ağzım boş kalmıştı bişiler yemeliydim... iki alternatifim vardı... birincisi çekmecemdeki light dilim kaşar ve light üçgen peynir... ikincisi annemin fırında pişirdiği kuşbaşı şiş... ben annemin hazırladığını yedim... yemedim peynirleri
vallahi isterseniz kahkahalar atın. nerden anladın diyetisyenin kitabı okumadığını. ben okudum kitabı onu da söylüyeyim şu an evimde bulnmakta. ve böyle yazıları dikkate almak ,bi çırpıda reddetmemek lazım bence. haklısınız dr. dukan kitabında çok iyi ikna ediyor. vallahi bence bir besin gurubunu sıfıra indirip diğeriden sınırsız yemek fikri bence baştan diyetin zararlı olduğunu kanıtlıyor. tamam sonradan perşembe hariç normal düzene dönülüyor, ama ya o zamana kadar vücudumuzun, karaciğerimizin yaşadıkları...
vallahi isterseniz kahkahalar atın. nerden anladın diyetisyenin kitabı okumadığını. ben okudum kitabı onu da söylüyeyim şu an evimde bulnmakta. ve böyle yazıları dikkate almak ,bi çırpıda reddetmemek lazım bence. haklısınız dr. dukan kitabında çok iyi ikna ediyor. vallahi bence bir besin gurubunu sıfıra indirip diğeriden sınırsız yemek fikri bence baştan diyetin zararlı olduğunu kanıtlıyor. tamam sonradan perşembe hariç normal düzene dönülüyor, ama ya o zamana kadar vücudumuzun, karaciğerimizin yaşadıkları...
kimse seni takdir etmemis sekerim, ben edeyim. aferim bak ne guzel yememissin peynirleri.boyle devam et, guzel gunler seni bekliyor canim.. iradeni nasil koruduysan bunca zaman, bundan sonra da koru. sonuclarini gorunce daha da cok motive olacaksin.
Boyum 155 yasim 16 kilom 52 son 3 hafta icinde 5 kilo aldim 47 ydim dukan sitesine gore kilom ideal ama ben yinede vermek istiyorum evreleri kisa tutsam olmaz miya da sizce napmaliyim
canım diyetten ziyade yedikleri dikkat etmen fazla yağlı tüketmemen ve hareketli olman yani spor yürüyüş gibi daha faydalı olur bence. Çünkü yaşın küçük daha ve kilonda çok fazla değil.
Boyum 155 yasim 16 kilom 52 son 3 hafta icinde 5 kilo aldim 47 ydim dukan sitesine gore kilom ideal ama ben yinede vermek istiyorum evreleri kisa tutsam olmaz miya da sizce napmaliyim
hayatında 2 kere yapma hakkın olan bir diyeti kilolu değilken harcaman doğru mu canım?
bunun daha evliliği var doğumu var
bencede sen sporu arttır ve öğünlerini 1/4 azalt o kiloyu verirsin zaten üstüne oturmamıştır daha
Aslında 9 dan sonra yemek iyi değil elbette ama ben işten geç geldiğim içim genelde akşam yemeklerim 8 den sonraya denk geliyor mecburen yiyorum. Ama çok açıktıysan bence tabağını küçük tut salata yerine yoğurt ye ya da süt iç. Kepek hakkınıda bu saatlerde tüketebilirsin ki ben hep akşamları 1 kase yoğurtla tüketiyorum kepeğimi
Teşekkürler arkadaşlar.bu diyette yasak değil, yiyebilirsin (abartmamak ve çok geç olmamak kaydıyla tabii)
Yasak değil cnm yiyebilirsin ama ertesi sabah tartılma.
Valla ben bunları hiç bilmeden yaptım. 2. haftanın başında 1 bitterli gofret, 3. haftanın ilk günü de kek poğaça yedim. Gene iyi vermişim ben ya. Ama bundan sonra yemiycem gofret mofret. Kaşar da yemiycem..............
kitabı almadan bu dıyeti ypmaya baslasam bilinçsizce olurmu acabaahangi konuda canım
:S sanırım bana kımsecıklar yardm etmıycekmerhaba:)
ben siteye yeni uye oldum ve dukan diyetı yapmak istiyorum 71 kıloyum dukanın sıtesınde ideal kilomun 62.9 oldugu cıktı bu bile bana biraz fazla geldi ama :S yarın bu dıyete baslamak istiyorum bana braz yardımcı olurmusunuz
:S sanırım bana kımsecıklar yardm etmıycek
ilk defa dıet yaptım ve ıse yaradı herkese tavsıye ederim
merhaba benimde yarın 3.günüm olucak atak döneminde bende meyveli yoğurt yedim ama pişman oldum light değildi çnkü .
6 gün sürücek benim atak dönemim
benmide en büyük sıkıntım seyir dönemim dukan sitesinde yaptığım teste göre 146 gün sürücek.çok uzun bir süre meyve yemeden geçen 146 günumarım herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?