Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gittin yani dansa maşallah sana Reglin yeni bittiyse tartın pazartesi sana gülümseyecektir

Ben eğer spordan önce birşey yemiş ya da içmiş isem şişkinlik oluyor...Spor yapmadan en az bir saat önce yeme içmeyi bırakarak dene bakalım ne olacak...

Günaydın arkadaşlar....

Günaydın canıımmmmm
birde öyle denemeliyim:) az sonra erkek arkadaşım ofise gelecek tam 1 ay sonra heyecan bastı
umarım 2 gün boyunca kaçamak yapmadan atlatabilirim
onun yanına gittiğimde en büyük kaçamağım 1 çatalın ucuyla tadımlık cheesecake olmuştu:)
bu sefer ne olcak bakalım umarım bu şekilde tamamlanır

Günaydın canımmmm
aklına takılan varsa mutlaka her hafta ölçüm yaptır baktın kas oranın artıyor sporu azaltırsın olur mu

Gittin yani dansa maşallah sana Reglin yeni bittiyse tartın pazartesi sana gülümseyecektir

valla gittim... hemde iki ders hoşafım çıktı be kardeşim bu nedir ama süper uyudum hee... bu akşam da baya yorucam kendimi pilates-twest-leslie falan... yarın öğleye kadar yatmak istiyorum

Buarada herkese benden de Günaydıınnnnn

ben bu sabah -200 gr ile uyandım bilginizeee
yani 70.8 kiloyum bugün itibariyle şükürki

ama benim sabahki kilom ile akşamki kilom arasında uçurum vaaaar
hani hep gezmelere sabah gidim akşam evde oturayım cinsinden

bir yarım sa erkek arkım burda olacak umarım değişimi farkederrrrrrr

nerde yaptırıcam onu ben... spor salonuna gitsem olabilir belki ama dans kursunda yoktur öle bişşi kanımcaa
bu arada hadi bakalım kaçamaksız bi özlem giderin inşallah gözün aydın bu arada :13:

o hasta halinle nasıl gittin be ya...evde dinlenseydin ya kırıklığını atlatırdın hiç deilse...reglin bitsin bi eksili günler seni bekliyor..

o hasta halinle nasıl gittin be ya...evde dinlenseydin ya kırıklığını atlatırdın hiç deilse...reglin bitsin bi eksili günler seni bekliyor..

olsun olsun çok şey öğrendim... düğünümde göbecikler atıcam... horon tepicem amcamla... ele inat çatlatıcam ortalığı... bu nasıl bi gelin dedirticem... ince - zayıf - narin - oynak - sexy - alımlı - bakımlı - iş hanımı- ev hanımı - becerikli vs. vs. çekemeyenlere inat istediğim herşeye ulaşıcam inşallah... bu arada akşam gözlerim bulanık falan görmeye başlamıştı tansiyonum oynamıştı sanırım... çok şükür uyudum uyandım da çok iyi hissediyorum kendimi bide bugun cumartesi... çok severim de kendilerini

Hiç te zor değil baya yol katedmişin zaten

Çok sevindim senin adına gör bak çok güzel sözler duyacaksın sevgilinden...İnşallah kaçamaksız atlatırsın...Sen kararlı olduğunu göster sevgilinde zorlamaz ye diye... Hem bu halinle daha hoş duracağın için kendiside istemez kaçamak yapmanı eminim

valla gittim... hemde iki ders hoşafım çıktı be kardeşim bu nedir ama süper uyudum hee... bu akşam da baya yorucam kendimi pilates-twest-leslie falan... yarın öğleye kadar yatmak istiyorum

Enerjine hayranım

nerde yaptırıcam onu ben... spor salonuna gitsem olabilir belki ama dans kursunda yoktur öle bişşi kanımcaa
bu arada hadi bakalım kaçamaksız bi özlem giderin inşallah gözün aydın bu arada :13:

canım şu alışveriş merkezlerinde ya da ne bileyim bazen sokaklarda oluyor ya atıyorsun 1 lira
ya da bir diyetisyene uğra
sadece ölçüm için

hatta sana birşey söyliyim azcık kıy paraya eve al
yağ ölçümü su ölçümü filan yazan tartılar var hemde 1 önceki tartılman ile karşılaştırıyor

İnşşşş kaçamak yapacak birşey yok hep dışarda yicezzz ondan sorun olmaz benim içinnn

bende sana bebeğimm

O yüzden napıyoruz moralimizin bozulmaması için sabah aç karnına tartılıyoruz....Benim her sabah kalkınca ilk işim tartılmak...Bugün tartılmayım diyorum ama gözüm takılıyor tartıya

Bu arada berna laçinde dün tv8 idi izleyen oldumu...Oda dukancı

günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz inşallah hedfe varıp kilordan kurtulursunuz inşallah bende

kuzucum hangisini alıyım sence?
*****************King EB818 Yağ Su Ölçer Cam Tartı GittiGidiyor'da 54009616[/url]

************************************King P-Eb820 Vücut Yağı Ölçer Dijital Baskül GittiGidiyor'da 54009625

sanki bu iyi gibimi ne?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben fransada yasiyorum kitabi nasil temin edicem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…