Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kimse seni takdir etmemis sekerim, ben edeyim. aferim bak ne guzel yememissin peynirleri. boyle devam et, guzel gunler seni bekliyor canim.. iradeni nasil koruduysan bunca zaman, bundan sonra da koru. sonuclarini gorunce daha da cok motive olacaksin.

diyetisyenin kitabı okumadığını yazdığı yazıdan anlamak zor değil
2 evreden oluşuyormuş gibi anlatmış ve sanki diyet bırakılınca kilo alınacakmış gibi...
sen okudun ettin aklına yatmadı ve yapmadın diyelim burdaki insanların şevkini kırmaya hakkın var mı?

bu diyetisyenlerin verdiği diyetler çok mu sağlıklı ya da işe yarıyor? hayatımın son 2 senesinde 2 tane adı sanı duyulmuş hastanede adı sanı duyulmuş 2 doktora gittim ve ben +2 / +3 kg ile ayı tamamladım yazık değil mi? onların verdiği diyetlerde standart gel sen git birde ben gidiyim şu diyetisyene aynı şeyleri yazmazsa ben birşey bilmiyorum...

yasaklı besin grubundan yemeni meyve hariç diğer diyatisyenlerde yasaklıyor zaten ye bakalım börekleri, kekleri beyaz unlu ya da şekerli şeyleri onlar ne tepki verecek ? meyve yememek beni zorlamıyor çünkü diyetten öncede yemezdim
et, süt yumurta ve türevlerinin senin organlarına ne zaarı olabilirki burdaki kimse 10 tane yumurta yemiyor zaten onlarda sınırlı vücut kendini yıpratmasın diye...

hayatımın en sağlıklı dönemi benim şu 6 hafta benki vücudunda kan alt seviyelerde olup her gün astım ilaçlarına sarılan... halsiz , huysuz ve mutsuz olan...
6 haftanın sonucu kan değerleri düzgün ve ben sırf zorlamıyım diye ki içmesemde olur 3günde 1 astım ilacımı içiyorum

şimdi sana birşey söyleyim mi? madem senin için önemsiz bir diyet ve yapmıyorsun ozaman bu topiğede uğrayıp insanların canını sıkma...

Arkadaşlar nasıl gidiyor bugün atakta 2. günüm baş ağrım ve mide bulantım azaldı şükür sanırım bünyem alışıyor :)

birde şu açıdan düşünün kilolu olmak hiçbir zaman iyi değil ileride ciddi hastalıkları tetikleme riski çok yüksek en azından hareket etmemizi kısıtlıyor psikolojik olarak hepimizi etkilediği de kesin. diyetlerin çoğu çok sağlıklı sayılmaz zaten. çünkü hangi diyette olursa olsun bir takım şeyleri kendine yasaklıyosun zaten zararlı olanların yanında faydalı olanlarıda.
yapılan her diyet insan vucuduna göre değişiklik gösterir. Zarını gören varsa yapmasın zaten değilmi.

ohh beee allah razı olsun şekerim

Boyum 155 yasim 16 kilom 52 son 3 hafta icinde 5 kilo aldim 47 ydim dukan sitesine gore kilom ideal ama ben yinede vermek istiyorum evreleri kisa tutsam olmaz miya da sizce napmaliyim

Boyum 155 yasim 16 kilom 52 son 3 hafta icinde 5 kilo aldim 47 ydim dukan sitesine gore kilom ideal ama ben yinede vermek istiyorum evreleri kisa tutsam olmaz miya da sizce napmaliyim

canım diyetten ziyade yedikleri dikkat etmen fazla yağlı tüketmemen ve hareketli olman yani spor yürüyüş gibi daha faydalı olur bence. Çünkü yaşın küçük daha ve kilonda çok fazla değil.

canım diyetten ziyade yedikleri dikkat etmen fazla yağlı tüketmemen ve hareketli olman yani spor yürüyüş gibi daha faydalı olur bence. Çünkü yaşın küçük daha ve kilonda çok fazla değil.

Ama boyum yasitlarimdan kisa oldugu icin kotu duruyor en azindan evreleri kisa sureli tutsam olmaz mi ya da baskas onerebileeginiz ne var ben o basliga bi bakayim:44:

hayatında 2 kere yapma hakkın olan bir diyeti kilolu değilken harcaman doğru mu canım?
bunun daha evliliği var doğumu var
bencede sen sporu arttır ve öğünlerini 1/4 azalt o kiloyu verirsin zaten üstüne oturmamıştır daha

bu diyette yasak değil, yiyebilirsin (abartmamak ve çok geç olmamak kaydıyla tabii)
Teşekkürler arkadaşlar.

desendesen valla maşallah sana çok güzel kilo vermişsin. Bu hafta özellikle daha çok dikkat edicem.

Merhaba arkadaşlar ;

bu diyete başlarken çok istekliydim gayette güzel gidiyordu herşey sonra regl dönemim girdi ve ben o dönem tartılma hatasına düştüm..ondan beridir de adapte olamıyorum diyete başladığım zaman ki istek hiç kalmadı içimde başaramıcam gibi geldi kilom artmış gibi geldi vs vs vs derken ruhen inançsızlık baş gösterdi bende..tekrar istekli olmak istesemde beceremiyorum..Haziran gibi de düğünüm olacak nasipse öyle düşünüyoruz ama bana böyle birşeyler oldu çözemedim içimde size yazayım dedim motivasyonum düştü iyice..1haftadırda saldım kendimi desem yeridir

tekrar ataktan mı başlasam toparlayıp kendimi nasıl bir yol izlesem ona da karar veremedim..böyle işte

ilk defa dıet yaptım ve ıse yaradı herkese tavsıye ederim

ilk defa yapanlar için ya da hayatı boyunca bir kaç kere diyet deneyimi olanlar için hızlı verdiren bir diyet. şahsen senin gibiler her türlü diyetle zayıflayabilir. bünyeniz diyete alışkın değil. benim bünyem laçka olmuş. ben diyete girdiğimde hemen savunmaya geçiyor, bu yine diyette diye kılıç kalkan kuşanıyor. offffffffff çok canım sıkkın 62,800 ile başladım 5 gün atak yaptım seyirinde 4. günü bugün 2p ve 2ps yapıyorum soooonuuuuuuuç 63,200. ve gram kaçırma yok, yüzümde protein yemekten koca koca sivilceler çıktı. seyiri 10 güne tamalıcam sonuç yine değişmezse, kendime daha fazla eziyet etmicem düşük kalorili beslenmeye geçicem.yaaaaaaaa zaten masraflı bir diyet bide yumurta, tavuk falan öğgggg geldi, benim durumumda olan varmı???? yaaaaaaaaardımmmmmmmmmm.....

hayır canım olmaz sen daha yeni ergensin. herşeyden yemelisin gelişimin daha tamamlanmadı. kısa sürede kilo almışsın. akşamları biraz dikkat et, 3 beyazı kesiver bol su ve birazda terlemeye yönelik spor yap yine kısa sürede verirsin. bu kadar küçük yaşta bünyeni diyetlere alıştırma sakıııııııııııııııııııın...

benle aynı günde birnin olmasına çok sevindmmm 3. günümde bitttiiiii ölücem çikolata olmadan yaaa (((( bende aldm bugn o meyveli yogurtlardan ama diyeti yok onunn yaa mecbur yıycm yoksa şekersizlikten bırakcm bu diyeti falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…