Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ha gayret az kalmış vermen gereken kilolar..benim daha çok yolum var çok

Ah angelım benimde yolum çok uzun. Hedefimi 59 e çekeceğim çünkü

süpersin canım tebrik ederimm, ben hala 9 dayım

irem özgecimm, üzülme canım yine verirsin sen o kiloları

Yarncim nerelerdesin sende kayıplara karıştın kuzum.
Ay işallah ağzından bal damlıyo.

Kızlar bakın burda ben 59 kiloyummmm ahhh ahhhh belim bile yok nerdeyse

Eki Görüntüle 364073

ayy ne güzell hadi tatlim biraz daha gayret yaa

yaa banada yetmiyorrr kii ama napalım kepeğimiz bile sınırlı

bende

valla ye hayatim sen ye

ama ben o kadar korkuyorum ki tekrar duraklamaktan ve de iki bucuk ayimin cöpe gitmesinden cesaret edemiyorum.

Bir kac kilo daha vereyim tekrar yaparim belki arada tek tük

Canım evlendikten sonra 6 geçmişti hamile kaldım 72 ile.
Doğumda eklenince iyice kaldı kilolar.

Ay işallah bu gelinliğin içine girdiğim gün bu iş tamamdır.

Aynı ben işte bende evlendikten sonra 7 kilo aldım 6 ayda 73 oldum ama hamile kalmadan olaya el koyayım dedim

bu calleneticsi indirdim şimdi Cdye atıcamda ben bunu yaparken ölür kalırım

Bende akşam eşimle baktık biraz oda benle spor yapıyor ben bunu yaparken bi ambulans hazır beklesin diyor o yüzden şimdilik vazgeçtim

kızlar ,

bu twist benzeri aletler yasaklı , omurgaya zarar veriyomuş.. tehlikeli naçizane başka bir egzersiz deneyin derim ben...

bir de menumu açıklıyorum.

sabah
yarım küçük pınar light yogurt + yulaf kepeği ( ilk defa denedim hiç sevmedim )

bikkaç küçük parça light kasar peyniri + 10 adet goji kurusu

öğlen

3,5 inegöl köfte
1 ayran
1 şekersiz türk kahvesi.

birazdan

light meyveli yogurt yiyeceğim.

akşamda

soya soslu ve hardallı tavuk + ayran düşünüyorum.

bu arada biraz zaralı olabilir ama sek in naneli ayranı çıkmış tavsiye ederim .

ayyyyyyyyyyyy iş......dim altımaaaa....

ahahahaha ama öylee eşofmanla o hareketleri yapamazsın
buakşam pilatese gitcem ona bile zor dayanıyorum
pazarteside gidicem:d
salı günü ben bunun yarısını yaparım anca 100 mü diyor 50 50 mi diyor 25 :d
birde bu hayunların vücudu çok kötü:d
öyle olmasın benimki ondan az yapayım

kızlarrr p günümdeyim ne yesem yahuuu bi akıl verin valla çok acıktımm ton balığı var yağsız ama salata yapamam nasıl yesemki yada ne yesemmm ne yesemmm

bende dün akşam evde pilatesimi iç çamaşırlarımla yaptım ayna karşısında kendimi çıplak sevmeyi özlemişim bee... hep kaçardım pilates de zor ben 15 dk anca yapıyorum

bende dün akşam evde pilatesimi iç çamaşırlarımla yaptım ayna karşısında kendimi çıplak sevmeyi özlemişim bee... hep kaçardım pilates de zor ben 15 dk anca yapıyorum

50 dk yapıyorum ama çıkışta bacaklarımı hissetmiyorum her seferinde bakıyorum yerindeler mi diye:d
Allahım neden beni çıtıpıtı yaratmamış kii uğraşmadan hep yemek yiyim

50 dk yapıyorum ama çıkışta bacaklarımı hissetmiyorum her seferinde bakıyorum yerindeler mi diye:d
Allahım neden beni çıtıpıtı yaratmamış kii uğraşmadan hep yemek yiyim

ahhh keşke beni de öyle yaratsaymış... böyle çatlayana kadar yiyen tiplerin hepsi de incecik...

arkadaşlar , bir sorum olacak..

dukan sy 96 da seyir evresi için izin verilen sebzeler arasında brokoli ve karnıbahar ı görmedim . ancak bu yönde tarifler var internette , bu iki sebze serbest mi..

daha önceki konular için cevap veren 2 arkadaşıma çok teşekkür ediyorum...

herkese eksili günler

Ayyy bir tatlı ile nasıl şiştim size anlatamam patlamak üzereyim desem yeridir mide ufalınca kaldıramıyoruz fazla yüklemeyi yaa biran öönce havaların ısınmasını sabaha kuş cıvıltıları ile uyanmayı ve işten çıktığımda hala güneş ışınlarından faydalanmayı o kadar özledim ki hemen yürüyüşlere başlamak istiyorummmmmmmm haftasonları sabah erken kalkıp yürümek paha biçilemez bir şey bu hafta değil ama haftaya sanırım başlayacağım dua edin bana yarın ilkyardım sınavım var ilkyardımcı sertifikası alıcam eğer geçersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…