Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar biriniz cvp verirse çok sevinicim :) 3. kez soruyorum kimse beni görmüyor atack evresinde domates salata hiç yokmu bazıları menemen yapmış yumurtyla ?

kızlar biriniz cvp verirse çok sevinicim :) 3. kez soruyorum kimse beni görmüyor atack evresinde domates salata hiç yokmu bazıları menemen yapmış yumurtyla ?

Cnm atak evresinde hiçbir şekilde sebze yok seyir evresinde bir gün sebze protein birgün sırf protein şeklinde hedef kilona ulaşana kadar devam ediyorsun

Atak devresinde sebze kesinlikle tüketilmeyecek. Saf protein diyeti yapılıyor. Seyir aşamasında sebze protein günlerinde ancak sebze tüketiliyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

merhabalar..
bende bu diyetle ilgileniyorum ve herzamanki gibi kulübünüze uğramadan karar veremedim. benim boyum 1.59 ve 68 kiloyum. az önce dukandiet sitesinden hesaplama yaptım ve ideal kilom 55.1 çıktı ve atak dönemi için sadece 2 gün belirlendi. ama okuduğum kadarıyla hemen hemen herkes 5 gün atak yapmış. 2 gün atak bana az geldi doğrusu. şimdi ne yapmalıyım sizce? tecrübeli arkadaşlardan cevap veren olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
inşallah hepimiz arzu ettiğimiz kilolara tez zamanda sağlıkla ulaşırız canım ama gerçekten motive ediyor bu resimler insanı ben de byle zayıf olduğum bir fotoyu bulup buzdolabına asayım bari:)))

aynama yapıştırdığım başlangıç kilom ve başlangıç ölçülerimi de es geçmeyelim lütfennn şekerim...

Tam 4 haftadır bu diyeti uyguluyorum ve hiç bozmadan harfiyen yerine getirdim diyeti. Diyeti uzun süredir uygulayan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.

En son 3 martta tartılmıştım 91.1 idim. Bugün tekrar tartıldım ve 90.5 çıktım yani 9 günde 600 gr. verebilmişim. Regl dönemim değil, diyeti bozmadım, kaçamak yok, yürüyüş yaptım. Çok çabuk kilo vermeyi beklemiyorum tabi ama en azından haftada 1 kg vermeyi bekliyordum.

Nerde hata yapıyor olabilirim.

Deneyimlerinizi paylaşıp yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkürler şimdiden...

Son düzenleme:

bende 3 gün yaptım dukan ne diyorsa herkes onu yaptı yani
sen o çizelgeyle devam et bence 5 filan yapma

Cnm atak evresinde hiçbir şekilde sebze yok seyir evresinde bir gün sebze protein birgün sırf protein şeklinde hedef kilona ulaşana kadar devam ediyorsun

Domates atakta serbest.

-Atak evresinde ve seyirin saf protein günlerinde ufak doğranmış domates,domates salçası veya püresi yenebiliceğini duydum.Tam olarak ne kadar kullanabilirim.
-Evet Atak ve P günlerinde az miktarda ufak doğranmış domates,domates salçası(şekersiz ve yağsız) veya püresi yenebilir.Az miktardaki kasıt 1 çay kaşığı kadar olmalıdır.

tşkler.bu arada kilolarımız aynı sen hangi evredesin :)

Ben diyete başlayalı tam 4 hafta oldu. Dukan siyesinde bana 6 gün atak dönemi verdi. 22 gündür de seyir dönemindeyim. Yalnız sana tavsiyem kitabı enine boyuna okuyup bilgiş sahşibi olmadan başlama ya da başladıysan da bir an önce oku. Kitabı edinene kadar burdaki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka sana.

ilk defa kendimi bu kadar aççç hissediyorummm ((( ekmek yemedim hiçç ondan sanırım eve gitmeme daha 3 saat var öğle yemeğinden sonra nescafe 2 peynir (üçgen) birde meyvalı yoğurt yedim ama bana mısın demiyorrrr pofff acuktummmmmm bennnn bişey içmek istemiyorum yemek istiyorum ne yapsamkineeeeeee

niless soyayı sen sormuştun dimi canım serbestmiş.

domatesle ilgili soran arkadaş bir öncei sayfada yazdım o da serbest atakta

selam dukancılar

ben geçen hafta 2 dilim pizza yiyerek güzel bir kaçamak yapmıştım
ve bu hafta tartılmaktan korkuyordum.Çünkü bir önceki hafta tatıldığımda 2 haftada 4 kilo verdiğimi görmüştüm ve acayip mutlu olmuştum
ancak bu kaçamaktan sonra kilo veremem sanıyordum

takiiiiiiiiiiiiii
cumartesi tartıya çıkana kadar

kızlar bu kaçamağa rağmen 1 kg vermişim 1 haftada
ve ben bu 7 gün boyunca sebze + protein yemiştim

Son düzenleme:
arkadaşlar cvplarınız için tşkler.gercekten buradakileri okuyunca motivasyonu düşmüyor insanın..az önce facede gotu -kola diye bişi okudum.tawsiye edilmiş yağ yakıor die..kullananınız,yararını göreniniz war mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…