Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarim bu arada cd gelmiş bizim arkadaşlar teslim almış daha elime geçmedi şekerim yani hafta sonu yapamıycam....çok teşekkür ederim ellerine ve emeğine saglık

tsk ederim kizlar, simdi arastirmaya basliyorum..
Fransiz oldugunu biliyorum canim, fransizlar bisi yemiyor ki :))
Kanli et ve peynir, bide haslanmis sebze :))

öyle deme hepside cok ince :)))
hamileyken doktor bana turk kadinlari hamile olunca ha bire yiyolar, en az 20 kilo aliyorlar ama 2 kilo doguruyorlar demisti :))
Gercektende benim oyle oldu 25 kilo aldim 2460 gr bebis dogurdum

öyle deme hepside cok ince :)))
hamileyken doktor bana turk kadinlari hamile olunca ha bire yiyolar, en az 20 kilo aliyorlar ama 2 kilo doguruyorlar demisti :))
Gercektende benim oyle oldu 25 kilo aldim 2460 gr bebis dogurdum

Ama bizlerin duru bir güzelliği var...

Herkese merhaba
Ben Dukan Diyetine 13.02.2012 de başladım. Kilo problemim hep vardı. 1-2 diyet yaptım ama evlendikten sonra kilolarım artarak devam etti. Hamile kaldığımda 86 kiloydum. Yaklaşık 20 kg. aldım hamilelikte. Doğumdan sonra 89 kiloya kadar indim ama sonra bir baktım 98.9 olmuşum. Şimdi kızım 19 aylık ve artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Daha 27 gün oldu başlayalı. Önümde çok uzun bir yol var. Diyete başladığımdan beri bu forumu takip ediyorum. İnsanı motive ediyor gerçekten.

Ben Dukan diyetinin kitabını almakla başladım işe. Ama bu forumdaki arkadaşların tarif paylaşımları çok faydalı oldu gerçekten. Kendi damak tadımıza uygun tatlar keşfetmiş arkadaşlarmızı. Paylaşımlarınız için teşkkürler hepinize.

Benim gibi yolu uzun olan çok kimse yok sanırım. Umarım herkes bir an önce hayal ettiği kilolara kavuşur. :)

Hoşgeldin aramıza...Umarım istediğin kiloya kavuşursun...Senin gibi yolu uzun olan arkadaşlarımız var merak etme...Hepimiz birbirimize destek oldukmu yol istediği kadar uzun olsun

bak bana uzun yol da neymiş çin seddi gibi mübarek... git git bitmez gibi görünüyo ama eli mahkum ulaşılacak...

Bu gün saf pro. Günüm sabah bardak cay ve krep ince dilim peynir ile
Ben krep yapımında 1 adet yumurta kullaniyorum sarısı ile birlikte bir sorun olmaz demi
Birde marketten 2 kutu tavuk cigeri aldım. Bir kutusunu derindondurucuda saklasam bir sorun olmaz demi

Sarısını yağlı olduğu için kullanmıyoruz sanırım :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…