdı

bende cok istiyorum uzak doguyu inanilmaz merak ediyorum bence eminim pisman olmazsin iyice arastirp nerde kalinir edilir iyice bak ondan sonra git bence. Tayland li arkadasim var burda mesela yemekleri acayip benim agiz tadima uygun ( böcekten , fareden bahsetmiyorum zaten hic öyle bir sey yedigini de pisirdiginide görmedim )

ben daha sonra da küba yi cok istiyorum yaa

zeyyyy linkler icin tesekkürler ama düzelt istersen msj larini zira yasak
saphira gelir siler simdi

İkisinede gitmedim ama gitme imkanım olsaydı çini seçerdim sanırım...Ama orta avrupa ya da brezilya dururken önceliğim olmazdı

ben taktım kafaya valla çine gidecem dünden beri delirmiş gibi araştırma yapıyorum sanki yarın gidecem rüyama bile girdi eşimde taktığına takarsın eyvah çin yolu göründü bizee diye dalga geçiyo benimle haklı adaam

nasl düzeltcem?

kuzum ben taktım kafaya ayrıca çin yemeklerinede bayılırım akşam eşime diyorumki artık çine gidince tatlı ekşili tavuğun orjinalini yeriz diyorum delisin sen diyor bana ama çoooooook istiyorum gitmek gideceğimde sanırım

Bilgeasya ben Çin.e gittim ve 10 gün kaldım.Asla we asla tavsiye etmem..ama gidersende benden sana tavsiye,yanında sabun taşı çunku wc.lerde sabun kullanmıolar sadece su ile kişisel hijyen saglıor adamlar.Ayrıca taksi vs kullanmadan önce mutlaka pazarlık yap öle kullan aksi takdirde fena kazıklanırsın.Ve bişi almak istediğin zmn verdikleri fiyatın önce 1/3.ünü fln teklif et,almak istemeyip gider gibi yapınca istediğin fiyata düşüolar yada orta bi yol mutlaka buluosun.Umarım yardımcı olabilmişimdir

ulan bide bize derler turistleri kazıklıyolar diye...

Çok teşekkürler zeyzeyz.

Şu anda işyerimdeyim, akşam evden mutlaka indireceğim.

Son düzenleme:

benide yoklasıınn noluurrrrr:)
valla kuzu şu bandı önümüzdeki ay alıcam bu ay eliptik alıcam:) hatta bugün alırım ben
anne babalar el kapısında rahat etmiceğimizi düşünüp önlem almaya çalışıyorlar o mu dedi bu mu dedi
babam astımı rahatlattığı için kilo vermeme ses etmiyor ama arada yesin söle şu kıza diyormuş anneme

ayy cesaretim gitti yapmam artık yafrum kraker nasıl krakeerrr

canıımm ben yaptım helva pekte güzel oldu yarimm becerememiş

1 kaşık zeytinyağı (tatlı)
2 kaşık Yulaf kepeği
1 kaşık mısır ununu kavuruyorsun....
son demlerinde 1 tepeleme kaşık tatlandırıcı ekliyorsun kavurmaya devam...
en son azar azar süt ekliyorsun... baktın çekiyor devam et eklemeye tahmini 1 bardağı geçiyor sonra koy havlu kağıdı tencereye kapat kapağını demlensimmm hımmmmm:)

evet komik hani annem çok destek oluyor sağolsun tatlı kek muffin gibi ıvır zıvır haiç bütün yemeklerimi o yapıyor:)
astımım olduğu için ve kilo verdikçe daha rahat nefes aldığım için ses çıkarmıyor
arada diyor ama şunun tadına bak şunu ye gibilerinden hı hı diyorum geçiyorum

ulan bide bize derler turistleri kazıklıyolar diye...

aynen ölee..mesela en basitinden kuzenimin bebeğine kimono alacaktım 120 yuan dedi ben 50 yuana aldım.Ayrıcada inci orda çok ucuz.Begendiğim inci sete 400 yuan demişti 250 yuana aldım.Aklımda kalan örnekler

öğle yemeğimi de yedim çok şükür... light yoğurt ve baharatla soslanmış tavuk göğüs ızgara yedim... ama küçücüktü doymadım ablaya dedimki birazda döner ısıtırmısın... iki kaşık hazır döner ısıttı üzerine 1,5 gr yağlı yoğurt döktüm birazda kırmızı biber... iskender tadında... light yoğurtlarım bitmiş...ve herzamanki gibi söylememiş... bide bitmiştir herhalde bilmiyorum diyo... idari birimin mutfağıyla ben ilgileniyorum sanki...kendileri idari birim personelinin yemek-temizlik ihtiyaçlarına bakıyo ama benden ekstra maaş istiycekmiş... muhasebeciyiz ya kestirdi gözüne... e tabi miray bunu yermi... patrona kalsa günde 5 öğün yemek pişiricek kadın bize... hemde ben söyliycem dukan usulu yemekleri hepimiz öyle beslenicez... hatun bunların farkında olmadığı için benden estra maaş istiyo... bimiyoki şansını zorlarsa gerçekten işini yapıcak elişi öremiycek artık çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…