Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mcx mcx mcx... idölümsün... arada bi gel de bende napıcağımı biliyim bazen elim ayağım tutuluyo...

uğrarım şekerim arada, şimdi ders çalışmam gerekiyo ( okuya okuya alim olucam) Beni özleyin anacım baaayyyy

Desendesen tebrik ediyorum seni

Thanks şimdilik gidiyorum ama döndüğümde hepinizi kilo vermiş olarak görüyim ona göre

ne yapayım şekerim hastalık girdi araya ilaç kullanıyorum.durakladım oldukça.zaten 15 nisan dı dukanın bana öenrdiği de ben sen ve kerokero ile zayıflarız diyordum ama bu gidişle olmaz sanırım...

nisanı bilememde verecez bacım.en aznıdan 17si gelmeden şu ayın 65i görmek istiyorum ben. az kalmıştı bi anda 67yi görüverdim. regl bitecek bi iki güne.

Cnm bilemeyiz yapabilir. Sen bir hafta tamamen serbest gıdalarla dene bence diyeti bakalım.
O zaman anlayacağız sonucu görünce.

Afiyet olsun hayırlı olsun diyetin. Yalnız atakdaysan cacıkdaki salatalık yasak canım.

Süper tebrik ederim.

kızlar tarif vermeyi yasaklıyorummm...çok tehlikeli .çok tahrik edici yapasım geliyor.şeytan dürtüyor..

nasıl güzel olmak az ,yetersiz.kelimeler kifayetsiz kalmış o derece yani:)))

afiyet bal olsun... benim de öğle yemeğim dünkü menümle aynıydı... sıcacık yağsız tuzsuz döner... üzerinde yoğurt ve pulbiber... doyduktan sonrada şişe zero (kutu çok geliyo)

yarim bu marketlerde satılan hazır dönerleri tüketebiliyor muyuz ??

abbo evet ataktayım salatanın çoğu sudan oluşuyor diye şeetmedim :) tmm bi daha salata yok :) tşkler canım

nisanı bilememde verecez bacım.en aznıdan 17si gelmeden şu ayın 65i görmek istiyorum ben. az kalmıştı bi anda 67yi görüverdim. regl bitecek bi iki güne.
görürsün tatlım ben de regl olmaya çalışıyorum.bir gerginlik ,bir şişkinlik ,bir delilik anlatamam:))

yarim e sormuşsun ama cevaplayayım dedim.
hazır dönerlerde yağ oranı çok fazla.o nedenle mecbur kalmadıkça tüketmemelisin..ben birkaç kez denedim sevmemekle beraber fazlasıyla yağlıydı.

Canım ben başlayalı 2 hafta oldu. Sanırım 2 ay önce falan diyet+yürüyüş yaptığım için bi direnme durumu olacak.

kızlar tarif vermeyi yasaklıyorummm...çok tehlikeli .çok tahrik edici yapasım geliyor.şeytan dürtüyor..

Ama canikom o tarifte sınırlı izinli bişiy yok. Herşey izinlilerden
Ben yapıcam onu en kısa zamanda valla kızlar.
Sizin içinde yerim

Yağ oranı %15 altıysa evet.
A101 de var bi marka yetimoğlumuydu neydi.

abbo evet ataktayım salatanın çoğu sudan oluşuyor diye şeetmedim :) tmm bi daha salata yok :) tşkler canım

Ne demek rica ederim şeker.

Arkadaşlar sebze +protein gününde sebzeyi ne kadar yemek gerekiyor?
Ben ağırlıkla sebze yiyorum . Protein günlerinden sonra salata yemeyi çok özlüyorum.

8 benm yediğimin oranı çokmu

Gayet iyi hatta markasını söyle bende alayım

Ben ağırlıkla sebze yiyorum . Protein günlerinden sonra salata yemeyi çok özlüyorum.

Ağırlık proteinde olmalı.

bayanlar seyir dönemine bugün geçtim salça serbest mi....???? çok merak ettim

Salça şeker ve yağ içermediği sürece 1 yk kullanılabilir.

kitapta diyor ki mutlaka önce protein almalısınız sebze önce si birde miktarı konusunda şöyle bi uyarı var devasa bir salata tabağını karşınıza alıp hemde hiç aç olmadan tüketirseniz zayıflarsınız ancak süre uzayabilir diyor ki dukan diyetinin kalbi olan sınırsız yeme kuralına bir zarar vermez ama zayıflama süresi uzayabilir inşaallah yardımcı olabilmişimdir Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…