hu hu kızlar lorlu kurabiyeler nasıl oluyor deneyeniniz varmı ben akşam mutfağa girecem ve bi kaç tarif deneyeceğim ama en azından sizin denediklerinizden olsunn kuzularr
teşekkür ederim canım cidden :) 2 günde 1 spor yapıyorum yani bana 30 kapsulü 2 ay gider:)
ben bunu denerim vallaaa:))
helva dene kesinlikleee:)))
benimle favorim:)
ikinci favorimde havuçlu tarçınlı kek:)
Herkese merhabaa :) Ben de 16 gündür dukan diyeti yapıyorum. Boyum 1.62 kilom 54.4 idi başladığımda. Bugün sabah tartıldığımda 49.9 kiloyu gördüm. Yani 16 gün itibariyle 4.5 kilo kaybetmiş oldum. Hedefim 48. Böyle de gayet iyiyim aslında ama biracık daha zayıflamak istiyorum. Ben 3 gün atak yaptım daha sonra bi gün sebze artı protein, bi gün sadece protein beslendim. Seyir dönemine başladıktan 3 gün sonra kilo vermem yavaşladığı için yumruk hareketini uygulamaya başladım. Bugün yumruk hareketinde 4. günüm. Yani dört gündür sadece proteinle besleniyorum. Yarın tekrar 1 artı 1'e dönüyorum. Bu arada yumruk hareketinden önce yani dört gün öncesinde 51 kilo idim. Yumruk hareketiyle 1.100 gram verdim bile. Yani dediğim gibi 4.5 kilo gitti, 1.900 gramcık kaldı. Diyet yapan herkese de bol azim diliyorum :)
hu hu kızlar lorlu kurabiyeler nasıl oluyor deneyeniniz varmı ben akşam mutfağa girecem ve bi kaç tarif deneyeceğim ama en azından sizin denediklerinizden olsunn kuzularr
Kek tarifi
1cay bardağı light sütun icine yarım çay kasığı toz mayayı karistir. Bu sütü 8 kasik yulafa koy karistir şişmeye bırak.2 Yumurta ve 1.5, 2. Çorba kasığı tatlindiriciyi robotta kopurene kadar cirp. Bu nun icine 1 çorba kasığı Mısır unu yarım paket kabartma tozu koy en son sut kepek karışımını ilave et(eğer usenmezsen yumurtanın beyazını kar haline getirip en son da ilave edebilirsin) harç biraz sıvı olacak eğer koyü bı karışım olduysa biraz daha sut ilave edebilirsin ama ben hep bu olculerle yapıyorum tam tutuyo bunu ister tek bir slikon kek kalıbına kalıba istersen maffin kalıplarına dönebilmesin ama üstü kizarana kadar degil dahada kahverengilesene kadar pisireceksin resmen kakaolu kek gibi gözükecek. Bu arada Avon un bu ay indirim broşürün de gül seklinde slikon 6 li mafin ve büyük kek kalıbı var set olarak. yanında slikon fırça ve spatulasida var 25 30 tl civarı set. Ben kullanıyorum çok memnunum hiç yıkamadan kaldiriyorum yapismiyo. hadi afiyet olsun sonuctan haberdar et
çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler yumruk hareketi nedir bu arada
Arkadaslar bugün felekten bir gun çaldım neler yediğimi hiç yazmayayım bile ama yarın felek beni çalacak yarın olmazsa öbür gun ...2gun atak mı yapsam ki
Kaçamak yapacak olanlara tavsiye yiyorsunuz yiyorsunuz yerken iliklerinize kadar tadını çıkarıyorsunuz. Ya sonra çok degil bir kac dakika sonra noooldu şimdi yedimde moduna giriyorsunuz ertesi gun + çıkıyorsunuz üstüne 1hafta durakliyorsunuz bu diyet de güzel seyleri yemek icin 1 hafta daha bekliyorsunuz ,pişman oluyorsunuz ve mutsuz son film kopar.....
aklıma takıldı sabah sorcaktım unuttum....
spor yaptıktan sonra vücudunuzda şişkinlik oluyor mu?
mesela benim karnım çok şişiyor neden olabilir acaba?
kimseden cevap gelmedi, sanırım gözden kaçtı.
