Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanirim artik dukani birakiyorum 2 haftada 500 gram bile veremedim ustelik gunde 2 saat spor da yapiyorum sanirim bana uygun deil bu diyet hepinize kolay gelsin bayanlar

evet canım oh ozaman bu akşam alayım çok severim ben soya soslu tavuğu

tatlım sen neden güçlendirmeye geçmiyorsun artk:44:
1-2 de orda verirsin bence

Canım ben hedefime 59 a çekicem. Dukan ideal kilon 59 dedi bana. Bende zaten 5 li bi rakam söylemek istiyorum. Ama eşimi ikna edebilirsem çünkü şimdiden yeter bu kdr daha fazla zayıflama hasta olacaksın falan demeye başladı.

merhaba:)
ben siteye yeni uye oldum ve dukan diyetı yapmak istiyorum 71 kıloyum dukanın sıtesınde ideal kilomun 62.9 oldugu cıktı bu bile bana biraz fazla geldi ama :S yarın bu dıyete baslamak istiyorum bana braz yardımcı olurmusunuz

hım ben hedefi 65 görünce öyle dedim
niye hala zorluyorki acaba diye

ozaman iş eşinde bitiyor boyun kaç ki senin 59 çok az değil mi?

Merhaba. Ben de bisüredir Dukan Diyeti yapanlardanım ve çevremde de gittikçe yaygınlaştırıyorum bu furyayı :) Daha önce forumu başka başlıklar için kullanmıştım ara ara da girip dukanla ilgili yorumları takip ettim. Şuanda bir dönemeçte olduğum ve neler oalcağını ben de merak ettiğim için sizinle de paylaşmak istedim:) Bir de bu diyeti yapan benim ölçülerimde çok fazla insan yok,o nedenle ara ara kilo takılmalarım gibi sorunlarımda burdan benzer durumdaki birileriyle konuşabilirm diye düşünüyorum. Ben 1.60 boyunda ve normal kilosu 51-49 (genellikle son yıllarda) arasında değişen biriyim. %sene önce 47 kilo falan olmuşluğum da var. yaz çıkışlarında 49 civarı oluyorum,kışın da alıyorum genellikle ama işte bu aralıklarda bişey. Diyete başlamadan önce çok yoğun bi dönemimdeydim ve devamlı masa başı iş,istediim herşeyi yeme, Uyku düzeninde bozukluk sonucu 54 kiloya gelmiştim. Normalde zaten hep spor yapan ve kilosuna dikkat eden biri olduğum için o dönem takmayıp sonrasında birşey yapıcağımı biliyodum. Neticede o yoğun dönem bitip rahata kavuştum. Bu sitede dah önce başka başlıklarda yazıyodum demiştim ya hani..Ameliyat başlıklarında takipçiydim:) Dr. Naci Çelik benm doktorumdu ve ocak sonunda kardeşim diyebileceğim bi ark.ımın kardeşi de ona ameliyat oldu. Hastanede sevgilil doktorumu uzun bi aradan sonra görünce çok şaşırdım çünkü küçücük kalmış. Sordum, Dukan diyeti ve sporla 20 kilo verdiğini söyledi. Tam zamanında yine yetişti sevgili doktorum:) ve böyle başladım diyete.40 gün yaptım diyeti ve şu şekilde ilerledim. başlarda çok sıkı harfiyen uyguladım,bi ara 8 gün kadar rocco tatlandırcılı şeker ve tatlandırıcılı sakızlara sardım (zararsız diye düşünerek) çünkü ben hiç tatlandırıcı kullanmıyorum. Ne çayda kahvede ne de tatlandırıcılı tatlılar yaparak. Kilo vermem durdu.(zaten az kilom olduğu için çok zor kilo vermem) Ama inanır mısınız rocconun serbest olmadığını öğrendim, bıraktım ve az da olsa hemen verdim yeniden. ilk başlarda kolay oldu herkes gibi kilo veriişm.bi ara 48.9 oldum sonra roccoya sardım ve 49.2-49.5 arası 10 gün gittim geldim,gttim geldim. Roccoyu bıraktım 48.8 oldum bi 10 gün kadar da orda takıldım. En son (geçen hafta) 48.3 düm 2 gün ama biraz gevşemeye başladım. Çok spor yapıyor olmamın verdiği özgüvenle (zaten çok hareketliyim,eve genelde geç geliyorum ve hergün nerdeyse spor yapıyorum) bi 4 gün falan da kayısı kurusu-ceviz olayına sardım. Hatta şu dukan ekmeini bu ikiliyle pişirdim bigün ve sora tekrar 48.9 oldum.ilk başlarken 48.5 in altına inince bir serbest gün yapıcam diye söylemiştim hep ama kıyamıyodum bitürlü. Ensonunda baktım artk gevşiyorum ve kilom da düşeceğine artıyor, bu haftasonu free weekend yaptım 2 gün :) her istediğimi yedim ama aslında çok yiyemedim. Okadr enteresan ki fenalık geçirecek aşamaya geliyosunuz 2 tuzlu iki tatlı bişe yiyince ama işte 2 gün gün boyunca evde öyle yiyince yine de diyeti baya bozmuş oldum. Ve sonuç 50.5 çıktım bu sabah:) şimdi yeniden 3 gün atak yaparak devam edicem diyete. Hedefim pazar gününe kadar tekrar 48.5 larda dolaşmak. sonuçta 2 gün yediğimizle hemen yağ yapmıcaz dimi.nasıl ilk verilen kilolar suysa,ilk alınanlar da vücut su topladığı içindir. Spora ağırlık vercem bu hafta ve akşamları 7-8 gibi kescem yemeyi. (önceden eve genelde geç geldğim için geç saatte yerdim yemek ama dediğim gibi spordan gelmenin özgüveniydi) şimdi görelim bakalım haftasonu abanıp sonra toparlayınca diyete neler oluyor. Biraz bunu görmek için,biraz da gevşeme halimi eski sıkı halime çevirmek için yaptım bunu bilinçli bi şekilde. Sizlerde de varsa bu tarz tecrübeler beklerim :) ha bu arada benim hedefim daha ince görünmek. başta 47 olsam diyodum(daha önce 47 olduğum halim öyle çelimsiz durmuyordu,güzeldi çnkü) ama gün içinde normal kilomda 47 olmak asıl hedefim. Yani bunun için sabah aç karnına bi 46 hatta daha az falan olmam gerek sanırım. işim baya zor anlıcağınız ( aynı durumda olanlar varsa onların da paylaşımlarını beklerim :119:

