Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama
Harikasın aynı azimle hız kesmeden devam canım.
Evet canım, yavaş da olsa gram gram gidiyor güçlendirmede. Ben 59.2 ile başlamıştım güçlendirmeye, ilk hafta 60 ın üzerine bile çıktım, daha sonra yeniden vermeye başladım.
Tabiki de canım, bir kaç ay sonra sen bile kendine inanamayacaksın
nasıl gaza geldik ama:))))
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
HTML:
nasıl gaza geldik ama:))))
waoooowww süper canım helal olsun vallaa
çok tebrik ederim cidden seni görünce ah bende diye geçiyor insanın içinden aman nazar değmesin
darısı hepimizin başına dukancanlar
süper ötesi olmuşsunuzz,tebriklerrrr darısı bize inşşş :)
çok tşkler :))
ayyy maşallah süper olmuşsun canım yaaa.. ağzım açık kaldı peki ne kadar sürdü senin bu hal değişim süreci:)))
valla tebrikler muhteşem zayıflamışsınız ....
çok fena çookk...arada bi gelse desendesen süper olur... şimdi ben neden +lardayım onunla ilgili beni aydınlatsa muhteşem olarrr
Teşekkür ederim, darısı başınıza
Söyle bakem ne kadar artıdasın, ne alemdesin, bi hal yordam bulalım
desendesen sık sık gel lütfen.delirtti beni bu fotoay nasıl birşey bu ya.
HTML:
yürüyemiyorum çalıştığım için ve çocuklardan dolayı buna hiç vaktim yok evde bi tane voit şu titreten aletten var var onu yapmaya çalışıyorum ama bu yürüyüş meselesi kafama takılıyor siz ne dersiniz
birde şu alttaki tabloyu nasıl ekleyecem yardım eder misiniz ben 5 martta 94.300le başladım bu sabah 89.1 gördüm ama reglin 4. günündeyim sizce nasıl gidiyor umut varmıdır
HTML:
Kilo problemim yok,meme küçültme bölümündeki yorumunuzu gördüm.Merakımdan girip baktım ama şoktayım.Çok harika bir degişim tebrik ediyorum siziMaşallah,herşey gönlünüzce olsun...Mutluluklarrr....
selam Kizlar, uzun süredir giremiyorum... cünkü 7 aylik minik oglum gribal bir enfeksiyon geciriyor, ilk defa hastalandi, ates kusma vs... O nedenle diet le pek ilgilenemiyorum, yapmaya calisiyorum ama cok özenli ve dikkatli degil. aramizda benim gibi almanya dan olan arkadaslar var ise, artik firinlar da dukan ekmegi satiliyor
daha dogrusu karbonhidratsiz, protein ekmegi ! ( direkt dukan ekmegi adi altinda degil )
son derece lezzetli ve bagirsaklari cok iyi calistiriyor...
Umarim herkes iyidir ve bol eksili gidiyordur, yazamasamda vakit buldukca yazdiklarinizi takip etmeye calisiyorum....
herkese kucak dolusu selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?