tebrik ediyorum süpersin.....
canım o kilo sorununu en başta bende yaşamıştım hatırlıyor musun?? 72,5 ile diyete başladığımı sanmıştım
ama arzumun baskülünü alınca birde ne gördüm 76:) ufak çaplı bir şoktan sonra o tartı üzerinden devam ediyorum ama iyiki ben en başta almışım:)
bence dukana baştan başlama canım sen 2/1 git ve sadece ilk ay sonraki ay normal düzenine dön derim
senin yaptığın hata sen sebze yemiyorsun maalesef ve bence sebze günlerinde ciddi sebze yemelisin diye düşünüyorum benim fikrim tabikide...
Merhaba Arkadaslar ben de katildim araniza bgun seyir evresine gectim yalniz cok ciddi bir sorunum var bes gundur tuvalete cikamiyorum ne yapcam ben
aynen yemiyorum valla... hiç sevmiyorum sebzeyi ama bu akşam yiyicem... kabak biber patlıcan fırında kızartıcak annem üzerine de domates sos... yanına da soya soslu tavuk yaparım... yoğurt ve soda içtimmi bitti gitti akşam yemeği...
birde bu dediğimi sakın yanlış anlama ama öğünlerinde de çok yiyorsun gibime geliyor:)
mesela ben o kızartmayla beraber sadece yoğurt yerimtavuk yemem:)
bak bugünkü menüm :)
sabah: 1 katı yumurta + peynir + yarım krep birazdan yeşil çay
ara: yoğurt
öğlen : ızgara tavuk + krep + yoğurt
ara:azcık helva yerim
akşam: hamsi buğulama + 1 bardak zero
yani kızartma dediğim kocaman bi tepsi değil tabi... yada tavuk dediğim komple bi tava değil... ben aslında çok az yerim diyetten öncede tabak kirletiyorum diye azar işitirdim... ama birer kaşık yiyiyorum genelde... bide kızartma yanına tavuk dememin sebebi protein sebzeden çok olsun sebze fazla tüketmiş olmıyım diyeydi ama... sadece yoğurt ve kızartma da doyurur beni... mesela bu sabah 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir... 1 dilim hindi salam 1 ince dilim dukan ekmeği 1 bardak çay içtim...
aynen iyi yemişsin tadımlıksa sorun yok valla ben balığı bir tepeleme tabak dolduryorum hatta annemler yemese de bana kalsa diye de bakınıyorum
yaniben seyirden 2+1 devam ediyim o zaman dimi... öff yaaa ne kadar eşşekmişim...
yani
sanki en mantıklısı o gibi. ben de haftaya o şekilde başlayıp,ilk günlerime dönmek istiyorum.sen de o şekilde kesin hızlanırsın.
hoşgeldin diyelim öncelikle :)sinameki içebilirsin bence,benm tek çarem o
Ama boyum yasitlarimdan kisa oldugu icin kotu duruyor en azindan evreleri kisa sureli tutsam olmaz mi ya da baskas onerebileeginiz ne var ben o basliga bi bakayim:44:
Merhaba arkadaşlar ;
bu diyete başlarken çok istekliydim gayette güzel gidiyordu herşey sonra regl dönemim girdi ve ben o dönem tartılma hatasına düştüm..ondan beridir de adapte olamıyorum diyete başladığım zaman ki istek hiç kalmadı içimde başaramıcam gibi geldi kilom artmış gibi geldi vs vs vs derken ruhen inançsızlık baş gösterdi bende..tekrar istekli olmak istesemde beceremiyorum..Haziran gibi de düğünüm olacak nasipse öyle düşünüyoruz ama bana böyle birşeyler oldu çözemedim içimde size yazayım dedim motivasyonum düştü iyice..1haftadırda saldım kendimi desem yeridir
tekrar ataktan mı başlasam toparlayıp kendimi nasıl bir yol izlesem ona da karar veremedim..böyle işte
:S sanırım bana kımsecıklar yardm etmıycek
merhaba dukancanlar bugun misafirlerim vardı uzun zamandır görüşemiyorduk . kapıdan girince ilk kelimeleri ne kadar zayıflamışsın oldu sakın daha fazla verme dediler bukadar iyi tam sınırdasın hatta bazıları çok vermişsin biraz al güzelliğin gitmiş dedibu akşam gelmeleri benim için de iyi oldu çünkü 55 ineyim diye kendi kendime düşünürken vaz geçtim galiba kilo verdikçe insan dahada zayıflamak istiyor kontrolü elden bırakmamak lazım hpinize iyi geceler .sevgiler... :)
herkese günaydın...
