Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benle aynı günde birnin olmasına çok sevindmmm 3. günümde bitttiiiii ölücem çikolata olmadan yaaa (((( bende aldm bugn o meyveli yogurtlardan ama diyeti yok onunn yaa mecbur yıycm yoksa şekersizlikten bırakcm bu diyeti falan

canım ben 6 7 tane tarif denedim ve hepsini beğendim sadece kuru pastayı beğenmedim zaten normaldede sevmem ben kuru pasta oda ondandır kesin hele hele kek ve kraker favorim benim

bilgeasya o krakeri bende yapmak istiorum fakat tarifi nerde görmüştüm bi türlü hatırlayıpta bulamadım.bana tarifini yazar mısın rica etsem??

merhaba dukancanlar bugun misafirlerim vardı uzun zamandır görüşemiyorduk . kapıdan girince ilk kelimeleri ne kadar zayıflamışsın oldu sakın daha fazla verme dediler bukadar iyi tam sınırdasın hatta bazıları çok vermişsin biraz al güzelliğin gitmiş dedi bu akşam gelmeleri benim için de iyi oldu çünkü 55 ineyim diye kendi kendime düşünürken vaz geçtim galiba kilo verdikçe insan dahada zayıflamak istiyor kontrolü elden bırakmamak lazım hpinize iyi geceler .sevgiler... :)

oooooooooo, harikasın şekerimmmmm, bende senden 10 kilo fazla başladım ve halen 10 kilo fazlayımmmmmmmmmmmmmm

canımcım, nasıl gidiyor güçlendirme?tam olarak uyuyormusun? 59.9u görüyüm bende başlıycam güçlendirmeye
her zaman dediğim gibi idolümsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese günaydın...
cumartesi günü arzumun dijital baskülünü aldım... vücut su-kas-kemik ve yağ oranını ölçüyor... bununla birlikte düşük yada yüksek olduğunun da bilgisini aktarıyor (bilimsel olmamakla birlikte)... vücut ve cinsiyet özelliklerine göre kişi kaydedebiliyosunuz... neyse uzatmıyım dün gelmiş eve gittiğimde bi denedim... herzaman tartıldığım baskülde 76.7 çıkarken bunda 80.3 çıktım ama kıyafetlerim kemerim herşeyim vardı... sonra çorabımı çıkardım 80.2 oldum... kullanma kılavuzunu okudum ve olabildiğince hassas olduğunu anladım... güzel bi baskül iyi ki almışım... ihtiyacı olanlar da düşünebilir aslında... fiyatı da bana uygun geldi kargo dahil 56 tl ödedim... netice itibariyle bu bunalımı atmam lazım bir an önce... galiba ben yanlış bişeyler yapıyorum... işe gelir gelmez hesaplama yaptım...

şu anki niyetim bu çizelge doğrultusunda hareket etmek... yani dukana en baştan başlamak... aslında bunun yapılmaması gerektiği düşüncesindeyim ama ne yapıcağımı bilmediğim için kendimce çözümler üretmeye çalışıyorum... bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var... bu şekilde yeniden başlamış gibi mi beslenmeliyim?.. yoksa seyir evresinden 1+1 şeklinde mi devam etmeliyim?...

Son düzenleme:

günaydın canım
bence 3 gün bidaha bi atak yapıp seyirle devam edebilirsin vücud şaşırır belki,sonrada 1+1 veya 2+1 devam et???
bende bi yumruk darbesi yaptım ama işe yaranmadım 2+1 devame tcem bugünden itibaren işe yaramasını imüd etmek istiyorum durdu ya 10 günde 1 grammı verilmez yaaa üstelik sıfır kaçamak

neeeeeeesssssssss kaybolma buralardan lütfen... desendesen ve sana ihtiyacımız var...

günaydın
bu sabah -200 ile uyanmak paha piçilemez
bence güçlendirmeye 3-4 kilo kalmışken bile geçilebilir

13.02.2012 pazartesi başladığım diyetimde;
kalça:103
bel: 81
göğüs:87
sağ baldır:61
sol baldır:62

14.03.2012 salı devam eden güçlendirmemde;
kalça:97
bel: 76
göğüs:87
sağ baldır:55
sol baldır:56

et ürünlerinde %8 den fazla olmamalı diye biliyorum.

artık ilgilenmiyorum... hazır dönermiş bilmemneymiş... ızgara et tavuk yiyicem... kaşarı üçgen peyniri de kestim... tatlı da yapmıyorum... çok moralim bozuk buna bi çare bulmam lazım...

artık ilgilenmiyorum... hazır dönermiş bilmemneymiş... ızgara et tavuk yiyicem... kaşarı üçgen peyniri de kestim... tatlı da yapmıyorum... çok moralim bozuk buna bi çare bulmam lazım...
e şekerim geceden beri aldığın kararlara yetişemiyoruz dünküne cevap yazdım.bence o yediklerin yapıyordu duraklamayı ne zamandır söylemeye niyetim vardı da yanlış anlarsın diye söylemedim.ben senin yerinde olsam(ki öyleyim) 1/1 ya da2/1 ile devam edip yasaklı birşey yemezdim.bu hafta annem geldi çok sıkmıyorum o yüzden 1/1 devam ediyorum..

kızlar bu arada 65,1 gördüm.üstelik regl dönemim ve 3 gündür olamıyorum..ama sanırım hafta başı 64 görürüm inşallah..

ben seyirden 2+1 devam ediyim o zaman dimi... öff yaaa ne kadar eşşekmişim...

bilgeasya o krakeri bende yapmak istiorum fakat tarifi nerde görmüştüm bi türlü hatırlayıpta bulamadım.bana tarifini yazar mısın rica etsem??

canım o kilo sorununu en başta bende yaşamıştım hatırlıyor musun?? 72,5 ile diyete başladığımı sanmıştım
ama arzumun baskülünü alınca birde ne gördüm 76:) ufak çaplı bir şoktan sonra o tartı üzerinden devam ediyorum ama iyiki ben en başta almışım:)
bence dukana baştan başlama canım sen 2/1 git ve sadece ilk ay sonraki ay normal düzenine dön derim
senin yaptığın hata sen sebze yemiyorsun maalesef ve bence sebze günlerinde ciddi sebze yemelisin diye düşünüyorum benim fikrim tabikide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…