Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

GUmaydın kizlaaaaaaar bugün tartıda öyle bisey gördüm ki gözlerime inanamadım ama soylemicem. Perşembeye kadar belki bı kac gr daha veririm. Zaten birkaç gundur incelme hissediyorum kendim de. Hiç usenmedim icine girip de düğmesini ilikleyemedigim ve üstüme tayt gibi oturan pantolonu denedim. Beli bol bile geldi. 2 aydır bu gunu bekliyordum. Perşembeye kadar inşallah aynı kalırım ona bile raziyim bugün ps gunundeyim kendime güzel bir dukan kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum simdi

afiyet olsun

günaydın zarif ve ince bayanlar
sabah zencefil zerdeçal çörek otu yağı karışımını yuttum suyla üstüne yeşil çay ve form plus ççayı içtim yumurtamı yiyecaktim ki başladı bi bulantı istek falan kalmadı şimdi bebişi uyutup bi daha yemeye çalışcam bakalım ne olacak
lorlu kuru pastadan yapcam yine yeni bi tarif deneyene kadar favorim :)

Günaydın (pazar günü olduğu için şimdi günaydın denir herhalde)
Kahvaltımı az önce yaptım hemen yazıyım menümü bu gün P+S günüm dometes ,peynir ve 1 tane yumurta yedim .Bir bardakta çay içtim
Saat 16:00 gibi tavuk göğsü yemeği planlıyorum ve belki zero kolamı içerim
Saat 19:00 gibide az birşey ciğer yemeği planlıyorum
Ben bir şey farkettim eskisi gibi acıkmıyorum gerçekten protein çok tok tutuyor zorlanmıyorum inşallah hep böyle devam eder.......

Benim de senin gibi kafam karışmıştı bir arkadaş böyle tavsiye etti ve öyle yapıyorum bende.......
croiselle arkadaşa teşekürler...

PĞerşembeye kadar + çıksan bile aldırma bugünkü gördüğün rakama odaklan

Ben geldimmm :) çalışmaya başlamadan önce azcık takılayım buralarda dedim Umarım hepiniz iyisinizdir, bugün geçen sene yazın içine girebildiğim eteğin içinde yüzdüğümü gördümm. Süpermiş bu diyett süperrr :)

arkadaşlar uzun uzun okumalardan sonra karar verdim başlamaya ve bugün dukanda 1.günüm.kahvaltıda 1 yumurta tuzsuz peynir ve 2 bardak yeşil çay içtim.biraz öncede bir kase light yoğurdun içine 1.5 kaşık yulaf kepeği koyup yedim.ve 2 lt de su içtim şimdiye kadar.akşamda göğüs etini fırınlayıp yemeyi düşünüyorum.birde bu dukanın sitesinde ideal kiloyu hesaplama varmış ama bir türlü bulamıyorum.bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi acaba?

aramıza hoşgeldin.34:
Dukan sitesine gir ve aşağıdaki link takip ederek yapabilirsin bu linkte nasıl yapacağın yazıyor
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST)

2 yaşında yaramaz bir kızım var şuan zar zor yazıyorum bile .bir arkadaştan rica etsem beni ideal kilomu hasplayabilirmi acaba?boyum 1.73 kilom 71.teşekkürler.tmm arkadaşlar hesaplattım şimdi ideal kilom 65 miş.6 kilo fazlam var.çok ümitli ve azimliyim.inş.vericem

Son düzenleme:

mrb arkadaşlar uzunca bir zamandır sizi takip ediyorum bu diyeti yapmayı bende çok istiyorum acilen kilo vermem gerekiyor fakat 5 aylık bebeğim var emziriyorum.emizren anneler güçlendirmeden başlıyormuş biliyorum kitap alma imkanım olmadı eşim almamı istemiyor burda bebeğini emziripte güçlendirmeden başlayan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilir misiniz lütfen

2 yaşında yaramaz bir kızım var şuan zar zor yazıyorum bile .bir arkadaştan rica etsem beni ideal kilomu hasplayabilirmi acaba?boyum 1.73 kilom 71.teşekkürler

başka bir siteden hesaplayacağım bel ölçünüz nedir dukanla aynı çıkıyor bide dukandan hesaplarız birde yaşınız

Son düzenleme:

canım kitapta ne yazıyor bilmiyorum ama.sen emzirmene bak bence ne kadar çok emzirirsen.emzirmeyi bıraktıktan sonra o kadar çok kilo kaybedersin.bol bol su içki hem zayıflayasın hemde bebişinin karnını iyicene doyurasın.bende emzirme döneminde diyetisyene sormuştum diyet yapabilirmiyim diye.etik olmadığını söyleyip.diyet listesi vermemişti.

Son düzenleme:

maşallah diyorum sana yakın zamanda etekleri daraltmaya götürürsün inşallah

Kader arkadasim benim :)))
Ayni senin durumundayim bende, 6 aydir sut veriyorum bebisime ama artik ek gidalara basladi bende ufaktan ufaktan diyete basladim..
Yagsiz et ve sebze haslayip yiyorum aksam yemeklerinde, kahvaltida da yumurta, peynir, domates ve bi dilim cavdar ekmegi yiyorum..
Gece gec uyudugumda da diyet misir gevregi yiyorum sutle birlikte..
Bide aktivya yogurt ve sut yiyorum gunluk, baska bisi yemiyorum :)))
Azda olsa kilo vermeye basladim, sutum biraz azaldi ama kizima yetiyor su anda..
Kendime gore dukan diyeti uyguluyorum yani

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Yazılarınızı takip ediyorum. Mayıs ayında kısmetse nişanım var ve eylül gibi de düğünüm. Fakat daha önce 55 lerde olmama rağmen şuan 64 civarında bi kilom var. Kilo vermem lazım çünkü nişanda düğünde güzel görünmek istiyorum. Dukan diyetinin kitabını okudum. Formu yazılarınızı inceledim.. Çok iyi bir kilo vermişsiniz.Yarın kısmetse diyete başlıyorum. Daha önce de diyetler yaptım. Fakat sonu gelende oldu gelmeyende. Çok meyve yiyen biri değilim, eti seviyorum. Sanırım bu benm için avantaj . Bu diyete başlamış ve başarmış olarak bana neler tavsiye edersiniz.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…