- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
ay inşallaaaah yaaa
bu hafta bir -500 daha yapabilsem süper olur ama bakalım
havada okadar soğukki İstanbul'da otobüse binip spora gidip banyo yapıp çıkmak beni zorlar diye dün kıpırdamadım yerimden
bugün inş giderim
Benim akşam yemeğim sorunlu oluyor kızlar öğlen 2veya3 gibi yemek yiyorum akşama canım hiç birşey istemiyor....ama sırf öğün atlamamak için kendime ciger yaptim. Ama cigerden sadece 3_4parca ve 2 yemek kas.yoğurt yedim az yemek kilo vermeme sıkıntı olur mu valla canım istemiyor midem genişlicek ondan korkuyorum bana fikir verirseniz sevinirim
hay eşşek ben yaa... yaparmıyım bi daha... tekdüze beslenme şekli... et yüt sümurta
sanırım ben çizelgeyi başardım:)) bakalım görünecek mi??
bu arada şu göbek bandını sakın alma bugun 4. günüm bi cacığa yaramıyo para tuzağı hepsi
kızlar günaydın...
ben çok gerilmeye başladım tartıda 76-77 görüyorum bu nedir... sebebi nedir?çıldırmak üzereyim... diyete başladığım kiloya dönücem nerdeyse... ben nerden yanlış yapıyorum yaaa... sebzeyi çok sevmediğim için canım istediğinde yiyiyorum ondan mı oluyo acaba ya... offfff...
bu arada bonprixten aldığım ürünlerim geldi... biçoğu 40 beden hepsii oluyo ama birazcık dar oluyo... hele ki mini kot eteğime bayıldım... sanırım yarın onu giyicem erkek arkadaşım gelicek çünkü... bide resim gönderirim size... hem eteğimi görürsünüz hemde incelip incelmediğimle ilgili yorum yaparsınız... çünkü ben gün geçtikçe mutsuz hissediyorum kendimi böyle olmamalıydı ya... neden +lara tırmanıyorum... o yanlışı bulup yok etmem lazım...
arada kaynadı galiba bana yardımcı olurmusunuz????:25
Birde arkadaşlar çörekotu yememizde bir sakınca olurmu hergün 2 yemek kaş. falan yesekben peynirle birlikte yemeği seviyorum da
yenmemesi gerekenler arasında diye biliyorum.her gün 2 kaşık çok fazla zaten...arada kaynadı galiba bana yardımcı olurmusunuz????:25
Birde arkadaşlar çörekotu yememizde bir sakınca olurmu hergün 2 yemek kaş. falan yesekben peynirle birlikte yemeği seviyorum da
dün akşam helva yaptım ama her yaptığım dukan tarifi gibi buda felaketti.
aynen bende 1 ay boyunca kaşarı üçgen peyniri gofreti çıkartıyorum. ilk aydaki düzenime döneceğim.
öğlen için balık getirdim. sebzede yok.
Allahım 65 i görmek istiyorum artık ben :18:
Yanıltmak istemem ama onların yağ oranı fazla diye biliyorum ben
ben regl olamıyorum çıldırtıyor beni bu durum..karnım davul gibi...65-66 görüyorum heppanik yok maalesef bende 67 küsür geliyorum. benimde moralim bozuldu ama reglin bitmesine 1, 2 günüm kaldı belki bitince 65 li bişeyler görürüm. adet öncesi 65 li bir rakam bekliyordum ben
Kızlar cevap veren yok mu bugün bana((( aşkolsun valla.. çizelgem neden böyle görünüyor ya?*
susamın yağ oranı fazladır ama çörekotu öyle değil... şeker hastalarının mutlaka günde 1 çorba kaşığı yemesi tavsiye edilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?