Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende sizinle bu diyeti yapmak istiyorum. size katılmayı istiyorum. beraber verelim daha motive edici olacak diye düşünüyorum olur mu??

bende dukan dıyetıne başlayalı 7 gün oldu. atak fazla yaptım aslında 5 demişti dukan ama 2 daha yapayım dedim ve 3 gündür gram veremedim. 7 günde 2 kilo verebildim sadece. zaten dukan da 5 günde 2 kilo demişti ama 2 gün fazla yaptım tık yok..
ilk 4 gün sadece yumurta tavuk ayran yoğurt yemiştim abatmadan ve 5. gün başım inanılmaz ağımıştı, ağız kuruluğu baş dönmesi vs olmuştu. 5. gün yulaf kepeğini alabildim ve 3 gündür krep yapıyorum ayrıca yediklerim şu 3 gün şöyle; light peynir, light süt, light yoğurt, krep, ton balığı, 1 kere tavuk parçası, dana jambon ve hindi füme.. ve hiç kilo veremedim 3 gündür.
ayrıca bu yulaf kepeğini yediğimden beridir daha sık acıkıyorum. yarın yememeye başlayacam. sabahlarım aç karınla sirkeli su ve 5, bir arada çay, gün içindede yeşilçay tüketiyorum. dün bir kerede sade türk kahvesi içtim. gün içinde hareket etmeye çalışıyorum. ayrıca spor yapmaya çalışıyorum ama sadece 2 defa spor yapabildim çünkü güçsüz kalıyordum. 2 gündür yoğurt yedim süt içtim az kendime geldim.
daha seyire geçmeden kilo vermem durdumu anlamadım. yarın inşallah veriş olurum.
şuan canım sıkkın canım gevrek istiyor..( karbonhidrat o da yaa

Son düzenleme:
Herkese merhabaa :) Ben de 16 gündür dukan diyeti yapıyorum. Boyum 1.62 kilom 54.4 idi başladığımda. Bugün sabah tartıldığımda 49.9 kiloyu gördüm. Yani 16 gün itibariyle 4.5 kilo kaybetmiş oldum. Hedefim 48. Böyle de gayet iyiyim aslında ama biracık daha zayıflamak istiyorum. Ben 3 gün atak yaptım daha sonra bi gün sebze artı protein, bi gün sadece protein beslendim. Seyir dönemine başladıktan 3 gün sonra kilo vermem yavaşladığı için yumruk hareketini uygulamaya başladım. Bugün yumruk hareketinde 4. günüm. Yani dört gündür sadece proteinle besleniyorum. Yarın tekrar 1 artı 1'e dönüyorum. Bu arada yumruk hareketinden önce yani dört gün öncesinde 51 kilo idim. Yumruk hareketiyle 1.100 gram verdim bile. Yani dediğim gibi 4.5 kilo gitti, 1.900 gramcık kaldı. Diyet yapan herkese de bol azim diliyorum :)

Arkadaşlar iyi akşamlar kilo cetvelini nerden buldunuz?

çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler yumruk hareketi nedir bu arada

hu hu kızlar lorlu kurabiyeler nasıl oluyor deneyeniniz varmı ben akşam mutfağa girecem ve bi kaç tarif deneyeceğim ama en azından sizin denediklerinizden olsunn kuzularr

ben denedim içine dereotu nane maydonoz koydum bol acı ve karabiberle süper oldu sabah kahvaltıda da yedim 28 tane çıktı 4 gün yedim :)

bu akşam da ıspanaklı sufleyi denedim içine fazladan biber salçası koydum beğendim bayağı da çok çıktı akşam yemeğinde herkes yedi 12 dilime ayırdım 2 dilim kaldı

kek için havuçlu tarçınlıya bi bakayım

ekmek yapmak istiyorum ama hangisi bilemedim

evperisiciğimm kekini denedim şimdi fırından yeni cıktı sıcak sıcak :):) birazdan tadınada bakıcam sonuctan haberdar et dedigin içinn geçmiş sayfalarıı aradım buldum bu yazını :):) biraz ince oldu kek kalıbında yaptm şimdilik bakalm tadı nasıl olcak :)

Arkadaslar bugün felekten bir gun çaldım neler yediğimi hiç yazmayayım bile ama yarın felek beni çalacak yarın olmazsa öbür gun ...2gun atak mı yapsam ki
Kaçamak yapacak olanlara tavsiye yiyorsunuz yiyorsunuz yerken iliklerinize kadar tadını çıkarıyorsunuz. Ya sonra çok degil bir kac dakika sonra noooldu şimdi yedimde moduna giriyorsunuz ertesi gun + çıkıyorsunuz üstüne 1hafta durakliyorsunuz bu diyet de güzel seyleri yemek icin 1 hafta daha bekliyorsunuz ,pişman oluyorsunuz ve mutsuz son film kopar.....

çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler yumruk hareketi nedir bu arada

Teşekkür ederim :) Yumruk hareketi seyir döneminde kilo verme uzun süre durursa, dört gün sadece proteinle beslenerek vücuda şok etkisi yaratıyoruz. Ama bildiğim kadarıyla diyet dönemince sadece 1 kez yapılıyor.

evet bugün neredeyse o kaçamağı bende yapacaktım peynir yiyerek geçiştirdim

sayfayı açtıktan sonra aşağı doğru resimlerin altındaki ilk lik'e tıklayıp yükleyebilirsiniz
Kolay gelsin...........

Bu gün P+S yaptım gayet iyi geçti 25 dak. yürüyüş yaptım 2 lt su içtim

Son düzenleme:
Selam kizlar,
Ben 6 ay once anne oldum ve tam 25 kilo aldim malesef
Sonrada emzirme donemi oldugu icin diyet yapamadim..
Bebegim hala emiyor ama bi an once zayiflamak istiyorum..
Su anda 10 kilo fazlam var, 68 kiloyum ve 58 olmak istiyorum..
Hamilelik oncesi kilomdu :))
Lutfen bana yardim edin nasil basliycam bu diyete ?
ilk hafta sadece etmi yeniliyor ?

kızlar 4 günde 3.1 kg verdim sanırım atak evresi benim için bitti :) normalde atakta 6 güdce 2.3 kg vermem gerekiiyordu.Ben yine karatayıma dönücem ama dukanla karışık olucak,daha kendime göre olucak :)) ara ara uğrar yoklarım sizleri yine öpüyorum çokçaa

aklıma takıldı sabah sorcaktım unuttum....

spor yaptıktan sonra vücudunuzda şişkinlik oluyor mu?
mesela benim karnım çok şişiyor neden olabilir acaba?

Ben eğer spordan önce birşey yemiş ya da içmiş isem şişkinlik oluyor...Spor yapmadan en az bir saat önce yeme içmeyi bırakarak dene bakalım ne olacak...

kimseden cevap gelmedi, sanırım gözden kaçtı.

Bunu yapabilsek çok daha bilgi verici olmaz mı?

Bende görmüş olmalısın söylediğini...Ama söylediğin şeyi tüm üyeler yapamıyor maalesef...Pro üye olmak gerekir.

Öncelikle öğünlerini ayrıntılı olarak yazarsan daha yardımcı olabiliriz sana...Eğer burayı takip edersen senin gibi duraklayanların hatta 2 kilo fazla çıkanların olduğunu görürsün... Normal durumlar bunlar...

Yazdıklarını okuyunca şok oldum desem yeridir...Kitabı okuyup okumadığını gerçekten merak ediyorum...Bir an önce kilo vereyim diye bünyene verdiğin zarardan haberdar değilsin sanırım...Yumruk hareketi 10 gün yada daha fazla duraklama dönemlerinde yapılabilecek bir avantaj...Siz yapmışınız bari burda paylaşmayında insanlar yanlış bilgilenmesin...

Öncelikle kitabı almanı tavsiye ederim...Eğer hala emziriyorsanız güçlendirme döneminden başlamanız gerek...Protein ağırlıklı beslenildiğide vücutta bir asit meydana çıkıyormuş bu da bebeğine geçmesine sebep oluyor...Bu yüzden lütfen ama lütfen kitabı detaylıca okumadan burdan okuduklarınla başlama diyete bebeğine zarar verme...

Günaydın arkadaşlar....

günaydın... öncelikle aramıza hoşgeldin... bebişin için de hayırlı olsun Allah analı-babalı büyütsün inşallah...
ama KİTAP olmadan olmaz... mutlaka kitabı edinmelisin gerekli tüm bilgiler orda mevcut... yada kitap masrafı yapmadan önce Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook bu linkte notlar kısmını bi oku incele eğer kendine uygun görüyorsan kitabı temin et ve sonra dukanın hangi evreyi kaç gün yapman gerektiği bilgisini almak için dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST) adresine bi uğra... çıkan sonuca göre diyetine başlamadan önce mutlaka yulaf kepeği almalısın... çünkü bu diyetimizin olmazsa olmazı... ve doğru bir alışveriş listesi hazırlayarak başlangıç yapabilirsin... dukan emzirenleri de düşünerek onların da yapabileceği şekilde bir diyet sunmuş bize... hayırlı olsun diyorum... burdan ayrılma ki; motivasyon ve yardım anlamında çok etkili oluyor...

günaydın kızlar...
bugun hoşaf gibiyim... dün akşam 1 saat oryantal... halk oyunları dersimde de 1 saat horon oynadım... vücudumun heryeri zangır zangır titriyo... çooookk kasıldımm çoook... eve nasıl gittim duşa nasıl girdim çıktım yatağımı nasıl buldum da yattım hatırlamıyorum... asıl bunların içinde hatırlamadığım bişi daha var onu da şimdi farkediyorum saçımı nasıl taradım acaba sabah kalkmak çook zor geldi... bu arada ben acayip sinirlenmeye başlıyorum... çünkü bedenimde daralma mevcut ölçülerim düşüyor fakat baskülde hala + çıkıyorum... kas yapmıyorumdur inşallah yaabi komple eriseydim sonra kas yapsaydım olmazmıydı ki...bu arada reglm bitiyo şükür... belki iki üç gün sonra baskülüm bana bi - gösterir beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…