Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkdşlr bişey sormak istiyorum tecrübeli arkdşlrım yardımcı olsun lütfen diyete dün başladım bugün 2. günüde hayırlısıyla bitirdim sabahları biraz geç uyandğm için öğlen yemeği yeme lüksm olmuyor o yüzden sabahları lıght beyaz peynirle yağsız yumurta yiyorum şekersz çayla iki gündr ara öğün falanda aramıyorum pek açıkcası yani acıkmıyorum akşam yemeğimide 7 de yemiş oluyorum dün tuzzsuz yağsız köfte yedim bugünse yıne az bişey fırında balık 2 yağsız köfte bi tane kornişon bi yemek kaşığıda yoğurt yedim buraya kadar doğrumu yaptım emin değilim :// bugün dayanamyıp bi tanecik eti puf yedim ((( bide çok az süt tozuyla neskafe içtm diyeti bozdummu şimdi ben (

merhaba benimde yarın 3.günüm olucak atak döneminde bende meyveli yoğurt yedim ama pişman oldum light değildi çnkü .
6 gün sürücek benim atak dönemim
benmide en büyük sıkıntım seyir dönemim dukan sitesinde yaptığım teste göre 146 gün sürücek.çok uzun bir süre meyve yemeden geçen 146 gün umarım herşey güzel olur

Bende 76 kiloda kaldim, 10 kilo verdikten sonra regl öncesi kepekli veya kepeksiz yaptigim hic bir sey beni kesmedi. Saldirmaya basladim saga sola, bir ara toparladim inmeye baslamistim ki yeniden dagildim. Neyseki 76 77 arasinda gidip geliyorum ama kendime cok büyük bir kötülük yaptim neredeyse 2 aydir ayni kilodayim ve haftada 1 kilo veriyordum yani 8 kilo verebilecekken 2 aydir kendime yazik ediyorum. Bence sen benim kadar raydan cikmadan toparlamaya bak. Proteinden bende cok skldim, süt ve yogurt disinda her sey midemi bulandirmaya basladi. En azindan bu asamaya gelene kadar 8 kilo vermis ve güclendirmeye gecmis olurdum. Benim durumum ders olsun sana motivasyonunu yeniden kazan ve devam et :) insallah bende en kisa zamanda yeniden motive olup kacamak yapmadan devam ederim.

mrb arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. şu kilo kaybını gösterir cetvelini nasıl uygularım bana anlatırmısınız?şimdiden teşekkürler :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html merhaba linkten bakabilirsin

kızlar günaydın...
ben çok gerilmeye başladım tartıda 76-77 görüyorum bu nedir... sebebi nedir?çıldırmak üzereyim... diyete başladığım kiloya dönücem nerdeyse... ben nerden yanlış yapıyorum yaaa... sebzeyi çok sevmediğim için canım istediğinde yiyiyorum ondan mı oluyo acaba ya... offfff...
bu arada bonprixten aldığım ürünlerim geldi... biçoğu 40 beden hepsii oluyo ama birazcık dar oluyo... hele ki mini kot eteğime bayıldım... sanırım yarın onu giyicem erkek arkadaşım gelicek çünkü... bide resim gönderirim size... hem eteğimi görürsünüz hemde incelip incelmediğimle ilgili yorum yaparsınız... çünkü ben gün geçtikçe mutsuz hissediyorum kendimi böyle olmamalıydı ya... neden +lara tırmanıyorum... o yanlışı bulup yok etmem lazım...

günaydın kıssssslaaaaar
çarşamba günü ben güçlendirmeye geçmiştimya
dünde sade protein günümdü ve 57.1 olan kilom bu sabah 56.6

ayy bende aynı durumdayım noluyo yaaa ğstelik 4 gün saf proteiğn yaptım 64.4 ile saf protein yapmaya başladım bu sabah 64.9 çıktım ya şakamı bu ?????
offf
dün akşam tam bişeylere saldırıyodumki 5 tane bademde durdurdum kendimi
c.tesi günüde sevgilimin ailesi geliyo inşallah naapcam ben ya of çok canım sıkıldı
niye böyle oldu ya

bu arada bende ticker eklicem ama kontrol panelinde imza ayarlarını bulamıyorumm herşeyi ayarladım ama yapıştıramıyorum nerde olduğnu tarif edebilirmisiniz?

profilime giriyorsun orda çizelge kısmına yapıştırıyosun...

canım günaydıınnn
umarım söylediğimiz şey olmuyor fazla spor ile yağları kasa çevirmiyorsundur:44:
vücut belli dönem su tutuyor da olabilir bence sen sporu biraz azalt...
ilk başlarda okadar kilo verirken bukadar çok spor yapıyor muydun?

