bence sen 62 kiloda çok fit olursun...ama 67 fazla gelir vermişken en iyisi olsun dimi ya
aynen öyle yaa 67 de neymiş... 60 olmak varken
ben yaptım ama begenmedim böğğğkkk.... ama beceremedim sanırım sütünü az koymuştum
ben de kek istiyorum hangisi en güzel?
ayy cesaretim gitti yapmam artık yafrumkraker nasıl krakeerrr
hoşgeldin canım beniimm:)
seninde resmini nisan sonu bekliyoruz ozaman
bende evde zamanım olsa koyucamda anam spor spor spor
annem diyorki sen bu gidişle 36 bedene bile inersin:d
babamda dalga geçiyor dün kızım zayıflama istemeye gelsinler vermicem seni sizin yüzünüzden bi deri bi kemik kaldı dicem diyor
ama sonuç olarak herkes diyetime alıştı :)
kızlaaarr konuyla hiiiiiiiiiiiç alakası yok ama bişey sorcam size aranızda çine yada japonyaya gideniniz varmı ben kafaya taktım gitmek istiyorum bebeğim 1 yaşını geçsin ama o kadar yolu gidip beğenmemek var gideniniz varmı ki acepp
kızlaaarr konuyla hiiiiiiiiiiiç alakası yok ama bişey sorcam size aranızda çine yada japonyaya gideniniz varmı ben kafaya taktım gitmek istiyorum bebeğim 1 yaşını geçsin ama o kadar yolu gidip beğenmemek var gideniniz varmı ki acepp
İkisinede gitmedim ama gitme imkanım olsaydı çini seçerdim sanırım...Ama orta avrupa ya da brezilya dururken önceliğim olmazdı
bende cok istiyorum uzak doguyu inanilmaz merak ediyorum bence eminim pisman olmazsin iyice arastirp nerde kalinir edilir iyice bak ondan sonra git bence. Tayland li arkadasim var burda mesela yemekleri acayip benim agiz tadima uygun ( böcekten , fareden bahsetmiyorum zaten hic öyle bir sey yedigini de pisirdiginide görmedim )
ben daha sonra da küba yi cok istiyorum yaa
zeyyyy linkler icin tesekkürler ama düzelt istersen msj larini zira yasak
saphira gelir siler simdi
bende cok istiyorum uzak doguyu inanilmaz merak ediyorum bence eminim pisman olmazsin iyice arastirp nerde kalinir edilir iyice bak ondan sonra git bence. Tayland li arkadasim var burda mesela yemekleri acayip benim agiz tadima uygun ( böcekten , fareden bahsetmiyorum zaten hic öyle bir sey yedigini de pisirdiginide görmedim )
ben daha sonra da küba yi cok istiyorum yaa
zeyyyy linkler icin tesekkürler ama düzelt istersen msj larini zira yasak
saphira gelir siler simdi
nasl düzeltcem?
Bilgeasya ben Çin.e gittim ve 10 gün kaldım.Asla we asla tavsiye etmem..ama gidersende benden sana tavsiye,yanında sabun taşı çunku wc.lerde sabun kullanmıolar sadece su ile kişisel hijyen saglıor adamlar.Ayrıca taksi vs kullanmadan önce mutlaka pazarlık yap öle kullan aksi takdirde fena kazıklanırsın.Ve bişi almak istediğin zmn verdikleri fiyatın önce 1/3.ünü fln teklif et,almak istemeyip gider gibi yapınca istediğin fiyata düşüolar yada orta bi yol mutlaka buluosun.Umarım yardımcı olabilmişimdir
* şu çıkaramama sorunu benim de ciddi sorunlarımdan biri ama bugun nedense ikinciye yokluyorlar...
* bant olayına gelince al benden de o kadar alsam taksam azıcık destek olsa bari demekten geri alamıyorum kendimi
* bu anne babalar hep böyle demekki... zannediyolarki biz başkaları için zayıflıyoruz... bilmiyolarki biz mükemmel gelin olup, rahat bi hamilelik dönemi geçirmek istiyoruz...benim babamda aynı onlarmı dedi sana zayıfla diye!!!! nedir bu sıkıntı!!!! adam benden çok yoruluyo ona noluyosa ben çok memnunum halimden
ayy cesaretim gitti yapmam artık yafrumkraker nasıl krakeerrr
HoşbuldukAy senin baban ömürlük ya komik biri sanırım Ben annemlerin yanında olsam sanırım bu kadar istikrarlı olamazdım hiç bişey yemiyosun diye kavga ederdik ama ne güzel senin ailen baya destekçi sanırım...
Bu arada tatlı krizine karşı süte bir tatlı kaşığı puding koyuyorum biraz da tatlandırıcı blendırla köpürtüyorum içiyorum hem kakao pudingteki kadar çok olmuyor hemde tatlı krizimi söndürüyor
ulan bide bize derler turistleri kazıklıyolar diye...
callan etics kitap isteyen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?