- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
günaydın kızlar...
bugun hoşaf gibiyim... dün akşam 1 saat oryantal... halk oyunları dersimde de 1 saat horon oynadım... vücudumun heryeri zangır zangır titriyo... çooookk kasıldımm çoook... eve nasıl gittim duşa nasıl girdim çıktım yatağımı nasıl buldum da yattım hatırlamıyorum... asıl bunların içinde hatırlamadığım bişi daha var onu da şimdi farkediyorum saçımı nasıl taradım acabasabah kalkmak çook zor geldi... bu arada ben acayip sinirlenmeye başlıyorum... çünkü bedenimde daralma mevcut ölçülerim düşüyor fakat baskülde hala + çıkıyorum... kas yapmıyorumdur inşallah yaa bi komple eriseydim sonra kas yapsaydım olmazmıydı ki... bu arada reglm bitiyo şükür... belki iki üç gün sonra baskülüm bana bi - gösterir beklemedeyim
Ben eğer spordan önce birşey yemiş ya da içmiş isem şişkinlik oluyor...Spor yapmadan en az bir saat önce yeme içmeyi bırakarak dene bakalım ne olacak...
Günaydın arkadaşlar....
günaydın kızlar...
bugun hoşaf gibiyim... dün akşam 1 saat oryantal... halk oyunları dersimde de 1 saat horon oynadım... vücudumun heryeri zangır zangır titriyo... çooookk kasıldımm çoook... eve nasıl gittim duşa nasıl girdim çıktım yatağımı nasıl buldum da yattım hatırlamıyorum... asıl bunların içinde hatırlamadığım bişi daha var onu da şimdi farkediyorum saçımı nasıl taradım acabasabah kalkmak çook zor geldi... bu arada ben acayip sinirlenmeye başlıyorum... çünkü bedenimde daralma mevcut ölçülerim düşüyor fakat baskülde hala + çıkıyorum... kas yapmıyorumdur inşallah yaa bi komple eriseydim sonra kas yapsaydım olmazmıydı ki... bu arada reglm bitiyo şükür... belki iki üç gün sonra baskülüm bana bi - gösterir beklemedeyim
Gittin yani dansa maşallah sanaReglin yeni bittiyse tartın pazartesi sana gülümseyecektir
Günaydın canıımmmmm
birde öyle denemeliyim:) az sonra erkek arkadaşım ofise gelecek tam 1 ay sonra heyecan bastı
umarım 2 gün boyunca kaçamak yapmadan atlatabilirim
onun yanına gittiğimde en büyük kaçamağım 1 çatalın ucuyla tadımlık cheesecake olmuştu:)
bu sefer ne olcak bakalım umarım bu şekilde tamamlanır
Günaydın canımmmm
aklına takılan varsa mutlaka her hafta ölçüm yaptır baktın kas oranın artıyor sporu azaltırsın olur mu
günaydın kızlar...
o hasta halinle nasıl gittin be ya...evde dinlenseydin ya kırıklığını atlatırdın hiç deilse...reglin bitsin bi eksili günler seni bekliyor..
Eki Görüntüle 364500 Eki Görüntüle 364501 Eki Görüntüle 364502 Eki Görüntüle 364500 [att
herkeze günaydınlar
en soldaki 83 kilodayken, ortadaki geçen hafta ve en sagdaki de olmak istediğim kilom ...sizce çok mu zor
Günaydın canıımmmmm
birde öyle denemeliyim:) az sonra erkek arkadaşım ofise gelecek tam 1 ay sonra heyecan bastı
onun yanına gittiğimde en büyük kaçamağım 1 çatalın ucuyla tadımlık cheesecake olmuştu:)
valla gittim... hemde iki dershoşafım çıktı be kardeşim bu nedir ama süper uyudum hee... bu akşam da baya yorucam kendimi pilates-twest-leslie falan... yarın öğleye kadar yatmak istiyorum
nerde yaptırıcam onu ben... spor salonuna gitsem olabilir belki ama dans kursunda yoktur öle bişşi kanımcaa
bu arada hadi bakalım kaçamaksız bi özlem giderin inşallah gözün aydın bu arada:13:
Hiç te zor değil baya yol katedmişin zaten
Çok sevindim senin adına gör bak çok güzel sözler duyacaksın sevgilinden...İnşallah kaçamaksız atlatırsın...Sen kararlı olduğunu göster sevgilinde zorlamaz ye diye... Hem bu halinle daha hoş duracağın için kendiside istemez kaçamak yapmanı eminim
Enerjine hayranım
Buarada herkese benden de Günaydıınnnnn
ben bu sabah -200 gr ile uyandım bilginizeee
yani 70.8 kiloyum bugün itibariyle şükürki
ama benim sabahki kilom ile akşamki kilom arasında uçurum vaaaar
hani hep gezmelere sabah gidim akşam evde oturayım cinsinden
bir yarım sa erkek arkım burda olacak umarım değişimi farkederrrrrrr
Eki Görüntüle 364500 Eki Görüntüle 364501 Eki Görüntüle 364502 Eki Görüntüle 364500 [att
herkeze günaydınlar
en soldaki 83 kilodayken, ortadaki geçen hafta ve en sagdaki de olmak istediğim kilom ...sizce çok mu zor
o hasta halinle nasıl gittin be ya...evde dinlenseydin ya kırıklığını atlatırdın hiç deilse...reglin bitsin bi eksili günler seni bekliyor..
Günaydın canıımmmmm
Günaydın canımmmm
aklına takılan varsa mutlaka her hafta ölçüm yaptır baktın kas oranın artıyor sporu azaltırsın olur mu
günaydın... öncelikle aramıza hoşgeldin... bebişin için de hayırlı olsun Allah analı-babalı büyütsün inşallah...
ama KİTAP olmadan olmaz... mutlaka kitabı edinmelisin gerekli tüm bilgiler orda mevcut... yada kitap masrafı yapmadan önce Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook bu linkte notlar kısmını bi oku incele eğer kendine uygun görüyorsan kitabı temin et ve sonra dukanın hangi evreyi kaç gün yapman gerektiği bilgisini almak için dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST) adresine bi uğra... çıkan sonuca göre diyetine başlamadan önce mutlaka yulaf kepeği almalısın... çünkü bu diyetimizin olmazsa olmazı... ve doğru bir alışveriş listesi hazırlayarak başlangıç yapabilirsin... dukan emzirenleri de düşünerek onların da yapabileceği şekilde bir diyet sunmuş bize... hayırlı olsun diyorum... burdan ayrılma ki; motivasyon ve yardım anlamında çok etkili oluyor...
Ben fransada yasiyorum kitabi nasil temin edicem ki?
Ben fransada yasiyorum kitabi nasil temin edicem ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?