Çok teşekkür ederim bende başlayacağım ama bu yulaf kepeği ve buğday kepeğini nerden bulucam diyodum.
Metroya giderim bende
selamün aleyküm bayanlar bugün 8. atak günümdeyim ve reglin 3. günü başlarken 94.300 dü 8. günde tartı bi tuhaf bazen 89.0 gösteriyo bazen 90.4 bazen 90.2 diyete nerdeyse harfiyen uydum diyebilirim gidişat nedir normal midir.yorumlarsanız çok sevinirim benim 20 kilonun üzerinde vermem gerekn bir kilo olduğu için 10 gün düşünüyorum atak devresini....ne olur fikirlerinize çok ihtiyacım var....
inşallah canım ya ...bende güçlendirmeye geçiceğim gnleri görebilicekmiyim acaba
temmuza kadar hepimiz hedefimize ulaşırız işallah. Güçlendirme de daha kolay.
Cnm bi testlerini falan yaptır istersen. Bu şartlarda çok iyi vermen lazımdı.
Ne güzel olurdu öyle sönsek
Süper canım.
Ok o zaman doktor verdiyse olay değişir.
Ay öyle dua etme canım. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Pastırma normalde yasak değil ama bazı markalar.
Hangileri acep :26:
Haftada 1 kilo gidiyor cnm benden kaçamak yapmazsam.
Yağ oranı 15 ve altı olacak canım.
Ilk göbekten gitti benden.
Süper süper süper maşallah.
Yarimmmm sen resim mi ekledin ben görmedim??????
benim göbeğim hiç küçülmüyor ilk kotlarım bollaştı 2 kiloda daha:))
bunu facede görmüştüm sanki
offf çok karnım aaçç, nasıl güzel göründü biliyomusunnnnn
harika vermişsin yaaa, tebrik ederim yarimcim..evet bu sabah ekledim ama düzenliycem yine bu arada "neyse" süpersin kuzucumm... değişim muhteşemmmmmmm........... harika görünüyosun... durmak yok yola devam...
bu diyete başlamadan önce
Eki Görüntüle 365862 Eki Görüntüle 365863
bu olmak istediğimin birazcık kilolusu
Eki Görüntüle 365864 Eki Görüntüle 365865 Eki Görüntüle 365866 Eki Görüntüle 365867 özellikle en sağdakine bayılıyorummm
bu da şu an ki halim (en sağdaki tabiikii)
Eki Görüntüle 365868
tabiii daha gidecek çoook yolumuz var güzel yarim daha gidecek yolumuzz vaarr diye leman samı da hatırlıyoruz
evet bu sabah ekledim ama düzenliycem yine bu arada "neyse" süpersin kuzucumm... değişim muhteşemmmmmmm........... harika görünüyosun... durmak yok yola devam...
Eki Görüntüle 365864 Eki Görüntüle 365865 Eki Görüntüle 365866 Eki Görüntüle 365867 özellikle en sağdakine bayılıyorummm
Eki Görüntüle 365868
tabiii daha gidecek çoook yolumuz var güzel yarim daha gidecek yolumuzz vaarr diye leman samı da hatırlıyoruz
cnm ölçülerini al ancak öyle anlarsın değişimi.
Evet Simla ya eklemiştim
Neysee saol cnm gel bi pazar beraber yiyelim.
evet bu sabah ekledim ama düzenliycem yine bu arada "neyse" süpersin kuzucumm... değişim muhteşemmmmmmm........... harika görünüyosun... durmak yok yola devam...
Eki Görüntüle 365868
offf çok karnım aaçç, nasıl güzel göründü biliyomusunnnnn
böyle bi tabağa kim hayır diyebilirki
iremcim, sosis sınırlımı?
jambon 2 dilimle sınırlı diye biliyorum ama sosisi bilemiyorumm
inanamadımmmm.. maşallah ne kadar güzel zayıflamışsın canım yaa hakkaten süper moral oldu bu arada ben en çok 3. fotoyu beğendim yerde otururken:))
Gel cnm birlikte yiyelim.
Sınırlı canım evet. Duraklamaya sebep olabiliyor ayrıca. Kesilmesi tavsiye ediliyor o durumda.
orta sıra ulaşmak istediğim kilo... evet bende 3 nolu resime bitiyorum en son onu ekledim sanmıştımen alt sağdaki de 3 gün önceki halim şimdi farkediyorum odam da terapi merkezi gibi... arkada yatağım yanında bisikletim ayağımın altında twesterım ve pilates minderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?