Kimse yok mu?
çok geçmiş olsun canım, bebişlerimiz hasta oldu mu biz bin katını çekiyoruz. Bir an önce iyileşir inşallah. çok zor oluyor, çoook yaşadım ben bunları.
Ekmek olayı süpermiş yaa... Ben de diyordum dukanın ekmeğini yapsalar da alsak diye, ama türkiye ye gelene kadar ooooooo ölme eşeğim ölme yaniiiBurda da akıl edip yapsalar ya, buradan duyurulur. Bu kadar dukancı var, yapın yani dimi ama
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
HTML:
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama
Teşekkürler... Bir de memeleri küçülttürdük mü değmeyin keyfime
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çıkardığı ekmekler arasına (BESAŞ) bir yenisi daha eklenmiş bu sabah bilboardlarda gördüm... yulaf kepekli unsuzmuş... ama güvenip alamam ben... zaten +lardayım:44:
bana bi hal çare buluyodukk yaa
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
canım desenim, süper ötesi olmuşsun...kaç bedensin sen? 36 diyeceksin gibi bi his var bende :))
bencede 36 cnmsüper olmuşsun desen darısı bizlere inş
desendesen sık sık gel lütfen.delirtti beni bu fotoay nasıl birşey bu ya.
15 gün önce kadar 73 gördüm tartıda... iki gün sonrası regl oldum...75 oldum... regl bitti iki gün önce 76-77 çıkıyorum... deliricemmmmmmm
HTML:
Tabiki de fırsat buldukça gelirim canım, nası çok mu güzel olmuşum kısaayyy ben hala kendimi fazlam varmış gibi görüyorum...
Yediğin içtiğin şeylere dikkat et, farklı bişi yiyiyor musun bu arada?
Bu durumları ben de yaşadım, adet sonrası eksilir diye beklerken bir iki kilo fazla çıktığım da oldu senin ki gibi, oluyor böyle arada, vücut tepki veriyor sanırsam. Sen aynen seyir evrene devam et, tuzu azalt, suyunu ihmal etme. Sonra birden iniveriyor yine. Sıkma canını boş yere
nerde oturuyosunki.... yakınsan bize birlikte yürüyüş seansları düzenleyelimbu arada bende spor yada yürüyüş yapamayanlardanımhem çalışıyorum hemde evde 28 aylık bir paşa var ama beklemedeyim hava azıcık ısınsa işe yürüyerek gidip gelicem bugün bursa çok soğuk ama yinede eve yürücem 25 -30dk sürüyo ev iş arası ahh hergün yürüsem yetipte artcak bile
HTML:
Canım arkadaşım sana helal olunAy vallahi kendimi kınıyorum sen deki azmin A sı yok ben de Sana maşallah taşş olmuşsun
Sendeki bu azim ve hırs olduktan sonra memeleride yaptırır ortalıgın tozunu attırısın....
canım desenim, süper ötesi olmuşsun...kaç bedensin sen? 36 diyeceksin gibi bi his var bende :))
Meme forumunu buraya topladım
Hepinize ve o güzel desteğinize çok teşekkür ederim kızlar, siz bana her zaman destek oluyorsunuz, sizleri çok seviyorum. Heee bu arada 36 oldum sanırsam, evdeki 38 ler bol geliyor.
selam dukancanlarım
desendesen seni çoooookkkk tebrik ediyorum
helal olsun ne diyim
hadi dukancılar bizde sabradelim desendesen gibi olalım (arada sabretmek zor olsada)
bencede 36 cnmsüper olmuşsun desen darısı bizlere inş
Vayyy vayyy vayyyy. Maşallah süphanallah. Harika olmuşsun canım. Darısı bize.
farklı bişi facedeki tariflerden yapıyorum işte... çoook su içiyorum bak bu saat oldu ben 2 litre suyu bitirdim ağzım kuruyo hep içesim geliyo...
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum, darısı tüm dukancıların başına
farklı tariflere ara ver istersen, daha çok balık ve tavuk ağırlıklı beslen.
Heee şu ekmeklerden bana göndersene kıs ben yerim
Yanıltmak istemem ama onların yağ oranı fazla diye biliyorum ben
yenmemesi gerekenler arasında diye biliyorum.her gün 2 kaşık çok fazla zaten...
susamın yağ oranı fazladır ama çörekotu öyle değil... şeker hastalarının mutlaka günde 1 çorba kaşığı yemesi tavsiye edilir...
teyzemde dukana başladı benim oda çörekotunu robottan geçirip yoğurda koyuyor ve normaldede kabızlık problemi olan hanfendi günde 2 kere çıkıyorum diye beni arıyor
onada eczacı arkadaşı söylemiş 10 günde 3 kg indi
2kg sudur diyor kendi ama çörek otu onun kurtarıcısı olmuş 1 kaşık eğer çalıştırcaksa bende zararı olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?