Kader arkadasim benim :)))
Ayni senin durumundayim bende, 6 aydir sut veriyorum bebisime ama artik ek gidalara basladi bende ufaktan ufaktan diyete basladim..
Yagsiz et ve sebze haslayip yiyorum aksam yemeklerinde, kahvaltida da yumurta, peynir, domates ve bi dilim cavdar ekmegi yiyorum..
Gece gec uyudugumda da diyet misir gevregi yiyorum sutle birlikte..
Bide aktivya yogurt ve sut yiyorum gunluk, baska bisi yemiyorum :)))
Azda olsa kilo vermeye basladim, sutum biraz azaldi ama kizima yetiyor su anda..
Kendime gore dukan diyeti uyguluyorum yani[/Qanladım benm artık dayanacak gücüm kalmadı istediğim hiç bir şeyin içine giremiyorum kendimi çok mutsuz hissedyorum bende yavaş yavaş ek gıda vermeye başladım ama diyet konusunda zorlanıyorum çünkü sütüm belirgin bir şekilde azalıyor o zaman birde çalıştıgım için düzenli diyet zaten yapamıyorum kafam çok karışık
Aslında emzirdiğin bir dönemde diyet yapmasan iyi olur. Çünkü bebeğini ne kadar çok emzirsen o kadar iyi. Ama içinde bulunduğun durumu da anlayabiliyorum. lw6090 , african mango bile kullandım. Ama yok yok. Son çarem dukan. Tüm hazırlıklarımı yaptım. Çalıştığım için öğlen ekmek arası yiyiyoruz. Bazen şirketten çıkamıyorum çünkü. Nişanlanıcam bende ince bir gelin olmak istiyorum. Özeniyorum. Özellikle kendim için giydiğimin yakışmasını istiyorum. Daha önce hazua gidiyordum ama bırakmak zorunda kaldım zamanım yok.
Aslında emzirdiğin bir dönemde diyet yapmasan iyi olur. Çünkü bebeğini ne kadar çok emzirsen o kadar iyi. Ama içinde bulunduğun durumu da anlayabiliyorum. lw6090 , african mango bile kullandım. Ama yok yok. Son çarem dukan. Tüm hazırlıklarımı yaptım. Çalıştığım için öğlen ekmek arası yiyiyoruz. Bazen şirketten çıkamıyorum çünkü. Nişanlanıcam bende ince bir gelin olmak istiyorum. Özeniyorum. Özellikle kendim için giydiğimin yakışmasını istiyorum. Daha önce hazua gidiyordum ama bırakmak zorunda kaldım zamanım yok.
Tabi ki bi anne olarak bebegini emzirmek en basta gelmeli ama sisko ve mutsuz bi annede olmak istemiyorum..
Hic bi kiyafetim olmuyor , yeni bisi almakta icimden gelmiyor yani paspal paspal geziyorum: ))
Boyle mutsuzum, kendime guvenimi bile kaybedebilirim yakinda..
Cocugum icin sut ne kadar onemliyse, psikolojik acidan saglikli bi annede onemli onun icin..
Ben son zamanlarda cok taktim kafaya bu kilolari(
katılıyorum sana psikolojik açıdan bitik bir anne bebeğine ne kadar faydalı olabilir zaten bu yüzden stres yapmakta sütü azaltabilirr..sen kaç kilosun peki
arkadaşım sen çok çok iyisin bana göre ben şuan 84 kiloyum ve kafayı yemek üzereyim ne emzirdiğimden bir şey anlıyorum ne de bebekten bunalım modundayım kurtulmam lazım yapıştılar resmen giden bir şey yok( peki sen dukan kitabını okudunmu
Yok okumadim ama netten cok arastirdim, kendime gore uyguluyorum simdilik..
Abur cubur yemeyi biraktim, tatli hic bisi yemiyorum sadece kuru incir oda sut icin :))
ekmek, hamur isi tarzinda da bisi yemiyorum sadece sebze, yagsiz et, yumurta, peynir, yogurt ve birazda meyve..
