ya kızlarr çok moralim bozukkkkkkk
seyir evresindeyim...kilo vermem durdu sanki biraz bu aralar bende hızlandırmak için 4 gündür saf protein yapıyorum ama halen tık yok ,normalmi???kafayı yicemmm
acaba isveç diyetinemi geçsem diyorum
5 kilo vermem lazım çok acilllll
dukanla verdim 9 kilo ama son 5 ya..ve acil........
napıyım isveçemi geçiyim yoksa devammı ediyim sizce????
2 gün daaha böyle saf protein igtmeyi düşünüyorum
bu sabah acayip enerjik uyandım nedendir bilinmez maşallah diyim pek iyiyimcumartesi günü iş çıkışı annemle migrosa gittim ve eksiksiz bir alışveriş yaptım... biten herşeyden stoklu aldım alışveriş yapmayı çooook seviyorum... sonra eve gittik yemekti bilmemneydi derken akşam olmuş 300 twest yapıp yattım uyudum misler gibi
pazar sabahı da fırında sosis kızarttım hardalla onu yedim ve yanında azıcık kaşarlı (light) sütlü (light) omlet iki bardak çay ve azıcık beyaz peynir... çoook güsel doydum...
sonra ben spor yaparım diye düşünürken annemle temizliğe kalkıştık ve evimizin şeklinde biraz değişiklik yaptık... ve ben tam 4 saat boyunca halı sildim... terden öldüm dizlerim soyuldu resmendeli gibi spor yapmış oldum bu sayede... ara öğünde icetea içtim limonlu (light)... akşamüstü de yine fırında sosis yedim hardalla birlikte... akşam yemeğinde de ablamlar gelmişti hamsi buğulama zero kola karnıyarık (haşlanmış patlıcanla) ve bolca yoğurt yedim... aradığım resimleri de buldum...
diyete başladığımda bu haldeydim...
Eki Görüntüle 365600 Eki Görüntüle 365599
ama asıl ulaşmak istediğim kareler bunlar (hatta ve hatta biraz daha incesi)
Eki Görüntüle 365606 Eki Görüntüle 365605 Eki Görüntüle 365603 Eki Görüntüle 365601 Eki Görüntüle 365602 Eki Görüntüle 365604
ne geldiyse başımıza yemekten geldi zatiii
g[sıze=2]ünaydın.adet olamaya çalışıyorum.şitim.annem geldi evde dün bir yemekler vardı anlatamam((yedim mi yemedim:))
kilo veremedim bu hafta..[/sıze]
Günaydınnnnnnn
Süper bir hafta başı tartım 67 gösteriyor çok mutluyum.
Hatta c.tesi sabah 66,9 gösterdi
Harika bir haftasonu geçirdim.
Cuma alışveriş yaptım süper oluyor valla alışveriş.
Deneyeceğim tarifler vardı onları deneyemedim.
Gezdim durdum çünkü bütün hafta
Neyse artık bu haftasonu denerim.
İşte bu canım. Harikasın geçen haftaki moralsiz miray gitmiş yerine yenisi gelmiş bu hafta böyle devam.
bugün hiç iyi değilim akşamdan beride ağlıyorum...
her ayrılık daha zor gelmeye başladı 2 gün beraber olup yolcu etmekte ağır gelmeye başladı artık...
haftasonu kaçamaklarım ufak bir dilim pasta , 2 tane light bira:)
biradan dolayı ufak bir göbek oluştu:)
neyse sadece +300 çıktım...
şuan için umrumda değil birde 2 gün sebze yapmak zorunda kaldım salata kolayıma kaçtı...
şimdilik proteinle dengelemem lazım...
birazda sporla halletcem ne yapayım..
bilmiyorum ben de veremiyorum65,5 takıldım ne aşağı ne yukarı..bu ay ilaç kullanıyorum ya ona da bağlı olabilir.bakalım neler olacak bu hafta...
günaydınn... geçmişler olsun... bir an önce adet olup rahatlarsın inşallah... sıkıntısı ayrı şişkinliği ayrı dert... bende bunalımdayım zati... kilo vermeyi bırak + görüyorum kaç gündür...benim ya regl şişkinliğim hala gitmedi (2 gün önce bitti) yada kilo aldım (nasıl becerdim bilmiyorum kaçamakda yapmadım 3 haftadır) yada kas yapmaya başladım sanırım... üçünden biri olmalı ki + çıkayım dimi?
bilmiyorum ben de veremiyorum65,5 takıldım ne aşağı ne yukarı..bu ay ilaç kullanıyorum ya ona da bağlı olabilir.bakalım neler olacak bu hafta...
her ayrılık daha zor gelmeye başladı 2 gün beraber olup yolcu etmekte ağır gelmeye başladı artık...