carrefourdan alıyorum canım ben bilgineeee

oo çoğunluk Bursa 'da yani... ben de bakayım bugün ...

aklıma gelmişken Pınar 'ın süttozunu bursa'da nerde satıyorlar diye Pınar2ı aradım. artık satılmıyor dedi ilgili kişi, sadece stoklarında olanlar satıyoprmuş şimdilik o nedenle internetten sipariş verdim haberiniz olsun..

Slm kızlar,

acil görüşlerinize ihtiyacım var( bir aydır 55-56 arasında gidip geliyorum en düşük 54.8'i gördüm,ideal kilo 54 çıkmıştı testte ama inemiyorum,yumruk da yapamıyorum çünkü artık proteinden gına geldi sırf yemeiş olmak için yiyorum yani 4 gün atak yapacak motivasyonum yok ne yazık ki( sizce güçlendirmeye geçip,onda abartmadan devam etsem kalan kilomu verebilirmiyim,güçlendirmede olan kimse var mı şu an bana yardımcı olabilecek??

ben haftasonu biraz ipin ucunu kaçırdım biliyon mu

ama seni caaaanı gönülden tebrik ediyorum
Canım ipin içimine kadar kaçırdın keza az önce ben de kaçırdım da kendimi arkadas arıyorum hafta ici 63.5 i gormusken yapilirmiydi bu şimdi. Ben yufkali ve milfoylu böreği az once huplettim de. Hem de p gunüm de. Ne güzel yarın az cikcaktim tartıda. Ama ahan da soz perşembeye kadar kaçamak yok tartıda eksi cikacam
Hafta sonu yaptığınız kaçamak larınızın adlarını ve miktarlarını itiraf etmenizi sabırsızlıkla bekliyorum. Kimler yaktı kendini hadi dökün içinizi rahatlayın bacılar

