- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
afiyet bal olsun yağ olmasın...
Valla yarimcim regli dönemimde geçti ama ben işte hep yemekten sonra tatlı yediğim için buaralar çok çok çok yoğun o yüzden light olanlarla atlattım ohhhhhh dünya varmış dedim bakalım kilo verme hızımı etkileyecek mi bu tatlılar ama ben zannetmiyorum öyle olsa bugün tartıda 72.200 çıkmazdım diye düşünüyorum sende yiyor musun arada yada kaçamağın ne oluyor
oturdum tadına bakayım derken yaptığım helvanın yarısını yedim:)
göya ara öğün yapacaktım bugün bütün gün bitki çayı içmek lazım şimdi midem dolu olsun diye:d
Valla yarimcim regli dönemimde geçti ama ben işte hep yemekten sonra tatlı yediğim için buaralar çok çok çok yoğun o yüzden light olanlarla atlattım ohhhhhh dünya varmış dedim bakalım kilo verme hızımı etkileyecek mi bu tatlılar ama ben zannetmiyorum öyle olsa bugün tartıda 72.200 çıkmazdım diye düşünüyorum sende yiyor musun arada yada kaçamağın ne oluyor
bu helva dukan helvası mı
oturdum tadına bakayım derken yaptığım helvanın yarısını yedim:)
göya ara öğün yapacaktım bugün bütün gün bitki çayı içmek lazım şimdi midem dolu olsun diye:d
bu helva dukan helvası mı
Kaçamaklardan bahsetmişken bir gün kaçamağım olursa patates kızartması ve cipsi olacak sanırım...Çok özledim
Kaçamaklardan bahsetmişken bir gün kaçamağım olursa patates kızartması ve cipsi olacak sanırım...Çok özledim
benim listem cok uzun karar veremiyorum hangisi daha cok agir basiyor bilmem
[/COLOR][/B]
ay o helva benim disimin kovuguna yetmiyor yaa
ama bayiliyorum
hayret nasi kacirdin
benim listem cok uzun karar veremiyorum hangisi daha cok agir basiyor bilmem
benim en büyük kaçamağım mcturko menü büyük boy patates seçim olur sanırımüstünüde brownili dondurma
ama nefsime hakim oluupppp yemeyeceğim:d
şunları yesem zaten 1 ayı at çöpe
kızlar selammmm, naber nasılsınız, günlerdir giremedim buraya, aklım sizlerde kaldııı..
yarim kaç kilo verdinn, omur , irem&özge, nes, keroke ve diğer arkadaşlarım, hepiniz aklımdaydınız..umarım bol eksiler olmuştur..çizelgeleri hep kaçırdım, offf bi kaç hafta böyle olacak , katılamayacağım..öpüyorum hepinizi..
Doğumdan mı kaldı kiloların ?
Maşallaaahhha gayret sen inersin bu haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?