Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet bal olsun yağ olmasın...

Valla yarimcim regli dönemimde geçti ama ben işte hep yemekten sonra tatlı yediğim için buaralar çok çok çok yoğun o yüzden light olanlarla atlattım ohhhhhh dünya varmış dedim bakalım kilo verme hızımı etkileyecek mi bu tatlılar ama ben zannetmiyorum öyle olsa bugün tartıda 72.200 çıkmazdım diye düşünüyorum sende yiyor musun arada yada kaçamağın ne oluyor

benim en önemli kaçamaklarım bitter çikolata ve bademli bitter drajelerrrrrrrrrr

oturdum tadına bakayım derken yaptığım helvanın yarısını yedim:)
göya ara öğün yapacaktım bugün bütün gün bitki çayı içmek lazım şimdi midem dolu olsun diye:d

Kaçamaklardan bahsetmişken bir gün kaçamağım olursa patates kızartması ve cipsi olacak sanırım...Çok özledim

masallah gene döktürmüsün Seda
kiz daha yeni basladin bu ne hiz yaa
ama tabii fazla verecek kilon yok ya ye bakalim ye

yaptigimiz kacamaklar hemen ertesi gün tartiya yansimiyor bence ertesi günlerde duraklamaya sebep oluyor yani en azindan bende öyle

kızlar selammmm, naber nasılsınız, günlerdir giremedim buraya, aklım sizlerde kaldııı..

yarim kaç kilo verdinn, omur , irem&özge, nes, keroke ve diğer arkadaşlarım, hepiniz aklımdaydınız..umarım bol eksiler olmuştur..çizelgeleri hep kaçırdım, offf bi kaç hafta böyle olacak , katılamayacağım..öpüyorum hepinizi..

oturdum tadına bakayım derken yaptığım helvanın yarısını yedim:)
göya ara öğün yapacaktım bugün bütün gün bitki çayı içmek lazım şimdi midem dolu olsun diye:d

ay o helva benim disimin kovuguna yetmiyor yaa
ama bayiliyorum

bu helva dukan helvası mı

hayret nasi kacirdin

Kaçamaklardan bahsetmişken bir gün kaçamağım olursa patates kızartması ve cipsi olacak sanırım...Çok özledim

benim listem cok uzun karar veremiyorum hangisi daha cok agir basiyor bilmem

benim en büyük kaçamağım mcturko menü büyük boy patates seçim olur sanırım üstünüde brownili dondurma
ama nefsime hakim oluupppp yemeyeceğim:d
şunları yesem zaten 1 ayı at çöpe

benim listem cok uzun karar veremiyorum hangisi daha cok agir basiyor bilmem
[/COLOR][/B]

Şu an için kızartma ve cips ama dolabımda ilk ödül yemeğim olarak koca bir çikolatam var yurtdışından gelen müşterim getirdi bunlar dışında özlediğim çok şey var daha tabi

toplamda 10 oldu...

Valla ucundan yakalamıştım helva olayını ama tarifini almadım bana göre light olan bütün tatlılar sınırlı olarak tüketilebilir yani ben o kadar katı olmak istemiyorum şuan 72 kilo oldum yani toplamda 7 kilo vermiş durumdayım geriye vermem gereken 7 kilom kaldı Nisan’a kadar veririm güveniyorum kendime az kaldı :)))) mesela haftasonu abimler ve ailenin diğer genç üyeleri bize gelecek gün yapıyoruz aramızda ve yumurtalı köfte yapıcaz onu da malesef şimdiden itiraf ediyorum yicem :))))) ama tabii azıcık nefsim körelsin diye eğer yemezsem sonradan zıvanadan çıkarım bence sizde çok kasmayın mesela lıght kazandibinde ne olabilir ki abartmamak kaydı ile tabii bence biraz free böylelikle nefsimizi daha kolay terbiye ederiz yaşam şekli haline gelir ve kuş sütü eksik olan masadan azar azar yiyerek kalkabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…