- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
kutlamayız kibende onu kastettim sevgililer günü çünkü bide farklı şehirlerde olunca imkanlar kısıtlı
sabah kahvaltı sonrası ilk işim kıyma haline gelmiş tavuk göğüslerinden köfteler hazırlayp dondurucuya koymak oldu 4 günülük yemeğim hazır :)
yaaa... o zayıflamasın ama nooluuurrr.... :44::44::44::44:Maşallah ne hediye almışın öleÇok yakışıyorsunuz birbirinize Eş adayınında diyete ihtiyacı var Benim eşim gibi göbişi var
yaaa... o zayıflamasın ama nooluuurrr.... :44::44::44::44:
Neden ki :44::44::44:
bilmiyorum ama ben onun zayıf halini hiç beğenmiyorumm... gerçi eli mahkum evlendikten sonra dukan usulu besleniceğimiz için istemeden de olsa kilo vericek galiba... snaırım ben o dönemlerde korumada olucam yani inşallah...
bu yaptıgınız tawuk köftesinin tam tarifini vermeniz mümkün mü rica etsem
bilmiyorum ama ben onun zayıf halini hiç beğenmiyorumm... gerçi eli mahkum evlendikten sonra dukan usulu besleniceğimiz için istemeden de olsa kilo vericek galiba... snaırım ben o dönemlerde korumada olucam yani inşallah...
soğan sarımsak maydonoz koydum robotta çektim kıyma 1 yumurta biraz süt 8 kaşık kepek ile yoğurdum kırmızı biber karabiber değişik birkaç baharat ekledim
benimki de dukanı pek beğendi tam benlik dedi yapacak güya yıllık izin alıp gelirse deniycez
nerden gelicekki?
benim dukan mahvoldu yaa bugün işyerinde arkadaşlarla öğle yemeğinde birsürü şey yedim. zaten 3 gün kilo veremeyince moralim bozulmuştu dün bozacaktım diyeti bugün bozdum. kesin bozulacaktı zaten. yedim ama bin pişmanım yarın ne yapayım zaten 1 hafta atak yapmıştım. şimdi 4 gün daha mı yapayım ben ne yapayım biri akıl versin. sabah kesin duran kilom artacak.:18: inşallah almam kilo milo sıkıldım artık şu kilolardan da rejimden de..
Kızlar bugün itibariyle dukana veda etmek zorundayım. sanırım benim bünyeme uygun değil ... seyire geçeli 10 gün olmasına ragmen 1 gr veremedim deli gibi de spor yaptım.. ve bide üstüne bünyem çöktü şu anda acayp hastayım. artık kendim az yiyerek fln bişeler yapıcam.. yada karatay diyetini de denerim belkii. bu zamana kadr desteklerinz için coookk tesekkkür ediyorumm herkese iyi zayflamalarr..
kac kilo vermen gerekiyor bilmiyorum toplamda ama ilk önce karar vermek bence cok önemli. yani " ben bu diyeti yapacagim " diyebilmek.
hayatimda hic diyet yapmadim cünkü hic bir diyete inanmiyordum hepsinde kilolarin tekrar geri alinacagini düsünüyordum
iki sene önce 75 kilodayken de dukan diyetini elimin tersiyle cevirmem bu yüzdendi.
ama ne zamanki iki sene gecti aradan ve artik ben yuvarlanmaya basladim
o zaman anladim ki bir sekilde vermem gerekiyor. Neyseki bu sefer dikkatlice arastirdim ve basladim.
Ve ilk verigim iki kilo bile beni kacamak yapmaya asla itmedi. Aksine daha cok hirslandim iste..
hicde zor degildi kilo vermek. Hemde hic ac kalmiyordum. Böyle böyle iki bucuk ay gecti ve ben 13 kilo verdim.
Bundan sonra asla asla diyetimi sekteye ugratip emegimi bosa cikaramam.
ne zaman basladin bilmiyorum ama ilk baslarda normalde daha hizli kilo veriliyor.
Yani atak dneminde... ama sonra seyir dönemine gecince de yavas da olsa yine gidiyor kilolar..
ben tam iki bucuk hafta duraklama yasadim hatta arti gördüm hemde hic kacamak yapmadiim halde.
Ama sen sadece üc gün duraklama yasamissin( ki muhtemeln bu vücudun su tuttugu icin)
ve buna dayanamayip birak kacamak yapmayi resmen "normal insanlar " ( biz face deki dukancilar arasindaki bir nüktedir bu) gibi oturup ögle yemegi yemissin.
Böyle olunca inanamiyorum hemen aklima ya gercekten cok fazla verilecek kilosu yok o yüzden ciddiye almiyor ya da baslamak icin yeterince kararli degil fikirleri geliyor.
ayrica her kacamak yaptigimizda atak yapamayiz daha dogrusu bu bize kalmis birsey yapariz ..
ama artik ikincisinde ücüncsünde ya da dördüncüsünde sonuc alamayiz ..
aradaki duraklama lar artislar vücudumuzun isyanidir "yemeye devam etmemiz sagliksiz beselnememiz icin gönderdigi sinsice uyarilardir.
bu vücudumuzla bizim savasimizdir bence. Yenip yenmemek bizim elimizde.
Ben senin yerinde olsam önce düsünürdüm acaba tekrar bozarmiyim diye...
oturup kararimi verirdim sonra tekrar kaldigim yerden ilk gün saf protein olmak üzere devam ederdim.
üzüldüm pokii ..demek ki her bünyeye uygun olmamasi dogruymus .. senin ki kaldirmadi demek ki
bosunna zorlayip da saligindan olmaya hic gerek yok bence de
hem karatay diyeti daha insafli bence de... yolum uzun olmasaydi muhtemelen karatay yapardim bende...
kendi kendine de emin ol verebilirsin. sadece bir süre hayatindan hamur islerini falan uzak tut.
teşekkür ederim canım cidden :) 2 günde 1 spor yapıyorum yani bana 30 kapsulü 2 ay gider:)
ben bunu denerim vallaaa:))
saglik her seyden onemli umarim kendine uyan diyetle istedigin bi vucuda kavusursun :)Kızlar bugün itibariyle dukana veda etmek zorundayım. sanırım benim bünyeme uygun değil ... seyire geçeli 10 gün olmasına ragmen 1 gr veremedim deli gibi de spor yaptım.. ve bide üstüne bünyem çöktü şu anda acayp hastayım. artık kendim az yiyerek fln bişeler yapıcam.. yada karatay diyetini de denerim belkii. bu zamana kadr desteklerinz için coookk tesekkkür ediyorumm herkese iyi zayflamalarr..
saglik her seyden onemli umarim kendine uyan diyetle istedigin bi vucuda kavusursun :)
senin bu mesajinla benim de endisem artti dukana basladigim neredeyse bir ay oldu ama hic verdigim kilo sabitlenmiyor dun sabah 89u gordum bugun 92 ve bu hep boyle devam ediyor inceldigimi goruyorum olcumlerimle ama kilom niye azalmiyor anlamadim dukan amcanin tatlilarindan bile yemedim ama yok deisiklik bana akil veren biri olursa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?