Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben haftaya yüzmeye başlıycam haftada iki gün... salı perşembe... cuma günleri de 2 saat dans dersim var... hergün 15-20 dk yürüyüşüm fiks var... o zaman leslie ve pilatesi durdurıyım bunları yaparken... hergün bişiler yapmıyım dimi...

Gunaydin kızlar..
3 gün ataktan sonra dün ilk seyir günümdü. Ama sabah tartıda ne göreyim . 3 gün atakta vermiş olduğum 1 kilo aynen geri gelmiş.
bu normal midir?? ne bu şimdi ya .. acayip moralim bozuldu(

ben 6lara hasretim yaaaaaaa........

valla kuzum sen bilirsin bence bir de öyle dene olur mu
valla şu 6 lara bende hasretiim gelsinler artııkkkk

ben 6lara hasretim yaaaaaaa........

Ayyy en kısa zamanda hasret kaldığımız o kilolara kavuşuruz inşallahhh :) Ben hiç 6 ile başlayan kilo görmedim tartıda en son gördüğüm 74 falandı. Ağustosta 69 görürsem eğer tarihimde bir ilk yaşayacağım

Kilo vermek için o kadar çok nedenim var kiii. Nisan başında tez önerisi savunmam lazım, mayıs başında iki ayrı şehirde düğün var ve sanırım nikah şahidiyim (ki çok güzel olmam lazım ), mayıs ortalarında öğrencilerimin mezuniyet töreni var 4 senedir onlarlayım kapanışı güzel yapmam lazım , mayıs sonunda da sempozyum var hem göze hem kulağa hitap etmeliyimm. Oyyyy mayıs ayı nasıl geçecek bilmem :18:

ya bu şekilde beslenerek + görürsün tabi yarim. biraz ara ver bunlara derim ben..her gün kraker helva gibi değişik şeyler yediğini yazıyorsun buraya onlar etkiliyor olabilir belki?*

arkadaşlar, ben seyirin henüz 4. günündeyim, fena gitmiyo, memnunum halimden.
bugün de sebze+protein günüm, tatlandırıcılı kabak yiyebilir miyim ya?

ya bu şekilde beslenerek + görürsün tabi yarim. biraz ara ver bunlara derim ben..her gün kraker helva gibi değişik şeyler yediğini yazıyorsun buraya onlar etkiliyor olabilir belki?*

hay eşşek ben yaa... yaparmıyım bi daha... tekdüze beslenme şekli... et yüt sümurta

Günaydın kızlar.
Dün akşam kayınvalideciğim yemeğe çağırdı köfteli çorba yapmış içtim bir güzel.
Yanında da sarma vardı onu da hüplettimmmmmm.
Bu sabah +400 ile güne merhaba dedimmmmmm

Bugün sp yapıcam. Ben tekrar 1+1 e dönüyorum çünkü diğerini karıştırıyorum. Dengeleyemedim bir türlü.

hım ben hedefi 65 görünce öyle dedim
niye hala zorluyorki acaba diye

ozaman iş eşinde bitiyor boyun kaç ki senin 59 çok az değil mi?

Kendimi mutlu hissediyim diye 65 çizelgemdeki hedef.

55 gördükten sonra güçlendirmeye geç derim cnm.

arkadaşlar aranıza bugün katıldım iyi gidiyor sizleri gördükçe daha çok umutlandım mayısta nişan var eylül gibide düğün incelmek istiyorum inş desteğinizle herkese şimdiden bol şans :)

Hayırlı olsun diyet maceran bakalım.

Canım menülerini eklesene gün gün bize. Bi bakalım.
Birde sporu azalt derim. Çünkü önce kilo verip sonra spora ağırlık vermek lazım.
Yoksa tüm yağlar kasa dönüyor maalesef.
Ve yediklerinde yasaklı gıdalar var olabilir mi?
Sosisle ilgili dün konuşmuştuk mesela.
Mutlaka bir yanlış var bir yerde. Yoksa verip verip şimdi neden veremeyesin ki.

günaydın kıssssslaaaaar
çarşamba günü ben güçlendirmeye geçmiştimya
dünde sade protein günümdü ve 57.1 olan kilom bu sabah 56.6

Hiç üzme kendini cnm şiş vardır vücudunda. Sevgilinin ailesine kendini beğendirmek zorunda değilsin. Sevgilin seni beğeniyorsa gerisi hikaye. Eminim o gün çok güzel geçecek cnm. İçini ferah tut.

Zaman uzadıkça oluyor böyle şeyler. Ama yapmamak lazım şeker biliyorsun. Hatalar bizi yavaşlatıyor sadece.

Öyle olmuyor canım maalesef. Yağlar kasa dönüyor.

Afiyet olsun canım ve - çıkmana çok sevinidm.
Seni böyle iyi görmek güzel.

Şu helvayı artık kesin denemem lazım.

Aynı fikirdeyim. Spor önce kilo verilir sonra bu kadar çok yapılır.
Bisikletinde hayırlı olsun cnm güle güle kullan.

