Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar hepinize günaydın.dün kitabın seyir kısmında okuduğum bi cümle aklıma takıldı.İzinli sebzelerden her öğünde olmamak şartı ile tüketebilirsiniz diyor.Bu cümleyi tam olarak anlayamadım.Yani sebze+protein günlerinde sadece bi öğünde mi sebze mi tüketmeliyiz yoksa her öğünde tükettiğimiz sebze birbirinden farklımı olmalı diyor? bi yardımcı olursanız çok mess'udd olucimm

süpersin tebrik ediyorum senii

artık ilgilenmiyorum... hazır dönermiş bilmemneymiş... ızgara et tavuk yiyicem... kaşarı üçgen peyniri de kestim... tatlı da yapmıyorum... çok moralim bozuk buna bi çare bulmam lazım...

canım benim moralini hiç bozma eksileri gördükçe canın hiç istemicek zaten. alternatif olarak pınar beyazın lightı var marketlerde onu alabilirsin.

kızlar bu arada 65,1 gördüm.üstelik regl dönemim ve 3 gündür olamıyorum..ama sanırım hafta başı 64 görürüm inşallah..

Valla süpersin ömmür çoğumuz senden destek alıyoruz ve moral buluyoruz. iyiyki burdasın şekerim..

Merhaba Arkadaslar ben de katildim araniza bgun seyir evresine gectim yalniz cok ciddi bir sorunum var bes gundur tuvalete cikamiyorum ne yapcam ben

kuru erik deneyebilirsin canım.

her öğünde sebze yeme diyor. protein miktarı fazla olmak koşuluyla her öğün yiyorum ben valla.hiç bir sıkıntı yaşamadım bu konuda.

Maşallah diyelim. tebrik ediyorum. Aynı azimle devam. Ama yine de yürümeye çalış derim. Kabızlık falan olmasın hareketli olmak daha da hızlandırı kilo vermeni.

selam kızlar. ben de bugün 82.9 kiloyla aranıza katıldım. boyum 1.74. dukan amca ideal kilon 72 dedi. ama ben 68 kilo olmak istiyorum. 5 gün atak yapacağım. sabah kahvaltıda hindi füme ve peynir yedim. yumurta hiç yiyemiyorum aşırı derecede midem bulanıyor. gün içinde de su ve yeşil çaya abanacağım. bakalım artık :)

kesinlikle kuru erik. Aynı problemi ben de yaşıyordum hem de diyet öncesinde de bir de üzerine hemoroid olunca değmeyin gitsin canım çıkıyordu. ama bir gün bir gaflete kapılıp rejimi unuttum ve bir avuç ekşi kuru erik yedim ve 2 saat sonra tuvalete zor yetiştim Allah'ıma binlerce şükür o günden sonra da kabızlık sona erdi. ve yulafını ihmal etme canım o da çok önemli ve etkili

kızlar hepinize kocaman günaydın.. yazdıklarınızı okudum da acaba bizler hassas tartıda tartılmakla hata mı yapıyoruz. eski anam babam usulü basküller daha mı iyidir bilmiyorum.
YARİMCİM BEN KENDİNE HAKSIZLIK EDİYORSUN BEN BU FORUMA İLK BAŞLADIĞIMDA SENİN MOTİVENLE KENDİME GELDİM AMA ŞİMDİ SENİ BÖYLE YIKILMIŞ GÖRMEK ÜZDÜ BENİ BENCE SEN KİLO ALMIYORSUN SADECE BÜNYEN SANA DUKANIN DA DEDİĞİ GİBİ OYUN OYNUYOR VE PES ETTİRMEYE ÇALIŞIYOR AMA EMİN OL KISA SÜREDE AŞACAKSIN BUNU. BENİM HER GÜN SÖYLEDİĞİM ŞEY YİNE SÖYLEYECEĞİM AKŞAM YEMEĞİNDE SEBZE TÜKETME BENCE ÖĞLEN YE ARALARDA YE AMA AKŞAM BİRKAÇ GÜN SADECE YOĞURTLU ÇORBA YE KORKUNÇ DOYURURYOR VE BEN ONU YİYİNCE ERTESİ SABAH EKSİYLE UYANIYORUM. LÜTFEN BİR DEFALIĞINA DENE MEMNUN KALACAĞINA EMİNİM. BEN KENDİME ÖZEL BİR YOĞURTLU ÇORBA YAPIYORUM VE KOCA BİR KASE İÇİYORUM 1 SAAT SONRA DA SÜT YAPIYORUM İÇİNE YA TÜRK KAHVESİ YA TARÇIN ATIYORUM HARİKA OLUYOR BİR DE O DOYURUYOR. SONRA YEŞİLÇAY FALAN ZATEN SIVI DOLUYOR MİDEYE.. BEN DE AMAN AMAN KİLO VEREMESEM DE EN AZINDAN MORALİM BOZULMUYOR. SEN BENİM İDOLÜMSÜN UNUTMA..

