Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba Arkadaslar ben de katildim araniza bgun seyir evresine gectim yalniz cok ciddi bir sorunum var bes gundur tuvalete cikamiyorum ne yapcam ben

aynen yemiyorum valla... hiç sevmiyorum sebzeyi ama bu akşam yiyicem... kabak biber patlıcan fırında kızartıcak annem üzerine de domates sos... yanına da soya soslu tavuk yaparım... yoğurt ve soda içtimmi bitti gitti akşam yemeği...

birde bu dediğimi sakın yanlış anlama ama öğünlerinde de çok yiyorsun gibime geliyor:)
mesela ben o kızartmayla beraber sadece yoğurt yerim tavuk yemem:)

bak bugünkü menüm :)
sabah: 1 katı yumurta + peynir + yarım krep birazdan yeşil çay
ara: yoğurt
öğlen : ızgara tavuk + krep + yoğurt
ara:azcık helva yerim
akşam: hamsi buğulama + 1 bardak zero

yani kızartma dediğim kocaman bi tepsi değil tabi... yada tavuk dediğim komple bi tava değil... ben aslında çok az yerim diyetten öncede tabak kirletiyorum diye azar işitirdim... ama birer kaşık yiyiyorum genelde... bide kızartma yanına tavuk dememin sebebi protein sebzeden çok olsun sebze fazla tüketmiş olmıyım diyeydi ama... sadece yoğurt ve kızartma da doyurur beni... mesela bu sabah 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir... 1 dilim hindi salam 1 ince dilim dukan ekmeği 1 bardak çay içtim...

aynen iyi yemişsin tadımlıksa sorun yok valla ben balığı bir tepeleme tabak dolduryorum hatta annemler yemese de bana kalsa diye de bakınıyorum

ayy ben 88.5 i gördüm bugün seyir evresinin 2. günündeyim 5 martta 94.3 le başlamıştım bugün 14 mart ve ben tartıda 88.5 gördüm bu arada regl oldum reglin 5. günündeyim yürüyemiyorum hiç vaktim yok birde yürüyebilsem sanırım kendimi daha zinde hissedecem yalnız regl başlamadan önce 90.4 bi durdu 3 gün 90-91 arasında gitti geldi.Elhamdülillah bugün 88.5 bana moral oldu yürüme dışında nerdeyse harfiyen uyguluyorum diyeti birde ne kadar sınırsız yemeye izin verilmiş olsada ben yinede abartmamaya çalışıyorum Allah u Teala hepinizin hepimizin yar ve yardımcısı olsun.kolay gelsin bayanlar bol - li günler diliyorum

aynen iyi yemişsin tadımlıksa sorun yok valla ben balığı bir tepeleme tabak dolduryorum hatta annemler yemese de bana kalsa diye de bakınıyorum

ıyyyy yook yookk istemem... sevmem yani tek tip yemeyi... çeşit olucak çok az olucak... ben normalde salatamı bile çeyrek domates çeyrek salatalık çeyrek soğanla yaparım...

Ama boyum yasitlarimdan kisa oldugu icin kotu duruyor en azindan evreleri kisa sureli tutsam olmaz mi ya da baskas onerebileeginiz ne var ben o basliga bi bakayim:44:

Canım benim bu yaşta vücudunu diyete alıştırma derim ben. Şekeri unu ve yağı azaltarak ve günde en az 1 saat spor yaparak çok rahat verirsin kiloları. sağlıklı beslenmeye de dikkat et daha ergenlik yaşındasın kendine eziyet etme.

:S sanırım bana kımsecıklar yardm etmıycek

Canım motivasyon gerçekten önemli bırakma derim ben regl döneminde hepimiz artı çıkabiliyoruz. Biraz sabır ve azimli olmak gerekiyor.

tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah

yarimcim bende yaklaşık 10 falan bırakma aşamasına geldim doğru düzgün uymadım dukana. Ama pazartesiden beri p yapıyorum 5 günde böyle devam edicem atak gibi. 5 günde sonra 2 p 1 ps yapmayı düşünüyorum. Arada bir vücudu şaırtmak gerekiyor sanırım.

Hosbulduk tesekkur ederim bir hafta once de sinameki ictim zararli oldugu icin icmek istemiyorum onu zaten hamilelikten beri kabizlik problemim vardi bu diyetle iyice artti cok sikintiliyim

hmm eğer hamilelelikten gelen bi kabızlık varsa bence bi eczacı veya dr da danışabilirisin.benm ablamdada hamilelikten sonra kabız olayları olmuştu,o biraz ihmal etti prob yaşadı bence dr a filan sor derim

Günaydın kızlarrr :) bugün güzel bir gün olsunnn.

Geçen hafta dijital tartıda da tartılmıştım ama güncellememi normal tartıya göre yapıyorum. O beni motive ediyor diyetisyenim de zaten hassasta tartılma demişti

geçen hafta ile bu hafta arasında 1700 gr fark var duraklamaya soooooon :) bakalım bir sonraki hafta neler olacak....

artık ilgilenmiyorum... hazır dönermiş bilmemneymiş... ızgara et tavuk yiyicem... kaşarı üçgen peyniri de kestim... tatlı da yapmıyorum... çok moralim bozuk buna bi çare bulmam lazım...

bende kesitm peynirleri giderek normal peynire doğru kaymaya başlamıştım.akşamalrıda kaçamak yok.

akşam görümcemler çiğköfte yaptıalr ve ben bırakın yemeyi koklamadım bile. harika görüntü kola ile beraber ama yaptığım kaçamaklara dur demem gerekiyordu.

yemedim

kızlar bu arada 65,1 gördüm.üstelik regl dönemim ve 3 gündür olamıyorum..ama sanırım hafta başı 64 görürüm inşallah..

ommur her daim aramızda 1 kilo fark oldu. bacım dur bekle dediysem bu kadarda demeidm ki. sen bekliyon ben bekliyom. yol ver 63 e inde gelem artık bende 64e. tıkadın yolu

selam şeker
benim tartımda acayip hassas.herşeyi algılıyor.o yüzden ben en hafif giysilerimle tartılıyorum.

aynen öyle ya tıkadım kaldım.ama nedenlerim var:)))haftaya tam irademle geri dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…