Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese selam Nasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama

süper ötesi olmuşsunuzz,tebriklerrrr darısı bize inşşş :) kaç ayda verdin bu kiloyu desendesen bilgi verir misin :)?

Harikasın aynı azimle hız kesmeden devam canım.

çok tşkler :))

Son düzenleme:

ayyy maşallah süper olmuşsun canım yaaa.. ağzım açık kaldı peki ne kadar sürdü senin bu hal değişim süreci:)))

waoooowww süper canım helal olsun vallaa
çok tebrik ederim cidden seni görünce ah bende diye geçiyor insanın içinden aman nazar değmesin
darısı hepimizin başına dukancanlar

Kızlar zor değil, biraz sabır bolca azim gerekiyor. Bu diyet harikaaaa....

süper ötesi olmuşsunuzz,tebriklerrrr darısı bize inşşş :)

çok tşkler :))

Amiiin canım, sizlerin de böyle fotolarını bekliyoruz, hadi bakalım

ayyy maşallah süper olmuşsun canım yaaa.. ağzım açık kaldı peki ne kadar sürdü senin bu hal değişim süreci:)))

Canım; 5 ay sürdü sadece. İlk zamanlar nasıl geçecek bu günler, aylar diyordum şimdi ise ne kadar çabuk geçmiş diyorum. Darısı hepinizin başına arkadaşım. Güçlendirmeye geçtiniz mi gerisi kolay

yürüyemiyorum çalıştığım için ve çocuklardan dolayı buna hiç vaktim yok evde bi tane voit şu titreten aletten var var onu yapmaya çalışıyorum ama bu yürüyüş meselesi kafama takılıyor siz ne dersiniz

birde şu alttaki tabloyu nasıl ekleyecem yardım eder misiniz ben 5 martta 94.300le başladım bu sabah 89.1 gördüm ama reglin 4. günündeyim sizce nasıl gidiyor umut varmıdır

müthiş bir değişim azmine hayran kaldım...çoook tebrik ederim seni darısı başımıza :16:

güçlendirme 2.evreye 62.4 görmüş olarak başladım
ipin ucunu kaçırdığım çok olmasına rağmen önceki haftaya nazaran -200gr bile süperdi
darısı başınızaaaa!!

Kimse yok mu?

birde şu alttaki tabloyu nasıl ekleyecem yardım eder misiniz ben 5 martta 94.300le başladım bu sabah 89.1 gördüm ama reglin 4. günündeyim sizce nasıl gidiyor umut varmıdır

Kilo problemim yok,meme küçültme bölümündeki yorumunuzu gördüm.Merakımdan girip baktım ama şoktayım.Çok harika bir degişim tebrik ediyorum sizi Maşallah,herşey gönlünüzce olsun...Mutluluklarrr....

selam Kizlar, uzun süredir giremiyorum... cünkü 7 aylik minik oglum gribal bir enfeksiyon geciriyor, ilk defa hastalandi, ates kusma vs... O nedenle diet le pek ilgilenemiyorum, yapmaya calisiyorum ama cok özenli ve dikkatli degil. aramizda benim gibi almanya dan olan arkadaslar var ise, artik firinlar da dukan ekmegi satiliyor

daha dogrusu karbonhidratsiz, protein ekmegi ! ( direkt dukan ekmegi adi altinda degil )

son derece lezzetli ve bagirsaklari cok iyi calistiriyor...

Umarim herkes iyidir ve bol eksili gidiyordur, yazamasamda vakit buldukca yazdiklarinizi takip etmeye calisiyorum....

herkese kucak dolusu selamlar

Teşekkürler... Bir de memeleri küçülttürdük mü değmeyin keyfime

çok geçmiş olsun canım, bebişlerimiz hasta oldu mu biz bin katını çekiyoruz. Bir an önce iyileşir inşallah. çok zor oluyor, çoook yaşadım ben bunları.

Ekmek olayı süpermiş yaa... Ben de diyordum dukanın ekmeğini yapsalar da alsak diye, ama türkiye ye gelene kadar ooooooo ölme eşeğim ölme yaniii Burda da akıl edip yapsalar ya, buradan duyurulur. Bu kadar dukancı var, yapın yani dimi ama

merhaba, 16 şubatta diyete başladım seyir evresindeyim dün sabah 72.9 u gördüm adetim yaklaştı ağrılar karında şişme ve sertleşme var her zamanki gibi ama bu saha 73.8i görünce şoka girdim.... normal mi bu çok sağlıklı ilerliyordu atakta 2.5 kilo verdim sonra her hafta 1 kilo veriyordum dün 6. kiloda gitmiştiki bu sabah şaşırdım umarım normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…