Bunu yapabilsek çok daha bilgi verici olmaz mı?
kızlar bende sizinle bu diyeti yapmak istiyorum. size katılmayı istiyorum. beraber verelim daha motive edici olacak diye düşünüyorum olur mu??
bende dukan dıyetıne başlayalı 7 gün oldu. atak fazla yaptım aslında 5 demişti dukan ama 2 daha yapayım dedim ve 3 gündür gram veremedim. 7 günde 2 kilo verebildim sadece. zaten dukan da 5 günde 2 kilo demişti ama 2 gün fazla yaptım tık yok..
ilk 4 gün sadece yumurta tavuk ayran yoğurt yemiştim abatmadan ve 5. gün başım inanılmaz ağımıştı, ağız kuruluğu baş dönmesi vs olmuştu. 5. gün yulaf kepeğini alabildim ve 3 gündür krep yapıyorum ayrıca yediklerim şu 3 gün şöyle; light peynir, light süt, light yoğurt, krep, ton balığı, 1 kere tavuk parçası, dana jambon ve hindi füme.. ve hiç kilo veremedim 3 gündür.
ayrıca bu yulaf kepeğini yediğimden beridir daha sık acıkıyorum. yarın yememeye başlayacam. sabahlarım aç karınla sirkeli su ve 5, bir arada çay, gün içindede yeşilçay tüketiyorum. dün bir kerede sade türk kahvesi içtim. gün içinde hareket etmeye çalışıyorum. ayrıca spor yapmaya çalışıyorum ama sadece 2 defa spor yapabildim çünkü güçsüz kalıyordum. 2 gündür yoğurt yedim süt içtim az kendime geldim.
daha seyire geçmeden kilo vermem durdumu anlamadım. yarın inşallah veriş olurum.
şuan canım sıkkın canım gevrek istiyor..( karbonhidrat o da yaa
Herkese merhabaa :) Ben de 16 gündür dukan diyeti yapıyorum. Boyum 1.62 kilom 54.4 idi başladığımda. Bugün sabah tartıldığımda 49.9 kiloyu gördüm. Yani 16 gün itibariyle 4.5 kilo kaybetmiş oldum. Hedefim 48. Böyle de gayet iyiyim aslında ama biracık daha zayıflamak istiyorum. Ben 3 gün atak yaptım daha sonra bi gün sebze artı protein, bi gün sadece protein beslendim. Seyir dönemine başladıktan 3 gün sonra kilo vermem yavaşladığı için yumruk hareketini uygulamaya başladım. Bugün yumruk hareketinde 4. günüm. Yani dört gündür sadece proteinle besleniyorum. Yarın tekrar 1 artı 1'e dönüyorum. Bu arada yumruk hareketinden önce yani dört gün öncesinde 51 kilo idim. Yumruk hareketiyle 1.100 gram verdim bile. Yani dediğim gibi 4.5 kilo gitti, 1.900 gramcık kaldı. Diyet yapan herkese de bol azim diliyorum :)
Selam kizlar,
Ben 6 ay once anne oldum ve tam 25 kilo aldim malesef
Sonrada emzirme donemi oldugu icin diyet yapamadim..
Bebegim hala emiyor ama bi an once zayiflamak istiyorum..
Su anda 10 kilo fazlam var, 68 kiloyum ve 58 olmak istiyorum..
Hamilelik oncesi kilomdu :))
Lutfen bana yardim edin nasil basliycam bu diyete ?
ilk hafta sadece etmi yeniliyor ?
Selam kizlar,
Ben 6 ay once anne oldum ve tam 25 kilo aldim malesef
Sonrada emzirme donemi oldugu icin diyet yapamadim..
Bebegim hala emiyor ama bi an once zayiflamak istiyorum..
Su anda 10 kilo fazlam var, 68 kiloyum ve 58 olmak istiyorum..
Hamilelik oncesi kilomdu :))
Lutfen bana yardim edin nasil basliycam bu diyete ?
ilk hafta sadece etmi yeniliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?