Bence sen sadece dans ve yürüyüş yap canım. Yüzmeyi ertele şimdilik derim ben.

günaydın kızlar bu sabah 95 oldum cumaya kadar 94 olurm inşalah

İşallah cnm.

valla kuzum sen bilirsin bence bir de öyle dene olur mu
valla şu 6 lara bende hasretiim gelsinler artııkkkk

Bende 5 lere böhüüüüü

kızlar bişey sorcam 2+1 mi daha hızlı ve etkili 1+1 mi?
tecrübe denler yazarsa çok sevinirim
ben 1+1 yapıyorum ama vücudumu şaşırtmammı laızm acaba duraklığı bırakmak için ??? 2+1 e dönmeyi düşünüyorum yarın*

Gelen mailden de anlaşıldığı üzere emziren anneler kendi kafalarına göre diyetisyenlerle görüşmeden diyete başlayamıyormuş...

Nilesss bu karamsarlık neden...Bu günler tatlı günler azcık daha dayan sonra yanında olcak ölene kadar :34

amin canım saol eşim saolsun benim zayıflamamla çok ilgili o bulur hemen söyleyim bakalım neymiş twist gerçekten faydalı bisiklette öyle fark ediyorum sıkılaştııı bi verseydik şu kilolarrıı

İstersen leslie için link verebilirim indirirsin...

Oh sevgilinden bu sözleri duyunca istesende kaçamak yapamazsın...

Kaçamağı arkanda bırak kaldığın yerden tam gaz devam...

ben durakladım gülüm yaa çok sinirlerim bozuk valla kaçamakta yapmıyorum nisana kadar zayıflayabileceğim inancımı yitirdim off offf zayıflamam lazım

Herkesin durakladığını ama bunun kısa süreli olduğunu yaz her zaman görebileceğin bir yere as ki bilinçaltına yerleşsin motivasyon düşmesin...

Bende yaptım cumartesi bu krakerden harika oldu...Yalnız aklıma takılan aknaz %2,5 demişin bende bimden aknaz light aldım ama benimki %9,5...Ben sütaş kullanıyordum onun yağ oranı %7...Ve aknaz bana çok tuzlu geldi :44::44::44:

Radikal fikrin çok radikal olmuş ama şöyle düşün birde...Şimdi biz gibi kilosu normalin daha üstünde olanlar belli bir miktardan sonrasını sadece ileriki zamanlar için depoluyor kullanması gereken kadarını kullandıktan sonra...Buda yediklerinin sana kilo olarak geri dönmesine sebep oluyor.Ama vücudunun olması gereken kiloda olduğunda yediklerini vücudun kendisi için kullanıyor ama depolamıyor...Bu yüzden güçlendirmedekilerin kilo almaması normal değilmi? Zaten dukanda bunu göz önüne almış ve güçlendirmede asansör kullanmayı bırakın demiş...Yani aldığınız yağı,karbonhidratlı yiyecekleri merdiven kullanarak yakınki vücudunuz depolamaya zaman bulamasın demiş...Umarım radikal fikrin kırılmıştır biraz...

Dün nisandaki bir arkadaşımızın düğünü için elbise bakmaya gittim...Önceden olsa tek elbise giymeden geri gelirdim sanırım ama dün beğendiğim tüm elbiseleri tek tek denedim ve istediğim gibi bir elbise aldım

cnm aknazın lightında oranlar değişiyor zaman zaman tüm kutulara bak ve az olanı al derim

Günaydın kızlarr:)
bugün çok mutluyum çünkü tartılmadım:)) kilomdan haberim de yok:)) yarimcim ben de senin gibiyim ne görsem deniyorum bazen günde en az 3 tarif deniyorum yulaf kepeğimi ölçüye göre değil daha fazla tüketiyorum ve biliyorum ki ondan yavaş veriyorum kiloyu düşünsenize ben atağı 7 gün yaptım ve sadece 2.2 kilo verebildim. Bence helva, kraker, ne yazık ki dukanella, havuçlu tarçınlı kek, pizza gibi yiyecekler hatta daha doğrusu içine süttozu ve tatlandırıcı kattığımız her şey bizde yağ tutuyor ve duraklıyoruz. Nefsimize hakim olamadığımız için oluyor yani. Ben bugüne kadar hiç kaçamak yapmadım ve 11. Günüm dukanda ama yok dukanella yok helva derken cozuttum ve bu nedenle de iyi kilo veremiyoruz.
Yarim sana tavsiyem yoğurttan çorba yap ye hem leziz oluyor hem de korkunç tok tutuyor 1 saat sonra da tarçınlı süt iç sonra yeşil çay falan yat uyu sabah kesin eksi göreceksin iddia ediyorum:)))

ne kalmışki 1 hafta sonra ordasın....

ay inşallaaaah yaaa
bu hafta bir -500 daha yapabilsem süper olur ama bakalım
havada okadar soğukki İstanbul'da otobüse binip spora gidip banyo yapıp çıkmak beni zorlar diye dün kıpırdamadım yerimden
bugün inş giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…