light ton balığı çok kötüymüşşşşşşşş((((((((
yaaa ben de istiyorummmmuhtesem gorunuyosun canim, ilham kaynagimiz oldun vallahi
kizlar ben de uzun bi aradan sonra azicik verdim galiba. haftasonu kantarin topuzunu kacirdiktan sonra iki gun protein yedim, dun 68.4 gelirken bu sabah 67.9 gordumtabi bunda dun supermarkette harcadigim 1.5 saatin de etkisi olabilir. ne kadar zor yabanci bi ulkede dukan alisverisi yapmak bir bilseniz.. bu persembeye kadar 67ye inmem gerekiyordu, 67.5 olsam sevinecek haldeyim valla.. aksama leslie yapayim bari. 5millik olanini yapan var mi? 3 millik olandan daha mi iyi dersiniz?
kolay gelsin hepimizeee
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
HTML:
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama
temem olur... hem bi içeriğini incele uygunsa bizde yerizmiray_hur@mynet.com yaz adresini yarın kargoya veririm...
mcx mcx mcx... idölümsün... arada bi gel de bende napıcağımı biliyim bazen elim ayağım tutuluyo...heee ben bi yiyiyim, bana bişi olmazsa kimseye olmazsizin için kendimi feda etmeye hazırım, (aayyy çok duygulandım)
Tamam canım, sağolasın. yazıyim adresimi, öptüm.
Tek kelimeyle Süperrrrr
Peki Dukan Amcanın ideal kilosundamısın?Yoksa altına inebilidin mi?
canım, dukan amca 60 ideal demişti bana, yani yaklaşık 2 kilo altındayım. Bana kalsa bir kaç kilo daha inmek istiyorum ama eşim hiç istemiyor. Sana yakışmaz diyor. Bence de abartmamak lazım, bu kadar yeter
Huhuuu çok güzel bir öğle yemeği yedim tavuk bonfile ızgara (yakında gıt gıt gıdaaaaakk die gıdaklıcam) zero ve yanında hardal ve sebze acayip doyduğumu hissettim
bugün için iki tane haşlanmış yumurta getirmiştim eğer akşama doğru acıkırsam yerim diye düşünüyorum
evet bunu gördüm az önce ve bayıldım... ama ben hiçbi tarifi yapmamaya karar verdim...Kızlar harika görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 366596
Islak Hamburger
MALZEMELER1 adet için)
EKMEK(1 adet için)
-1 yumurta akı
-1,5 yk yağsız yoğurt
-1 yk yulaf kepeği
-1 çay kaşığı kabartma tozu
KÖFTE
-250 gr yağsız kıyma
-1 küçük soğan
-tuz-karabiber-kimyon
SOS
-1 su brd.su
-1 yk katkısız domates salçası
-1 ezilmiş sarmısak
-1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
Öncelikle ekmek karışımı çırpılıp biraz dinlendirilir.
Soğan rendelenir ve kıymaya baharatlarla beraber eklenerek iyice yoğrulur.Dolapta dinlenmeye bırakılır.(köfte malzemesi 1 porsiyondan daha fazla.İsterseniz fazlasını buzlukta saklayıp daha sonra kullanabilirsiniz.)
Ekmek malzemesini 2 ayrı seferde mikrodalgada pişirdim.Yuvarlak formda olması için cam kup kaselerimden birini kullandım.
Eki Görüntüle 366587
Malzemenin yarısını kaseye alıp(kasenin 1/4'ü kadar olacak yoksa taşabilir.) 800 derecede 3dk pişirdim.Sonra kalan malzemeyi yine aynı sürede pişirerek 2 ayrı ekmek elde ettim.
Eki Görüntüle 366591
Bu sırada 1 brd.su içinde salça,kırmızı biber ve ezilmiş sarmısak az tuzla beraber pişmeye bırakılır.Sos yavaş yavaş pişerken soğuyan ekmekleri tost makinasına aldım ve biraz kızarttım.
Eki Görüntüle 366594
Köfte hamurundan yassı bir köfte hazırlayarak yağsız tavada pişiriyoruz.
