ben haftaya yüzmeye başlıycam haftada iki gün... salı perşembe... cuma günleri de 2 saat dans dersim var... hergün 15-20 dk yürüyüşüm fiks var... o zaman leslie ve pilatesi durdurıyım bunları yaparken... hergün bişiler yapmıyım dimi...hani dukan sadece yürüyüşe bile tamam derken sen kendinle çok uğraşıyorsun canım yaa...
ilerisi içinde kötü hep spor isteyecek vücudun yapmazsan kilo alıcak geri...
off helva benim herşeyim vallaa
çikolata filan istemiyorum üstüne tarçın ile tatlandırıyorum ben ohh miiss
2 ölçek yaptım bu sefer 4 günlük helvam vaaar
eliptik bisiklet aldım akşam bu hafta içi eve gelecek
sadece onla belki birazda pilates ile devam ederim
günaydın kızlar bu sabah 95 oldum cumaya kadar 94 olurm inşalah
Süperrrr :) 8 ile başlayan kiloları da en kısa zamanda görürüz inşallah :)
ben haftaya yüzmeye başlıycam haftada iki gün... salı perşembe... cuma günleri de 2 saat dans dersim var... hergün 15-20 dk yürüyüşüm fiks var... o zaman leslie ve pilatesi durdurıyım bunları yaparken... hergün bişiler yapmıyım dimi...
ben 6lara hasretim yaaaaaaa........
Süperrrr :) 8 ile başlayan kiloları da en kısa zamanda görürüz inşallah :)
valla kuzum sen bilirsin bence bir de öyle dene olur mu
valla şu 6 lara bende hasretiim gelsinler artııkkkk
ben 6lara hasretim yaaaaaaa........
ya bu şekilde beslenerek + görürsün tabi yarim. biraz ara ver bunlara derim ben..her gün kraker helva gibi değişik şeyler yediğini yazıyorsun buraya onlar etkiliyor olabilir belki?*akşam annemle birlikte helva yaptık bizde.... çooooooook güzeldiiii... nerdeyse 1 litreye yakın süt aldı ben becerememişimbide yağsız brezilya bitteri almıştım 2 parça da onu eritip döktüm üstüne amannnn misss....
ya bu şekilde beslenerek + görürsün tabi yarim. biraz ara ver bunlara derim ben..her gün kraker helva gibi değişik şeyler yediğini yazıyorsun buraya onlar etkiliyor olabilir belki?*
hım ben hedefi 65 görünce öyle dedim
niye hala zorluyorki acaba diye
ozaman iş eşinde bitiyor boyun kaç ki senin 59 çok az değil mi?
Slm kızlar,
acil görüşlerinize ihtiyacım var( bir aydır 55-56 arasında gidip geliyorum en düşük 54.8'i gördüm,ideal kilo 54 çıkmıştı testte ama inemiyorum,yumruk da yapamıyorum çünkü artık proteinden gına geldi sırf yemeiş olmak için yiyorum yani 4 gün atak yapacak motivasyonum yok ne yazık ki ( sizce güçlendirmeye geçip,onda abartmadan devam etsem kalan kilomu verebilirmiyim,güçlendirmede olan kimse var mı şu an bana yardımcı olabilecek??
arkadaşlar aranıza bugün katıldım iyi gidiyor sizleri gördükçe daha çok umutlandım mayısta nişan var eylül gibide düğün incelmek istiyorum inş desteğinizle herkese şimdiden bol şans :)
kızlar günaydın...
ben çok gerilmeye başladım tartıda 76-77 görüyorum bu nedir... sebebi nedir?çıldırmak üzereyim... diyete başladığım kiloya dönücem nerdeyse... ben nerden yanlış yapıyorum yaaa... sebzeyi çok sevmediğim için canım istediğinde yiyiyorum ondan mı oluyo acaba ya... offfff...
bu arada bonprixten aldığım ürünlerim geldi... biçoğu 40 beden hepsii oluyo ama birazcık dar oluyo... hele ki mini kot eteğime bayıldım... sanırım yarın onu giyicem erkek arkadaşım gelicek çünkü... bide resim gönderirim size... hem eteğimi görürsünüz hemde incelip incelmediğimle ilgili yorum yaparsınız... çünkü ben gün geçtikçe mutsuz hissediyorum kendimi böyle olmamalıydı ya... neden +lara tırmanıyorum... o yanlışı bulup yok etmem lazım...
