Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldinnn aramızaa :) Uzun yol görmen için kendimi bi göstereyim dedim hehehehehehe beni gör motive ol. Haline şükret. Azimle yoluna devam et

fazla olmadığı takdirde sorun yok kuşum.... dukan diyoki günde 1 bilemedin 2 yumurta sarısını geçmeyin beyazda sınır yok

Şimdi arkadaş krepte kullanıp birde kahvaltıda tüketirse ağır olur die yağlı diye kullanmıyoruz dedim Kıvırabildim sanırım

Dün doktora gitmiştim, kan testi sonuçlarıma baktım da şimdi LDL kolesterol seviyesi normal ama HDL düşük çıkmış. Ben yüksek olur diye beklerken düşük yazıyo. Normal olsam şaşardım zaten Burdan şu sonucu da çıkarabiliriz dukan benim kolesterolü fazla etkilememiş. Yanii umarım çıkarım doğrudur heheheheh

HDL ne oluyor :44::44::44::44:

:

Ben gün içinde sadece 1 adet yumurta yiyorum oda krebin icinde o zaman sorun yok cevapladiginiz
Için tekurleer kizlar......

Rica ederim

yaaa....
pppfffffff...
yine cumartesi... ve ben yine işteyim... ve yine iişim olmadığı için çoooooookk sıkıldım... çok kötü bi patronsun sen... sırf oturmak için neden işe çağırıyosun beni yaaaaaaaaa :104:karnım da acıktı yemeğim de gelmedi:125::125:

merhaba kizlar

dün yüzmeye gittigim icin sizi yarida birakmak zorunda kaldim
allahim yaa dün sabah callanetics yaptigim icin hheryerim agriyor ama cok güzel bir duygu
birazdan yine yapicam

sabah domatesli yumurta yedim menemen demiyorum cünkü yagsiz tam menemen gibi olmuyor :44:
ama ossun ben böylede cok mutluyum hem doyuyorum hem kilo veriyorum

öglende de ispanakli tavuk sarma yiycem hazirladim

aksamada köfte
ya cok seviyorum köfteyi yaa diyetten öncede bayiliyordum simdi de bayiliyorum yulaf kepekli olsada

o kepeğin girdiği hiçbişeyi sevmiyorummmmmmmmmmmmmm......... bende 20sinde başlıyorum yüzmeye.... çook mutluyum çoookk...

Hoşgeldin aramıza...Umarım istediğin kiloya kavuşursun...Senin gibi yolu uzun olan arkadaşlarımız var merak etme...Hepimiz birbirimize destek oldukmu yol istediği kadar uzun olsun

Çok teşekkür ediyorum. Hoş buldum :)) Aynı sorunu olanların desteği çok önemli gerçekten motivasyon için.

bak bana uzun yol da neymiş çin seddi gibi mübarek... git git bitmez gibi görünüyo ama eli mahkum ulaşılacak...

Evet. Yolun sonunu göreceğiz ne kadar uzun olursa olsun :) ben askerler gibi şafak saymaya başladım. Şafak 204 benim :)) (güçlendirme dönemi hariç )

Hoşgeldinnn aramızaa :) Uzun yol görmen için kendimi bi göstereyim dedim hehehehehehe beni gör motive ol. Haline şükret. Azimle yoluna devam et

Çok teşekkürler. Siz bayağı kilo vermişsiniz. Tebrik ederim sizi. Vazgeçemeden devam edeceğim sonuna kadar

Ben fransada yasiyorum kitabi nasil temin edicem ki?

ben de emziriyorum 5 aylık kızım bişeye takılırsan sor hem kitabı fransızca okuyup bizimkiyle karşılaştırırız
güçlendirmeden başlıyorsun atak yok seyir yok haftada 2 öğün nişastalı var günde 2 dilim tam tahıllı ekmek var yağsız değil %20 yağlı süt ürünleri ve saf protein perşembesi yok

sen benim ne kadar kilo vereceğimi görmedin sanırım

bişi olmaz ciğere ben hep öyle kullanıyorum
tavuk ciğerini fırında da yapabilirsin tavada da sebze gününse robotta domates soğan sarımsak biberle çekip fıırn tepsisine koy ya da sadece doğrayıp koy ben öyle tüketiyorum

ldl :) lanetli kolesterol
hdl:) hayırlı kolesterol diye anlatırım hep hastalara :) ldl normal ve düşük iyi ama hdlnin yüksek olması en iyi bişi hdl çok çeşitli faktörlerle değişiyor

ben de sabah bi kalktım 10 dk yaptığım halde karnımın derinliklerinde kaslar sızlıyor bi daha yapcam bakalım ne kadar sabretcem

günaydın daha doğrusu tünaydın
kilomda bi değişiklik yok güçlendirmede yavaş veriliyor zannımca ama yapcak bişi yok emzirmemin bğtmesine nerden baksam 1.5 yıl var

sabah kahvaltı sonrası ilk işim kıyma haline gelmiş tavuk göğüslerinden köfteler hazırlayp dondurucuya koymak oldu 4 günülük yemeğim hazır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…