Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün kaçamak yapmadım ama canım yemek istemediği halde öğün atlmamak adına haşlanmış tavuğumu yedim akşam için ıspanak planım var kek yapmak istiyorum ama olmazsa diye yapıp beğendiğim lorlu kuru pastalardan mım yapsam acaba hem yemesi iyi oluyor

aklıma takıldı sabah sorcaktım unuttum....

spor yaptıktan sonra vücudunuzda şişkinlik oluyor mu?
mesela benim karnım çok şişiyor neden olabilir acaba?

Ay o tatlılar şekerden dolayı light ama içindeki diğer maddeler hiç light değil canım ya.

Cnm içindekileri bizzat sordum tamamen light ürünlerle yapılıyormuş lıght süt tatlandırıcı vs ama tabii %50 oranında karbonhidrat var kalorisi 117

Son düzenleme:
Cnm içindekileri bizzat sordum tamamen light ürünlerle yapılıyormuş lıght süt tatlandırıcı vs ama tabii %50 oranında karbonhidrat var kalorisi 117

İçindeki nişasta falan zarar zaten bize canikom.

Ben kaçtım kızlar. İyi akşamlar dilerim.

Kızlar çok heveslendim krakerlerden denedim. Ama başarılı olamadım. Deneyip tarifini vermek isteyen varsa sevinirim

şu ana kadar hiçbir dukan tarifini başaramadım ben.

yapabilen arkadaşlarımın önünde eğiliyorum

Ben sadece krep denedim, ilk başlarda yapışma sorunu yaşadım ama artık problem olmuyor. (27/02/2012_başlangıç)

Bu hafta sonu belki 1-2 tarif deneyebilirim, ama henüz süttozu ve tatlandırıcı almadım. Light herhangi bir tatlı da yemiyorum. Canım şimdilik çok istemiyor.

En çok taze ekmek ve gevrek simit kokusu cezbediyor beni.

kimseden cevap gelmedi, sanırım gözden kaçtı.

Bunu yapabilsek çok daha bilgi verici olmaz mı?

Son düzenleme:
yarın erkek arkım geliyooorr ailem ile tanışmayaa umarım bendeki 5 kglık farkı farkedeeeerrrr

bu akşam öğünümü azaltıp sporu arttırma planlarındayım -100 - 200 ne görsem kardır
sütte içmicem gece yatarken sanırım o şişkinliğe sebep oluyor:44:

l-carnitine kullanan var mı? spordan yarım sa önce içilince metabolizma hızlandırıyormuş bu da aklıma yattı
kararsızımmmm:44:

ben geçen sene bir gönem diyetisyene gitmiştim. Bana vermişti GNC'nin kapsül olanını, sıvı olanlar daha etkiliymiş ama aynı zamanda daha da pahalı.
etkisi ne kadar oldu bilemiyorum.

selam canım hadi inşallah farkeder l carnıtene genellikle sporcular kullanır yağ yaksın diye şahsen benim eşim kullanıyor ve biz hastalarda kullanıyorduk yağları suya çevirmek için valla kendin bilirsin l carnıtene yağ yaktığı doğrudur yanee

ben geçen sene bir gönem diyetisyene gitmiştim. Bana vermişti GNC'nin kapsül olanını, sıvı olanlar daha etkiliymiş ama aynı zamanda daha da pahalı.

spor yapmadan olmuyor etkisi diye biliyorum evet biraz pahalı ama zaten spor yapıyoruz.
zaten bildiğim kadarıyla vücutta durmuyormuş direk atılıyormuş...
herhangi bir yan etkisi oldu mu canım sende?

spor yapmadan olmuyor etkisi diye biliyorum evet biraz pahalı ama zaten spor yapıyoruz.

herhangi ber yan etki yaşamadım, ben spor da yapamıyordum bazen yürüyüş, diyetisyenim bu yüzden sabahları almamı öneriyordu, "eğer spor yapacaksan yarım saat öncesinden al" demişti.

herhangi ber yan etki yaşamadım, ben spor da yapamıyordum bazen yürüyüş, diyetisyenim bu yüzden sabahları almamı öneriyordu, "eğer spor yapacaksan yarım saat öncesinden al" demişti.

teşekkür ederim canım cidden :) 2 günde 1 spor yapıyorum yani bana 30 kapsulü 2 ay gider:)
ben bunu denerim vallaaa:))

hu hu kızlar lorlu kurabiyeler nasıl oluyor deneyeniniz varmı ben akşam mutfağa girecem ve bi kaç tarif deneyeceğim ama en azından sizin denediklerinizden olsunn kuzularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…