günaydınnn.
ben de bu sabah + gördüm ama adet öncesi diye ses çıkarmıyorum. genelde 15-20 gündür çok yavaş ilerliyorum.ben yediklerime bağlıyorum.biraz saçmaladım yani.ilk 2 ay ki gibi beslenmiyorum.mesela kaşar .sucuk vs. atıyorum ağzıma.bu yüzden yavaşladı.fakat kilo veriyorum onda sorun yok sadece yavaşladı..

ya ama o yağların kas olabilmesi için önce yağsız bi vücut olması gerekmişyormu???bende bi ara korktum kas yaparım diye ama önce o yağlar gider en son kalan yağlar kas olur gibi bi mantık kurdum kendimce ama bende veremiyorum bu aralar hiiç
ağlamak istiyorum yaaaaa

Günaydıınnnnnn Dukancanlar

bugün biraz daha keyifli uyandım çünkü -500 ile uyandım
kilom sabitlenir diye bekledim ama indim şükürki sanırım benim vücudumun pastaya ihtiyacı varmış
2 gün sebze yapyığımdan dolayı 3 gün protein yapıp dengelerim diyorum şimdilik ama canım da sebze istiyor gibi bugün

Akşam kendime face'te bulunan lorlu pancake yaptım Allah'ım süper oldu onun için krepsiz bir günüm bugün benim

Sabah: 1 katı yumurta+pancake
ara: yoğurt
öğlen: pancake+salçalı hindi+yoğurt
ara:helva
akşam: ızgara köfte+yoğurt

Allah Allahh kendimi çok salak hissettim şuan resmen göremiyorum :)
profilimdemi kullanıcı panelindemi???

profilim dedim
Doğum Gününüz November 9, 1984 (27)
Kişisel Bilgiler
Medeni Durumunuz
Bekar
Meslek
Muhasebeci
Eğitim Durumunuz
Ön Lisans
Yaşadığınız Yer
Bursa
Çocuğum ...
Henüz yok
Kişisel Tercih
GSM Operatörüm
Vodafone
Kan Grubunuz
0 Rh+
Kan Bağışları
-
Çizelge
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wCbMrCV/weight.png

hayır... haftada bir oryantal yapıyodum 1 saat...

akşam annemle birlikte helva yaptık bizde.... çooooooook güzeldiiii... nerdeyse 1 litreye yakın süt aldı ben becerememişim bide yağsız brezilya bitteri almıştım 2 parça da onu eritip döktüm üstüne amannnn misss....

Günaydınn :)

Burada mı okudum bilmiyorum ama nette dolaşan tarifleri sıkça yapıp tüketmek zaman zaman duraklamaya hatta kilo almaya neden olabiliyormuş. Yarimcim son bir ayını gözden geçir derim ben. Bazen abartıp gördüğüm her tarifi yapıp sürekli ondan tüketince kilo vermem yavaşlıyor benim. O yüzden sıkılana kadar haşlanmış tavuk, yoğurt vs yiyorum. Atıştırmalık yok hayatımda. Tatlı işine hiç bulaşmıyorum.

Spor kısmında 50 dk yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum, fazladan da pilateslerim var.

hayır... haftada bir oryantal yapıyodum 1 saat...

hani dukan sadece yürüyüşe bile tamam derken sen kendinle çok uğraşıyorsun canım yaa...
ilerisi içinde kötü hep spor isteyecek vücudun yapmazsan kilo alıcak geri...

off helva benim herşeyim vallaa
çikolata filan istemiyorum üstüne tarçın ile tatlandırıyorum ben ohh miiss
2 ölçek yaptım bu sefer 4 günlük helvam vaaar

eliptik bisiklet aldım akşam bu hafta içi eve gelecek
sadece onla belki birazda pilates ile devam ederim

ayy yaptım tatlım ya oldu galiba çok saol :)
sabah sabah deliye dönmüş durumdayım...+ çıktım aradığmı bulamıyorum sabah çıkarkende evden bi aksi çıktım..hadi bakalım hayırlısı

yaaa... bende şimdi düşünüyorum ilk günlerde haşlıyodum tavuğu baharatlayıp yiyiyodum... alıyodum yağsız kıyma yapıyodum köfteyi... ama şimdi kaşar peyniri üçgen peynir (hergün olmasa da) yok helva yok kraker... bitti bu dakika itibariyle bitti... bugun sp yapıyorum öyleyse yarın ps (sevgilim gelicek çünkü alternatifim olsun) sonra da devam edicem yok bundan sonra ıvır zıvır bakalım değişim olucakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…