günaydın kıssssslaaaaar
çarşamba günü ben güçlendirmeye geçmiştimya
dünde sade protein günümdü ve 57.1 olan kilom bu sabah 56.6
ayy bende aynı durumdayım noluyo yaaa ğstelik 4 gün saf proteiğn yaptım 64.4 ile saf protein yapmaya başladım bu sabah 64.9 çıktım ya şakamı bu ?????
offf
dün akşam tam bişeylere saldırıyodumki 5 tane bademde durdurdum kendimi
c.tesi günüde sevgilimin ailesi geliyo inşallah naapcam ben ya of çok canım sıkıldı
niye böyle oldu ya
bu arada bende ticker eklicem ama kontrol panelinde imza ayarlarını bulamıyorumm herşeyi ayarladım ama yapıştıramıyorum nerde olduğnu tarif edebilirmisiniz?
günaydınnn.
ben de bu sabah + gördüm ama adet öncesi diye ses çıkarmıyorum. genelde 15-20 gündür çok yavaş ilerliyorum.ben yediklerime bağlıyorum.biraz saçmaladım yani.ilk 2 ay ki gibi beslenmiyorum.mesela kaşar .sucuk vs. atıyorum ağzıma.bu yüzden yavaşladı.fakat kilo veriyorum onda sorun yok sadece yavaşladı..
ya ama o yağların kas olabilmesi için önce yağsız bi vücut olması gerekmişyormu???bende bi ara korktum kas yaparım diye ama önce o yağlar gider en son kalan yağlar kas olur gibi bi mantık kurdum kendimce ama bende veremiyorum bu aralar hiiç
ağlamak istiyorum yaaaaa
Günaydıınnnnnn Dukancanlar
bugün biraz daha keyifli uyandım çünkü -500 ile uyandım
kilom sabitlenir diye bekledim ama indim şükürki sanırım benim vücudumun pastaya ihtiyacı varmış
2 gün sebze yapyığımdan dolayı 3 gün protein yapıp dengelerim diyorum şimdilik ama canım da sebze istiyor gibi bugün
Akşam kendime face'te bulunan lorlu pancake yaptım Allah'ım süper oldu onun için krepsiz bir günüm bugün benim
Sabah: 1 katı yumurta+pancake
ara: yoğurt
öğlen: pancake+salçalı hindi+yoğurt
ara:helva
akşam: ızgara köfte+yoğurt
akşam annemle birlikte helva yaptık bizde.... çooooooook güzeldiiii... nerdeyse 1 litreye yakın süt aldı ben becerememişimbide yağsız brezilya bitteri almıştım 2 parça da onu eritip döktüm üstüne amannnn misss....
hani dukan sadece yürüyüşe bile tamam derken sen kendinle çok uğraşıyorsun canım yaa...
ilerisi içinde kötü hep spor isteyecek vücudun yapmazsan kilo alıcak geri...
eliptik bisiklet aldım akşam bu hafta içi eve gelecek
sadece onla belki birazda pilates ile devam ederim
ben haftaya yüzmeye başlıycam haftada iki gün... salı perşembe... cuma günleri de 2 saat dans dersim var... hergün 15-20 dk yürüyüşüm fiks var... o zaman leslie ve pilatesi durdurıyım bunları yaparken... hergün bişiler yapmıyım dimi...
günaydın kızlar bu sabah 95 oldum cumaya kadar 94 olurm inşalah
valla kuzum sen bilirsin bence bir de öyle dene olur mu
valla şu 6 lara bende hasretiim gelsinler artııkkkk
arkadaşlar, ben seyirin henüz 4. günündeyim, fena gitmiyo, memnunum halimden.
bugün de sebze+protein günüm, tatlandırıcılı kabak yiyebilir miyim ya?
Thank you for your email and interest in the Dukan Diet.
Doctors recommend that you do not go on a diet until you stop breastfeeding. A mother who wants to eat healthier can, for instance, replace some carbohydrates (such as bread, pastries, or sweets)with fruits. If you still insist on starting the diet, we recommend that you address this with your physician.
