ben regl olamıyorum çıldırtıyor beni bu durum..karnım davul gibi...65-66 görüyorum hep
ay inşallaaaah yaaa
bu hafta bir -500 daha yapabilsem süper olur ama bakalım
havada okadar soğukki İstanbul'da otobüse binip spora gidip banyo yapıp çıkmak beni zorlar diye dün kıpırdamadım yerimden
bugün inş giderim
Şu an şok durumundayım nasıl farklı olabilirki...
Günaydınnnnnnnnnn Kızlarrrrrrr bugünnnn tartımmmmmmm 72 gösterdiiiii wawwwww 500 gr daha gitmişşş kaçamak yapmasaydım 71 olurdu kesin ayyy az kaldı pek bi mutlu oldummm
panik yok maalesef bende 67 küsür geliyorum. benimde moralim bozuldu ama reglin bitmesine 1, 2 günüm kaldı belki bitince 65 li bişeyler görürüm. adet öncesi 65 li bir rakam bekliyordum ben
günaydınlarr herkese arkadaşlar.gerçi öglene gelior ama ancak fırsat bulabildim girmeyedün başlayan biri olarak,deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim..sabah yumurta peynir ve jambo,öğlen haşlama tavuk -yogurt,aksamda yagsız kıymadan köfte ve yogurt yedim.açıkçası ilk günden zorlamadı desem yalan olur.çünkü kitabın önerisine göre tuzuda azalttım.köfteyi fazladan yapayım buzluga atayım dedim.yaklaşık yarım kg kıymanın içine sadece bitane ufacık sogan dogradım sırf biraz görüntü olsun die.tuzsuz ve yağsız bi yiyecek saman gibi gelior ama alışıcaz turşu cok severim bu tarz seylerin yanında ama kornişonu bile sınırlı tüketin dediği için atakta yemeyim bari tutayım kendimi dedim.yogurdun üstüne bol nane dökerek yemeye çalıştım.yeşil çayıda ihmal etmedim tabi.kola hastasıyımdır ama kola bile duraklama yapıor die okuduğum için forumlarda nefsime güçlükle hakim olarak sadece 1 bardak zero içtim bugün biraz başım dönüor ve halsizlik var kitaptada bahsettiği üzere ama yılmıcam azmettim.27 yıllık hayatımın en kilolu dönemindeyim ve kendimi iğrenç hissediorum aynada baktığımda..bugün sabah tartılmadım yarın tartılcam umarım eksi görürüm ve moralim düzelir.bide spor yapabilsem süper olacak ama sabah 6.30 da kalkıorum eve gelişim 7.30 civarı,dün yemeğimi hazırlayıp yemem 8.30 u buldu,ondan sonrada bitik bi halde çekyata attım kendimi motivasyonumun düşmemesi için sizleri sürekli takip etmeye çalışıorum,,neyseki varsınız
ne yapayım şekerim hastalık girdi araya ilaç kullanıyorum.durakladım oldukça.zaten 15 nisan dı dukanın bana öenrdiği de ben sen ve kerokero ile zayıflarız diyordum ama bu gidişle olmaz sanırım...ayy ömürcüm aynı sorunlardayız galiba
yaa hedefi 15 nisana mı çektin
bende çekmek zorunda kaldım çok umutluydum aslında 1 nisanda 60 olasada bi 62 umuyodum açıkçası ama 10 gündür hiç verememek üstelik kaçamak yapmamama rağmen bide artı görmek mahvetti beni
bende 15 nisanı diyorum 60 lar için
ne yapayım şekerim hastalık girdi araya ilaç kullanıyorum.durakladım oldukça.zaten 15 nisan dı dukanın bana öenrdiği de ben sen ve kerokero ile zayıflarız diyordum ama bu gidişle olmaz sanırım...
yok 15 nisan olur ,1 nisan olmaz diyorum.sorun yok yani aynen devam..yaaa olmaz filan demeeeeeeeeee
üçümüzde aynı kilolardayız zaten vercez ya 15 nisana daha 32 gün var
moralimizi bozmiyalım nolurrrrrrr
oooooooooooo aman tanrım .bu nasıl bir değişim.ağzım açık kaldı.maşallah canım maşallah...Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
HTML:
oooooooooooo aman tanrım .bu nasıl bir değişim.ağzım açık kaldı.maşallah canım maşallah...
güçlendirmede kilo vermiştin değil mi öyle hatırlıyorum..Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
HTML:
Canım; bak ekledim fotoyu:)
HTML:
güçlendirmede kilo vermiştin değil mi öyle hatırlıyorum..
bende öyle olucam dimii.......
güçlendirmede kilo vermiştin değil mi öyle hatırlıyorum..
Evet canım, yavaş da olsa gram gram gidiyor güçlendirmede. Ben 59.2 ile başlamıştım güçlendirmeye, ilk hafta 60 ın üzerine bile çıktım, daha sonra yeniden vermeye başladım.
Tabiki de canım, bir kaç ay sonra sen bile kendine inanamayacaksın
waoooowww süper canım helal olsun vallaa
çok tebrik ederim cidden seni görünce ah bende diye geçiyor insanın içinden aman nazar değmesin
darısı hepimizin başına dukancanlar
nasıl gaza geldik ama:))))güçlendirmede kilo vermiştin değil mi öyle hatırlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?