oyle yapicaz artik napalim :)Ben de tatlı falan yemedim, zero da içmem, ekstralar falan da yok. Senin yaşadığın durumu ben de yaşadım. Çözümü haftada bir tartılmakta buldum. Dayanamazsam eğer tartılıyorum. Kilomda bir değişiklik yoksa takılmıyorum o duruma, çünkü inceldiğimi biliyorum. Bence sen de takılma, moral bozmadan devam et
saglik her seyden onemli umarim kendine uyan diyetle istedigin bi vucuda kavusursun :)
senin bu mesajinla benim de endisem artti dukana basladigim neredeyse bir ay oldu ama hic verdigim kilo sabitlenmiyor dun sabah 89u gordum bugun 92 ve bu hep boyle devam ediyor inceldigimi goruyorum olcumlerimle ama kilom niye azalmiyor anlamadim dukan amcanin tatlilarindan bile yemedim ama yok deisiklik bana akil veren biri olursa cok sevinirim
git gide kafam karisiyor sanirim 2 hafta daha deneyeyim olmassa verdigim kilolar icin guclendirme yapar baska bir diyet uygularim elimden baska bisey gelmicekBence bazı bünyelere uygun değil o yuzden boyle oluyor. benim metabolizmam cok hızlıdır normalde. ben 2 sene once nesfitle 5 6 kilo verdim 15 20 günde ama dukanda nedense cok güvenmeme ragmen uyum saglayamadım heraldewe 10 günde ne 1 gr aldım ne 1 gr verdim bide hasta oluncaa mecbr brakmak zorunda kaldm cunku çorba içmeden iyileşememmkii
git gide kafam karisiyor sanirim 2 hafta daha deneyeyim olmassa verdigim kilolar icin guclendirme yapar baska bir diyet uygularim elimden baska bisey gelmicekof of bide nisana kadar 7 kilo vermem lazimdi en az (
Arkadasim seyire geçtiğinde 10-14 gun kilo verememen çok normal çünkü vücut noluyor yahu deyip direniyor sonra bakiyorki olacak gibi degil pes ediyor. Sonra sapir sapir dökülüyor kilolar. Bur müddet sonra vücudunuzda alışıyor ve bir duraklama daha başlıyor. Ataktan sonra 3 gun oldu veremedim falan gibi seyleri hep duyuyoruz ama nedir bu acele. Ozaman dukan sitesinde neden o kadar uzun bir seyir versin ki hafta da 1 kilo normal olan. Bazen 4. Gun bazen de 7. Gun 1 kg eksiyi görüyoruz. Ama sonuçta görüyoruz. Seyirin ilk 10 gunu sabredeceksin. Bak sonra nasıl gidecek pes etmek yokdukan sitesinde yaptığım teste göre 60 olmam lazım. yani 20 kilo fazlam var. ve kilo vermeyi çok istiyorum. yarın proteinle devam edecem artı sporu artıracam tekrar vermeye başlayınca seyire devam ederim. çok fazla su içiyorum neredeyse 2buçuk 3 litre kadar. aslında aldığım dana jambondan şüpheleniyorum. biraz tuzluydu. yağı 2buçuk gösteriyordu. onu yemiyecem artık. belki ondan veremedım bilmiyorum. çünkü son 3 gündür öbür günlerden farklı bunu yedim. light olmayan.
Kızlar bişey rica edicem kusuruma bakmayın ama.
Buğday kepeğini nerden alıyorsunuz bana bi öm atın ya
nerden gelicekki?
Kızlar bugün itibariyle dukana veda etmek zorundayım. sanırım benim bünyeme uygun değil ... seyire geçeli 10 gün olmasına ragmen 1 gr veremedim deli gibi de spor yaptım.. ve bide üstüne bünyem çöktü şu anda acayp hastayım. artık kendim az yiyerek fln bişeler yapıcam.. yada karatay diyetini de denerim belkii. bu zamana kadr desteklerinz için coookk tesekkkür ediyorumm herkese iyi zayflamalarr..
cnm ben metro marketlerden buldum
yulaf bulamazsam diye almıştım ama kitabın o bölümünü dün okudum dukan amca derki diyet kabızlık yaparsa 1,5 yulaf kepeği + 1kaşık buğday kepeği bende bunu ne etcem diye düşünüp duruyodum
dukan alışverişinde metro gross market epey içimi gördü hatta zero kolayı 12 tanesini 11tlye aldım
bence biraz daha zorla poki brakma hemen en azından yumruk yap sonra bırak
Çok teşekkür ederim bende başlayacağım ama bu yulaf kepeği ve buğday kepeğini nerden bulucam diyodum.
Metroya giderim bende
Kızlar 30 günlük lohusayım.Ben de bu dukan diyetine başlasam sütümü olumsuz etkilermi? 70 kiloyum 60-62 ye düşmem gerekiyor hemde 3 ayda.Ne dersiniz deneyimli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum...
Bende düşünüyorm napıym diye yarına biraz iyileşsem devam ederim de hasta olunca çorba fln içmek gerekiyo
Kızlar 30 günlük lohusayım.Ben de bu dukan diyetine başlasam sütümü olumsuz etkilermi? 70 kiloyum 60-62 ye düşmem gerekiyor hemde 3 ayda.Ne dersiniz deneyimli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?