Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

light ton balığı çok kötüymüşşşşşşşş((((((((

Bence deee

Hadi bakalım dukancılar;
Durmak yok, yılmak yok. İncecik gireceksiniz hepiniz yaza

Tek kelimeyle Süperrrrr
Peki Dukan Amcanın ideal kilosundamısın?Yoksa altına inebilidin mi?

heee ben bi yiyiyim, bana bişi olmazsa kimseye olmaz sizin için kendimi feda etmeye hazırım, (aayyy çok duygulandım)

Tamam canım, sağolasın. yazıyim adresimi, öptüm.
mcx mcx mcx... idölümsün... arada bi gel de bende napıcağımı biliyim bazen elim ayağım tutuluyo...

Tek kelimeyle Süperrrrr
Peki Dukan Amcanın ideal kilosundamısın?Yoksa altına inebilidin mi?

canım, dukan amca 60 ideal demişti bana, yani yaklaşık 2 kilo altındayım. Bana kalsa bir kaç kilo daha inmek istiyorum ama eşim hiç istemiyor. Sana yakışmaz diyor. Bence de abartmamak lazım, bu kadar yeter

Huhuuu çok güzel bir öğle yemeği yedim tavuk bonfile ızgara (yakında gıt gıt gıdaaaaakk die gıdaklıcam ) zero ve yanında hardal ve sebze acayip doyduğumu hissettim
bugün için iki tane haşlanmış yumurta getirmiştim eğer akşama doğru acıkırsam yerim diye düşünüyorum

canım, dukan amca 60 ideal demişti bana, yani yaklaşık 2 kilo altındayım. Bana kalsa bir kaç kilo daha inmek istiyorum ama eşim hiç istemiyor. Sana yakışmaz diyor. Bence de abartmamak lazım, bu kadar yeter

bikaç kilo inmekmi yok artık daha nelerrr...

afiyet bal olsun... benim de öğle yemeğim dünkü menümle aynıydı... sıcacık yağsız tuzsuz döner... üzerinde yoğurt ve pulbiber... doyduktan sonrada şişe zero (kutu çok geliyo)

Kızlar harika görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Islak Hamburger

MALZEMELER1 adet için)

EKMEK(1 adet için)
-1 yumurta akı
-1,5 yk yağsız yoğurt
-1 yk yulaf kepeği
-1 çay kaşığı kabartma tozu

KÖFTE
-250 gr yağsız kıyma
-1 küçük soğan
-tuz-karabiber-kimyon

SOS
-1 su brd.su
-1 yk katkısız domates salçası
-1 ezilmiş sarmısak
-1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber

Öncelikle ekmek karışımı çırpılıp biraz dinlendirilir.
Soğan rendelenir ve kıymaya baharatlarla beraber eklenerek iyice yoğrulur.Dolapta dinlenmeye bırakılır.(köfte malzemesi 1 porsiyondan daha fazla.İsterseniz fazlasını buzlukta saklayıp daha sonra kullanabilirsiniz.)

Ekmek malzemesini 2 ayrı seferde mikrodalgada pişirdim.Yuvarlak formda olması için cam kup kaselerimden birini kullandım.

Malzemenin yarısını kaseye alıp(kasenin 1/4'ü kadar olacak yoksa taşabilir.) 800 derecede 3dk pişirdim.Sonra kalan malzemeyi yine aynı sürede pişirerek 2 ayrı ekmek elde ettim.

Bu sırada 1 brd.su içinde salça,kırmızı biber ve ezilmiş sarmısak az tuzla beraber pişmeye bırakılır.Sos yavaş yavaş pişerken soğuyan ekmekleri tost makinasına aldım ve biraz kızarttım.

Köfte hamurundan yassı bir köfte hazırlayarak yağsız tavada pişiriyoruz.
Kızaran ekmekleri domates sosunun içine batırarak sosu biraz çekmesini sağladıktan sonra ekmeğin üzerine köfteyi ve ince dilimlenmiş kornişon turşuyu koyup üzerine biraz daha sos koyup, diğer ekmeği kapatıyoruz.

Göründüğü kadar komplike ve uğraştırıcı değil aslında.Hele ki hazırda köfteniz varsa toplamda 10 dk bulmayacaktır hazırlanması.Sadece 1 yemek kaşığı kepek hakkınızla koca bir burger yemiş olacaksınız.İsterseniz malzemeleri 2 katına çıkarıp 2 hamburger bile yiyebilirsiniz seyirde.Daha ne olsun:))

Not:Malzeme mikrodalga ekmeğiyle tamamen aynı.Dilerseniz tek bir seferde pişirip kare ekmeklerle de hazırlayabilirsiniz:)

evet bunu gördüm az önce ve bayıldım... ama ben hiçbi tarifi yapmamaya karar verdim...

evet bunu gördüm az önce ve bayıldım... ama ben hiçbi tarifi yapmamaya karar verdim...

Canım bu yasak bir tarif değil ki. Bence sen içinde sınırlı izinli olan şeyleri yapma yeter.
Tatlandırıcılı şeyler, mısır unlu yada nişastalı şeyler ve yasak olan ve emin olamadığın herşey gibi.

yaaa bişi söliycemm... annem bu hafta yaptığı ekmeğe mısır unu koymuş iki kaşık ama yaklaşık 12 muffin ekmek çıkmış... bende onları ortadan ikiye bölüp tüketiyorum sabah akşam birer dilim yiyiyorum o yaparmı ki acaba... paranoya yapmaya başladım hee...

hamburger süper görünüyorrrr :)

bu arada kızlar bende bugün başladım:

sabah : yarım yumurta 2 kk süzme peynir
ara: yulaflı kraker ve light yoğurt
öğlen : 5 adet köfte ızagara cacık

şimdiye kadar 2 lt su 3 kupa 5i1 arada çay içtim.

çok leziz görünüyor valla...ellerine saglık

Kızlar hafta sonu toz salep almıştım sekersiz olanlardan 10 tl lik aldım. 1cay kasigiyla koca bir kupa oluyo.1 yada 2 tane tatlandiriciyla tatlı istegini bastırın hem de kepek hakkınızı harcamadan. Enfes bisey mutlaka deneyin

bugün dukan amcayı terkettim emzirme bitince adam akıllı yapmak için çünkü güçlendirmede kilo vermedim spor yaptığım ve dikkat ettiğim halde ben dukana yeniden taşınana kadar burddaki herkes hedefine ulaşıp koruma evresine geçmiş olacağı için şimdlik güle güle diyeyim dedim koruma evresindeyken yazarsanız görüşürüz :)

Herkese Merhabalar,
Dukan Diyetine 20 Şubat'ta başladım ve başladığımda 70 kiloydum.Şu an 64.8 kiloyum çok mutluyum.Forumu bugün gördüm ve deneyimlerimi bende paylaşmak istedim .Umarım herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde kavuşur.

merhaba bende dukkan diyeti yapmak istiyorum fakat sitesinde boyumu yazdığımda onaylamıyor sonucu alamadım bir türlü yardım edicek arkadaş varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…