Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnnnnnnnnn Kızlarrrrrrr bugünnnn tartımmmmmmm 72 gösterdiiiii wawwwww 500 gr daha gitmişşş kaçamak yapmasaydım 71 olurdu kesin ayyy az kaldı pek bi mutlu oldummm

bu arada şu göbek bandını sakın alma bugun 4. günüm bi cacığa yaramıyo para tuzağı hepsi

Ayyy birde söylemeden geçemeyeceğimmm kızlar size yarimin bana verdiği kuru pastaya yoğut ekleyerek nasılda mükemmel bir alternatif olduğunu belirtmek isterim üzeri nar gibi kızarıyor muhteşem açma gibi resmen hemen uyguladığım tarifi yazayım

3 yumurta
6 y.kaşığı yulaf kepeği
Biraz tuz
2 kaşık light yoğurt
Yarım kilocuk light peynir
Çörekotu
Dereotu
1 paket kabartma tozu

Hazırlanışı;

Yulaf kepeği ve diğer malzemeleri karıştır bir yumurtanın sarısını ayır ve komple yerleştirdiğin kaba sür üzerinede yumurta sarısı müthişşşşş lezzetli
Ben yuvarlak yuvarlak yapmıyorum kaba direk boşaltıyorum çıkıncada kesiyorum şiddetle tavsiye ederim çok pratik 5 dakkanızı bile almıyor

arada kaynadı galiba bana yardımcı olurmusunuz????:25
Birde arkadaşlar çörekotu yememizde bir sakınca olurmu hergün 2 yemek kaş. falan yesek ben peynirle birlikte yemeği seviyorum da

panik yok maalesef bende 67 küsür geliyorum. benimde moralim bozuldu ama reglin bitmesine 1, 2 günüm kaldı belki bitince 65 li bişeyler görürüm. adet öncesi 65 li bir rakam bekliyordum ben

dün akşam helva yaptım ama her yaptığım dukan tarifi gibi buda felaketti.

aynen bende 1 ay boyunca kaşarı üçgen peyniri gofreti çıkartıyorum. ilk aydaki düzenime döneceğim.

öğlen için balık getirdim. sebzede yok.

Allahım 65 i görmek istiyorum artık ben :18:

Birde arkadaşlar çörekotu yememizde bir sakınca olurmu hergün 2 yemek kaş. falan yesek ben peynirle birlikte yemeği seviyorum da

Yanıltmak istemem ama onların yağ oranı fazla diye biliyorum ben

yenmemesi gerekenler arasında diye biliyorum.her gün 2 kaşık çok fazla zaten...

Sen ne zaman başladın çok yakınız kilo olarak

panik yok maalesef bende 67 küsür geliyorum. benimde moralim bozuldu ama reglin bitmesine 1, 2 günüm kaldı belki bitince 65 li bişeyler görürüm. adet öncesi 65 li bir rakam bekliyordum ben
ben regl olamıyorum çıldırtıyor beni bu durum..karnım davul gibi...65-66 görüyorum hep

günaydınlarr herkese arkadaşlar.gerçi öglene gelior ama ancak fırsat bulabildim girmeye
dün başlayan biri olarak,deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim..sabah yumurta peynir ve jambo,öğlen haşlama tavuk -yogurt,aksamda yagsız kıymadan köfte ve yogurt yedim.açıkçası ilk günden zorlamadı desem yalan olur.çünkü kitabın önerisine göre tuzuda azalttım.köfteyi fazladan yapayım buzluga atayım dedim.yaklaşık yarım kg kıymanın içine sadece bitane ufacık sogan dogradım sırf biraz görüntü olsun die.tuzsuz ve yağsız bi yiyecek saman gibi gelior ama alışıcaz
turşu cok severim bu tarz seylerin yanında ama kornişonu bile sınırlı tüketin dediği için atakta yemeyim bari tutayım kendimi dedim.yogurdun üstüne bol nane dökerek yemeye çalıştım.yeşil çayıda ihmal etmedim tabi.kola hastasıyımdır ama kola bile duraklama yapıor die okuduğum için forumlarda nefsime güçlükle hakim olarak sadece 1 bardak zero içtim
bugün biraz başım dönüor ve halsizlik var kitaptada bahsettiği üzere ama yılmıcam azmettim.27 yıllık hayatımın en kilolu dönemindeyim ve kendimi iğrenç hissediorum aynada baktığımda..bugün sabah tartılmadım yarın tartılcam umarım eksi görürüm ve moralim düzelir.bide spor yapabilsem süper olacak ama sabah 6.30 da kalkıorum eve gelişim 7.30 civarı,dün yemeğimi hazırlayıp yemem 8.30 u buldu,ondan sonrada bitik bi halde çekyata attım kendimi
motivasyonumun düşmemesi için sizleri sürekli takip etmeye çalışıorum,,neyseki varsınız

susamın yağ oranı fazladır ama çörekotu öyle değil... şeker hastalarının mutlaka günde 1 çorba kaşığı yemesi tavsiye edilir...

teyzemde dukana başladı benim oda çörekotunu robottan geçirip yoğurda koyuyor ve normaldede kabızlık problemi olan hanfendi günde 2 kere çıkıyorum diye beni arıyor
onada eczacı arkadaşı söylemiş 10 günde 3 kg indi
2kg sudur diyor kendi ama çörek otu onun kurtarıcısı olmuş 1 kaşık eğer çalıştırcaksa bende zararı olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…