o zaman hassasla devam ediyorum napalım +3,5 +5 yapıcak bişi yok.. şemsiye hesabı... güncelliyorum tickerımı da
başlangıç kilonuda ileri çekmen lazım ozaman canım
hee doğru dedin... benim kafa leyla...
ama birşey söylim asla dijitalin gösterdiği gibi kilolu durmuyorsun bunu da bil ve bnce eczaneye bi uğra
yok yok... ben böyle devam edicem... eczanemizde eskiden kalma kantar tipi tartı vargörelim bakalım neler olucak... geç olsunda güç olmasın... şimdi bakınca 50 günde 8 kilo az da değil sanki dimi
delimisin 50 günde 8 kilo çok iyi tabikide
hadi bakalım yola devammmm moral bozukluğu motivasyon düşüklüğü yoookkk
bilgeasya dün krakerlerle ilgili bişi yazmıştın.onları bende denemek istiorum.rica etsem tarifini yazabilir misin?
ben resmi sitesinden almıştım 500 tablet kapıda ödeme ile 46 tl ye geldi bilginiz olsunsplenda eczanede satılıyormu nerden bulabilirim?
ben de o bebek ve hamileleri tartandan var.çok ilginç bir de ışık enerjisi ile çalışıyor..ben fazla tartıyor diye düşünüyordum .bir ara yulaf kepekleri var ya 5 tane koyuyordum onu.2 kg gelince çıkıp tartılıyordum.hassas olması da sinir bozuyor bazen..canım valla ben dijitale göre devam ettim çnkü kaç gr verdiğimi göreyim diye benim avantajım ilk başta onu almamdı:)
hani normal tartıda ben 67 çıkıyorum tam 3,5 kg fark var ama iyiki söyledin eczanede şu bebekleri tarttıkları tartılardan oluyor hassas ondan bulursam bir tartılayım
bence sende bir eczanede tartıl sonra ona göre devam et dersinki hassas ile arasında şukadar fark var ona göre devam edersin
bunun için artık geç... eğer analiz baskülün varsa ilk gün tartılıp vücut yağ-su-kas-kemik oranını görüp not almak... ve zamanla çıkan oranlarda düşüşü görebilirsin... ben daha yeni aldım analiz baskülü ve çok pişmanım keşke en baştan alsaymışım diyorum...ben 32 yaşındayım 24 yaşında evlendim ve 2 yıl arayla 3 çocuğum oldu başlangıçta 74 kilo idim 3 doğum sonrası hemde birini vermeden diğerlerine hamile kalarak en son 94 e çıktım geçen sene yaptığım bilinçsiz bir diyetle 10 kilo vermiştim tabiii diyeti bırakınca hemen geri aldım tartıda tekrar 94 ü görünce bu böyle olmaz dedim insan kilolu olunca yerinden kalkmaya üşeniyor valla Elhamdülillah bu dukan diyetini gördüm ve birazda araştırarak başladım bakalım sizlerinde yazılıarını okuyup resimlerini görünce daha bi sarıldım bu yüzden yarimm ve desendesen kullanıcısına ve diğer tüm arkadaşlara çooook teşekkür ediyorum bireysel dukan tecrübelerimizi paylaşmak çok çok yararlı oluyor hergün nerdeyse yeni bir şey öğreniyorum Allah hepimizn yardımcısı oldum 15 gün sonraı şimdi 6 kilo kaybı görünüyor inşallah yağdan gitmiştir çoğu :)) haa bu arada bunu ansıl tespit edebilirim hangi testi yaptırmalıyım yardımcı olur musunuz ...
ne kadar anlatım bozukluğu yapmışım pardon yaben de o bebek ve hamileleri tartandan var.çok ilginç bir de ışık enerjisi ile çalışıyor..ben fazla tartıyor diye düşünüyordum .bir ara yulaf kepekleri var ya 5 tane koyuyordum onu.2 kg gelince çıkıp tartılıyordum.hassas olması da sinir bozuyor bazen..
bunun için artık geç... eğer analiz baskülün varsa ilk gün tartılıp vücut yağ-su-kas-kemik oranını görüp not almak... ve zamanla çıkan oranlarda düşüşü görebilirsin... ben daha yeni aldım analiz baskülü ve çok pişmanım keşke en baştan alsaymışım diyorum...
ben resmi sitesinden almıştım 500 tablet kapıda ödeme ile 46 tl ye geldi bilginiz olsun
evet yaaa( nneyse sağlık olsun
kızlar hani şu içine para atılan tartılar var ya büyük hatta sokaklarda oluyor genelde kas ve yağ oranını söylüyormuş onlar nasıl sizce????
500 tabletmi ? normalde fiyatı ne kadarki?
bence doğrudur ama ben sokakta asla tartılamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?