Cnm ya light mad..dan kazandibi ağır geldi acayibim şuanda soda içtim ama bana mısın demedi akşama sadece salata yicem
Ay o tatlılar şekerden dolayı light ama içindeki diğer maddeler hiç light değil canım ya.
yaa eve gidip uyumak istiyorum beynim zonkluyo... bide bu akşam dans dersim var gitmeden de olmaz... kendimi bitkin hissediyorum
Cnm içindekileri bizzat sordum tamamen light ürünlerle yapılıyormuş lıght süt tatlandırıcı vs ama tabii %50 oranında karbonhidrat var kalorisi 117
Kızlar çok heveslendim krakerlerden denedim. Ama başarılı olamadım. Deneyip tarifini vermek isteyen varsa sevinirim
şu ana kadar hiçbir dukan tarifini başaramadım ben.
yapabilen arkadaşlarımın önünde eğiliyorum
Arkadaşlar,
bu çizelgelerin altına başlangıç tarihimizi de sabit olarak ekleyebiliyor muyuz acaba? Sanki birinizinkinde görmüştüm ama çözemedim. Aslında hepimiz eklesek daha güzel olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?
yarın erkek arkım geliyooorr ailem ile tanışmayaa umarım bendeki 5 kglık farkı farkedeeeerrrr
bu akşam öğünümü azaltıp sporu arttırma planlarındayım-100 - 200 ne görsem kardır
sütte içmicem gece yatarken sanırım o şişkinliğe sebep oluyor:44:
l-carnitine kullanan var mı? spordan yarım sa önce içilince metabolizma hızlandırıyormuş bu da aklıma yattı
kararsızımmmm:44:
yarın erkek arkım geliyooorr ailem ile tanışmayaa umarım bendeki 5 kglık farkı farkedeeeerrrr
bu akşam öğünümü azaltıp sporu arttırma planlarındayım-100 - 200 ne görsem kardır
sütte içmicem gece yatarken sanırım o şişkinliğe sebep oluyor:44:
l-carnitine kullanan var mı? spordan yarım sa önce içilince metabolizma hızlandırıyormuş bu da aklıma yattı
kararsızımmmm:44:
ben geçen sene bir gönem diyetisyene gitmiştim. Bana vermişti GNC'nin kapsül olanını, sıvı olanlar daha etkiliymiş ama aynı zamanda daha da pahalı.
etkisi ne kadar oldu bilemiyorum.
ben geçen sene bir gönem diyetisyene gitmiştim. Bana vermişti GNC'nin kapsül olanını, sıvı olanlar daha etkiliymiş ama aynı zamanda daha da pahalı.
etkisi ne kadar oldu bilemiyorum.
spor yapmadan olmuyor etkisi diye biliyorum evet biraz pahalı ama zaten spor yapıyoruz.
zaten bildiğim kadarıyla vücutta durmuyormuş direk atılıyormuş...
herhangi bir yan etkisi oldu mu canım sende?
herhangi ber yan etki yaşamadım, ben spor da yapamıyordum bazen yürüyüş, diyetisyenim bu yüzden sabahları almamı öneriyordu, "eğer spor yapacaksan yarım saat öncesinden al" demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?