arkdşlr bişey sormak istiyorum tecrübeli arkdşlrım yardımcı olsun lütfendiyete dün başladım bugün 2. günüde hayırlısıyla bitirdim sabahları biraz geç uyandğm için öğlen yemeği yeme lüksm olmuyor o yüzden sabahları lıght beyaz peynirle yağsız yumurta yiyorum şekersz çayla iki gündr ara öğün falanda aramıyorum pek açıkcası yani acıkmıyorum akşam yemeğimide 7 de yemiş oluyorum dün tuzzsuz yağsız köfte yedim bugünse yıne az bişey fırında balık 2 yağsız köfte bi tane kornişon bi yemek kaşığıda yoğurt yedim buraya kadar doğrumu yaptım emin değilim :// bugün dayanamyıp bi tanecik eti puf yedim ((( bide çok az süt tozuyla neskafe içtm diyeti bozdummu şimdi ben (
çok teşekkür ederim,çok yardımcı oldun;umarım ben de senin gibi güçlendirmede verebilirim;zaten geçmezsem balonu fena patlatıcam:))herşeye saldırmak istiyorum çünkü;bakalım sonuçları paylaşırım burdan
mrb arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. şu kilo kaybını gösterir cetvelini nasıl uygularım bana anlatırmısınız?şimdiden teşekkürler :)
kızlar günaydın...
ben çok gerilmeye başladım tartıda 76-77 görüyorum bu nedir... sebebi nedir?çıldırmak üzereyim... diyete başladığım kiloya dönücem nerdeyse... ben nerden yanlış yapıyorum yaaa... sebzeyi çok sevmediğim için canım istediğinde yiyiyorum ondan mı oluyo acaba ya... offfff...
bu arada bonprixten aldığım ürünlerim geldi... biçoğu 40 beden hepsii oluyo ama birazcık dar oluyo... hele ki mini kot eteğime bayıldım... sanırım yarın onu giyicem erkek arkadaşım gelicek çünkü... bide resim gönderirim size... hem eteğimi görürsünüz hemde incelip incelmediğimle ilgili yorum yaparsınız... çünkü ben gün geçtikçe mutsuz hissediyorum kendimi böyle olmamalıydı ya... neden +lara tırmanıyorum... o yanlışı bulup yok etmem lazım...
ayy bende aynı durumdayım noluyo yaaa ğstelik 4 gün saf proteiğn yaptım 64.4 ile saf protein yapmaya başladım bu sabah 64.9 çıktım ya şakamı bu ?????
offf
dün akşam tam bişeylere saldırıyodumki 5 tane bademde durdurdum kendimi
c.tesi günüde sevgilimin ailesi geliyo inşallah naapcam ben ya of çok canım sıkıldı
niye böyle oldu ya
bu arada bende ticker eklicem ama kontrol panelinde imza ayarlarını bulamıyorumm herşeyi ayarladım ama yapıştıramıyorum nerde olduğnu tarif edebilirmisiniz?
kızlar günaydın...
ben çok gerilmeye başladım tartıda 76-77 görüyorum bu nedir... sebebi nedir?çıldırmak üzereyim... diyete başladığım kiloya dönücem nerdeyse... ben nerden yanlış yapıyorum yaaa... sebzeyi çok sevmediğim için canım istediğinde yiyiyorum ondan mı oluyo acaba ya... offfff...
bu arada bonprixten aldığım ürünlerim geldi... biçoğu 40 beden hepsii oluyo ama birazcık dar oluyo... hele ki mini kot eteğime bayıldım... sanırım yarın onu giyicem erkek arkadaşım gelicek çünkü... bide resim gönderirim size... hem eteğimi görürsünüz hemde incelip incelmediğimle ilgili yorum yaparsınız... çünkü ben gün geçtikçe mutsuz hissediyorum kendimi böyle olmamalıydı ya... neden +lara tırmanıyorum... o yanlışı bulup yok etmem lazım...
profilime giriyorsun orda çizelge kısmına yapıştırıyosun...
canım günaydıınnn
umarım söylediğimiz şey olmuyor fazla spor ile yağları kasa çevirmiyorsundur:44:
vücut belli dönem su tutuyor da olabilir bence sen sporu biraz azalt...
ilk başlarda okadar kilo verirken bukadar çok spor yapıyor muydun?
profilimde çizelge yazıyor oraya yapıştıracaksın.Allah Allahh kendimi çok salak hissettim şuan resmen göremiyorum :)
profilimdemi kullanıcı panelindemi???
Allah Allahh kendimi çok salak hissettim şuan resmen göremiyorum :)
profilimdemi kullanıcı panelindemi???
canım günaydıınnn
umarım söylediğimiz şey olmuyor fazla spor ile yağları kasa çevirmiyorsundur:44:
vücut belli dönem su tutuyor da olabilir bence sen sporu biraz azalt...
ilk başlarda okadar kilo verirken bukadar çok spor yapıyor muydun?
akşam annemle birlikte helva yaptık bizde.... çooooooook güzeldiiii... nerdeyse 1 litreye yakın süt aldı ben becerememişimGünaydıınnnnnn Dukancanlar
bugün biraz daha keyifli uyandım çünkü -500 ile uyandım
kilom sabitlenir diye bekledim ama indim şükürki sanırım benim vücudumun pastaya ihtiyacı varmış
2 gün sebze yapyığımdan dolayı 3 gün protein yapıp dengelerim diyorum şimdilik ama canım da sebze istiyor gibi bugün
Akşam kendime face'te bulunan lorlu pancake yaptım Allah'ım süper oldu onun için krepsiz bir günüm bugün benim
Sabah: 1 katı yumurta+pancake
ara: yoğurt
öğlen: pancake+salçalı hindi+yoğurt
ara:helva
akşam: ızgara köfte+yoğurt
hayır... haftada bir oryantal yapıyodum 1 saat...
akşam annemle birlikte helva yaptık bizde.... çooooooook güzeldiiii... nerdeyse 1 litreye yakın süt aldı ben becerememişimbide yağsız brezilya bitteri almıştım 2 parça da onu eritip döktüm üstüne amannnn misss....
profilim dedim
Doğum Gününüz November 9, 1984 (27)
Kişisel Bilgiler
Medeni Durumunuz
Bekar
Meslek
Muhasebeci
Eğitim Durumunuz
Ön Lisans
Yaşadığınız Yer
Bursa
Çocuğum ...
Henüz yok
Kişisel Tercih
GSM Operatörüm
Vodafone
Kan Grubunuz
0 Rh+
Kan Bağışları
-
Çizelge
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wCbMrCV/weight.png
Günaydınn :)
Burada mı okudum bilmiyorum ama nette dolaşan tarifleri sıkça yapıp tüketmek zaman zaman duraklamaya hatta kilo almaya neden olabiliyormuş. Yarimcim son bir ayını gözden geçir derim ben. Bazen abartıp gördüğüm her tarifi yapıp sürekli ondan tüketince kilo vermem yavaşlıyor benim. O yüzden sıkılana kadar haşlanmış tavuk, yoğurt vs yiyorum. Atıştırmalık yok hayatımda. Tatlı işine hiç bulaşmıyorum.
Spor kısmında 50 dk yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum, fazladan da pilateslerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?