çok teşekkür ederim İrem&özgecim:) ben hiç doğum yapmadım evliyim ve 28 yaşındayım ben de kilolu bir anne adayı olmamak ve hamile kalmayı Allah nasip ederse şimdiki halimden biraz daha fazla olabilecek şekilde kilolu olmaya çabalıyorum. Allah kızını sana bağışlasın canım dilerim hayalini kurdukların misli misli gerçekleşir ve kızının düğününde de ablası zannedilirsin:)))))) ama sen bu kiloyu verene kadar 2,5 ay kadar geçmiş ama ben doğum yapmadım ya daha kolay verir miyim acaba?? daha önce hiç diyet yapmış mıydın?
bende onu diyorum zaten farklı bişi demedim şekerim...Kaşar light olsada yağ oranı yüksek yafrum...Ben hafta da bir ya da iki dilim yiyorum zaten sınırlılar arasında her gün yeme bence...
Canım çok iyi yapmışsın ben 72 ile hamile kaldım 95 ile doğuma gittim. Keşke kilo verip hamile kalsaydım ama kendimi hiç kilolu görmüyordum ki.
Daha önce montignac yaptım iki kere ve ikisinde de 67 e kadar indim. Sonra bıraktım ve fil gibi yedim. Çıktım yine 70 küsürlere.
Bünyeden bünyeye değişiyor canım. Mesela ommur var Dukancı burada o da benden 1-2 hafta sonra başladı nerdeyse aynı kiloyu verdik.
Aslında yavaş değil 2,5 iyi bir süre ama işte o kaçamaklarım olmasaydı belki şimdi 65 falandım.
var canım
ben buradayım güçlendirmeyi tam yaparsan kilo verirsin eğer yorulduysan geç ve tam anlamıyla yap kilo vermeye devam ama benim gibi kaçamakların olursa hedef kilon ve - 500 arası gidip gelirsin :) sevgiler.
Kaşar light olsada yağ oranı yüksek yafrum...Ben hafta da bir ya da iki dilim yiyorum zaten sınırlılar arasında her gün yeme bence...
günaydın kızlar bu sabah 95 oldum cumaya kadar 94 olurm inşalah
kızlar kolide yulaf kepeği... tanesi 3.90 tl ye geliyo bilginize.... 12 adet
Ru Sheim Yulaf Kepeği - 500 gr x 12'li! 6 yıldır Hammaddeler.com kalitesiyle!
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
HTML:
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama
yulaf kepeği hakkımı sabahtan yedim 2 kaşık bana yetmiyo bileee sanada öyle oluyormu:44:
bende seni seviyorumm
ağzım boş kalmıştı bişiler yemeliydim... iki alternatifim vardı... birincisi çekmecemdeki light dilim kaşar ve light üçgen peynir... ikincisi annemin fırında pişirdiği kuşbaşı şiş... ben annemin hazırladığını yedim... yemedim peynirleri
Çalışıyorum is yerine ne gotureyimdiye düşünenler. P s gunünüz icin taze naneli cacik ve yanında haşlanmış yada ızgara tavuk kesinlikle çok doyurucu deneyin. Yada marul salatası yapın küçük bir kapta limonlu sosunu hazırlayın( is yerinde karıştırmak icin) 1 gun onceden süte yatırdığınız dogranmis tavuk göğüslerini soteleyip salataya karıştırın. İşyerinde sosunu karıştırıp afiyetle yiyin
ağzım boş kalmıştı bişiler yemeliydim... iki alternatifim vardı... birincisi çekmecemdeki light dilim kaşar ve light üçgen peynir... ikincisi annemin fırında pişirdiği kuşbaşı şiş... ben annemin hazırladığını yedim... yemedim peynirleri
Çalışıyorum is yerine ne gotureyimdiye düşünenler. P s gunünüz icin taze naneli cacik ve yanında haşlanmış yada ızgara tavuk kesinlikle çok doyurucu deneyin. Yada marul salatası yapın küçük bir kapta limonlu sosunu hazırlayın( is yerinde karıştırmak icin) 1 gun onceden süte yatırdığınız dogranmis tavuk göğüslerini soteleyip salataya karıştırın. İşyerinde sosunu karıştırıp afiyetle yiyin
canım ruh halime göre değişiyor ne alaka diceksin. bazen ağzıma süresim gelmiyor ama aç olduğum bişeylere saldırmamak adına hemen kepeğe sarılıyorm. ben kepekle kek dışındaki tarfifleri sevmedim yada ben beceremedim o yüzden sade tüketiyorum. öğlen 1 kaşık akşam bi kaşık ama bazen 3 üde buluyo napıım kaçamak yapmaktan iyidir heralde dimi
yarim_ kaşar light olsada yağlı canım bence hiç tüketmemeye çalış onun yerine bilmem severmisniz çeçil peynir tel peynir de derler tüketebilirsiniz. bize köyden geliyor dedemler kendileri yapıyor. çeçil yapılıken sütün kaymağını aldıkları için yağlı olmuyor. belki biraz tuzlu olabilir onuda soğuk suda birazcık bekletirsen tuzu gidyor. üstelik kaşar gibide erir.
sahanda yumurta severmisiniz bilmem ama ben yumurta yaparken içine biraz çeçil peynir koyuyorum tadı güzel oluyor yada çok azcık zeytin yapıyla tavada sade olarakda eritebilirsin (bi çeşit kuymak)
bu tarif benim her zaman kurtarıcım zaten. değişik soslarla deniyorum tavuk yine aynı tavuk ama azcık tadı değişiyor işte. teşekkür ederim
Kitabı okumamış bir diyetisyen daha:d
ay ben bu yazılanlara ciddi gülüyorum bunlar yüzünden insanlar dukanı şok diyet sanıyor
baharda yapsın bakalım dukanı tamamlayabiliyormu?
birde bu yazılarda güçlendirme ve korumadan hiç bahsedilmiyor...
Madem özeliz neden her diyetisyen kibrik kutusu peynir 5 kayısı diye herkese aynı şeyi verip sınırlandırıyorlar belki peyniri sınırsız yemek istiyorum Allaaaa allaaaa....
ya şöyle yazılar paylaşmayın artık!!!!
canım ben 6 7 tane tarif denedim ve hepsini beğendim sadece kuru pastayı beğenmedim zaten normaldede sevmem ben kuru pasta oda ondandır kesin hele hele kek ve kraker favorim benim
allahım allahım yemiyorum yemiycem... önerilerinizi dikkate alıcam teşekkür ediyorum ilginiz için... biraz daha yersem taşlıycaksınız yakında o yüzden bunu göze almıyorum....
Sade hali güzel yaa bide tarifi tutturamadıysam hiç yiyesim gelmiyo kepeği. krakeri denemedim bide onu yapayım bi ara işyerinde iyi olur atıştırmalık
canım benim kızma sakın sadece sana değil ki tüketen diğer arkadaşalar içinde söylüyoruz ki zaten çabuk çabuk gitsin bu kilolar diye. Sonra istediğimiz şeyden istediğimiz kadar yicez zaten değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?