photoshopa ne hacet şekerim önceden dal gibiymişim... maşallah yemişim yemişim çıkarmamışımevde resimlerim gidince bulurum mutlaka
Arkadaşlar göbek eritme bandı diye bişey okudum şimdi.
Önerir misiniz?
Gece yatmadan bandı yapıştırıyomuşun günde 200 gr. kadar kilo gidiyomuş.
Ne dersiniz?
Ben niyetlendim.
Çünkü diyetle bu işi başaramıyorum
Selam kızlar...Maşallah ne çok yazmışınız okuyamadım bıraktım...
Yarim sen bu azimle soldaki resimden daha fit olursun
Bende bugün 66 yı gördüm şükür 10 kilo vereyim bende eklerim resim...Dün mikrodalga keki yaptım benmi beceremedim bilmiyorum hafif acımsı bir tat vardı yemeden attım çöpeArtık her gün bir tarif denemeye çalışıcam
HoşbuldukAy senin baban ömürlük ya komik biri sanırım Ben annemlerin yanında olsam sanırım bu kadar istikrarlı olamazdım hiç bişey yemiyosun diye kavga ederdik ama ne güzel senin ailen baya destekçi sanırım...
Bu arada tatlı krizine karşı süte bir tatlı kaşığı puding koyuyorum biraz da tatlandırıcı blendırla köpürtüyorum içiyorum hem kakao pudingteki kadar çok olmuyor hemde tatlı krizimi söndürüyor
benide yoklasıınn noluurrrrr:)
valla kuzu şu bandı önümüzdeki ay alıcam bu ay eliptik alıcam:) hatta bugün alırım ben
anne babalar el kapısında rahat etmiceğimizi düşünüp önlem almaya çalışıyorlar o mu dedi bu mu dedi
babam astımı rahatlattığı için kilo vermeme ses etmiyor ama arada yesin söle şu kıza diyormuş anneme
canıımm ben yaptım helva pekte güzel oldu yarimm becerememiş
1 kaşık zeytinyağı (tatlı)
2 kaşık Yulaf kepeği
1 kaşık mısır ununu kavuruyorsun....
son demlerinde 1 tepeleme kaşık tatlandırıcı ekliyorsun kavurmaya devam...
en son azar azar süt ekliyorsun... baktın çekiyor devam et eklemeye tahmini 1 bardağı geçiyorsonra koy havlu kağıdı tencereye kapat kapağını demlensimmm hımmmmm:)
evet komik hani annem çok destek oluyor sağolsun tatlı kek muffin gibi ıvır zıvır haiç bütün yemeklerimi o yapıyor:)
astımım olduğu için ve kilo verdikçe daha rahat nefes aldığım için ses çıkarmıyor
arada diyor ama şunun tadına bak şunu ye gibilerinden hı hı diyorum geçiyorum
beceriksizim ben bi dahaki sefere bana ölçülü tarif verirmisinn... o kepeği pişiremedim demekki ondan çiiiiiiikin oldu
tamam canım koyulaşana kadar kavuruyorum ben valla:) yancak gibi olduğunda çekiyorum ocaktan
Bilgeasya ben Çin.e gittim ve 10 gün kaldım.Asla we asla tavsiye etmem..ama gidersende benden sana tavsiye,yanında sabun taşı çunku wc.lerde sabun kullanmıolar sadece su ile kişisel hijyen saglıor adamlar.Ayrıca taksi vs kullanmadan önce mutlaka pazarlık yap öle kullan aksi takdirde fena kazıklanırsın.Ve bişi almak istediğin zmn verdikleri fiyatın önce 1/3.ünü fln teklif et,almak istemeyip gider gibi yapınca istediğin fiyata düşüolar yada orta bi yol mutlaka buluosun.Umarım yardımcı olabilmişimdir
ben taktım kafaya valla çine gidecemdünden beri delirmiş gibi araştırma yapıyorum sanki yarın gidecem rüyama bile girdi eşimde taktığına takarsın eyvah çin yolu göründü bizee diye dalga geçiyo benimle haklı adaam
ayy ben turla gitmeyi düşünüyorum çok merak içindeyim uzak doğuya karşııı teşekkür ederimm
ben linki kaçırdım galiba
öğle yemeğimi de yedim çok şükür... Light yoğurt ve baharatla soslanmış tavuk göğüs ızgara yedim... Ama küçücüktü doymadım ablaya dedimki birazda döner ısıtırmısın... Iki kaşık hazır döner ısıttı üzerine 1,5 gr yağlı yoğurt döktüm birazda kırmızı biber... Iskender tadında... Light yoğurtlarım bitmiş...ve herzamanki gibi söylememiş... Bide bitmiştir herhalde bilmiyorum diyo... Idari birimin mutfağıyla ben ilgileniyorum sanki...kendileri idari birim personelinin yemek-temizlik ihtiyaçlarına bakıyo ama benden ekstra maaş istiycekmiş... Muhasebeciyiz ya kestirdi gözüne... E tabi miray bunu yermi... Patrona kalsa günde 5 öğün yemek pişiricek kadın bize... Hemde ben söyliycem dukan usulu yemekleri hepimiz öyle beslenicez... Hatun bunların farkında olmadığı için benden estra maaş istiyo... Bimiyoki şansını zorlarsa gerçekten işini yapıcak elişi öremiycek artık çok üzülüyorum
öm attım sana
ayy bu callaneticsi 10 dk yaptım ısınmayı bile bitiremedim odun benim yanımda pamuk kalır valla
trida aldinmi link i? atayim mi
çok komik ya.herkes dukan mı yapıyor orada
Slm kızlar dün macera dolu bir kadınlar günü geçirdim anlatmiim uzun olur :) arkadaşlarla buluştuk gezdik dolaştık derken sıra yemeğe geldi ben tavuk şiş yedim pazates kızartması gelmişti 4 tane falan yedim birde minnacıcık lavaştan kemirdim neysem illa tatlı yemeğe gidelim dediler eee ortama ayak uydurmak lazım özs..ten light krem şokola yedim neyse eve gittiğimde kıvrandım yedim işte vs die sabah bir tartıldım ne göreyimmmmm 1 haftadır 73-73,5 çıkan ben 72.300 çıktım :)))))) bana göre abartmış sayılmıyorum arada olur deyip geçiyorum abartıya kaçmadan tabii nefside köreltmek lazım neysem bugüne gelelim sebze protein günüm öğlen tavuk ızgaralı salata yedim ayy yeşillik kemirmekten öö geldi şekerim mi düştü ne mad..ya girdim ve light kazandibi yedim pişmanmıyım hayır herzaman yemiyorum sonuçta evet P karbonhidrat var ama arada bence yenilmeli neyse sadece 2 gün üst üste oldu bakalım yarın sabah tartı ibresi kaç göstericek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?