Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çıkardığı ekmekler arasına (BESAŞ) bir yenisi daha eklenmiş bu sabah bilboardlarda gördüm... yulaf kepekli unsuzmuş... ama güvenip alamam ben... zaten +lardayım:44:

bana bi hal çare buluyodukk yaa

Son düzenleme:

Canım arkadaşım sana helal olunAy vallahi kendimi kınıyorum sen deki azmin A sı yok ben deSana maşallah taşş olmuşsun

selam dukancanlarım

desendesen seni çoooookkkk tebrik ediyorum

helal olsun ne diyim

hadi dukancılar bizde sabradelim desendesen gibi olalım (arada sabretmek zor olsada)

yarim sende mi bursadasın cnm
ben bu sabah itibariyle 66,3 gördüm tartıda seyirin 3.günü bugün 70 kg ile başlamıştım ama herkeste olduğu gibi tartı akşam ve sabah epey farklı çıkıyo
bu öğlen kendi yaptığım 3 köfte
karnıbahar brokoli haşlaması üstüne light yoğurt döktüm inanılmaz çok doydum
akşamada balık salata zero kolam var yılmak yok yola devam eksileri görmek çok sevindiriyo pantolon kemerim bile 1 delik ileri kaydı 7 günde bu bir mucize olmalı

Herkese selam Nasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin

Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama

canım desenim, süper ötesi olmuşsun...kaç bedensin sen? 36 diyeceksin gibi bi his var bende :))

bencede 36 cnm süper olmuşsun desen darısı bizlere inş

bu arada bende spor yada yürüyüş yapamayanlardanım hem çalışıyorum hemde evde 28 aylık bir paşa var ama beklemedeyim hava azıcık ısınsa işe yürüyerek gidip gelicem bugün bursa çok soğuk ama yinede eve yürücem 25 -30dk sürüyo ev iş arası ahh hergün yürüsem yetipte artcak bile

desendesen sık sık gel lütfen.delirtti beni bu fotoay nasıl birşey bu ya.

Tabiki de fırsat buldukça gelirim canım, nası çok mu güzel olmuşum kıs aayyy ben hala kendimi fazlam varmış gibi görüyorum...

15 gün önce kadar 73 gördüm tartıda... iki gün sonrası regl oldum...75 oldum... regl bitti iki gün önce 76-77 çıkıyorum... deliricemmmmmmm

Yediğin içtiğin şeylere dikkat et, farklı bişi yiyiyor musun bu arada?

Bu durumları ben de yaşadım, adet sonrası eksilir diye beklerken bir iki kilo fazla çıktığım da oldu senin ki gibi, oluyor böyle arada, vücut tepki veriyor sanırsam. Sen aynen seyir evrene devam et, tuzu azalt, suyunu ihmal etme. Sonra birden iniveriyor yine. Sıkma canını boş yere

Vayyy vayyy vayyyy. Maşallah süphanallah. Harika olmuşsun canım. Darısı bize.

farklı bişi facedeki tariflerden yapıyorum işte... çoook su içiyorum bak bu saat oldu ben 2 litre suyu bitirdim ağzım kuruyo hep içesim geliyo...

Son düzenleme:
nerde oturuyosunki.... yakınsan bize birlikte yürüyüş seansları düzenleyelim ben namazgahtayım...

yaaa ben de istiyorummm muhtesem gorunuyosun canim, ilham kaynagimiz oldun vallahi

kizlar ben de uzun bi aradan sonra azicik verdim galiba. haftasonu kantarin topuzunu kacirdiktan sonra iki gun protein yedim, dun 68.4 gelirken bu sabah 67.9 gordum tabi bunda dun supermarkette harcadigim 1.5 saatin de etkisi olabilir. ne kadar zor yabanci bi ulkede dukan alisverisi yapmak bir bilseniz.. bu persembeye kadar 67ye inmem gerekiyordu, 67.5 olsam sevinecek haldeyim valla.. aksama leslie yapayim bari. 5millik olanini yapan var mi? 3 millik olandan daha mi iyi dersiniz?

kolay gelsin hepimizeee

Canım arkadaşım sana helal olunAy vallahi kendimi kınıyorum sen deki azmin A sı yok ben deSana maşallah taşş olmuşsun

Sendeki bu azim ve hırs olduktan sonra memeleride yaptırır ortalıgın tozunu attırısın....

canım desenim, süper ötesi olmuşsun...kaç bedensin sen? 36 diyeceksin gibi bi his var bende :))

Meme forumunu buraya topladım

Hepinize ve o güzel desteğinize çok teşekkür ederim kızlar, siz bana her zaman destek oluyorsunuz, sizleri çok seviyorum. Heee bu arada 36 oldum sanırsam, evdeki 38 ler bol geliyor.

Meme forumunu buraya topladım

Hepinize ve o güzel desteğinize çok teşekkür ederim kızlar, siz bana her zaman destek oluyorsunuz, sizleri çok seviyorum. Heee bu arada 36 oldum sanırsam, evdeki 38 ler bol geliyor.

ne diyosunnnnnn 36 mı :118::118::118::118::118::118::118: ayyyy bende istiyorum yaaaaaaaa

selam dukancanlarım

desendesen seni çoooookkkk tebrik ediyorum

helal olsun ne diyim

hadi dukancılar bizde sabradelim desendesen gibi olalım (arada sabretmek zor olsada)

bencede 36 cnm süper olmuşsun desen darısı bizlere inş

Vayyy vayyy vayyyy. Maşallah süphanallah. Harika olmuşsun canım. Darısı bize.

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum, darısı tüm dukancıların başına

farklı bişi facedeki tariflerden yapıyorum işte... çoook su içiyorum bak bu saat oldu ben 2 litre suyu bitirdim ağzım kuruyo hep içesim geliyo...

farklı tariflere ara ver istersen, daha çok balık ve tavuk ağırlıklı beslen.

Heee şu ekmeklerden bana göndersene kıs ben yerim

temem olur... hem bi içeriğini incele uygunsa bizde yeriz miray_hur@mynet.com yaz adresini yarın kargoya veririm...

Yanıltmak istemem ama onların yağ oranı fazla diye biliyorum ben

yenmemesi gerekenler arasında diye biliyorum.her gün 2 kaşık çok fazla zaten...

susamın yağ oranı fazladır ama çörekotu öyle değil... şeker hastalarının mutlaka günde 1 çorba kaşığı yemesi tavsiye edilir...

Yardımlarınız ve fikirlerininz için teşekkürler
ozaman orta yolu bulup 1tatlı kaş. olsun göz kararı çünkü peynirin tadı tuzu yok ancak böyle yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…