GUmaydın kizlaaaaaaar bugün tartıda öyle bisey gördüm ki gözlerime inanamadım ama soylemicem. Perşembeye kadar belki bı kac gr daha veririm. Zaten birkaç gundur incelme hissediyorum kendim de. Hiç usenmedim icine girip de düğmesini ilikleyemedigim ve üstüme tayt gibi oturan pantolonu denedim. Beli bol bile geldi. 2 aydır bu gunu bekliyordum. Perşembeye kadar inşallah aynı kalırım ona bile raziyim bugün ps gunundeyim kendime güzel bir dukan kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum simdi
bir soruda benden gelsin bugün atak evrem bitti kitabımda var ama seyir evresini sanki pek kısa kesmiş dukan amca tamam kararımı verdim 1+1 yapıcam çünkü evde 2,5 yaşında oğlum var onada sebzeli bişeyler pişmiş olur :)
şimdi ben sebze gününde her öğünümde sebze+et mi yapıcam yoksa 1 öğüne mi eklicem öyleki sayfanın birinde hepsine derken birinde her öğün yememeye dikkat edin diyo özellikle bazı sebzeleri siz nasıl yaptınız :44:
ben seze günlerimde abartmadan yemeye özen gösteriyorum yani normalde her ögün %20 sebze % 80 pro yiyen var ama ben normalde bir ögün sadece sebze yiyorum diger ögünlerim yine pro oluyor. Hatta sebze ögünümüde mümkün oldugu kadar öglen tüketiyorum ki aksam bana yaramasin diyekendimce öyle düsünüyorum
GUmaydın kizlaaaaaaar bugün tartıda öyle bisey gördüm ki gözlerime inanamadım ama soylemicem. Perşembeye kadar belki bı kac gr daha veririm. Zaten birkaç gundur incelme hissediyorum kendim de. Hiç usenmedim icine girip de düğmesini ilikleyemedigim ve üstüme tayt gibi oturan pantolonu denedim. Beli bol bile geldi. 2 aydır bu gunu bekliyordum. Perşembeye kadar inşallah aynı kalırım ona bile raziyim bugün ps gunundeyim kendime güzel bir dukan kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum simdi
arkadaşlar uzun uzun okumalardan sonra karar verdim başlamaya ve bugün dukanda 1.günüm.kahvaltıda 1 yumurta tuzsuz peynir ve 2 bardak yeşil çay içtim.biraz öncede bir kase light yoğurdun içine 1.5 kaşık yulaf kepeği koyup yedim.ve 2 lt de su içtim şimdiye kadar.akşamda göğüs etini fırınlayıp yemeyi düşünüyorum.birde bu dukanın sitesinde ideal kiloyu hesaplama varmış ama bir türlü bulamıyorum.bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi acaba?
arkadaşlar uzun uzun okumalardan sonra karar verdim başlamaya ve bugün dukanda 1.günüm.kahvaltıda 1 yumurta tuzsuz peynir ve 2 bardak yeşil çay içtim.biraz öncede bir kase light yoğurdun içine 1.5 kaşık yulaf kepeği koyup yedim.ve 2 lt de su içtim şimdiye kadar.akşamda göğüs etini fırınlayıp yemeyi düşünüyorum.birde bu dukanın sitesinde ideal kiloyu hesaplama varmış ama bir türlü bulamıyorum.bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi acaba?
2 yaşında yaramaz bir kızım var şuan zar zor yazıyorum bile .bir arkadaştan rica etsem beni ideal kilomu hasplayabilirmi acaba?boyum 1.73 kilom 71.teşekkürler
mrb arkadaşlar uzunca bir zamandır sizi takip ediyorum bu diyeti yapmayı bende çok istiyorum acilen kilo vermem gerekiyor fakat 5 aylık bebeğim var emziriyorum.emizren anneler güçlendirmeden başlıyormuş biliyorum kitap alma imkanım olmadı eşim almamı istemiyor burda bebeğini emziripte güçlendirmeden başlayan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Ben geldimmm :) çalışmaya başlamadan önce azcık takılayım buralarda dedimUmarım hepiniz iyisinizdir, bugün geçen sene yazın içine girebildiğim eteğin içinde yüzdüğümü gördümm. Süpermiş bu diyett süperrr :)
mrb arkadaşlar uzunca bir zamandır sizi takip ediyorum bu diyeti yapmayı bende çok istiyorum acilen kilo vermem gerekiyor fakat 5 aylık bebeğim var emziriyorum.emizren anneler güçlendirmeden başlıyormuş biliyorum kitap alma imkanım olmadı eşim almamı istemiyor burda bebeğini emziripte güçlendirmeden başlayan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Kader arkadasim benim :)))
Ayni senin durumundayim bende, 6 aydir sut veriyorum bebisime ama artik ek gidalara basladi bende ufaktan ufaktan diyete basladim..
Yagsiz et ve sebze haslayip yiyorum aksam yemeklerinde, kahvaltida da yumurta, peynir, domates ve bi dilim cavdar ekmegi yiyorum..
Gece gec uyudugumda da diyet misir gevregi yiyorum sutle birlikte..
Bide aktivya yogurt ve sut yiyorum gunluk, baska bisi yemiyorum :)))
Azda olsa kilo vermeye basladim, sutum biraz azaldi ama kizima yetiyor su anda..
Kendime gore dukan diyeti uyguluyorum yani[/Qanladım benm artık dayanacak gücüm kalmadı istediğim hiç bir şeyin içine giremiyorum kendimi çok mutsuz hissedyorum bende yavaş yavaş ek gıda vermeye başladım ama diyet konusunda zorlanıyorum çünkü sütüm belirgin bir şekilde azalıyor o zaman birde çalıştıgım için düzenli diyet zaten yapamıyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?