Bi haftadir iyi gidiyorum ama cok zor geliyor
Sende uygula bence hic olmazsa baslangic olur :))
evet dediğin gibi bende abur cuburu kesip bir şekilde başlayacagım ama çalıştıgımdan dolayı da eve gelince kendime yemek yapmak zor geliyor.peki bir hafta da kilo vermişmisin
arkadaşlar ii akşamlarr herkeseee!!! bende bugun light peynirimi,yogurdumu,sütümü,tavuk jambonumu,yagsız kıymamı,bitki cayımı,tavugumu aldım yarın allahın izni ile başlıorum.dukan amca 3 dedi ama 5 gün güçlendirme yapıcam çünkü onun bana öngördüğü ideal kilodan 4-5 kilo daha aşağı olmak istiorumm..sütaş ile aknaz.ın light peyniri arasında kaldım,,aknaz.ın light peynirini aldım %9 yağ oranı ama sizlerin çoğunlukla bu markayı kullandığını okuyunca bunu alayım dedim..hadi bakalım inşşş bende burda verdiğim kiloları size sevinçle yazarım..hedef en az 10 kilooooo
mrb arkadaşlar uzunca bir zamandır sizi takip ediyorum bu diyeti yapmayı bende çok istiyorum acilen kilo vermem gerekiyor fakat 5 aylık bebeğim var emziriyorum.emizren anneler güçlendirmeden başlıyormuş biliyorum kitap alma imkanım olmadı eşim almamı istemiyor burda bebeğini emziripte güçlendirmeden başlayan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Kader arkadasim benim :)))
Ayni senin durumundayim bende, 6 aydir sut veriyorum bebisime ama artik ek gidalara basladi bende ufaktan ufaktan diyete basladim..
Yagsiz et ve sebze haslayip yiyorum aksam yemeklerinde, kahvaltida da yumurta, peynir, domates ve bi dilim cavdar ekmegi yiyorum..
Gece gec uyudugumda da diyet misir gevregi yiyorum sutle birlikte..
Bide aktivya yogurt ve sut yiyorum gunluk, baska bisi yemiyorum :)))
Azda olsa kilo vermeye basladim, sutum biraz azaldi ama kizima yetiyor su anda..
Kendime gore dukan diyeti uyguluyorum yani
peki bu diyeti yapan güçlendirmeden başlayan emziren arkadaşlar var mı acaba?
merhaba :) yeni bi başlık açıp emzirenler birleşsek mi ki :)
ekimde 2. doğumu yaptım ilki 2009 şubatlı 2.5 yaş var ve arada ameliyat oldum bi de ders çalıştığım için hareketli de olsam doğumda kilom 103tü
şu an ücretsiz izindeyim ve işe başlamadan yani ağustostan önce 60 olmak istyorum
12 ocakta 97 idim şimdi 84
aralıkta 3 gün dukan ve 7 gün karatay yaptım yaptım sütüm azalınca bıraktım diyeti ekemk yememeye çalıştım tatlı ile zaten aram yok abur cuburu da kestim
dukanın kitabını yanlış okuyup atak yaptım 5 gün süt azaldı ebbek huysuzlandı face de ve burda uyardı arkdaşlar güçlendirmeye geçtim
metabolizmamız hızlı zaten azıcık spor azıcık azimle olacak inşallah
bu sabah acayip enerjik uyandım nedendir bilinmez maşallah diyim pek iyiyimcumartesi günü iş çıkışı annemle migrosa gittim ve eksiksiz bir alışveriş yaptım... biten herşeyden stoklu aldım alışveriş yapmayı çooook seviyorum... sonra eve gittik yemekti bilmemneydi derken akşam olmuş 300 twest yapıp yattım uyudum misler gibi
pazar sabahı da fırında sosis kızarttım hardalla onu yedim ve yanında azıcık kaşarlı (light) sütlü (light) omlet iki bardak çay ve azıcık beyaz peynir... çoook güsel doydum...
sonra ben spor yaparım diye düşünürken annemle temizliğe kalkıştık ve evimizin şeklinde biraz değişiklik yaptık... ve ben tam 4 saat boyunca halı sildim... terden öldüm dizlerim soyuldu resmendeli gibi spor yapmış oldum bu sayede... ara öğünde icetea içtim limonlu (light)... akşamüstü de yine fırında sosis yedim hardalla birlikte... akşam yemeğinde de ablamlar gelmişti hamsi buğulama zero kola karnıyarık (haşlanmış patlıcanla) ve bolca yoğurt yedim... aradığım resimleri de buldum...
diyete başladığımda bu haldeydim...
Eki Görüntüle 365600 Eki Görüntüle 365599
ama asıl ulaşmak istediğim kareler bunlar (hatta ve hatta biraz daha incesi)
Eki Görüntüle 365606 Eki Görüntüle 365605 Eki Görüntüle 365603 Eki Görüntüle 365601 Eki Görüntüle 365602 Eki Görüntüle 365604
ne geldiyse başımıza yemekten geldi zatiii
inşallah ulaşırsın o kiloya:)bende hastayım bi haftadır diyet miyet kalmadı bende.reglimede 1 gün falan kaldı tartıda 1 kilo fazla çıktım.ama canımı sıkmammmmmm cunku reglden sonra gidecek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?