kızlar biriniz cvp verirse çok sevinicim :) 3. kez soruyorum kimse beni görmüyoratack evresinde domates salata hiç yokmu bazıları menemen yapmış yumurtyla ?
Cnm atak evresinde hiçbir şekilde sebze yok seyir evresinde bir gün sebze protein birgün sırf protein şeklinde hedef kilona ulaşana kadar devam ediyorsun
kızlar biriniz cvp verirse çok sevinicim :) 3. kez soruyorum kimse beni görmüyoratack evresinde domates salata hiç yokmu bazıları menemen yapmış yumurtyla ?
inşallah hepimiz arzu ettiğimiz kilolara tez zamanda sağlıkla ulaşırız canım ama gerçekten motive ediyor bu resimler insanı ben de byle zayıf olduğum bir fotoyu bulup buzdolabına asayım bari:)))
Atak devresinde sebze kesinlikle tüketilmeyecek. Saf protein diyeti yapılıyor. Seyir aşamasında sebze protein günlerinde ancak sebze tüketiliyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
merhabalar..
bende bu diyetle ilgileniyorum ve herzamanki gibi kulübünüze uğramadan karar veremedim. benim boyum 1.59 ve 68 kiloyum. az önce dukandiet sitesinden hesaplama yaptım ve ideal kilom 55.1 çıktı ve atak dönemi için sadece 2 gün belirlendi. ama okuduğum kadarıyla hemen hemen herkes 5 gün atak yapmış. 2 gün atak bana az geldi doğrusu. şimdi ne yapmalıyım sizce? tecrübeli arkadaşlardan cevap veren olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler...
Cnm atak evresinde hiçbir şekilde sebze yok seyir evresinde bir gün sebze protein birgün sırf protein şeklinde hedef kilona ulaşana kadar devam ediyorsun
tşkler.bu arada kilolarımız aynı sen hangi evredesin :)
peki madem öyle diyorsunuz. teşekkürler.bende 3 gün yaptım dukan ne diyorsa herkes onu yaptı yani
sen o çizelgeyle devam et bence 5 filan yapma
niless soyayı sen sormuştun dimi canım serbestmiş.
domatesle ilgili soran arkadaş bir öncei sayfada yazdım o da serbest atakta
aynama yapıştırdığım başlangıç kilom ve başlangıç ölçülerimi de es geçmeyelim lütfennn şekerim...
evet canım oh ozaman bu akşam alayım çok severim ben soya soslu tavuğu
evet canım oh ozaman bu akşam alayım çok severim ben soya soslu tavuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?