Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok teşekkür ederim bende başlayacağım ama bu yulaf kepeği ve buğday kepeğini nerden bulucam diyodum.
Metroya giderim bende

merhaba,

gurmenet diye bir siteden aldım ben de, sorun yaşamadım... orada zaten dukan kösesi diye bir yer var.

ben de pınar'ın light süt tozunu nerede buldunuz diye soracağım, migroslarda var zannettim yazışmalardan ama sordum yoktu internet yerine varsa buralardan alayım diyorum..

sevgiler

2-3 gündür nerdeyse aynı regldenmidir

benim göbeğim hiç küçülmüyor ilk kotlarım bollaştı 2 kiloda daha:))

Yarimmmm sen resim mi ekledin ben görmedim??????

evet bu sabah ekledim ama düzenliycem yine bu arada "neyse" süpersin kuzucumm... değişim muhteşemmmmmmm........... harika görünüyosun... durmak yok yola devam...
bu diyete başlamadan önce

bu olmak istediğimin birazcık kilolusu
özellikle en sağdakine bayılıyorummm
bu da şu an ki halim (en sağdaki tabiikii)

tabiii daha gidecek çoook yolumuz var güzel yarim daha gidecek yolumuzz vaarr diye leman samı da hatırlıyoruz

Kızlar Pazar sabahki harika kahvaltım.

Eki Görüntüle 365869
offf çok karnım aaçç, nasıl güzel göründü biliyomusunnnnn

harika vermişsin yaaa, tebrik ederim yarimcim..

sağol tatlım yazamasam da sizi her daim takipteyim umarım sen de adet şişliğini bi an önce atarsın gerçek kilonu görürsün en beğendiğin halinde olman dileğiyle

inanamadımmmm.. maşallah ne kadar güzel zayıflamışsın canım yaa hakkaten süper moral oldu bu arada ben en çok 3. fotoyu beğendim yerde otururken:))

inanamadımmmm.. maşallah ne kadar güzel zayıflamışsın canım yaa hakkaten süper moral oldu bu arada ben en çok 3. fotoyu beğendim yerde otururken:))

orta sıra ulaşmak istediğim kilo... evet bende 3 nolu resime bitiyorum en son onu ekledim sanmıştım en alt sağdaki de 3 gün önceki halim şimdi farkediyorum odam da terapi merkezi gibi... arkada yatağım yanında bisikletim ayağımın altında twesterım ve pilates minderim

Son düzenleme:
Gel cnm birlikte yiyelim.

Sınırlı canım evet. Duraklamaya sebep olabiliyor ayrıca. Kesilmesi tavsiye ediliyor o durumda.

keşke gelebilsem canım hemenn gelirdim...

değişik tatlara ihtiyacım var, yumurta ve yoğurtdan bıktım, mide almıyo..zatende sevmezdim, sosis i deneyeim birde..

inşallah hepimiz arzu ettiğimiz kilolara tez zamanda sağlıkla ulaşırız canım ama gerçekten motive ediyor bu resimler insanı ben de byle zayıf olduğum bir fotoyu bulup buzdolabına asayım bari:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…