farkeder tabiiki ....gözle görülür bi incelme var sende...moralini bozma arkadaşım devam et ...ben bugünden itibaren diyet günlüğü tutucam ne yedim ne kadar yedim...böylece nerde hata yaptığımı anlarım :26:74.20 çıktım bugün yani bende artılardayım...
ohhhhh ohhhhh afiyet şeker olsun ....
ben o defteri en baştan beri tutuyorum biliyor musunuz?
hatta teyzemde benden 1 ay sonra başladı yani daha yeni o da fotokopi çekip aldı onları yiyor:)
yaa ben var ya tatlı için yatıya gidenlerdenim
hani aç kalayım umrumda olmaz ama tatlı geçsin ağzımdan bugün krep yemem artık kaldık ızgara tavuk+ ızgara köfteye:d
müstahaaak banaaa
nes samsunlu musun sen yoksa?hemşo muyuz seninle??canım, merhabalar, bu ara pek giremedim, samsuna gittim, varis ameliyatı için gün almaya...
nisanda olcam ve o zamana kadar kilo verme işini bitirmek istiyorummmmmm
sen nasılsın? nasıl gidiyor?
şimdi yeşil çay içicem... öğürerekte olsa içicem... hiç sevmiyorum şu bitki çaylarını yaa... ama bu kabızlık beni öldürücek...
croseillee... nerelerdesin kuzummm?... meraklanıyorum amaaa........ bi ses bi soluk lütfen...
aslında sağlıklı gibi gözüküyor ancak miktarını ve çeşidini dengeli tutmak gerekli olduğunu biliyorum.o yüzden ne bileyim 5 i 1 yerde ile form çayını 1 e düşürebilirsin belki.
o tarifler varya o tarifler... bitti gitti benim için... boşandık...yaa bu akşam sevgilim geliyo... inceldiğimi farkedermiki acaba?
ahhh bende tatlıyı çok seviyorum çoook...dün misafir gelir diye fındıklı ve çikolata tanecikli kuabiyeler almıştım...acaba tazemi falan diye bi tadına bakıyım dedim amanım ben kendimi durduramayıp 6-7 tane yemişim...çok utanıyorum çookkk bunları yazarken....ama artık günlük tutucam zararın neresinden dönersem kardır deil mi...
ve oturup naptım yazıları okurken yaptığım 2 kaşıktan helvanın hepsini yedim oh bana ohh
bütün gün krepsiz kaldım iyimi ceza bana bu cezaaaa
Günaydııınnn herkese :)
merhaba arkadaşlar atack evremin 2.günündeyim ilk günü 700 gr la kapadım :)
kızlarrrrrrr.... çok teşekkür ediyorum... iyi ki varsınız ve iyiki böyle enerji veriyorsunuz... tabiki başarıcaz hep birlikte hemde... e boşuna dememişler "birlikten kuvvet doğar" diye...
oww seninki kaçamak değil karın doyurmak olmuş
afiyet olsun canım ama bencede dikkat et ya emek veriyorsun sonuçta yazık günah.
ben helva yerken ki hepsi serbest içindekilerin sanki kaçamak yapıyormuşum gibi olup kendimi kötü hissediyorum:)
hatta bugün hafta sonuna kadar helva yapmıyım diye de kendime söz verdim
neyse ki cezanı kendin vermişsin:))
evet bugün itibariyle bende başladım
sabah yulaf kepeğiyle krep yaptım yanında beyaz peynir yedim (aklıma takıldı %7 yazıyor yağ oranı yenilebilirmi?)
ara için önerileri olan varmı? ne yesem?
evet bugün itibariyle bende başladım
sabah yulaf kepeğiyle krep yaptım yanında beyaz peynir yedim (aklıma takıldı %7 yazıyor yağ oranı yenilebilirmi?)
ara için önerileri olan varmı? ne yesem?
kocaman bi koli yulaf kepeği siparişimi de verdim... iki paket de buğday kepeği istedim... ohh miss... ekmek yapıcam sadece onlardan... başkada bişi yapmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?