şuan için umrumda değil birde 2 gün sebze yapmak zorunda kaldım salata kolayıma kaçtı...
Off bu haftasonları bana hiiç yaramıyor. Zıvanadan çıkıyorum, gözüm sürekli atıştıracak birşeylere takılıyor. Cuma akşamı komşularla yenen yemekte sınırlar içerisinde kalmaya çalışsam sa ucundan kıyısından birşeyler yedim. Ctesi 1-2 gofret derken, ipin ucu kaçtı.
İşin ilginci -500 gr ile haftasonunu bitirdim :) Bir tür avanstı sanırım bu, azmimi yitirmemem için..
İşe gelince daha rahatım, ortalıkta atıştıracak birşey yok, işe dalınca acıktığımı bile fark etmiyorum..
Başarılı bir hafta diliyorum herkese...
ayy ömür sendemi aynısınnn bende bundan dert yanıyorum bende takıldım kaldım
4 gündür saf protein yapıyorum halen banamıısn demiyorum hiç vermedim ya bu 4 günde
bi yerde hatamı yapıyorum anlamadımki ,kaçamakta yapmadım üstelik
günaydınnn kızlarr :)
pazartesilerden nefret ediyorumTrafik deli ediyor beniiii
sanada günaydın iremim özgemaynen süperim... valla anlamadım az önce de söyledim + çıkıyorum ama ne biliyim ne yaptım onu da hatırlamıyorum... kaçamaklar da uzaklaştırdım hayatımdan... töbe töbeee.... neyse gidicek mutlaka napim... zaten dün gelinliğim için ön fikir almak adına terzimle de görüştüm galiba hazır almıycam o dikicekkk
Off bu haftasonları bana hiiç yaramıyor. Zıvanadan çıkıyorum, gözüm sürekli atıştıracak birşeylere takılıyor. Cuma akşamı komşularla yenen yemekte sınırlar içerisinde kalmaya çalışsam sa ucundan kıyısından birşeyler yedim. Ctesi 1-2 gofret derken, ipin ucu kaçtı.
İşin ilginci -500 gr ile haftasonunu bitirdim :) Bir tür avanstı sanırım bu, azmimi yitirmemem için..
İşe gelince daha rahatım, ortalıkta atıştıracak birşey yok, işe dalınca acıktığımı bile fark etmiyorum..
Başarılı bir hafta diliyorum herkese...
Günaydınnn kızlarr :)
Pazartesilerden nefret ediyorumtrafik deli ediyor beniiii
4 gün çok ağır olur canım yapma.sağlığına zarar verirsin.5/5 yapıyorsan o ayrı da..:))ayy ömür sendemi aynısınnn bende bundan dert yanıyorum bende takıldım kaldım
4 gündür saf protein yapıyorum halen banamıısn demiyorum hiç vermedim ya bu 4 günde
bi yerde hatamı yapıyorum anlamadımki ,kaçamakta yapmadım üstelik
Dikilmesi her zaman daha iyi canım. Ne zamandı senin düğün bakalım. Modelin belli mi.
Geçen hafta bende sürekli 68 küsürdüm Hatta Cuma 68,3 çıkarken c.tesi 66,9 çıkmak büyük şok yarattı.
Tartıdaki değişimler garip olabilyor bazen.
günaydın maşallah kız sana yetişemicem galiba
Günaydın canım. Al bir yeşil çay kendine sakinleş.
ağlamak yok kuzucummm... düşünsene ilerde birlikte olucağınız günleri... yapma böyle kendini yıpratma... herşey çok güzel olucak... her gelişin ardından gidilen o yol varya sizi nasıl bağlıyo birbirinize biliyomusun?... tarifsiz... babişkon beğendi yani eniştemizi... güzel şeyler anlat bize öyle karmaşık duyguları at bi kenara sadece mutluluğa yoğunlaş
Canım benim elbette zordur ama bu kadar üzme kendini sonuca odaklan.. Eninde sonunda hep senin yanında olacak. Aynı şehirde olup birbirine zaman ayırmayan insanlar var. İnşallahh çoookk mutlu olursun.
Canikom kimi yolcu ediyorsun sen ben kaçırmışım konuyu.
Afiyet olsun kaçamakların da. Devamı gelmesin ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?