merhaba benimde yarın 3.günüm olucak atak döneminde bende meyveli yoğurt yedim ama pişman oldum light değildi çnkü .
6 gün sürücek benim atak dönemim
benmide en büyük sıkıntım seyir dönemim dukan sitesinde yaptığım teste göre 146 gün sürücek.çok uzun bir süre meyve yemeden geçen 146 günumarım herşey güzel olur
merhaba bende dukkan diyeti yapmak istiyorum fakat sitesinde boyumu yazdığımda onaylamıyor sonucu alamadım bir türlü yardım edicek arkadaş varmı?[/QUboyunu yazdığın yerdeki oka tıkla cm olarak seç sonra cm bazında yaz boyunu örneğin 165 cm diye sorun bu olabilir...
canım ben 6 7 tane tarif denedim ve hepsini beğendim sadece kuru pastayı beğenmedim zaten normaldede sevmem ben kuru pasta oda ondandır kesin hele hele kek ve kraker favorim benim
oooooooooo, harikasın şekerimmmmm, bende senden 10 kilo fazla başladım ve halen 10 kilo fazlayımmmmmmmmmmmmmmHerkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
HTML:
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama
herkese günaydın...
cumartesi günü arzumun dijital baskülünü aldım... vücut su-kas-kemik ve yağ oranını ölçüyor... bununla birlikte düşük yada yüksek olduğunun da bilgisini aktarıyor (bilimsel olmamakla birlikte)... vücut ve cinsiyet özelliklerine göre kişi kaydedebiliyosunuz... neyse uzatmıyım dün gelmiş eve gittiğimde bi denedim... herzaman tartıldığım baskülde 76.7 çıkarken bunda 80.3 çıktım ama kıyafetlerim kemerim herşeyim vardı... sonra çorabımı çıkardım 80.2 oldum... kullanma kılavuzunu okudum ve olabildiğince hassas olduğunu anladım... güzel bi baskül iyi ki almışım... ihtiyacı olanlar da düşünebilir aslında... fiyatı da bana uygun geldi kargo dahil 56 tl ödedim... netice itibariyle bu bunalımı atmam lazım bir an önce... galiba ben yanlış bişeyler yapıyorum... işe gelir gelmez hesaplama yaptım...
Eki Görüntüle 367100
şu anki niyetim bu çizelge doğrultusunda hareket etmek... yani dukana en baştan başlamak... aslında bunun yapılmaması gerektiği düşüncesindeyim ama ne yapıcağımı bilmediğim için kendimce çözümler üretmeye çalışıyorum... bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var... bu şekilde yeniden başlamış gibi mi beslenmeliyim?.. yoksa seyir evresinden 1+1 şeklinde mi devam etmeliyim?...
oooooooooo, harikasın şekerimmmmm, bende senden 10 kilo fazla başladım ve halen 10 kilo fazlayımmmmmmmmmmmmmm
canımcım, nasıl gidiyor güçlendirme?tam olarak uyuyormusun? 59.9u görüyüm bende başlıycam güçlendirmeye
her zaman dediğim gibi idolümsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
et ürünlerinde %8 den fazla olmamalı diye biliyorum.8 benm yediğimin oranı çokmu
tebrik ediyorum süpersin.....13.02.2012 pazartesi başladığım diyetimde;
kalça:103
bel: 81
göğüs:87
sağ baldır:61
sol baldır:62
14.03.2012 salı devam eden güçlendirmemde;
kalça:97
bel: 76
göğüs:87
sağ baldır:55
sol baldır:56
et ürünlerinde %8 den fazla olmamalı diye biliyorum.
e şekerim geceden beri aldığın kararlara yetişemiyoruz dünküne cevap yazdım.bence o yediklerin yapıyordu duraklamayı ne zamandır söylemeye niyetim vardı da yanlış anlarsın diye söylemedim.ben senin yerinde olsam(ki öyleyim) 1/1 ya da2/1 ile devam edip yasaklı birşey yemezdim.bu hafta annem geldi çok sıkmıyorum o yüzden 1/1 devam ediyorum..artık ilgilenmiyorum... hazır dönermiş bilmemneymiş... ızgara et tavuk yiyicem... kaşarı üçgen peyniri de kestim... tatlı da yapmıyorum... çok moralim bozuk buna bi çare bulmam lazım...
e şekerim geceden beri aldığın kararlara yetişemiyoruz dünküne cevap yazdım.bence o yediklerin yapıyordu duraklamayı ne zamandır söylemeye niyetim vardı da yanlış anlarsın diye söylemedim.ben senin yerinde olsam(ki öyleyim) 1/1 ya da2/1 ile devam edip yasaklı birşey yemezdim.bu hafta annem geldi çok sıkmıyorum o yüzden 1/1 devam ediyorum..
kızlar bu arada 65,1 gördüm.üstelik regl dönemim ve 3 gündür olamıyorum..ama sanırım hafta başı 64 görürüm inşallah..
herkese günaydın...
cumartesi günü arzumun dijital baskülünü aldım... vücut su-kas-kemik ve yağ oranını ölçüyor... bununla birlikte düşük yada yüksek olduğunun da bilgisini aktarıyor (bilimsel olmamakla birlikte)... vücut ve cinsiyet özelliklerine göre kişi kaydedebiliyosunuz... neyse uzatmıyım dün gelmiş eve gittiğimde bi denedim... herzaman tartıldığım baskülde 76.7 çıkarken bunda 80.3 çıktım ama kıyafetlerim kemerim herşeyim vardı... sonra çorabımı çıkardım 80.2 oldum... kullanma kılavuzunu okudum ve olabildiğince hassas olduğunu anladım... güzel bi baskül iyi ki almışım... ihtiyacı olanlar da düşünebilir aslında... fiyatı da bana uygun geldi kargo dahil 56 tl ödedim... netice itibariyle bu bunalımı atmam lazım bir an önce... galiba ben yanlış bişeyler yapıyorum... işe gelir gelmez hesaplama yaptım...
Eki Görüntüle 367100
şu anki niyetim bu çizelge doğrultusunda hareket etmek... yani dukana en baştan başlamak... aslında bunun yapılmaması gerektiği düşüncesindeyim ama ne yapıcağımı bilmediğim için kendimce çözümler üretmeye çalışıyorum... bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var... bu şekilde yeniden başlamış gibi mi beslenmeliyim?.. yoksa seyir evresinden 1+1 şeklinde mi devam etmeliyim?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?