Benim akşam yemeğim sorunlu oluyor kızlar öğlen 2veya3 gibi yemek yiyorum akşama canım hiç birşey istemiyor....ama sırf öğün atlamamak için kendime ciger yaptim. Ama cigerden sadece 3_4parca ve 2 yemek kas.yoğurt yedim az yemek kilo vermeme sıkıntı olur mu valla canım istemiyor midem genişlicek ondan korkuyorum bana fikir verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
evet yaa doktara giştsem iyi olacak galiba!! Sigarayı bıraktım 2 ay oldu belki de vücudum direnç gösteriyor!

yaptığın diyette duraksamanın türlü nedenleri olabilir sana tavsiyem doktora gidip açlık ve tokluk insülin değerlerini ölçtürmen .İnsülin kilo verme konusunda etkilidir. Gereğinden yüksek ise kilo vermenin önüne set çeker. Yani ölüm orucuna bile girsen veremezsin bu yüzden önce bunu dengelemen gerekiyor. Belki neden bu olabilir. Yardımcı olmak istedim. Bol şans...

arkadaşlar aranıza bugün katıldım iyi gidiyor sizleri gördükçe daha çok umutlandım mayısta nişan var eylül gibide düğün incelmek istiyorum inş desteğinizle herkese şimdiden bol şans :)

verirsin banada gına gelmişti 56 hedefime ragmen 57 de güçlendirmeye geçtim.şu anda 1 ay oldu güçlendirme ve 55 kiloyum.bazen sonlara yaklaşınca dayanamıyor artık insan.eger kaçamaklara sardıracaksan hemen güölendirmeye geç derim.ben geçtim halada vermeye devam ediyorum

bana yardımcı olacak kimse yok mu???

var canım
ben buradayım güçlendirmeyi tam yaparsan kilo verirsin eğer yorulduysan geç ve tam anlamıyla yap kilo vermeye devam ama benim gibi kaçamakların olursa hedef kilon ve - 500 arası gidip gelirsin :) sevgiler.

Son düzenleme:

Canım ya çok sağol,
ben 9 Ocakta başlamıştım diyete ve bir türlü 54 olamadım( artık çok sıkıdım ve proteinden bıktım;bir aydır hiç kilo verememenin de psikolojik etkisi var sanırım;ne güzel bir aydır hiç kilo almadığın gibi 2 kilo da vermişsin;ben de yarın itibariyle geçiyorum güçlendirmeye:)) hazır seni bulmuşken sorayım;güçlendirmede de seyirdeki gibi mi yedin?yağsız olmasına özen gösterdin mi?her öğünde illaki protein aldın mı?kısaca neler yiyosun biraz bahsedebilirmisin?kusura bakma seni de soru yağmuruna tutum ama(güçlendirmede olanlar pek uğramıyolar sanırım

evet seyirdeki gibi sebze protein yaptım haftada 3 gün aba arada gevşetiyodum tabi.1 gün serbest öğün yaptım.2 günde ya hamurişi ama yagı az yada makarna yedim.bir günde saf protein yaptım.mesela serbest öğünümün ertesi günü genelde saf protein yapıyorum.evet hala ligt yagsız gıdalar tüketiyorum.ama kaçamaklarım arttı yalan solememek lazım:)her öğünde protein aldım çünkü ben et ve peynir hastasıyımdır diyetle alakası yok yanii:)mesela diyelim diyetin rayından çıktın güçlendirmede kendine ceza ver ben öle yapıyorum.ödül günümü iptal ediyorum mesela .sebze günümde tatlı yedim diyelim o hafta hamurişi yok cezalandırıyorum kendimi.bi şekilde dengede tutmaya çalışıyorum kısacası:)umarım yardımcı olabilmişimdir

Yürüyüşümü de yaptımm. Bugün sıkı da çalıştımm. Yastığa kafamı koyduğumda vicdanım rahat olacak heyoooo

çok teşekkür ederim,çok yardımcı oldun;umarım ben de senin gibi güçlendirmede verebilirim;zaten geçmezsem balonu fena patlatıcam:))herşeye saldırmak istiyorum çünkü;bakalım sonuçları paylaşırım burdan

mrb arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. şu kilo kaybını gösterir cetvelini nasıl uygularım bana anlatırmısınız?şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…