cumartesi günü arzumun dijital baskülünü aldım... vücut su-kas-kemik ve yağ oranını ölçüyor... bununla birlikte düşük yada yüksek olduğunun da bilgisini aktarıyor (bilimsel olmamakla birlikte)... vücut ve cinsiyet özelliklerine göre kişi kaydedebiliyosunuz... neyse uzatmıyım dün gelmiş eve gittiğimde bi denedim... herzaman tartıldığım baskülde 76.7 çıkarken bunda 80.3 çıktım ama kıyafetlerim kemerim herşeyim vardı... sonra çorabımı çıkardım 80.2 oldum... kullanma kılavuzunu okudum ve olabildiğince hassas olduğunu anladım... güzel bi baskül iyi ki almışım... ihtiyacı olanlar da düşünebilir aslında... fiyatı da bana uygun geldi kargo dahil 56 tl ödedim... netice itibariyle bu bunalımı atmam lazım bir an önce... galiba ben yanlış bişeyler yapıyorum... işe gelir gelmez hesaplama yaptım...
Eki Görüntüle 367100
şu anki niyetim bu çizelge doğrultusunda hareket etmek... yani dukana en baştan başlamak... aslında bunun yapılmaması gerektiği düşüncesindeyim ama ne yapıcağımı bilmediğim için kendimce çözümler üretmeye çalışıyorum... bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var... bu şekilde yeniden başlamış gibi mi beslenmeliyim?.. yoksa seyir evresinden 1+1 şeklinde mi devam etmeliyim?...
Hosbulduk tesekkur ederim bir hafta once de sinameki ictim zararli oldugu icin icmek istemiyorum onu zaten hamilelikten beri kabizlik problemim vardi bu diyetle iyice artti cok sikintiliyim
Herkese selamNasılsınız?? Güçlendirme çok iyi gidiyor benim. Yılmak yok kızlar, diyete devam sakın vazgeçmeyin
Bi türlü ekleyememiştim fotoğraf, işte şimdi ekliyorum, nasılım ama
ben de annemin reçellerinden yemek istiyorum...Canım aşırı derecede pekmez, bal, reçel çekiyor.. yemiyorum ama vücudun ihtiyacı var demekki
artık ilgilenmiyorum... hazır dönermiş bilmemneymiş... ızgara et tavuk yiyicem... kaşarı üçgen peyniri de kestim... tatlı da yapmıyorum... çok moralim bozuk buna bi çare bulmam lazım...
kızlar bu arada 65,1 gördüm.üstelik regl dönemim ve 3 gündür olamıyorum..ama sanırım hafta başı 64 görürüm inşallah..
selam şekerGünaydın kızlarrr :) bugün güzel bir gün olsunnn.
Geçen hafta dijital tartıda da tartılmıştım ama güncellememi normal tartıya göre yapıyorum. O beni motive ediyordiyetisyenim de zaten hassasta tartılma demişti
geçen hafta ile bu hafta arasında 1700 gr fark var duraklamaya soooooon :) bakalım bir sonraki hafta neler olacak....
aynen öyle ya tıkadım kaldım.ama nedenlerim var:)))haftaya tam irademle geri dönüyorumbende kesitm peynirleri giderek normal peynire doğru kaymaya başlamıştım.akşamalrıda kaçamak yok.
akşam görümcemler çiğköfte yaptıalr ve ben bırakın yemeyi koklamadım bile. harika görüntü kola ile beraber ama yaptığım kaçamaklara dur demem gerekiyordu.
yemedim
ommur her daim aramızda 1 kilo fark oldu. bacım dur bekle dediysem bu kadarda demeidm ki. sen bekliyon ben bekliyom. yol ver 63 e inde gelem artık bende 64e. tıkadın yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?