çok fark yok gibi sanki :44::44::44:
ben en iyisi arzumu alıyım evlenirken de evime götürürüm hem
tenks bebişim...Hayırlı olsun şimdiden
hiç de zor değil şekerim... biz neleri başarıcaz daha gör bak
kesin sen devam edersen kısa sürede fotodaki gibi olursun bende evlendigim kiloya gelmek istiyorum yani 70
Hiç te zor değil baya yol katedmişin zaten
inşallah...inşallah...hep beraber başarıcagız...ama ben orda 55 kiloydum şimdi 58 kilo bile olsam razıyım...
Hiç te zor değil baya yol katedmişin zaten
inşallah...inşallah...hep beraber başarıcagız...ama ben orda 55 kiloydum şimdi 58 kilo bile olsam razıyım...
Olacaksın kendine olan inancını kaybetme yeter...Sen zor olanı başarmışın ve bu yola girmişin gerisi bu kadar zor değil emin olabilirsin
rica ederim canım ne demek... güle güle eksilen inşallahyarim bu arada cd gelmiş bizim arkadaşlar teslim almış daha elime geçmedi şekerim yani hafta sonu yapamıycam....çok teşekkür ederim ellerine ve emeğine saglık
tsk ederim kizlar, simdi arastirmaya basliyorum..
Fransiz oldugunu biliyorum canim, fransizlar bisi yemiyor ki :))
Kanli et ve peynir, bide haslanmis sebze :))
öyle deme hepside cok ince :)))
hamileyken doktor bana turk kadinlari hamile olunca ha bire yiyolar, en az 20 kilo aliyorlar ama 2 kilo doguruyorlar demisti :))
Gercektende benim oyle oldu 25 kilo aldim 2460 gr bebis dogurdum
Ama bizlerin duru bir güzelliği var...
Herkese merhaba
Ben Dukan Diyetine 13.02.2012 de başladım. Kilo problemim hep vardı. 1-2 diyet yaptım ama evlendikten sonra kilolarım artarak devam etti. Hamile kaldığımda 86 kiloydum. Yaklaşık 20 kg. aldım hamilelikte. Doğumdan sonra 89 kiloya kadar indim ama sonra bir baktım 98.9 olmuşum. Şimdi kızım 19 aylık ve artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Daha 27 gün oldu başlayalı. Önümde çok uzun bir yol var. Diyete başladığımdan beri bu forumu takip ediyorum. İnsanı motive ediyor gerçekten.
Ben Dukan diyetinin kitabını almakla başladım işe. Ama bu forumdaki arkadaşların tarif paylaşımları çok faydalı oldu gerçekten. Kendi damak tadımıza uygun tatlar keşfetmiş arkadaşlarmızı. Paylaşımlarınız için teşkkürler hepinize.
Benim gibi yolu uzun olan çok kimse yok sanırım. Umarım herkes bir an önce hayal ettiği kilolara kavuşur. :)
Herkese merhaba
Ben Dukan Diyetine 13.02.2012 de başladım. Kilo problemim hep vardı. 1-2 diyet yaptım ama evlendikten sonra kilolarım artarak devam etti. Hamile kaldığımda 86 kiloydum. Yaklaşık 20 kg. aldım hamilelikte. Doğumdan sonra 89 kiloya kadar indim ama sonra bir baktım 98.9 olmuşum. Şimdi kızım 19 aylık ve artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Daha 27 gün oldu başlayalı. Önümde çok uzun bir yol var. Diyete başladığımdan beri bu forumu takip ediyorum. İnsanı motive ediyor gerçekten.
Ben Dukan diyetinin kitabını almakla başladım işe. Ama bu forumdaki arkadaşların tarif paylaşımları çok faydalı oldu gerçekten. Kendi damak tadımıza uygun tatlar keşfetmiş arkadaşlarmızı. Paylaşımlarınız için teşkkürler hepinize.
Benim gibi yolu uzun olan çok kimse yok sanırım. Umarım herkes bir an önce hayal ettiği kilolara kavuşur. :)
Bu gün saf pro. Günüm sabah bardak cay ve krep ince dilim peynir ile
Ben krep yapımında 1 adet yumurta kullaniyorum sarısı ile birlikte bir sorun olmaz demi
Birde marketten 2 kutu tavuk cigeri aldım. Bir kutusunu derindondurucuda saklasam bir sorun olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?