Gayet iyi hatta markasını söyle bende alayım
Ağırlık proteinde olmalı.
Salça şeker ve yağ içermediği sürece 1 yk kullanılabilir.
nerde oturuyosunki.... yakınsan bize birlikte yürüyüş seansları düzenleyelimben namazgahtayım...
canım, dukan amca 60 ideal demişti bana, yani yaklaşık 2 kilo altındayım. Bana kalsa bir kaç kilo daha inmek istiyorum ama eşim hiç istemiyor. Sana yakışmaz diyor. Bence de abartmamak lazım, bu kadar yeter
nasılsınız kızlarrr ne yesem yahu çok acıktım p günümdeyimmm sabah yulaf kepeği hakkımıda tükettim zatenn
Okito cnm :)
Bi de örneğin akşam 9 da acıktık mesela salata veya 1 parça tauk yada yoğurt yiyebiliyormuyuz. Diğer diyetlerde yasak normalde 8 den sonra bişeyler yemek ya...
ahhh yaa bende p günümdeyim aç değilim ama oyalayacak bişiler aranıyorum bende. bugünkü mantıyı geri çevirince bide
Bi de örneğin akşam 9 da acıktık mesela salata veya 1 parça tauk yada yoğurt yiyebiliyormuyuz. Diğer diyetlerde yasak normalde 8 den sonra bişeyler yemek ya...
mailin gelmedi ama....
yemeyin yemeyin
içinde ne olduğunu bilmediklerinizi zorda kalmadıkça yemeyin o etler dayansın diye ne maddeler katıyorlar.
ben 6 hafta olcak bu hafta regli dönemi harici + görmedim ama hiç hazır gıda yemedim et konusunda tavuk, hindi, kıyma, ciğer, yürek, böbrek
annem sağolsun hep kendi yaptı bana :)
benim dışardan yediğim tek şey iş yerine getirdiğim yoğurtlar ve meyveli yoğurdum:)
çünkü yoğurdumu da annem mayalıyor:)
6 haftada 2 kutu peynir tükettim sadece onuda bembeyaz aldım ben tadı güzel cidden:)
buaralar mısır unu sadece helvada kullanıyorum o da benim haftalık ödülüm gibi :)
kepeğimide asla fazla kaçırmıyorum ama çok içimden geçiyor:) benimde duraksamalarım oluyor hani bukadar dikkate vücut artık diyet yapma diyor sanırım:)))
2 kerede kaçamağım var tabi 6 haftada 1 dilim pizzam ve 1 dilim pastam ahahahah diyet özetim
mail gelicek de... ekmeğin parasını nası göndericem ben.:44:
yok cnm ya ben kanalboyundayım :))bide yarim bence tarif deneme ipin ucu kaçabiliyo serbestlerde sabit kal 1 haftada öyle dene ben bu ara ilk dönemin azmiyle hiç dışına çıkmıyorum pazar akşamı dukan poğaçası yaptım onda bile günde 4 tane yemem serbestken ben 3 tane yiyorum benim aç gözüm ilk defa doygun
yok yokk daha inme bence gayet güzelsin
yemeyin yemeyin
içinde ne olduğunu bilmediklerinizi zorda kalmadıkça yemeyin o etler dayansın diye ne maddeler katıyorlar.
ben 6 hafta olcak bu hafta regli dönemi harici + görmedim ama hiç hazır gıda yemedim et konusunda tavuk, hindi, kıyma, ciğer, yürek, böbrek
benim dışardan yediğim tek şey iş yerine getirdiğim yoğurtlar ve meyveli yoğurdum:)
6 haftada 2 kutu peynir tükettim sadece onuda bembeyaz aldım ben tadı güzel cidden:)
buaralar mısır unu sadece helvada kullanıyorum o da benim haftalık ödülüm gibi :)
kepeğimide asla fazla kaçırmıyorum ama çok içimden geçiyor:) benimde duraksamalarım oluyor hani bukadar dikkate vücut artık diyet yapma diyor sanırım:)))
2 kerede kaçamağım var tabi 6 haftada 1 dilim pizzam ve 1 dilim pastam ahahahah diyet özetim
ben acıktım canım ya oyalanacak olsam kraker ve kekim var ama açımm açççhiç bi zaman kek ve kraker bitmiyo bitmeden yapıyorum beni oyallıyo iyi oluyo
canım evdeysen kendine soslu fırın tavuk yapabilirsin ben akşam yapıp işe getirdim bugün çokda güzel oldu. ama fırın poşetinde yaptım.
yemeyin yemeyin
ben her akşam kanalboyunda inip dolmuşa binip heykele çıkıyorum...
bugun itibariye hazır gıda ve içinde yasaklı yiyecekler olan hiçbişeyi tüketmiyorum...
önce kendime sonra siz topik arkadaşlarıma söz veriyorum... haftaya eksilmem lazım....
bol eksiler için dua ederek
Yasak değil cnm yiyebilirsin ama ertesi sabah tartılma.
Canım çalışınca çok zor o dediğin maalesef.
Ben anneme gidiyorum akşam kızımı alıyorum eve geçmem 7,30 en erken.
O saatten sonra napıcan mecbur hazır bişiler yicen yoksa yemek.
Şahidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?