Kızaran ekmekleri domates sosunun içine batırarak sosu biraz çekmesini sağladıktan sonra ekmeğin üzerine köfteyi ve ince dilimlenmiş kornişon turşuyu koyup üzerine biraz daha sos koyup, diğer ekmeği kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 366595
Göründüğü kadar komplike ve uğraştırıcı değil aslında.Hele ki hazırda köfteniz varsa toplamda 10 dk bulmayacaktır hazırlanması.Sadece 1 yemek kaşığı kepek hakkınızla koca bir burger yemiş olacaksınız.İsterseniz malzemeleri 2 katına çıkarıp 2 hamburger bile yiyebilirsiniz seyirde.Daha ne olsun:))
Not:Malzeme mikrodalga ekmeğiyle tamamen aynı.Dilerseniz tek bir seferde pişirip kare ekmeklerle de hazırlayabilirsiniz:)
evet bunu gördüm az önce ve bayıldım... ama ben hiçbi tarifi yapmamaya karar verdim...
Canım bu yasak bir tarif değil ki. Bence sen içinde sınırlı izinli olan şeyleri yapma yeter.
Tatlandırıcılı şeyler, mısır unlu yada nişastalı şeyler ve yasak olan ve emin olamadığın herşey gibi.
Kızlar harika görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 366596
Islak Hamburger
MALZEMELER1 adet için)
EKMEK(1 adet için)
-1 yumurta akı
-1,5 yk yağsız yoğurt
-1 yk yulaf kepeği
-1 çay kaşığı kabartma tozu
KÖFTE
-250 gr yağsız kıyma
-1 küçük soğan
-tuz-karabiber-kimyon
SOS
-1 su brd.su
-1 yk katkısız domates salçası
-1 ezilmiş sarmısak
-1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
Öncelikle ekmek karışımı çırpılıp biraz dinlendirilir.
Soğan rendelenir ve kıymaya baharatlarla beraber eklenerek iyice yoğrulur.Dolapta dinlenmeye bırakılır.(köfte malzemesi 1 porsiyondan daha fazla.İsterseniz fazlasını buzlukta saklayıp daha sonra kullanabilirsiniz.)
Ekmek malzemesini 2 ayrı seferde mikrodalgada pişirdim.Yuvarlak formda olması için cam kup kaselerimden birini kullandım.
Eki Görüntüle 366587
Malzemenin yarısını kaseye alıp(kasenin 1/4'ü kadar olacak yoksa taşabilir.) 800 derecede 3dk pişirdim.Sonra kalan malzemeyi yine aynı sürede pişirerek 2 ayrı ekmek elde ettim.
Eki Görüntüle 366591
Bu sırada 1 brd.su içinde salça,kırmızı biber ve ezilmiş sarmısak az tuzla beraber pişmeye bırakılır.Sos yavaş yavaş pişerken soğuyan ekmekleri tost makinasına aldım ve biraz kızarttım.
Eki Görüntüle 366594
Köfte hamurundan yassı bir köfte hazırlayarak yağsız tavada pişiriyoruz.
Kızaran ekmekleri domates sosunun içine batırarak sosu biraz çekmesini sağladıktan sonra ekmeğin üzerine köfteyi ve ince dilimlenmiş kornişon turşuyu koyup üzerine biraz daha sos koyup, diğer ekmeği kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 366595
Göründüğü kadar komplike ve uğraştırıcı değil aslında.Hele ki hazırda köfteniz varsa toplamda 10 dk bulmayacaktır hazırlanması.Sadece 1 yemek kaşığı kepek hakkınızla koca bir burger yemiş olacaksınız.İsterseniz malzemeleri 2 katına çıkarıp 2 hamburger bile yiyebilirsiniz seyirde.Daha ne olsun:))
Not:Malzeme mikrodalga ekmeğiyle tamamen aynı.Dilerseniz tek bir seferde pişirip kare ekmeklerle de hazırlayabilirsiniz:)
Sen ne zaman başladın çok yakınız kilo olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?