- 6 Mart 2012
- 47
- 2
- 86
şimdi yeşil çay içicem... öğürerekte olsa içicem... hiç sevmiyorum şu bitki çaylarını yaa... ama bu kabızlık beni öldürücek...
oh oh benimde eliptik bisikletimi getirmişler eveeee
çok mutlu oldum cidden
hadi kuzu ayın 25ine kadar sıkı bir diyet yapalım bende yapmıyım başka birşey ama ben meyveli yoğurt yerim onu dip not söyliyim bakalım kaç kilo vericezzz:)
beyaz peynir yağ oranında sorun yok gibi yalnız ben aknaz (%2,5) yada bembeyaz light kullanıyorum:)
aralarda da yoğurt yada süt içebilirsin
kocaman bi koli yulaf kepeği siparişimi de verdim... iki paket de buğday kepeği istedim... ohh miss... ekmek yapıcam sadece onlardan... başkada bişi yapmam...
bende yeşil çay içemezdim ama şu splendadan sonra gayet güzel gidiyor lezzetli bile oldu diyebilirim ve bugün diyetimin 10. günündeyim 8 gün atak 2. seyirdeyim hiç bağırsak problemi yaşamadım gerçi benim içtiğim suyu çayı 3 kişi içmiyordur yaaa:))) neyse konuyu dağıtmıyım gerçekten o doğal tatlandırı splendanın çok faydasını gördüm hem dukan öneriyor hem bitkisel hemde tatlı isteğini gideriyor kesinlikle tavsiye ederim....
kolinin içinde kaç adet var ve ne kadar fiyatı söylermisin
beyaz peynir yağ oranında sorun yok gibi yalnız ben aknaz (%2,5) yada bembeyaz light kullanıyorum:)
şimdi yeşil çay içicem... öğürerekte olsa içicem... hiç sevmiyorum şu bitki çaylarını yaa... ama bu kabızlık beni öldürücek...
Nilescim bende Bimden Aknaz alıorum light ama üzerinde %9 yazıor yağ oranı.Senin bahsettiğin aknaz başka bi türü olabilir mi?:44:
12 adet 47 tl meleğim... Ru Sheim Yulaf Kepeği - 500 gr x 12'li! 6 yıldır Hammaddeler.com kalitesiyle!
bende yeşil çay içemezdim ama şu splendadan sonra gayet güzel gidiyor lezzetli bile oldu diyebilirim ve bugün diyetimin 10. günündeyim 8 gün atak 2. seyirdeyim hiç bağırsak problemi yaşamadım gerçi benim içtiğim suyu çayı 3 kişi içmiyordur yaaa:))) neyse konuyu dağıtmıyım gerçekten o doğal tatlandırı splendanın çok faydasını gördüm hem dukan öneriyor hem bitkisel hemde tatlı isteğini gideriyor kesinlikle tavsiye ederim....
splenda eczanede satılıyormu nerden bulabilirim?
yemem ben meyveli yoğurt falan... ama ben hangi kiloyu baz alıcam... evdeki digital tartım 76-77 oynuyo dün akşamki hassas digitalim 80 diyo... napıcam yaa ben bak yine mutsuz oldum... tickerımı değiştiriyim ama kaç yazıcam...
Yeşil çay bergamotlusunu denedin mi...Bende nefret ederdim yeşil çaydan hiç içmezdim ama bunu içiyorum rahatlıkla...Bergamotlu ya da tarçınlı favorim
Benim aldığımda %9 du paketlerde değişiklik oluyormuş malesef
çok tşkler bilgilendirme için..ama pktler değişiosa acaba doğru olan hangisi %2,5 yağ oranı mı yoksa %9 olan mıııı
canım valla ben dijitale göre devam ettim çnkü kaç gr verdiğimi göreyim diye benim avantajım ilk başta onu almamdı:)
hani normal tartıda ben 67 çıkıyorum tam 3,5 kg fark var ama iyiki söyledin eczanede şu bebekleri tarttıkları tartılardan oluyor hassas ondan bulursam bir tartılayım
bence sende bir eczanede tartıl sonra ona göre devam et dersinki hassas ile arasında şukadar fark var ona göre devam edersin
o zaman hassasla devam ediyorum napalım +3,5 +5 yapıcak bişi yok.. şemsiye hesabı... güncelliyorum tickerımı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?