Afiyet olsun cnm
evet canım oh ozaman bu akşam alayım çok severim ben soya soslu tavuğu
tatlım sen neden güçlendirmeye geçmiyorsun artk:44:
1-2 de orda verirsin bence
Canım ben hedefime 59 a çekicem. Dukan ideal kilon 59 dedi bana. Bende zaten 5 li bi rakam söylemek istiyorum. Ama eşimi ikna edebilirsem çünkü şimdiden yeter bu kdr daha fazla zayıflama hasta olacaksın falan demeye başladı.
carrefourdan alıyorum canım ben bilgineeee
Canım ipin içimine kadar kaçırdın keza az önce ben de kaçırdım da kendimi arkadas arıyorum hafta ici 63.5 i gormusken yapilirmiydi bu şimdi. Ben yufkali ve milfoylu böreği az once huplettim de. Hem de p gunüm de. Ne güzel yarın az cikcaktim tartıda. Ama ahan da soz perşembeye kadar kaçamak yok tartıda eksi cikacam
ben haftasonu biraz ipin ucunu kaçırdım biliyon mu
ama seni caaaanı gönülden tebrik ediyorum
evet yaa doktara giştsem iyi olacak galiba!! Sigarayı bıraktım 2 ay oldu belki de vücudum direnç gösteriyor!
Slm kızlar,
acil görüşlerinize ihtiyacım var( bir aydır 55-56 arasında gidip geliyorum en düşük 54.8'i gördüm,ideal kilo 54 çıkmıştı testte ama inemiyorum,yumruk da yapamıyorum çünkü artık proteinden gına geldi sırf yemeiş olmak için yiyorum yani 4 gün atak yapacak motivasyonum yok ne yazık ki ( sizce güçlendirmeye geçip,onda abartmadan devam etsem kalan kilomu verebilirmiyim,güçlendirmede olan kimse var mı şu an bana yardımcı olabilecek??
bana yardımcı olacak kimse yok mu???
verirsin banada gına gelmişti 56 hedefime ragmen 57 de güçlendirmeye geçtim.şu anda 1 ay oldu güçlendirme ve 55 kiloyum.bazen sonlara yaklaşınca dayanamıyor artık insan.eger kaçamaklara sardıracaksan hemen güölendirmeye geç derim.ben geçtim halada vermeye devam ediyorum
Canım ya çok sağol,
ben 9 Ocakta başlamıştım diyete ve bir türlü 54 olamadım( artık çok sıkıdım ve proteinden bıktım;bir aydır hiç kilo verememenin de psikolojik etkisi var sanırım;ne güzel bir aydır hiç kilo almadığın gibi 2 kilo da vermişsin;ben de yarın itibariyle geçiyorum güçlendirmeye:)) hazır seni bulmuşken sorayım;güçlendirmede de seyirdeki gibi mi yedin?yağsız olmasına özen gösterdin mi?her öğünde illaki protein aldın mı?kısaca neler yiyosun biraz bahsedebilirmisin?kusura bakma seni de soru yağmuruna tutum ama (güçlendirmede olanlar pek uğramıyolar sanırım
evet seyirdeki gibi sebze protein yaptım haftada 3 gün aba arada gevşetiyodum tabi.1 gün serbest öğün yaptım.2 günde ya hamurişi ama yagı az yada makarna yedim.bir günde saf protein yaptım.mesela serbest öğünümün ertesi günü genelde saf protein yapıyorum.evet hala ligt yagsız gıdalar tüketiyorum.ama kaçamaklarım arttı yalan solememek lazım:)her öğünde protein aldım çünkü ben et ve peynir hastasıyımdır diyetle alakası yok yanii:)mesela diyelim diyetin rayından çıktın güçlendirmede kendine ceza ver ben öle yapıyorum.ödül günümü iptal ediyorum mesela .sebze günümde tatlı yedim diyelim o hafta hamurişi yok cezalandırıyorum kendimi.bi şekilde dengede tutmaya çalışıyorum kısacası:)umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?