mcx mcx mcx... idölümsün... arada bi gel de bende napıcağımı biliyim bazen elim ayağım tutuluyo...
Desendesen tebrik ediyorum seni
ne yapayım şekerim hastalık girdi araya ilaç kullanıyorum.durakladım oldukça.zaten 15 nisan dı dukanın bana öenrdiği de ben sen ve kerokero ile zayıflarız diyordum ama bu gidişle olmaz sanırım...
yaaa bişi söliycemm... annem bu hafta yaptığı ekmeğe mısır unu koymuş iki kaşık ama yaklaşık 12 muffin ekmek çıkmış... bende onları ortadan ikiye bölüp tüketiyorum sabah akşam birer dilim yiyiyorum o yaparmı ki acaba... paranoya yapmaya başladım hee...
hamburger süper görünüyorrrr :)
bu arada kızlar bende bugün başladım:
sabah : yarım yumurta 2 kk süzme peynir
ara: yulaflı kraker ve light yoğurt
öğlen : 5 adet köfte ızagara cacık
şimdiye kadar 2 lt su 3 kupa 5i1 arada çay içtim.
Herkese Merhabalar,
Dukan Diyetine 20 Şubat'ta başladım ve başladığımda 70 kiloydum.Şu an 64.8 kiloyum çok mutluyum.Forumu bugün gördüm ve deneyimlerimi bende paylaşmak istedim .Umarım herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde kavuşur.
uğrarım şekerim arada, şimdi ders çalışmam gerekiyo ( okuya okuya alim olucam) Beni özleyin anacım baaayyyy
Thanksşimdilik gidiyorum ama döndüğümde hepinizi kilo vermiş olarak görüyim ona göre
nasıl güzel olmak az ,yetersiz.kelimeler kifayetsiz kalmış o derece yani:)))Tabiki de fırsat buldukça gelirim canım, nası çok mu güzel olmuşum kısaayyy ben hala kendimi fazlam varmış gibi görüyorum...
Yediğin içtiğin şeylere dikkat et, farklı bişi yiyiyor musun bu arada?
Bu durumları ben de yaşadım, adet sonrası eksilir diye beklerken bir iki kilo fazla çıktığım da oldu senin ki gibi, oluyor böyle arada, vücut tepki veriyor sanırsam. Sen aynen seyir evrene devam et, tuzu azalt, suyunu ihmal etme. Sonra birden iniveriyor yine. Sıkma canını boş yere
iremözge duydun mu beni onasıl hamburger öylekızlar tarif vermeyi yasaklıyorummm...çok tehlikeli .çok tahrik edici yapasım geliyor.şeytan dürtüyor..
afiyet bal olsun... benim de öğle yemeğim dünkü menümle aynıydı... sıcacık yağsız tuzsuz döner... üzerinde yoğurt ve pulbiber... doyduktan sonrada şişe zero (kutu çok geliyo)
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama
Cnm bilemeyiz yapabilir. Sen bir hafta tamamen serbest gıdalarla dene bence diyeti bakalım.
O zaman anlayacağız sonucu görünce.
Afiyet olsun hayırlı olsun diyetin. Yalnız atakdaysan cacıkdaki salatalık yasak canım.
Süper tebrik ederim.
görürsün tatlım ben de regl olmaya çalışıyorum.bir gerginlik ,bir şişkinlik ,bir delilik anlatamam:))nisanı bilememde verecez bacım.en aznıdan 17si gelmeden şu ayın 65i görmek istiyorum ben. az kalmıştı bi anda 67yi görüverdim. regl bitecek bi iki güne.
yarim e sormuşsun ama cevaplayayım dedim.yarim bu marketlerde satılan hazır dönerleri tüketebiliyor muyuz ??
merhaba canım
13.02.2012 başladım 3 gün atak yaptım giden kilo 2,5(su)
16.02.2012-06.03.2012 arası seyir 57 kilo oldum
07.03.2012 bu güne kadar güçlendirme
2 kiloda güçlendirmede gider diye reken geçtim anlican
sen ne zaman başlamıştın
kızlar tarif vermeyi yasaklıyorummm...çok tehlikeli .çok tahrik edici yapasım geliyor.şeytan dürtüyor..
yarim bu marketlerde satılan hazır dönerleri tüketebiliyor muyuz ??
abboevet ataktayım salatanın çoğu sudan oluşuyor diye şeetmedim :) tmm bi daha salata yok :) tşkler canım
yarim e sormuşsun ama cevaplayayım dedim.
hazır dönerlerde yağ oranı çok fazla.o nedenle mecbur kalmadıkça tüketmemelisin..ben birkaç kez denedim sevmemekle beraber fazlasıyla yağlıydı.
Yağ oranı altıysa evet.
A101 de var bi marka yetimoğlumuydu neydi.
yarim e sormuşsun ama cevaplayayım dedim.
hazır dönerlerde yağ oranı çok fazla.o nedenle mecbur kalmadıkça tüketmemelisin..ben birkaç kez denedim sevmemekle beraber fazlasıyla yağlıydı.
8 benm yediğimin oranı çokmu
Arkadaşlar sebze +protein gününde sebzeyi ne kadar yemek gerekiyor?
Ben ağırlıkla sebze yiyorum . Protein günlerinden sonra salata yemeyi çok özlüyorum.
bayanlar seyir dönemine bugün geçtim salça serbest mi....???? çok merak ettim
Arkadaşlar sebze +protein gününde sebzeyi ne kadar yemek gerekiyor?
Ben ağırlıkla sebze yiyorum . Protein günlerinden sonra salata yemeyi çok özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?