Herkese merhaba
Ben Dukan Diyetine 13.02.2012 de başladım. Kilo problemim hep vardı. 1-2 diyet yaptım ama evlendikten sonra kilolarım artarak devam etti. Hamile kaldığımda 86 kiloydum. Yaklaşık 20 kg. aldım hamilelikte. Doğumdan sonra 89 kiloya kadar indim ama sonra bir baktım 98.9 olmuşum. Şimdi kızım 19 aylık ve artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Daha 27 gün oldu başlayalı. Önümde çok uzun bir yol var. Diyete başladığımdan beri bu forumu takip ediyorum. İnsanı motive ediyor gerçekten.
Ben Dukan diyetinin kitabını almakla başladım işe. Ama bu forumdaki arkadaşların tarif paylaşımları çok faydalı oldu gerçekten. Kendi damak tadımıza uygun tatlar keşfetmiş arkadaşlarmızı. Paylaşımlarınız için teşkkürler hepinize.
Benim gibi yolu uzun olan çok kimse yok sanırım. Umarım herkes bir an önce hayal ettiği kilolara kavuşur. :)
Sarısını yağlı olduğu için kullanmıyoruz sanırım :26::26::26:
fazla olmadığı takdirde sorun yok kuşum.... dukan diyoki günde 1 bilemedin 2 yumurta sarısını geçmeyin beyazda sınır yok
Şimdi arkadaş krepte kullanıp birde kahvaltıda tüketirse ağır olur die yağlı diye kullanmıyoruz dedimKıvırabildim sanırım
bak bana uzun yol da neymiş çin seddi gibi mübarek... git git bitmez gibi görünüyo ama eli mahkum ulaşılacak...
Şimdi arkadaş krepte kullanıp birde kahvaltıda tüketirse ağır olur die yağlı diye kullanmıyoruz dedimKıvırabildim sanırım
Dün doktora gitmiştim, kan testi sonuçlarıma baktım da şimdi LDL kolesterol seviyesi normal ama HDL düşük çıkmış. Ben yüksek olur diye beklerken düşük yazıyo. Normal olsam şaşardım zatenBurdan şu sonucu da çıkarabiliriz dukan benim kolesterolü fazla etkilememiş. Yanii umarım çıkarım doğrudur heheheheh
:
Ben gün içinde sadece 1 adet yumurta yiyorum oda krebin icinde o zaman sorun yok cevapladiginiz
Için tekurleer kizlar......
o kepeğin girdiği hiçbişeyi sevmiyorummmmmmmmmmmmmm......... bende 20sinde başlıyorum yüzmeye.... çook mutluyum çoookk...merhaba kizlar
dün yüzmeye gittigim icin sizi yarida birakmak zorunda kaldim
allahim yaa dün sabah callanetics yaptigim icin hheryerim agriyor ama cok güzel bir duygu
birazdan yine yapicam
sabah domatesli yumurta yedim menemen demiyorum cünkü yagsiz tam menemen gibi olmuyor :44:
ama ossun ben böylede cok mutluyum hem doyuyorum hem kilo veriyorum
öglende de ispanakli tavuk sarma yiycem hazirladim
aksamada köfte
ya cok seviyorum köfteyi yaa diyetten öncede bayiliyordum simdi de bayiliyorum yulaf kepekli olsada
Hoşgeldin aramıza...Umarım istediğin kiloya kavuşursun...Senin gibi yolu uzun olan arkadaşlarımız var merak etme...Hepimiz birbirimize destek oldukmu yol istediği kadar uzun olsun
bak bana uzun yol da neymiş çin seddi gibi mübarek... git git bitmez gibi görünüyo ama eli mahkum ulaşılacak...
Hoşgeldinnn aramızaa :) Uzun yol görmen için kendimi bi göstereyim dedim hehehehehehebeni gör motive ol. Haline şükret. Azimle yoluna devam et
Ben fransada yasiyorum kitabi nasil temin edicem ki?
Herkese merhaba
Ben Dukan Diyetine 13.02.2012 de başladım. Kilo problemim hep vardı. 1-2 diyet yaptım ama evlendikten sonra kilolarım artarak devam etti. Hamile kaldığımda 86 kiloydum. Yaklaşık 20 kg. aldım hamilelikte. Doğumdan sonra 89 kiloya kadar indim ama sonra bir baktım 98.9 olmuşum. Şimdi kızım 19 aylık ve artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Daha 27 gün oldu başlayalı. Önümde çok uzun bir yol var. Diyete başladığımdan beri bu forumu takip ediyorum. İnsanı motive ediyor gerçekten.
Ben Dukan diyetinin kitabını almakla başladım işe. Ama bu forumdaki arkadaşların tarif paylaşımları çok faydalı oldu gerçekten. Kendi damak tadımıza uygun tatlar keşfetmiş arkadaşlarmızı. Paylaşımlarınız için teşkkürler hepinize.
Benim gibi yolu uzun olan çok kimse yok sanırım. Umarım herkes bir an önce hayal ettiği kilolara kavuşur. :)
Bu gün saf pro. Günüm sabah bardak cay ve krep ince dilim peynir ile
Ben krep yapımında 1 adet yumurta kullaniyorum sarısı ile birlikte bir sorun olmaz demi
Birde marketten 2 kutu tavuk cigeri aldım. Bir kutusunu derindondurucuda saklasam bir sorun olmaz demi
Dün doktora gitmiştim, kan testi sonuçlarıma baktım da şimdi LDL kolesterol seviyesi normal ama HDL düşük çıkmış. Ben yüksek olur diye beklerken düşük yazıyo. Normal olsam şaşardım zatenBurdan şu sonucu da çıkarabiliriz dukan benim kolesterolü fazla etkilememiş. Yanii umarım çıkarım doğrudur heheheheh
merhaba kizlar
dün yüzmeye gittigim icin sizi yarida birakmak zorunda kaldim
allahim yaa dün sabah callanetics yaptigim icin hheryerim agriyor ama cok güzel bir duygu
birazdan yine yapicam
sabah domatesli yumurta yedim menemen demiyorum cünkü yagsiz tam menemen gibi olmuyor :44:
ama ossun ben böylede cok mutluyum hem doyuyorum hem kilo veriyorum
öglende de ispanakli tavuk sarma yiycem hazirladim
aksamada köfte
ya cok seviyorum köfteyi yaa diyetten öncede bayiliyordum simdi de bayiliyorum yulaf kepekli olsada
Bugün topikte çok sessiz işyeride
eve gitsek ne kaa şaane olarrr dimiii
Aynen öyleNese konu açam bari siz yıldönümünüzde ne yapmıştınız anlatmışmıydın ben kaçırdım sanırım hatırlamıyorum :26::26::26: Mahsuru yoksa senin için zaman geçsin
bizim yıldönümlerimiz ancak evlendikten sonra olucak... şimdilik doğumgünlerimiz mükemmel geçer..
burdan bakabilrsin...
Erken Kutlanan 24. YaşGünü :=) | Facebook
Tanışma yıldönümüzü kasteddim
bizim yıldönümlerimiz ancak evlendikten sonra olucak... şimdilik doğumgünlerimiz mükemmel geçer..
burdan bakabilrsin...
Erken Kutlanan 24. YaşGünü :=) | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?