Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

photoshopa ne hacet şekerim önceden dal gibiymişim... maşallah yemişim yemişim çıkarmamışım evde resimlerim gidince bulurum mutlaka

Hadi akşam bul ve ekle cnm merak ettim.

Hiç bilgim yok.

Gözün aydın canikom.

Benim anne de diyetten önce kızım az ye ekmek yeme derdi şimdi onu ye bunu ye demeye başladı ana yüreği işte.

beceriksizim ben bi dahaki sefere bana ölçülü tarif verirmisinn... o kepeği pişiremedim demekki ondan çiiiiiiikin oldu

ayy ben turla gitmeyi düşünüyorum çok merak içindeyim uzak doğuya karşııı teşekkür ederimm

O zaman içinde kalmasın git tecrübelerini bizlede paylaş Turla gideceksen pronto turu tavsiye ederim yurtdışı turlarında oldukça başarılılar...

Niless geçmiş olsun tatlım...Sağolsun annen de sana destekçi ne güzel

çok komik ya.herkes dukan mı yapıyor orada

öm attım sana

ayy bu callaneticsi 10 dk yaptım ısınmayı bile bitiremedim odun benim yanımda pamuk kalır valla

süpersiniz arkadaşlar, iyiki varsınız.

Laf aramızda benimde senden çok farkım yok, spor konusunda çok başarısızım.
Ama bu sefer çok kararlıyım, başaracağım, başaracağız inşallah hep birlikte.

zeyzey sorma bende
cok zor bitirdim ama sakin
kendini zorlamasaydin
yani illa sonuna kadar egilmen gerekmiyor mesela
nereyekadar yapabiliyorsan

Slm kızlar dün macera dolu bir kadınlar günü geçirdim anlatmiim uzun olur :) arkadaşlarla buluştuk gezdik dolaştık derken sıra yemeğe geldi ben tavuk şiş yedim pazates kızartması gelmişti 4 tane falan yedim birde minnacıcık lavaştan kemirdim neysem illa tatlı yemeğe gidelim dediler eee ortama ayak uydurmak lazım özs..ten light krem şokola yedim neyse eve gittiğimde kıvrandım yedim işte vs die sabah bir tartıldım ne göreyimmmmm 1 haftadır 73-73,5 çıkan ben 72.300 çıktım :)))))) bana göre abartmış sayılmıyorum arada olur deyip geçiyorum abartıya kaçmadan tabii nefside köreltmek lazım neysem bugüne gelelim sebze protein günüm öğlen tavuk ızgaralı salata yedim ayy yeşillik kemirmekten öö geldi şekerim mi düştü ne mad..ya girdim ve light kazandibi yedim pişmanmıyım hayır herzaman yemiyorum sonuçta evet P karbonhidrat var ama arada bence yenilmeli neyse sadece 2 gün üst üste oldu bakalım yarın sabah tartı ibresi kaç göstericek :)

iki kere aynı şeyi yollamışım neyse bunu sildim diğerini okuyabilirsiniz

Son düzenleme:
çok komik ya.herkes dukan mı yapıyor orada

yok yapmıyolar ama bendeki değişimi farkedince patronum söylenmeye başladı... önce bi alışverişe çık sonra ablaya liste ver yemek yapsın hepimiz aynı şeyden yiyelim diyip duruyo ama bizim abla da günde 3 kez yemek yapıcak toto yok çay bile istediğinde surat yapıyo... benim işim ya onları yapmak o yüzden

afiyet bal olsun yağ olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…