Sincerely,
Nelly
Customer Support | Dukandiet.com - Diet Coaching, Inc.
Email: contact@dukandiet.com
Dukan Diet Events
bugün hiç iyi değilim akşamdan beride ağlıyorum...
her ayrılık daha zor gelmeye başladı 2 gün beraber olup yolcu etmekte ağır gelmeye başladı artık...
haftasonu kaçamaklarım ufak bir dilim pasta , 2 tane light bira:)
biradan dolayı ufak bir göbek oluştu:)
neyse sadece +300 çıktım...
şuan için umrumda değil birde 2 gün sebze yapmak zorunda kaldım salata kolayıma kaçtı...
şimdilik proteinle dengelemem lazım...
birazda sporla halletcem ne yapayım..
amin canım saoleşim saolsun benim zayıflamamla çok ilgili o bulur hemen söyleyim bakalım neymiş twist gerçekten faydalı bisiklette öyle fark ediyorum sıkılaştııı bi verseydik şu kilolarrıı
aynen artık unutma :)
benim erkek arkımda kaç kiloya düştün sen böyle dedidedim 70 :d
okadar yoksun ya en fazla 65 duruyorsun dedi
tek sorunun kolların onlar niye incelmedi dedi haklıda hiç kol çalışmadım ki beeen
bel göbek kalın diye hep oralara yüklendim
beyim emretti 5 kilo daha verip bırakcakmışım:d he dedim bendeşaka maka 9 kilom kaldı da bu hafta duraksarım 2 gün ps yapmış gibi oldum:)
hoş akıllılık ettim hemen bir ödem atıcı ilaç içtim ama şimdide wcden çıkamıyorum devamlı tuvaletim geliyor
neyse sebzeler su tuttuysa bugün hepsi gidiceeeeeeek
yaa kizlar ben de haftasonu sevgilimin yanina gittim. niless haklisin sekerim, o kadar zor geliyor ki ayrilmasi.. bir de bizim daha 2.5 senemiz daha var. nasil dayaniriz bilmiyorum..
itiraf kismina gelirsek, cumartesi gunu yildonumumuzdu, benim cok sevdigim bir balkan boregi var, sevgilim onu yapti sirf benim icin. ama yagsiz peynir, yagsiz sutle ve hic yag koymadan. ama tabii yufka var gene.. benim icin oturup o kadar ugrastigi icin kiyamadim yedim birazama napiim artik bu hafta cok spor yaparim. bana simdiye kadar diyetimde cok destek oldu sevgilim, ilk kez diyet disi bisi yapti.. ooof of..
neyse umarim verimli bi hafta geciririz kizlar, kolay gelsin hepimize
ben durakladım gülüm yaa çok sinirlerim bozuk valla kaçamakta yapmıyorum nisana kadar zayıflayabileceğim inancımı yitirdim off offf zayıflamam lazım
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
oncelikle hosgeldin diyorum
valla bu kacamaklar konusunda radikal fikirlerim var, ama linc edilmekten korkuyorum :18: mesela ben simdiye kadar 9 kilo kadar verdim ve hedefim 10.5 daha vermek. ama aslinda hedefim 9 kg da olabilirdi. yani su anda guclendirmeye gecmis olabilirdim, sonucta seyire devam etmeyi ben tercih ediyorum. bu duruma bir seferligine yedigim karbohidratli bir besinin kilo aldirmamasi, anca duraklama yapmasi gerekmez mi? yoksa guclendirmeye gecen herkes kilo alirdi.. :26: ama dedigim gibi, bunlar benim radikal fikirlerim. ya da ctesi yedigim boregin acisini unutmaya calisan bilincaltimin bana bi oyunu
Bende yaptım cumartesi bu krakerden harika oldu...Yalnız aklıma takılan aknaz %2,5 demişin bende bimden aknaz light aldım ama benimki %9,5...Ben sütaş kullanıyordum onun yağ oranı %7...Ve aknaz bana çok tuzlu geldi :44::44::44:
ne kalmışki 1 hafta sonra ordasın....
cnm aknazın lightında oranlar değişiyor zaman zaman tüm kutulara bak ve az olanı al derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?