Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım çok iyi yapmışsın ben 72 ile hamile kaldım 95 ile doğuma gittim. Keşke kilo verip hamile kalsaydım ama kendimi hiç kilolu görmüyordum ki.
Daha önce montignac yaptım iki kere ve ikisinde de 67 e kadar indim. Sonra bıraktım ve fil gibi yedim. Çıktım yine 70 küsürlere.
Bünyeden bünyeye değişiyor canım. Mesela ommur var Dukancı burada o da benden 1-2 hafta sonra başladı nerdeyse aynı kiloyu verdik.
Aslında yavaş değil 2,5 iyi bir süre ama işte o kaçamaklarım olmasaydı belki şimdi 65 falandım.

Çalışıyorum is yerine ne gotureyimdiye düşünenler. P s gunünüz icin taze naneli cacik ve yanında haşlanmış yada ızgara tavuk kesinlikle çok doyurucu deneyin. Yada marul salatası yapın küçük bir kapta limonlu sosunu hazırlayın( is yerinde karıştırmak icin) 1 gun onceden süte yatırdığınız dogranmis tavuk göğüslerini soteleyip salataya karıştırın. İşyerinde sosunu karıştırıp afiyetle yiyin

ben de daha önce 3 sefer diyet yaptım da ondan sordum o metobolizmanın duraklamasına neden oluyormuş. Evet gayet iyi 2,5 ay sadece ben gebelik istiyorum ya ondan sanırım:) belki de gebelik çok geç olacak bilmiyorum ama kısmet işte umut fakirin ekmeğiymiş ama benim ekmeğim dukan usulü:))) canım bir de bu sınırlı izinlileri ben bilmiyordum o kadar da kitabı okudum ama dikkat etmedim sanırım. bildiklerin varsa söyler misin ben kaşar yiyorum mesela acıktıkça demek ki hata yapıyorum((

teşekkür ederim canım;bugün geçtim artık,bakalım artık;umarım kaçamak yapmama gerek kalmaz ve şu bir kiloyu da veririm:))

günaydın kızlar bu sabah 95 oldum cumaya kadar 94 olurm inşalah

merhaba ,sana birsey sormak istiyorum canim;kilolarimiz nerdeyse ayni,ben ataktan seyire gectim 1 hafta oldu neredeyse ama sadece 600 gr gitmis. atakta ise 7 gunde 4.900 vermistim. sende nasil oldu, bu kadar az gitmesi normal mi?

Süpersinnn :) dukan'la verdiysen bize bir iki gün öğününü yazar mısın...

yulaf kepeği hakkımı sabahtan yedim 2 kaşık bana yetmiyo bileee sanada öyle oluyormu:44:

bende seni seviyorumm

canım ruh halime göre değişiyor ne alaka diceksin. bazen ağzıma süresim gelmiyor ama aç olduğum bişeylere saldırmamak adına hemen kepeğe sarılıyorm. ben kepekle kek dışındaki tarfifleri sevmedim yada ben beceremedim o yüzden sade tüketiyorum. öğlen 1 kaşık akşam bi kaşık ama bazen 3 üde buluyo napıım kaçamak yapmaktan iyidir heralde dimi

bende atak 1gun yaptım kızlar 56 kılo ve 165cm ölçülerim su an güclendirme evresindeyim ve rahat rahat ekmek hariç yıyorum 52 kıloyum pılates yapıyorum aynı zamanda

yarim_ kaşar light olsada yağlı canım bence hiç tüketmemeye çalış onun yerine bilmem severmisniz çeçil peynir tel peynir de derler tüketebilirsiniz. bize köyden geliyor dedemler kendileri yapıyor. çeçil yapılıken sütün kaymağını aldıkları için yağlı olmuyor. belki biraz tuzlu olabilir onuda soğuk suda birazcık bekletirsen tuzu gidyor. üstelik kaşar gibide erir.

sahanda yumurta severmisiniz bilmem ama ben yumurta yaparken içine biraz çeçil peynir koyuyorum tadı güzel oluyor yada çok azcık zeytin yapıyla tavada sade olarakda eritebilirsin (bi çeşit kuymak)

bu tarif benim her zaman kurtarıcım zaten. değişik soslarla deniyorum tavuk yine aynı tavuk ama azcık tadı değişiyor işte. teşekkür ederim

yarim_ kaşar light olsada yağlı canım bence hiç tüketmemeye çalış onun yerine bilmem severmisniz çeçil peynir tel peynir de derler tüketebilirsiniz. bize köyden geliyor dedemler kendileri yapıyor. çeçil yapılıken sütün kaymağını aldıkları için yağlı olmuyor. belki biraz tuzlu olabilir onuda soğuk suda birazcık bekletirsen tuzu gidyor. üstelik kaşar gibide erir.

sahanda yumurta severmisiniz bilmem ama ben yumurta yaparken içine biraz çeçil peynir koyuyorum tadı güzel oluyor yada çok azcık zeytin yapıyla tavada sade olarakda eritebilirsin (bi çeşit kuymak)

bu tarif benim her zaman kurtarıcım zaten. değişik soslarla deniyorum tavuk yine aynı tavuk ama azcık tadı değişiyor işte. teşekkür ederim

canım ben 6 7 tane tarif denedim ve hepsini beğendim sadece kuru pastayı beğenmedim zaten normaldede sevmem ben kuru pasta oda ondandır kesin hele hele kek ve kraker favorim benim

allahım allahım yemiyorum yemiycem... önerilerinizi dikkate alıcam teşekkür ediyorum ilginiz için... biraz daha yersem taşlıycaksınız yakında o yüzden bunu göze almıyorum....

vallahi isterseniz kahkahalar atın. nerden anladın diyetisyenin kitabı okumadığını. ben okudum kitabı onu da söylüyeyim şu an evimde bulnmakta. ve böyle yazıları dikkate almak ,bi çırpıda reddetmemek lazım bence. haklısınız dr. dukan kitabında çok iyi ikna ediyor. vallahi bence bir besin gurubunu sıfıra indirip diğeriden sınırsız yemek fikri bence baştan diyetin zararlı olduğunu kanıtlıyor. tamam sonradan perşembe hariç normal düzene dönülüyor, ama ya o zamana kadar vücudumuzun, karaciğerimizin yaşadıkları...

canım ben 6 7 tane tarif denedim ve hepsini beğendim sadece kuru pastayı beğenmedim zaten normaldede sevmem ben kuru pasta oda ondandır kesin hele hele kek ve kraker favorim benim

Sade hali güzel yaa bide tarifi tutturamadıysam hiç yiyesim gelmiyo kepeği. krakeri denemedim bide onu yapayım bi ara işyerinde iyi olur atıştırmalık

allahım allahım yemiyorum yemiycem... önerilerinizi dikkate alıcam teşekkür ediyorum ilginiz için... biraz daha yersem taşlıycaksınız yakında o yüzden bunu göze almıyorum....

canım benim kızma sakın sadece sana değil ki tüketen diğer arkadaşalar içinde söylüyoruz ki zaten çabuk çabuk gitsin bu kilolar diye. Sonra istediğimiz şeyden istediğimiz kadar yicez zaten değilmi

kesinlikle denemelisin canım en güzel atıştırmalık bence bu akşamda coco kurabiye yapcam buldum netten bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…