Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oyle yapicaz artik napalim :)
bugun yaptigim egzersiz dizisi 100 agirlik calismasi 100 bel cevirme 15 dk eliptik bisiklet 1 saat callanetics
yediklerim 1 yumurta 2 dukan krep 2 kk peynir 1 bardak sut 1 kase yogurt 1 adet izgara cipura 2.5 lt su
bi anormallik yok deil mi yemek olsun hareket olsun? kendimi iyice irdeliyorum artik

Son düzenleme:

Bence bazı bünyelere uygun değil o yuzden boyle oluyor. benim metabolizmam cok hızlıdır normalde. ben 2 sene once nesfitle 5 6 kilo verdim 15 20 günde ama dukanda nedense cok güvenmeme ragmen uyum saglayamadım heralde we 10 günde ne 1 gr aldım ne 1 gr verdim bide hasta oluncaa mecbr brakmak zorunda kaldm cunku çorba içmeden iyileşememmkii

git gide kafam karisiyor sanirim 2 hafta daha deneyeyim olmassa verdigim kilolar icin guclendirme yapar baska bir diyet uygularim elimden baska bisey gelmicek of of bide nisana kadar 7 kilo vermem lazimdi en az (

git gide kafam karisiyor sanirim 2 hafta daha deneyeyim olmassa verdigim kilolar icin guclendirme yapar baska bir diyet uygularim elimden baska bisey gelmicek of of bide nisana kadar 7 kilo vermem lazimdi en az (

Çok tuhaf bişey oldu ya :S kaç gündür her sabah tartlıorm 10 gündür 63.0 hep ama hiç oynamıodu. şimdi diyetimi bozdm ya 1 saat once patates yemegi 2 3 tane yaprak sarma 1 tanede küçük biber dolması yedim şimdi tekrar tartldm. ve 62.1 çıktım:S:S

Son düzenleme:
Kızlar bişey rica edicem kusuruma bakmayın ama.
Buğday kepeğini nerden alıyorsunuz bana bi öm atın ya

Arkadasim seyire geçtiğinde 10-14 gun kilo verememen çok normal çünkü vücut noluyor yahu deyip direniyor sonra bakiyorki olacak gibi degil pes ediyor. Sonra sapir sapir dökülüyor kilolar. Bur müddet sonra vücudunuzda alışıyor ve bir duraklama daha başlıyor. Ataktan sonra 3 gun oldu veremedim falan gibi seyleri hep duyuyoruz ama nedir bu acele. Ozaman dukan sitesinde neden o kadar uzun bir seyir versin ki hafta da 1 kilo normal olan. Bazen 4. Gun bazen de 7. Gun 1 kg eksiyi görüyoruz. Ama sonuçta görüyoruz. Seyirin ilk 10 gunu sabredeceksin. Bak sonra nasıl gidecek pes etmek yok

Birde yeri gelmişken atak evresi kac gun çıktıysa o yapılmalı. Zaten su kaybediyoruz. Dukan 3gun önermiş ve dediği kadar kg gitmiş ama bize yetmiyor 2 gun daha uzatıyoruz Sonrada gr veremedim diyoruz. Kilo verirsin fazladan yaptığın 2 gun atak ta hiç su içme susuz kalınca bak nasıl verirsin sonra seyirde su icersin geri alırsın. Yani fazladan atak yapıp uzatanları hiç anlamıyorum.

Kızlar bişey rica edicem kusuruma bakmayın ama.
Buğday kepeğini nerden alıyorsunuz bana bi öm atın ya

cnm ben metro marketlerden buldum
yulaf bulamazsam diye almıştım ama kitabın o bölümünü dün okudum dukan amca derki diyet kabızlık yaparsa 1,5 yulaf kepeği + 1kaşık buğday kepeği bende bunu ne etcem diye düşünüp duruyodum
dukan alışverişinde metro gross market epey içimi gördü hatta zero kolayı 12 tanesini 11tlye aldım

nerden gelicekki?

eşim istanbulda ben antepte

bence biraz daha zorla poki brakma hemen en azından yumruk yap sonra bırak

Çok teşekkür ederim bende başlayacağım ama bu yulaf kepeği ve buğday kepeğini nerden bulucam diyodum.
Metroya giderim bende

bir soruda benden gelsin bugün atak evrem bitti kitabımda var ama seyir evresini sanki pek kısa kesmiş dukan amca tamam kararımı verdim 1+1 yapıcam çünkü evde 2,5 yaşında oğlum var onada sebzeli bişeyler pişmiş olur :)
şimdi ben sebze gününde her öğünümde sebze+et mi yapıcam yoksa 1 öğüne mi eklicem öyleki sayfanın birinde hepsine derken birinde her öğün yememeye dikkat edin diyo özellikle bazı sebzeleri siz nasıl yaptınız :44:

Kızlar bende dunne var ne yoksa yedim kendimi durduramadim bu sabah + çıkmadım. Bu gun p gunüm olmasına rağmen bugün de tam tersine canım hiç bisey istemedi .
yediklerim sabah 1 kasik kepekle krep icine peynir maydonoz ve yoğurt ,Oglen avuç icin kadar haslanmış kemikli tavuk 1brdk zero ,aksam da cokaz yagsiz et kavurma. Az önce 1 bardak sut ve 1 kasik kepek hakkım olan kek, acıkırsam nescafe icerim artık.çok azda yememisim sanırım

Kızlar 30 günlük lohusayım.Ben de bu dukan diyetine başlasam sütümü olumsuz etkilermi? 70 kiloyum 60-62 ye düşmem gerekiyor hemde 3 ayda.Ne dersiniz deneyimli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum...

Kızlar 30 günlük lohusayım.Ben de bu dukan diyetine başlasam sütümü olumsuz etkilermi? 70 kiloyum 60-62 ye düşmem gerekiyor hemde 3 ayda.Ne dersiniz deneyimli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum...

lohusalık sonrası hızla veririsin kilo merak etme tek yapman gereken çok şekerli gıdalar yedrmeye çalışırlarsa dur demen :) bebeişini güle güle emzir ve büyüt :) hiç bişi onun sütünden daha önemli olamaz

Bende düşünüyorm napıym diye yarına biraz iyileşsem devam ederim de hasta olunca çorba fln içmek gerekiyo

Sağlık herşeyden önemli tabiki ama dayanabildiğin yere kadar dayan bence...Face grubunu takip ediyormusun bilmiyorum orda diyete uygun domates,yayla çorbası filan var onlarla idare et eczaneden vitamin al öyle geçiştirmeye çalış gribi...Hava değişiminden bünyen zayıf düştürmüştür belki diyetle hiç ilgisi yoktur...

Emziren bayanlar güçlendirme döneminden başlıyor yoksa bebeğe zarar verirsiniz.

kızlar dün yaptığım kaçamak hatta kaçamaktan ötesine rağmen bugün tartıda artı çıkmadım. aynı kilodayım. bugün kaldığım yerden devam ediyorum. çok mutlu oldum yaa. neyse demek ki giden yağmış, su değilmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…