Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ama birşey söylim asla dijitalin gösterdiği gibi kilolu durmuyorsun bunu da bil ve bnce eczaneye bi uğra

yok yok... ben böyle devam edicem... eczanemizde eskiden kalma kantar tipi tartı var görelim bakalım neler olucak... geç olsunda güç olmasın... şimdi bakınca 50 günde 8 kilo az da değil sanki dimi

yok yok... ben böyle devam edicem... eczanemizde eskiden kalma kantar tipi tartı var görelim bakalım neler olucak... geç olsunda güç olmasın... şimdi bakınca 50 günde 8 kilo az da değil sanki dimi

delimisin 50 günde 8 kilo çok iyi tabikide
hadi bakalım yola devammmm moral bozukluğu motivasyon düşüklüğü yoookkk

delimisin 50 günde 8 kilo çok iyi tabikide
hadi bakalım yola devammmm moral bozukluğu motivasyon düşüklüğü yoookkk

aynen yaa.... ofisteki son kalan dönerimi de bugun yarın olarak bitiriyorum bunun yağı 7 miş... yanına da bi küçük yoğurt yedim... şimdilik 1 buçuk litre de su içtim... birazdan da patlatıcam bi zero hatta zero akşam sevgilim bize gelicek ya yemekte içerim... ice tea içiyim light limonlu.... olar dimi... akşamüstü bide yoğart yedimmi tememdir... ben böyle yediklerimi yazıyım yanlış bişi yapıyorumdur belki farkında olmadan en azından siz farkedersiniz ki ben de önlemimi alıyım...

bilgeasya dün krakerlerle ilgili bişi yazmıştın.onları bende denemek istiorum.rica etsem tarifini yazabilir misin?

1 yumurta akı
-1 yemek kaşığı Pınar süttozu
-2 yemek kaşığı yağsız süzme yoğurt
-istenen baharatlar
Fırın 180 derecede ısıt.(çıtırlaşması için fanlı olması iyi olur)Yumurta akı köpük olana dek çırpılır.diğer malzemeler eklenip homojen bir karışım olana dek beraber çırpılır.Yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığıyla ufak daireler halinde karışım koyulur.Yaklaşık 15 dk. rengi değişene dek pişirilir.(kontrollü pişirin aniden yanabiliyor)
Sıcakken kağıttan çıkarmaya çalışma yaklaşık 1-2 saat tezgahta soğumaya bırak sonra çoook güzel oluyor afiyetle ye ben çörek otu kırmızı biber ve nane koydum sen ne seversen onu koy gülüm

ben 32 yaşındayım 24 yaşında evlendim ve 2 yıl arayla 3 çocuğum oldu başlangıçta 74 kilo idim 3 doğum sonrası hemde birini vermeden diğerlerine hamile kalarak en son 94 e çıktım geçen sene yaptığım bilinçsiz bir diyetle 10 kilo vermiştim tabiii diyeti bırakınca hemen geri aldım tartıda tekrar 94 ü görünce bu böyle olmaz dedim insan kilolu olunca yerinden kalkmaya üşeniyor valla Elhamdülillah bu dukan diyetini gördüm ve birazda araştırarak başladım bakalım sizlerinde yazılıarını okuyup resimlerini görünce daha bi sarıldım bu yüzden yarimm ve desendesen kullanıcısına ve diğer tüm arkadaşlara çooook teşekkür ediyorum bireysel dukan tecrübelerimizi paylaşmak çok çok yararlı oluyor hergün nerdeyse yeni bir şey öğreniyorum Allah hepimizn yardımcısı olsun 5 martta başlamıştım 14 martta şimdi 6 kilo kaybı görünüyor inşallah yağdan gitmiştir çoğu :)) haa bu arada bunu nasıl tespit edebilirim hangi testi yaptırmalıyım yardımcı olur musunuz ...

Son düzenleme:
ben de o bebek ve hamileleri tartandan var.çok ilginç bir de ışık enerjisi ile çalışıyor..ben fazla tartıyor diye düşünüyordum .bir ara yulaf kepekleri var ya 5 tane koyuyordum onu.2 kg gelince çıkıp tartılıyordum.hassas olması da sinir bozuyor bazen..

bunun için artık geç... eğer analiz baskülün varsa ilk gün tartılıp vücut yağ-su-kas-kemik oranını görüp not almak... ve zamanla çıkan oranlarda düşüşü görebilirsin... ben daha yeni aldım analiz baskülü ve çok pişmanım keşke en baştan alsaymışım diyorum...

ne kadar anlatım bozukluğu yapmışım pardon ya

evet yaaa ( nneyse sağlık olsun

kızlar hani şu içine para atılan tartılar var ya büyük hatta sokaklarda oluyor genelde kas ve yağ oranını söylüyormuş onlar nasıl sizce????

oh ya sonunda regl oldum.şükürler olsun.ama ölüyorum ağrıdan.kaburgalarımdan altıma nakil yaptırcam hepsi sakat:)))tövbe tövbe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…