Kızlar bişey sormak istiyorum. ben gün boyu sürekli bitki çayı içiyorum. Şöyleki;

2 fincan yeşil çay, 2 fincan form çayı, 2 fincan 5 i bi yerde (hazır sallama çaylar bunlar tabi), 1 nescafe. Ama zorla değil hepsini severek içiyorum ki ben dukana başlamadan önce bitki çayı dediklerinde midem bulanırdı.

Sizce abartıyomuyum. arkadaşlarım kızıyor bana çok içiyosun diye. Ne zararı olabilirki :)

neeeeeeesssssssss kaybolma buralardan lütfen... desendesen ve sana ihtiyacımız var...
canım, merhabalar, bu ara pek giremedim, samsuna gittim, varis ameliyatı için gün almaya...
nisanda olcam ve o zamana kadar kilo verme işini bitirmek istiyorummmmmm

sen nasılsın? nasıl gidiyor?

aslında sağlıklı gibi gözüküyor ancak miktarını ve çeşidini dengeli tutmak gerekli olduğunu biliyorum.o yüzden ne bileyim 5 i 1 yerde ile form çayını 1 e düşürebilirsin belki.

canım yaaa çok teşekkür ederim... ya aslında incelme gözle görülür düzeyde ayrıca ne anormaldir ki zayıf olduğum dönemlerde bile ciddi selülitleri olan ben... selülitlerimin azaldığını görüyorum... elimle sıktığımda kalçamda portakal kabuğu görünümü ancak çıkıyo ortaya... önceden gözle görülür düzeydeydi belki zamanla tamamen de kaybolucak... bu tartı değiştirme durumu da sarstı beni ama bugun itirabiyle 2+1 devam ediyorum... ayrıca akşamları yemek zorundayım sebzeyi işteyken mümkün değil bu... zamanla görücez bakalım neler olucak...
canım, merhabalar, bu ara pek giremedim, samsuna gittim, varis ameliyatı için gün almaya...
nisanda olcam ve o zamana kadar kilo verme işini bitirmek istiyorummmmmm

sen nasılsın? nasıl gidiyor?
çoook geçmiş olsun öncelikle... ben de ; gördüğün gibi psikolojik savaş durumundayım... +ların neden olduğunu ve nasıl yok olucağını düşünüyorum... taktik geliştiriyoruz hepbirlikte...

yarim yarim bi moral bozukluğu görüyorum sende....sen değil miydin gitcek bu kilolar diyen ne oldu şimdi ...hiç bozma moralini eminim ki tarifleri denemeyi kesersen istediğin kiloları vermeye takrar başlıycaksın

yarim yarim bi moral bozukluğu görüyorum sende....sen değil miydin gitcek bu kilolar diyen ne oldu şimdi ...hiç bozma moralini eminim ki tarifleri denemeyi kesersen istediğin kiloları vermeye takrar başlıycaksın

o tarifler varya o tarifler... bitti gitti benim için... boşandık... yaa bu akşam sevgilim geliyo... inceldiğimi farkedermiki acaba?

ve oturup naptım yazıları okurken yaptığım 2 kaşıktan helvanın hepsini yedim oh bana ohh
bütün gün krepsiz kaldım iyimi ceza bana bu cezaaaa

o tarifler varya o tarifler... bitti gitti benim için... boşandık... yaa bu akşam sevgilim geliyo... inceldiğimi farkedermiki acaba?

farkeder tabiiki ....gözle görülür bi incelme var sende...moralini bozma arkadaşım devam et ...ben bugünden itibaren diyet günlüğü tutucam ne yedim ne kadar yedim...böylece nerde hata yaptığımı anlarım :26:74.20 çıktım bugün yani bende artılardayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…